jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Χρειαζεσαι πηγουλα για να δεις οτι εξω ειναι νυχτα?
δεν χρειαζεται πηγουλα γιαυτο
ο αλφα ποτε δεν εβαλε την 10η εντολη που δειχνει τωρα την ημερα
Χρειαζεσαι πηγουλα για να δεις οτι εξω ειναι νυχτα?
ας μην ξεκωλιαζόταν ο έλληνας στο φάρμακο να είναι τζάμπα...
Aπό ποιους γράφονται ρε παπαγαλάκι της κυβέρνησης; Ποιος δεν ελέγχει ενώ οφείλει; Το Κράτος!!!!!Και τι ξεκώλιασμα.
Το 2000 η φαρμακευτική δαπάνη του Δημοσίου ήταν 980 εκατομμύρια Ευρώ. Το 2009 είχε φθάσει τα 5,1 δισεκατομμύρια Ευρώ.
Δηλαδή είχε πενταπλασιαστεί.
Τέτοια αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης δεν υπήρξε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ κράτος του κόσμου και μάλιστα σε συνθήκες ευημερίας και όχι λιμών και λοιμών.
Αλλά τι να πει κανένας για μία χώρα όπου ακόμη και σήμερα γράφονται κατά μέσο όρο 4.000.000 σύνταγές ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
Aπό ποιους γράφονται ρε παπαγαλάκι της κυβέρνησης; Ποιος δεν ελέγχει ενώ οφείλει; Το Κράτος!!!!!
Ποιος είναι Κράτος;;;; Σίγουρα όχι η Αριστερά ή η Χ.Α.
Aπό ποιους γράφονται ρε παπαγαλάκι της κυβέρνησης; Ποιος δεν ελέγχει ενώ οφείλει; Το Κράτος!!!!!
Ποιος είναι Κράτος;;;; Σίγουρα όχι η Αριστερά ή η Χ.Α.
Δεν μπορείς να ελέγχεις;Το κρατος ,αλλα και οι γιατροι ,και οι φαρμακοβιομηχανιες που σπρωχνουν φαρμακα αβερτα και πανε οι γιατροι τα ταξιδακια τους ....
Την μπάλα στην εξέδρα.Μπα, δηλαδή εσένα το κόμμα σου λέει ότι δεν χρειάζονται τόσες συνταγές;
Γιατί εγώ ξέρω ότι η Αριστερά φωνάζει ότι υποβαθμίζεται η υγεία του Λαού.
Εσείς τι λέτε;
απορια ... δηλαδη εσας δεν σας εχει φτυμενους ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ?????ΔΝΤ και ξερό ψωμί.
Φάτε φτύσιμο από τον ελληνικό λαό!!!!
απορια ... δηλαδη εσας δεν σας εχει φτυμενους ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ?????
ΜΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΤΥΣΙΜΟ !!!!
ΑΡΧΙΔΙΑ ξέρεις,αν ήξερες δεν θα μου έλεγες πως και η Σουηδία,Νορβηγία και Γερμανία τα χρησιμοποιούν σε μεγαλύτερο ποσοστό.
ΑΡΧΙΔΙΑ ξέρεις,αν ήξερες δεν θα μου έλεγες πως και η Σουηδία,Νορβηγία και Γερμανία τα χρησιμοποιούν σε μεγαλύτερο ποσοστό.
πρόβλημα έχουν οι τεχνικοί (συντηρητές, υδραυλικοί κλπ) διότι εκεί που θα πάνε προτεραιότητα στην κοπάνα έχουν οι παλιοί οπότε χάνουν το έξω μεροκάματο...