Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Χμμμμ ! Ωστε ΓΙΩΡΓΟΣ ο παπαζολάκης μας !

Γιώργο πήγαινε στον Πρίαμο και θα γίνεις...Πρίαπος

με αυτά που θα δεις  !  :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.544
Πόντοι
12.756
Μην μάθουμε πρώτα εμείς τίποτα για εσένα κατευθείαν στην εφορία και από εκεί στην φυλακή :birdman:Ψόφα :birdman:

Ετοιμαζε βαλιτσες για το Κονγκο , να κανεις παρεα με τον Γιατρο σου  :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Χμμμμ ! Ωστε ΓΙΩΡΓΟΣ ο παπαζολάκης μας !

Γιώργο πήγαινε στον Πρίαμο και θα γίνεις...Πρίαπος

με αυτά που θα δεις  !  :2funny: :2funny: :2funny:
Θέλω να κοιμηθώ το βράδυ,στο Αρετούσα θα κλείσω. :birdman:

Εκτός αν με φιλοξενήσει ο Νιπλ στο εξοχικό του :birdman:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Γιωργάκη ,είστε καψουράκια με τον Νιπλ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Λίγο πιο διακριτικά να χαίρεστε τον έρωτά σας .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.544
Πόντοι
12.756

Επειδη εγω θα λειπω απο εβδομαδα πες μου ποτε θα ερθεις να πω του κηπουρού να σκαψει εναν λάκκο για να σε βαλει μεσα πουστη ....και να βαλει απο πανω κατι γερανια που του εχω πει ...Δεν πειραζει που θα εισαι κοντα στην μαντρα ?? ουτως η αλλως δεν θα βλεπεις εξω γαμημενε ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.544
Πόντοι
12.756
Γιωργάκη ,είστε καψουράκια με τον Νιπλ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Λίγο πιο διακριτικά να χαίρεστε τον έρωτά σας .

Μεγαλη καψουρα μου εχει .... αλλα του εχω πει ειμαι στρειτ , και οτι ειναι αργα για να το γυρισω σε κουνιστρο ...αλλα εκει αυτος επιμενει ...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Επειδη εγω θα λειπω απο εβδομαδα πες μου ποτε θα ερθεις να πω του κηπουρού να σκαψει εναν λάκκο για να σε βαλει μεσα πουστη ....και να βαλει απο πανω κατι γερανια που του εχω πει ...Δεν πειραζει που θα εισαι κοντα στην μαντρα ?? ουτως η αλλως δεν θα βλεπεις εξω γαμημενε ...
Στο δωμάτιο των ξένων θέλω να με βολέψει :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.544
Πόντοι
12.756
Στο δωμάτιο των ξένων θέλω να με βολέψει :birdman:

Το εκανα γυμναστηριο , εχει μεινει μονο το σπιτακι του σκυλου στο κηπο ... δεν εχω προβλημα να σε θαψει ο κηπουρος μαζι με αυτο , ουτως η αλλως ο σκυλος το βαρεθηκε και ελεγα να του παρω αλλο , ευκαιρια ειναι  ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μπράβο ρε φίλε για το λινκ. Εκπληκτικός ο Άδωνις. Είμαι σίγουρος ότι κανείς άλλος υπουργός δεν έχει τέτοια γνώση των θεμάτων.
E ναι,ποιος καταλληλότερος για το υπουργείο υγείας από ένα βιβλιοπώλη. :2funny: :2funny:

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
τελικά εξελίσεται σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά χαρτιά της ΝΔ, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο που έχει μάθει να συμπεριφέρεται πιο ήρεμα και να μην φωνάζει στα πάνελ έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη στους αντίπαλους πολιτικούς και δημοσιογράφους, αφού τους απαντάει πάντα με επιχειρήματα και τους κολλάει στον τοίχο, όπως πχ σήμερα με την πουτανα την ακριβοπούλου στο σκαι (φανατική ΝΔ πριν από 2 χρόνια, αλλά επειδή δεν της εκάναν τα χατηράκια έγινε συριζα μέχρι το κόκκαλο)

ΥΓ για να μην με βρίσουν κάποιοι με το καλημέρα εξηγούμαι πως είμαι δεξιός με την πεποίθηση όμως ότι Στουρνάρας και Σαμαρας μας πάνε από το κακό στο χειρότερο και χρειάζεται οποσδήποτε μία πολιτική αλλαγή η οποιά όμως σιγουρα δεν μπορεί να μας την δώσει ο ανδρέας... εεεε συγνώμη ο αλέξης τσίπρας. 

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.272
Πόντοι
7.195
E ναι,ποιος καταλληλότερος για το υπουργείο υγείας από ένα βιβλιοπώλη. :2funny: :2funny:

μα νομιζω ο ΚΟΛΑΣ πρωην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛ επι ΘΑΣΟΚ προσωπικη επιλογη του ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΥ , απολυτηριο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ !!!!!!!

ΑΧ ρε ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ  τι ηλιθιες επιλογες κανεις ?????

και να πεις δεν εχεις παραδειγματα και μαλιστα απο ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ .....
μα τι ναπω...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Απόφοιτη Λυκείου (με μισθό πανεπιστημιακής εκπαίδευσης!) διόρισε (ως Διευθύντριά της) η Ζέττα Μακρή...
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μια απόφοιτη Λυκείου (με αποδοχές όμως πανεπιστημιακής εκπαίδευσης!) διόρισε ως Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου της η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή...
Μπορεί η τοποθέτηση αυτή, όπως και το μισθολογικό καθεστώς που τη συνοδεύει, να καλύπτονται από το γράμμα του νόμου, όμως το θέμα έχει (ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπως η σημερινή) και μια πιο ουσιαστική -και πολιτική- διάσταση που προφανώς η υφυπουργός παρέβλεψε.

Ενας τέτοιος διορισμός, που φέρει και την υπογραφή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, παίρνει τον χαρακτήρα πρόκλησης καθώς σημειώνεται την ίδια στιγμή που τίθενται σε κινητικότητα και οδηγούνται στην απόλυση χιλιάδες άλλοι υπάλληλοι οι οποίοι μάλιστα διαθέτουν πτυχία καθώς και μεταπτυχιακούς τίτλους. Στον κυκεώνα αυτό έχει μπει και ο χώρος της Υγείας που εκτός από την κινητικότητα πλήττεται από τις περικοπές σε μισθούς και θέσεις εργασίας. Επίσης δεν παύει να είναι εξ αντικειμένου προκλητικό το γεγονός ότι ένας απόφοιτος Λυκείου, επειδή είναι στενός συνεργάτης υπουργού, θα εισπράττει πολύ περισσότερα χρήματα από όσα αντιστοιχούν στις σπουδές του την ώρα που για όλους τους άλλους εργαζόμενους εφαρμόζεται πλέον, κατά τρόπο αδυσώπητο, το αντίθετο!

Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 5 Αυγούστου έχοντας υπογραφεί από τον κ. Γεωργιάδη στις 29 Ιουλίου. Και όπως αναφέρει «διορίζεται η ------------------------------------, απόφοιτη Λυκείου, σε θέση μετακλητής υπαλλήλου στο Πολιτικό Γραφείο της υφυπουργού Υγείας Ζ. Μακρή, ως Διευθύντρια του Γραφείου». Αμέσως μετά η απόφαση προβλέπει ότι «στην ανωτέρω θα καταβάλλονται οι αποδοχές του ΜΚ 4 του Α' βαθμού της Π.Ε (δηλαδή Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) κατηγορίας».

Το πρόβλημα που δημιουργείται για την κυβέρνηση από τέτοιες επιλογές φαίνεται και από το γεγονός ότι, με τη δημοσιοποίηση του διορισμού, δεν έχασε την ευκαιρία για να εξαπολύσει τα βέλη του ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Νικολόπουλος Και θέτοντας το ερώτημα «πώς γίνεται στην Ελλάδα του Μνημονίου απόφοιτος Λυκείου να αμείβεται με μισθολόγιο πτυχιούχου» κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να εξηγήσει «αν αυτό εννοούσε με το ρηθέν 'τι εστί βερύκοκο'».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom