Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ας μην ξεκωλιαζόταν ο έλληνας στο φάρμακο να είναι τζάμπα...

Και τι ξεκώλιασμα.

Το 2000 η φαρμακευτική δαπάνη του Δημοσίου ήταν 980 εκατομμύρια Ευρώ. Το 2009 είχε φθάσει τα 5,1 δισεκατομμύρια Ευρώ.

Δηλαδή είχε πενταπλασιαστεί.

Τέτοια αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης δεν υπήρξε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ κράτος του κόσμου και μάλιστα σε συνθήκες ευημερίας και όχι λιμών και λοιμών.

Αλλά τι να πει κανένας για μία χώρα όπου ακόμη και σήμερα γράφονται κατά μέσο όρο 4.000.000 σύνταγές ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Και τι ξεκώλιασμα.

Το 2000 η φαρμακευτική δαπάνη του Δημοσίου ήταν 980 εκατομμύρια Ευρώ. Το 2009 είχε φθάσει τα 5,1 δισεκατομμύρια Ευρώ.

Δηλαδή είχε πενταπλασιαστεί.

Τέτοια αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης δεν υπήρξε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ κράτος του κόσμου και μάλιστα σε συνθήκες ευημερίας και όχι λιμών και λοιμών.

Αλλά τι να πει κανένας για μία χώρα όπου ακόμη και σήμερα γράφονται κατά μέσο όρο 4.000.000 σύνταγές ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
Aπό ποιους γράφονται ρε παπαγαλάκι της κυβέρνησης;  Ποιος δεν ελέγχει ενώ οφείλει; Το Κράτος!!!!!

Ποιος είναι Κράτος;;;; Σίγουρα όχι η Αριστερά ή η Χ.Α.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Aπό ποιους γράφονται ρε παπαγαλάκι της κυβέρνησης;  Ποιος δεν ελέγχει ενώ οφείλει; Το Κράτος!!!!!

Το κρατος ,αλλα και οι γιατροι ,και οι φαρμακοβιομηχανιες που σπρωχνουν φαρμακα αβερτα και πανε οι γιατροι τα ταξιδακια τους ....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Μπα, δηλαδή εσένα το κόμμα σου λέει ότι δεν χρειάζονται τόσες συνταγές;

Γιατί εγώ ξέρω ότι η Αριστερά φωνάζει ότι υποβαθμίζεται η υγεία του Λαού.

Εσείς τι λέτε;

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Το κρατος ,αλλα και οι γιατροι ,και οι φαρμακοβιομηχανιες που σπρωχνουν φαρμακα αβερτα και πανε οι γιατροι τα ταξιδακια τους ....
Δεν μπορείς να ελέγχεις;
Και εσένα το αρχίδι αν υπήρχε κάποιος να σε ελέγχει δεν θα φέσωνες το κράτος. :birdman:

Μπα, δηλαδή εσένα το κόμμα σου λέει ότι δεν χρειάζονται τόσες συνταγές;

Γιατί εγώ ξέρω ότι η Αριστερά φωνάζει ότι υποβαθμίζεται η υγεία του Λαού.

Εσείς τι λέτε;
Την μπάλα στην εξέδρα.

Η αριστερά δεν βρίσκεται στην εξουσία,ούτε η Χ.Α.,προφανώς δεν χρειάζονται τόσες συνταγές,εσύ ο ίδιος γράφεις όμως πως ακόμα γράφονται.....και το θέμα είναι:
[size=20pt]
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ;;;;  AΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ[/size]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και φυσικά το κράτος ελέγχει.

Και πάνω από όλα ελέγχει το ΔΝΤ.

ΔΝΤ και ξερό ψωμί.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ΔΝΤ και ξερό ψωμί.

Φάτε φτύσιμο από τον ελληνικό λαό!!!!

lVDWZft.png

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
ΔΝΤ και ξερό ψωμί.

Φάτε φτύσιμο από τον ελληνικό λαό!!!!

lVDWZft.png
απορια ... δηλαδη εσας δεν σας εχει φτυμενους ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ?????
ΜΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΤΥΣΙΜΟ !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΑΡΧΙΔΙΑ ξέρεις,αν ήξερες δεν θα μου έλεγες πως και η Σουηδία,Νορβηγία και Γερμανία τα χρησιμοποιούν σε μεγαλύτερο ποσοστό. :idiot: :uglystupid:

Έχουμε γνωριστεί?  Μάλλον όχι. Οπότε δεν ξέρω για αρχιδια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
[quote author=voltaire45 link=topic=176444.mssg4779646 date=1377562152]
Και φυσικά το κράτος ελέγχει.

Και πάνω από όλα ελέγχει το ΔΝΤ.

ΔΝΤ και ξερό ψωμί.
[/quote]

:rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΑΡΧΙΔΙΑ ξέρεις,αν ήξερες δεν θα μου έλεγες πως και η Σουηδία,Νορβηγία και Γερμανία τα χρησιμοποιούν σε μεγαλύτερο ποσοστό. :idiot: :uglystupid:

βρε ηλίθιο δεξιοαριστερο αρχίδι... βρε παπάρα βρε γελοίε...

να τι είναι  το γενόσημο

Δραστική ουσία Αμοξικιλλίνη-Amoxicillin
Σκευάσματα
AMOXIL SYR. FL 60MLX125MG/5ML         ORAL 1,52 € 0,6267 / g GlaxoSmithKline Α.Β.Ε.Ε.
APROXAL PD.ORA.SUS 125MG/5ML FLX60ML ORAL 0,87 € 0,3600 / g Elpen A.E.

το πρώτο είναι το πρωτότυπο το δεύτερο γενόσημο... εεεε ο ΕΟΠΥΥ θα πληρώνει από δώ και πέρα το 75% της αξίας του γενοσήμου και πολύ καλά θα κάνει....

AMOXIL PD.ORA.SUS 250MG/5ML FLx60ML ORAL 2,19 € 0,4500 / g GlaxoSmithKline Α.Β.Ε.Ε.
APROXAL PD.ORA.SUS 250MG/5ML FLX60ML ORAL 1,75 € 0,3600 / g Elpen A.E.
STEVENCILLIN SIROP 250MG/5ML FL 60ML ORAL 2,03 € 0,4167 / g Alapis A.B.E.E.

το ίδιο θα κάνει και γι αυτό... θα αποζημιώνει το 75% της αξίας του φτηνότερου

και όποιος γουστάρει το ακριβό ας πληρώσει την διαφορά

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πέρα από τις γνωστές παπαριές των συνδικαλιστών που αναπαράγουν τις μαλακίες των κομμάτων-νταβάδων τους στην συγκεκριμένη περίπτωση των μικρών νοσοκομείων που κλείνουν αυτοί που φωνάζουν δεν είναι οι γιατροί ούτε οι διοικητικοί αλλά οι νοσηλευτές και οι διάφοροι τεχνικοί (συντηρητές, υδραυλικοί κλπ κλπ)...

οι γιατροί πιάσαν το νόημα ότι θα πάνε σε μεγάλα νοσοκομεία όπου οι ευκαιρίες για φακελλάκι είναι πολύ περισσότερες αλλά και επειδή μεγάλος αριθμός γιατρών ήταν πλήρους αλλά όχι αποκλειστικής απασχόλησης και θα συνεχίσουν έτσι (με ιατρείο έξω) θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για αιμοδοσία των ιατρείων τους με πελάτες που θα ψαρεύουν στα μεγάλα νοσοκομεία (ξέρεις το επόμενο ραντεβού που έχω στο νοσοκομείο είναι μετά από έξι μήνες αλλά έλα ρε παιδάκι μου στο ιατρείο μου ένα τριαντάρι θα σου πάρω..)

οι διοικητικοί διότι θα συνεχίσουν το κωλοβάρεμα αφού θα γίνουν ένα με αυτούς που κωλοβαράνε στα μεγάλα νοσοκομεία

πρόβλημα έχουν οι νοσηλευτές γιατί οι παλιοί τους περιμενουν για να ξεπήξουνε οπότε θα τους πάνε πίπα-κώλο-εμπλοκή

πρόβλημα έχουν οι τεχνικοί (συντηρητές, υδραυλικοί κλπ) διότι εκεί που θα πάνε προτεραιότητα στην κοπάνα έχουν οι παλιοί οπότε χάνουν το έξω μεροκάματο...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
πρόβλημα έχουν οι τεχνικοί (συντηρητές, υδραυλικοί κλπ) διότι εκεί που θα πάνε προτεραιότητα στην κοπάνα έχουν οι παλιοί οπότε χάνουν το έξω μεροκάματο...

Tι θες να κανει ο τεχνικος ρε τραμουντανη;  Να τρεχει γυρω γυρω για να φαίνεται ότι δουλευει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom