Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε το παμε δεν κανει διακρισεις. :grin:
btw κατι ασχετο.τυπε θυμασαι πριν χρονια που τραγουδουσανε την φτωχολογια επι σημιτη οι υπουργοι του στην φλωρινα φορωντας αρμανι? :2funny: :2funny:
παντως τα ειχαμε πει για αδωνις οτι ειναι ο πιο διαβασμενος υπουργος.ηξερε το θηριο ακομα και για το πεντοχιλιαρο που εδωσε για τομογραφο στο νοσοκομειο.δεν ξερω αλλα σημερα γαμησε.και συνεχιζει ακομα να τους γαμαει.με αριθμους με επιχειρηματα με με με ο αδωνις κενταει.και συνεχιζει ακομα και τωρα.

τυπε εαν δεν του δωσανε απο χτες τις ερωτησεις για να προετοιμαστει να απαντησει τοτε πρεπει να πεσουμε να παιρνουμε καμψεις για αυτον τον τυπο, με τις λεπτομερειες που δινει απεξω απαντωντας. και ειναι γνωστο οτι εγω δε λιβανιζω ευκολα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Το γεγονός ότι σχεδόν εκσπερματιζω όταν ξεφτιλιζονται έτσι κομμουνιστές και συνδικαλιστές πρέπει να το κοιτάξω;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
του την μπηκε ενας ψηφοφορος του λαος παντως και τον εβαλε και αυτον στην θεση του.αραγε ο τερης που να ειναι? :grin: :grin:
μονος εναντιον ολων ο αδωνις και ξεμπροστιαζει ολους και ολα.πραγματικα τετοια μπαλα ουτε η μπαρτσα οτνα πηρε το διηπειρωτικο δεν εχει παιξει.
εδω ρε λεει φορα παρτιδα "ειμαι ο πιο μνημονιακος που υπαρχει στην ελλαδα και μην με βριζετε που με λετε αντιμνημονιακο" και δεν του κουνιεται κανεις.ολους τους βαζει στην θεση τους και με επιχειρηματα οχι με μπαρουφες και κραυγες.

ο ηλιθιος τον ψηφισε και δεν ξερει ουτε εαν ηταν υπερ του μνημονιου ή κατα. και μετα εγω εχω την ιδια βαρυτητα σε ψηφο με αυτο το γιδι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεύτερη μεταγραφη ο μπουμπουκος σε τρια χρονια δυσκολο  :2funny:
θα του κάνω πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Υπουργός Υγείας με διευθυντικό δικαίωμα απολύσεων.επιστρατευσεως και κινητικοτητος προσωπικού και ειδικά συνδικαλιστων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κάποιοι βεβαια, οι οποιοι οταν ο Σαμαρας τον εκανε υπουργο υγειας χλευαζαν, θα πρεπει μαλλον τωρα να εχουν κρυφτει στις τρυπες τους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το γεγονός ότι σχεδόν εκσπερματιζω όταν ξεφτιλιζονται έτσι κομμουνιστές και συνδικαλιστές πρέπει να το κοιτάξω;

τυπε εγω εκατσα μεσα για να δω εκπομπη τι να λεμε καλα το υποπτευομουνα το τσοντακι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τύπε δεν εχει να κανει με κομμουνισμους και συνδικαλισμους.
Σε φτιαχνει οτι επιτελους μετα απο χρονια, το αυτονοητο και η κοινη λογικη θριαμβευουν.
Φαντασου ποσο φτιαχνομαι εγω, που ειμαι και μεγαλυτερος σου και τους εχω φαει στη μαπα ολους δαύτους για πολυ περισσοτερα χρονια.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε εαν δεν του δωσανε απο χτες τις ερωτησεις για να προετοιμαστει να απαντησει τοτε πρεπει να πεσουμε να παιρνουμε καμψεις για αυτον τον τυπο, με τις λεπτομερειες που δινει απεξω απαντωντας. και ειναι γνωστο οτι εγω δε λιβανιζω ευκολα.
το ειχαμε πει με τον nipple lover πριν καιρο οτι ειναι ο πιο διαβασμενος και οτι ειναι ο μονος που βαζει στην θεση τους τους χρυσαυγιτες.για τους υπολοιπους δεν λεω γιατι τους εχει παρει τα σωβρακα στα καναλια πολλακις.μην λεμε ονοματα...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ο ηλιθιος τον ψηφισε και δεν ξερει ουτε εαν ηταν υπερ του μνημονιου ή κατα. και μετα εγω εχω την ιδια βαρυτητα σε ψηφο με αυτο το γιδι...
καλα εκει ειχε γελιο ο χατζηνικολαου που του ειπε "τον ψηφισες αλλα δεν τον ξερεις?" :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τύπε δεν εχει να κανει με κομμουνισμους και συνδικαλισμους.
Σε φτιαχνει οτι επιτελους μετα απο χρονια, το αυτονοητο και η κοινη λογικη θριαμβευουν.
Φαντασου ποσο φτιαχνομαι εγω, που ειμαι και μεγαλυτερος σου και τους εχω φαει στη μαπα ολους δαύτους για πολυ περισσοτερα χρονια.
Ο σοσιαλισμός και ο συνδικαλισμός έφεραν τον παραλογισμό στην Ελλάδα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606
Περα απο την πλακα τους εχει παρει τα σωβρακα ο Χατζηνικολαου, μου  παιζει με υπουργος και πολιτικους αρχηγους και η λουλου απεναντι μου εχει καλεσμενο τον Καμπουρακη..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δυσκολεύτηκε λίγο με τον φαρμακοαποθηκά  :o
Του τα έχουνε ζαλίσει κιόλας. Παρόλα αυτά δεν είπε ότι η δαπάνη είναι τόση γιατί κάνουν λάθος υπολογισμό και διαιρούν με το σύνολο του πληθυσμού και όχι με το σύνολο των ασφαλισμένων που δικαιούται φαρμακευτικής περιθαλψης

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ο Χατζηνίκος έκανε standing ovation στον Άδωνι ή με γέλασαν τα μάτια μου;  :new_shocked:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Περα απο την πλακα τους εχει παρει τα σωβρακα ο Χατζηνικολαου, μου  παιζει με υπουργος και πολιτικους αρχηγους και η λουλου απεναντι μου εχει καλεσμενο τον Καμπουρακη..
Σιγά τα οα ελάχιστα λέει σε σχέση με αυτά που μποορούσε να πει,αλλιώς δεν θα τον ζητούσαν όλα τα κανάλια.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Δεν μπορούσε ο Άδωνις να απαντάει σε όλους ήταν πολύ κουρασμένος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom