Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν το πιστεύω αυτό ρε πούστη....
Και η Φώφη στο Εθ.Αμ.?
Και ο Κούλης ο Μητσοτάκης?
Τι στον πούτσο γίνεται?

υγ εγω προς στιγμην χαρηκα νομισα εγινε υπουργος και ο δρακουμελ ο αθανατος..... :grin: :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
υπαρχουν και καποια μηνακια απληρωτες εφημερίες απο τοτε..επι υπουργείας του νομιζω... αλλα τα κανουμε αβαβα αυτα ε? ξερεις τι ωραια είναι να ξενυχτας και να μην σε πληρωνουν? γαματα!

Σα-Ρου λυπάμαι αλλά ούτε εμένα με έχουν πληρώσει έστω και μια ώρα υπερωρίας.

Βρε Σαρού, και ολοι αυτοι οι γιατροι με τις βιλες και τα εκατομμυρια στην Ελβετια πώς τα κανανε? Δεν σταματαμε λιγακι το μελοδραμα με τον γιατρουδακο των 900 ευρω με τις απληρωτες εφημεριες?

μαν οι μεγαλογιατροί είναι άνω των 50 και αυτοί που θα τους διαδεχτούν θα είναι τα παιδιά τους μεγαλωμένα/σπουδαγμένα στο εξωτερικό. Όσοι δεν έχουν γονείς γιατρούς με έτοιμο ιατρείο, πελατεία κ.α. την έχουν κάνει λαχείο: Ή θα δουλέψουν σε κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο (με ό,τι συνεπάγεται σχετικά με απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα) είτε θα δοκιμάσουν να ανοίξουν δικό τους τρώγοντας όλο το καυλί του ελεύθερου επαγγελματία που ξεκινάει από το μηδέν (εύρεση εξοπλισμού, αποδείξεις, εύρεση πελατείας κ.α.).

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.307
Πόντοι
1.106
Πως γίνονται όλοι να βρίζουν το Χ Αδωνη την Χ Φωφη τον Χ Κυριακο και να βγαίνουν κάθε φορά πρώτοι δεν το καταλαβαίνω..έχουμε τους πολιτικούς που ψηφίζουμε αν δεν μας αρέσουν να μην τους ψηφίζουμε...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

υγ εγω προς στιγμην χαρηκα νομισα εγινε υπουργος και ο δρακουμελ ο αθανατος..... :grin: :grin:

Έγινε υπουργός ο άνθρωπος με το ψευδώνυμο μπουμπούκος....δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω....

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σα-Ρου λυπάμαι αλλά ούτε εμένα με έχουν πληρώσει έστω και μια ώρα υπερωρίας.

μαν οι μεγαλογιατροί είναι άνω των 50 και αυτοί που θα τους διαδεχτούν θα είναι τα παιδιά τους μεγαλωμένα/σπουδαγμένα στο εξωτερικό. Όσοι δεν έχουν γονείς γιατρούς με έτοιμο ιατρείο, πελατεία κ.α. την έχουν κάνει λαχείο: Ή θα δουλέψουν σε κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο (με ό,τι συνεπάγεται σχετικά με απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα) είτε θα δοκιμάσουν να ανοίξουν δικό τους τρώγοντας όλο το καυλί του ελεύθερου επαγγελματία που ξεκινάει από το μηδέν (εύρεση εξοπλισμού, αποδείξεις, εύρεση πελατείας κ.α.).

Σωστα τα λες..
ή πανε στο εξωτερικο να βρουν την τυχη τους...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Πως γίνονται όλοι να βρίζουν το Χ Αδωνη την Χ Φωφη τον Χ Κυριακο και να βγαίνουν κάθε φορά πρώτοι δεν το καταλαβαίνω..έχουμε τους πολιτικούς που ψηφίζουμε αν δεν μας αρέσουν να μην τους ψηφίζουμε...

Οπως τα λες ειναι , πολλοι ειναι αυτοι που τους ψηφιζουν , αλλα η Φωφη ρε πουστη μου !!!! Καλα για τον Κυριακο ουτε που το συζηταω , ο Αδωνις στις 1000 μαλακιες θα πει και ΕΝΑ σωστο πραγμα , μπορει και στις 2000 μαλακιες , αλλα θα πει ενα τουλαχιστον , η Φωφη γαμω την τρελα μου που δεν μπορει να μιλησει , που μιλαει και ειναι λες και σταματησαν να την κυνηγανε πριν 1 λεπτο , την βλεπω οταν ειναι σε πανελ ή στα παραθυρα και  ετσι οπως τα λεει με πιανει αγωνια....Την μια μαλακια πισω απο την αλλη λεει ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Γεωργιαδης ειναι πολυ δυνατος συνομιλητης αλλο αν τα κομμουνια δεν τον αναγνωριζουν... τα κομμουνια οταν τα στριμωχνεις στο γυριζουν στην ειρωνια και τις εξυπναδες....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Ο Γεωργιαδης ειναι πολυ δυνατος συνομιλητης αλλο αν τα κομμουνια δεν τον αναγνωριζουν... τα κομμουνια οταν τα στριμωχνεις στο γυριζουν στην ειρωνια και τις εξυπναδες....

τα κομμουνια 5 λεξεις εχουν μαθει να λενε , αν δεν κολανε στην συζητηση βαζουν την κασετα με τις μαλακιες , και μην πεταχτει κανενας και μου πει καμια μαλακια για την Κανελλη οτι μπορει να συννεοηθει με ανθρωπο γιατι αυτη μονο με το σφυροδρεπανο μπορει να αλλαξει καμια κουβεντα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τα κομμουνια 5 λεξεις εχουν μαθει να λενε , αν δεν κολανε στην συζητηση βαζουν την κασετα με τις μαλακιες , και μην πεταχτει κανενας και μου πει καμια μαλακια για την Κανελλη οτι μπορει να συννεοηθει με ανθρωπο γιατι αυτη μονο με το σφυροδρεπανο μπορει να αλλαξει καμια κουβεντα

Ε ναι... θανατος στο κεφαλαιο... σας γαμανε εργατες.... ο νομος ειναι το δικιο του εργατη και αλλα τετοια παλαβα...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
συμφωνω με εσενα ρε Πακι , αλλα οποτε ειναι καλεσμενος καπου τους εχει ολους για την πουτσα του , τους γαμαει στις τριπλες και αρχιζουν ολοι τις μαλακιες , αρα θα συμφωνησεις μαζι μου τωρα οτι οι αλλοι ειναι πιο ΜΑΛΑΚΕΣ απ αυτον για να τους παιζει για πλακα.

να μου πεις ρήτορα τον Αντρέα η τον Καραμανλή (τον γέρο) η τον Δρακουμέλ (Μητσοτάκη) ναι όντως το είχαν να ..."υπνωτίζουν" κόσμο με τα μπαρμπούτσαλα τους.
αλλά τώρα μη μου λέτε για τον mr 20 κιλά βιβλία 10 ευρό... :2funny:

Δεν υπαρχει ενας στην πολιτικη σκηνη που να  μην εχει κανει κωλοτουμπες ... ολοι τα ιδια σκατα ειναι.

εδώ συμφωνούμε...
όλοι οι πολιτικοί είναι ρεμάλια και ψεύτες και στα παπάρια τους αν ζει η αν πεθαίνει ο λαός.
αλλά και ο λαός παίρνει τους πολιτικούς που του αξίζουν.....
και οι λίγοι πολίτες που δεν είναι κουφάλες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί είναι τραγικη μειοψηφία.
end of story....

Επισκέπτης
Όχι, είχε πάρει πάλι θέση με τη πρώτη μαγική συγκυβέρνηση.
Πως έχει πάρει 3 κούπες ο Ζεεντορφ με τρεις διαφορετικές ομάδες, που λέμε;

Σε χάλασε ο Άδωνις ;;;;;

Η ΦΩΦΗ ;;;;;;;;;;;

Η Χριστοφιλοπούλου;;;;;;;

καθόλου ;;;;;

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Eτσι...ενα καλο συνομιλητη θελει το υπουργειο υγειας και το καθε υπουργειο :jerking:.Οταν οι κορες σας θα πουλανε το μουνι τους σε λιγα χρονια θα το ευχαριστιεμαι καργιοληδες.Τωρα καντε πλακα η αβαντα.... :tits2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
να μου πεις ρήτορα τον Αντρέα η τον Καραμανλή (τον γέρο) η τον Δρακουμέλ (Μητσοτάκη) ναι όντως το είχαν να ..."υπνωτίζουν" κόσμο με τα μπαρμπούτσαλα τους.
αλλά τώρα μη μου λέτε για τον mr 20 κιλά βιβλία 10 ευρό... :2funny:

Αλλο ρητορας και αλλο debate τυπος , αυτοι που ειπες ηταν αψογοι ρητορες αλλα και λαοπλανοι , ειδικα ο Αντρεας

εδώ συμφωνούμε...
όλοι οι πολιτικοί είναι ρεμάλια και ψεύτες και στα παπάρια τους αν ζει η αν πεθαίνει ο λαός.
αλλά και ο λαός παίρνει τους πολιτικούς που του αξίζουν.....
και οι λίγοι πολίτες που δεν είναι κουφάλες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί είναι τραγικη μειοψηφία.
end of story....

Σωστος εισαι , εννοειτε οτι παιρνουν οι πολιτες οτι τους αξιζουν , σκατα ειναι οι πολιτες , σκατα ψηφιζουν , γι αυτο δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτο το μπουρδελο που ζουμε.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Για τέτοιο άτομο μιλάμε. Και φυσικά είναι δεξιόστροφος... δε θα μπορούσε να ναι κάτι άλλο.

Τα αυτιστικά φασιστάκια που μας έπριζαν τα @@ πριν 2-3 χρόνια με το Λ.Α.Ο.Σ. και τώρα ψηφίζουν Χ.Α. κάνουν τον κινέζο βέβαια.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ήταν κατά κοινή ομολογία ο καλύτερος υπουργός Ναυτιλίας της μεταπολίτευσης. Έκαναν τσιμπούκια στο Σαμαρά από λιμενεργάτες μέχρι εφοπλιστές να τον ξανακάνει υπουργό Ναυτιλίας. Πήρε ακόμα πιο κρίσιμο υπουργείο. Θα γίνει λοιπόν και ο καλύτερος υπουργός Υγείας της μεταπολίτευσης και θα βουλώσει στόματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Για τέτοιο άτομο μιλάμε. Και φυσικά είναι δεξιόστροφος... δε θα μπορούσε να ναι κάτι άλλο.

Τα αυτιστικά φασιστάκια που μας έπριζαν τα @@ πριν 2-3 χρόνια με το Λ.Α.Ο.Σ. και τώρα ψηφίζουν Χ.Α. κάνουν τον κινέζο βέβαια.
Σιγουρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom