Νέα

Ζαχόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
βρε συναγωνιστές εδώ σε κάθε μεταβατική περίοδο της εξουσίας από το ένα κόμμα στο άλλο τον βασικό ρόλο για το που θα κατευθυνθούν οι ψηφοφόροι τον παίζουν τα ΜΜΕ και τον πάνε όπως αυτά θέλουν γιατί αυτά είναι δεμένα με τους μεγαλοεργολάβους και προμηθευτές του δημοσίου και κανένα κόμμα από τα δυο δεν τους χαλάει απλά αλλάζει η μοιρασιά της πίτας.
οι δημοσιογράφοι μέχρι πριν λίγο καιρό όταν στης περισσότερες κοινωνικές τάξεις θίγονταν δικαιώματα αγρόν αγόραζαν τώρα που μπήκε χέρι και στην δική τους πίτα το παίζουν επαναστάτες.
έχουμε τώρα κυβερνήσεις που Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει και ρωτώ πάνε να αλλάξουν το εκλογικό νόμο που σημαίνει με μικρότερα ακόμα ποσοστά θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη στην βουλή που σημαίνει μεγαλύτερη αυταρχικότητα βγήκαν τώρα τα ΜΜΕ και να αρχίσουν καμπάνια ενάντια σε αυτό και να ξεσηκώσουν τον κόσμο? απλά και το που ασχολούνται με τον Ζαχόπουλο το κάνουν για να αποκομίσουν κέρδη και ακροαματικότητα. 

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ποιά ευθύνη ανέλαβε; Αυτός στα γράμματα που άφησε είπε ότι δε φταίει σε τίποτα!

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εδω μιλάμε για μια κυβέρνηση με πάνω από 40 παραιτήσεις στελεχών της την 1η 3ετία της.
Μιλάμε για μια κυβέρνηση με 1.000.000 στρέμματα δάσους καμμένα.
Μιλάμε για σκάνδαλο, που για πρώτη φορά πιάστηκαν οι θύτες με τα λεφτά στα χέρια (Κουμπάροι).
Μιλάμε για σκάνδαλο, με ομόλογα 300.000.000 € και ο υπουργός παραιτήθηκε μετά από 3 μήνες για άλλο λόγο.
Μιλάμε για μια κυβερνηση που ο υπουργός απασχόλησης πιάστηκε στα πράσα να απασχολεί ανασφάλιστους οικονομικούς μετανάστες και να καλύπτεται από την ηγεσία της κυβέρνησης.
Μιλάμε για κυβέρνηση που υπουργός είχε σωματοφύλακες μπράβους, νονούς κλπ
Μιλάμε για μια κυβέρνηση που μέσα σε λιγότερο από 4 χρόνια θητείας έχει ήδη λογαριασμό με 1 νεκρό (Διοικητής ΙΚΑ) και έναν παρολίγο αυτόχειρα (Ζαχόπουλος).

Κι ο Κωστάκης παραμένει ο καταληλότερος.....
Όπως επίσης, είναι -κατά διαστήματα- ενοχλημένος, οργισμένος, δυσαρεστημένος, προβληματισμένος κλπ
Όμως κάποια στιγμή -δεν θα αργήσει- κι ο λαός θα γίνει ενοχλημένος, προβληματισμένος, δυσαρεστημένος και στο τέλος οργισμένος και όλοι αυτοί Κυβερνήτες και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις θα ψάχνουν να βρουν τρύπα να κρυφτούν.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σε όλα σωστός. Σε όλα. Για το τελευταίο σκέλος της ανυπαρξίας αντίδρασης έχω μόνο να πω τα εξής.... Το ΠΑΣΟΚ είναι λογικό να μην σηκώνει το γάντι, διότι προφανώς αντίστοιχες περιπτώσεις θα είναι κρυμμένες στα συρτάρια δεξιόστροφων δημοσιογράφων. Το ίδιο έγινε σε όλες τις άλλες περιπτώσεις σκανδάλων της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης. Οτι αυτή είναι και η χειρότερη αντιπολίτευση στην μεταπολίτευση δε δίνει το δικαίωμα στο ηλίθιο ελληνικό μυαλό να τιμωρεί στις δημοσκοπήσεις περισσότερο την αντιπολίτευση από την κυβέρνηση. Ο νεοελληνας έχει μάθει να κατηγορεί θεούς και δαίμονες καθώς ουδέποτε θα ασχοληθεί με τα σφάλματα του εαυτού του. Το σκάνδαλο Κοσκωτά επιβράβευσε τον Ανδρέα με επανεκλογή πρωθυπουργίας. Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου επιβράβευσε την Κυβέρνηση Σημίτη. Η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος το καλοκαίρι επιβράβευσε την κυβέρνηση Καραμανλή. Ο έλληνας ουδέποτε μαθαίνει απ τα λάθη του και βέβαια αυτό δεν θα αλλάξει ούτε και τώρα. Εάν το ισχυρό σοκ περιβαλοντικής καταστροφής του καλοκαιριού δεν έβγαλε από το κώμα αυτόν το οίκο ανοχής που λέγεται Ελλάδα (σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης πρώτη η κυβέρνηση θα κοιτούσε να κάνει αυτοκριτική και να διορθώσει τα κακώς κείμενα σε Εθνικό επίπεδο με εθνική συναίνεση) τότε δε βρίσκω τίποτα άλλο που να μπορεί να συνεφέρει κάποιον από  αυτό το κατάντημα παρά μόνο ο πόλεμος. Και αυτό πάλι σχετικό είναι αφού σε αντίστοιχη περίπτωση η Ελλάς έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία να σπαράσσεται από εμφύλιο αμέσως μετά το τέλος ενός Παγκοσμίου πολέμου! Μιλάμε για πλήρη ιστορική και πολιτική εθνική παράνοια........... Επομένως όλα αυτά που ακολουθούν τη δεκαετία του 60 και εντεύθεν δεν πρέπει να μας προκαλούν έκπληξη. Η λογική συνέχεια ενός Ανάδελφου Εθνους είναι το Εθνος ηλιθίων.     

+10000000000000000000000000000000000000000000
Άρα τί είναι αυτό που ίσως βοηθήσει να βγούμε από αυτό το βούρκο? Κάτι μου λέει ότι οι λύσεις που θα προτείνεις θα είναι ακραίες και θα με βρουν απόλυτα σύμφωνο.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ps: Αυτή η κριτική που στηλιτεύει την ελληνική νοοτροπία πρέπει να ακολουθείτε από προτάσεις (λύσεις) αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί και αυτή προϊόν της ίδιας νοοτροπίας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ps: Αυτή η κριτική που στηλιτεύει την ελληνική νοοτροπία πρέπει να ακολουθείτε από προτάσεις (λύσεις) αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί και αυτή προϊόν της ίδιας νοοτροπίας.
Μαγκα μου νισάφι με τις προτάσεις... Αυτές οι "προτάσεις" έχουν φτάσει αυτό τον τόπο σε αυτό το σημείο. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εάν δεν αρχίσουν να γίνονται ενεργές καταλήψεις υπουργείων από κοινωνικές ομάδες δε θα γίνει τίποτα. Αν του βαστάει του Μπαιρακταρόβιου ας βγάλει το στρατό στο δρόμο. Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι έχουμε δικτατορία. Νισαφι με τους "ανεξάρτητους" εισαγγελείς, την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη και τη δημοκρατική "μηδενική διαφθορά". Καταργούν το Σύνταγμα, καταργούν ανεξάρτητες Αρχές, καταργούν δικαιώματα εργασιακά, έχουν καταλύσει το κράτος. Ε όχι και δημοκρατία αυτό. Θου Κύριε φυλακήν το στόματί μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιά ευθύνη ανέλαβε; Αυτός στα γράμματα που άφησε είπε ότι δε φταίει σε τίποτα!
Αγαπητέ, όταν πέφτεις από τον τέταρτο έχεις ήδη αναλάβει για πάρτη σου τις ευθύνες. Οτι και να γράφεις είναι περιττό. Οι πράξεις μας από μόνες τους αποτελούν τις περισσότερες των περιπτώσεων έγγραφη αποδοχή ενοχής, ή ευθύνης.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκα μου νισάφι με τις προτάσεις... Αυτές οι "προτάσεις" έχουν φτάσει αυτό τον τόπο σε αυτό το σημείο. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εάν δεν αρχίσουν να γίνονται ενεργές καταλήψεις υπουργείων από κοινωνικές ομάδες δε θα γίνει τίποτα. Αν του βαστάει του Μπαιρακταρόβιου ας βγάλει το στρατό στο δρόμο. Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι έχουμε δικτατορία. Νισαφι με τους "ανεξάρτητους" εισαγγελείς, την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη και τη δημοκρατική "μηδενική διαφθορά". Καταργούν το Σύνταγμα, καταργούν ανεξάρτητες Αρχές, καταργούν δικαιώματα εργασιακά, έχουν καταλύσει το κράτος. Ε όχι και δημοκρατία αυτό. Θου Κύριε φυλακήν το στόματί μου.
Πώς περιμένεις από το λαό που ωραία περιέγραψες να κάνει τέτοιες κινήσεις? Δεν το καταλαβαίνεις από τον ίδιο σου τον εαυτό ότι ενώ είσαι αγανακτισμένος με την εικόνα της χώρας σου, δεν ενεργείς έτσι ώστε να προσπαθήσεις να ανατρέψεις την κατάσταση.  Το λέω αυτό κρίνοντας από τον εαυτό μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πώς περιμένεις από το λαό που ωραία περιέγραψες να κάνει τέτοιες κινήσεις? Δεν το καταλαβαίνεις από τον ίδιο σου τον εαυτό ότι ενώ είσαι αγανακτισμένος με την εικόνα της χώρας σου, δεν ενεργείς έτσι ώστε να προσπαθήσεις να ανατρέψεις την κατάσταση.  Το λέω αυτό κρίνοντας από τον εαυτό μου.
Speak for your self my friend.
Εγώ έχω ήδη ανοιχτό πόλεμο με το συγκεκριμένο κράτος πολεμώντας εδώ και 3-4 χρόνια ενάντια σ αυτή την κατάντια. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαι προ των πυλών του Αρειου Πάγου με σκοπό όχι τον Αρειο Πάγο αλλά το Ευρωπαικό Δικαστήριο. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και σκληρός με πολλή πίεση και ζόρια, αλλά τουλάχιστον έχω αποφασίσει σε ποιο μονοπάτι θα βαδίσω. Ο καθένας προσωπικά πρέπει να ανοίξει πόλεμο με τα μέσα που διαθέτει στου δυνάστες που τον κατατρέχουν. Εάν πολλαπλασιαστούν οι αντιδράσεις ίσως να πάψουν και να πολλαπλασσιάζονται οι γόνοι Καραμανλήδων, Μητσοτάκηδων και Παπανδρέων που σοδομίζουν αυτή τη χώρα δεκαετίες τώρα λόγω ονόματος.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μας κυβερνανε οι Καρα-Παπαδες, το εχουν πει.
Καραμαλης Καρατζαφερης Παπανδρεου Παπαρηγα

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Speak for your self my friend.
Εγώ έχω ήδη ανοιχτό πόλεμο με το συγκεκριμένο κράτος πολεμώντας εδώ και 3-4 χρόνια ενάντια σ αυτή την κατάντια. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαι προ των πυλών του Αρειου Πάγου με σκοπό όχι τον Αρειο Πάγο αλλά το Ευρωπαικό Δικαστήριο. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και σκληρός με πολλή πίεση και ζόρια, αλλά τουλάχιστον έχω αποφασίσει σε ποιο μονοπάτι θα βαδίσω. Ο καθένας προσωπικά πρέπει να ανοίξει πόλεμο με τα μέσα που διαθέτει στου δυνάστες που τον κατατρέχουν. Εάν πολλαπλασιαστούν οι αντιδράσεις ίσως να πάψουν και να πολλαπλασσιάζονται οι γόνοι Καραμανλήδων, Μητσοτάκηδων και Παπανδρέων που σοδομίζουν αυτή τη χώρα δεκαετίες τώρα λόγω ονόματος.
Με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό που λες. Θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες, όχι για να σε πιστέψω, απλά για να πάρω ιδέες για τον τρόπο αντίδρασης. 

Επισκέπτης
συμφωνώ μαζί σου κάποτε αυτός εδώ ο λαός πρέπει να σταματήσει να είναι ο μαλάκας της παρέας και ανεξάρτητα από πολιτική κομματική τοποθέτηση να δει το γενικό κοινό συμφέρον και να  παλέψει για αυτό.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βλέπεις όμως οι περισσότεροι προτιμούν να γλείψουν μπας και καταφέρουν να βολευτούν και κάνουν το κορόιδο. Μόνο όταν την πατάνε αρχίζουν και φωνάζουν για την αδικία, μέχρι να βρουν άλλον να γλείψουν.

Επισκέπτης
Βλέπεις όμως οι περισσότεροι προτιμούν να γλείψουν μπας και καταφέρουν να βολευτούν και κάνουν το κορόιδο. Μόνο όταν την πατάνε αρχίζουν και φωνάζουν για την αδικία, μέχρι να βρουν άλλον να γλείψουν.
γενικά αυτό το συνονθύλευμα που κυβερνά αυτή την χώρα και δεν εννοώ μόνο την πολιτική ηγεσία γιατί αυτή στην ουσία είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά έχουν καταφέρει αυτόν τον λαό και τον έχουν χωρίσει σε κομματικά καφενεία και όταν κάποιος από τον λαό πει κάτι οι άλλοι δεν κοιτάμε αν αυτό που είπε ο άλλος είναι για το γενικό συμφέρον αλλά αυτός που το είπε σε ποιο  από αυτά τα καφενεία  πίνει τον καφέ  του. 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....O Tριανταφυλλοπουλος ειπε οτι ο Ζαχοπουλος φερεται να αναφερεται στον Καραμανλη μεσα στο DVD....και σιγουρα ο τυπος δεν φουνταρε επειδη τον εγραψε μια καμερα με την γκομενα , κατι αλλο παιζει εδω...αλλα για σταθειτε , ειμαστε σιγουροι οτι φουνταρε μονος του ? Αποκλειεται να τον "εσπρωξαν" ?

Επισκέπτης
....O Tριανταφυλλοπουλος ειπε οτι ο Ζαχοπουλος φερεται να αναφερεται στον Καραμανλη μεσα στο DVD....και σιγουρα ο τυπος δεν φουνταρε επειδη τον εγραψε μια καμερα με την γκομενα , κατι αλλο παιζει εδω...αλλα για σταθειτε , ειμαστε σιγουροι οτι φουνταρε μονος του ? Αποκλειεται να τον "εσπρωξαν" ?

Δεν εχει να ζηλεψει πολλα η ΝΔ πια σε θεματα διαψθορας με το Πασοκ ε?Σαν να επεσε το επιθετικο και σιγουρο υφακι του ¨"χοντρουλη" τωρα τελευταια :dancing:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Σαν να επεσε το επιθετικο και σιγουρο υφακι του ¨"χοντρουλη" τωρα τελευταια :dancing:

...ετσι ακριβως ειναι φιλε μου...δεν τον παιρνει πια τον Κωστακη να σφυριζει αδιαφορα και  να εχει αυτο το υφακι Λουδοβικου ΧΙ οτι και καλα δεν τον αγγιζουν αυτα που γινονται....ο Ζαχοπουλος ηταν κολλητος απο την Θεσσαλονικη και καλα θα κανουν να ξεκαθαρισουν την θεση τους απο τωρα...υπαρχει το ενδεχομενο να ερθει χιονοστιβαδα DVD που να εμπλεκει δικαιους και αδικους και τοτε θα ειναι αργα για την υστεροφημια του...δεν υπαρχουν ομως και εισαγγελεις με αρχιδια να βαλουνε μια ταξη και να μην υπακουουν στον καθε διεφθαρμενο πολιτικο...

Υ.Γ.1...για διαφθορα στο πολιτικο-δικαστικο κυκλωμα δειτε την παλια αλλα φοβερη ταινια "...and justice for all" με τον Al Pacino...
Y.Γ.2 ασχετο αλλα ενδεικτικο και αυτο της ελλειψης Δικαιοσυνης : ο Κουγιας για να υπερασπιστει τον ηθοποιο με την κοκαινη και να τον βγαλει χρηστη και οχι εμπορο , ισχυριστηκε στην τηλεοραση οτι οι αστυνομικοι ζυγισαν 45 γρ επειδη απο υπερβαλλον ζηλο(!!!) μετρησαν και τα μπουκαλακια.Δηλ.εβγαλε αχρηστους κοτζαμ Αστυνομια και Ανακριτες και κανεις δεν ειπε τιποτα....τα σχολια δικα σας....

Επισκέπτης
...ετσι ακριβως ειναι φιλε μου...δεν τον παιρνει πια τον Κωστακη να σφυριζει αδιαφορα και  να εχει αυτο το υφακι Λουδοβικου ΧΙ οτι και καλα δεν τον αγγιζουν αυτα που γινονται....ο Ζαχοπουλος ηταν κολλητος απο την Θεσσαλονικη και καλα θα κανουν να ξεκαθαρισουν την θεση τους απο τωρα...υπαρχει το ενδεχομενο να ερθει χιονοστιβαδα DVD που να εμπλεκει δικαιους και αδικους και τοτε θα ειναι αργα για την υστεροφημια του...δεν υπαρχουν ομως και εισαγγελεις με αρχιδια να βαλουνε μια ταξη και να μην υπακουουν στον καθε διεφθαρμενο πολιτικο...

Υ.Γ....για διαφθορα στο πολιτικο-δικαστικο κυκλωμα δειτε την παλια αλλα φοβερη ταινια "...and justice for all" με τον Al Pacino...

Εισαγγελεις με @@ δεν υπαρχουν αλλα ειναι τετοια η ζημια του σκανδαλου που εχει παρει τις διαστασεις που πρεπει για να μπουν μερικοι στην θεση τους και να καταλαβει ο κοσμος που πανε τα λεφτα των φορολογουμενων και τι ψηφιζει.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom