Όταν ρουφαει το αυγό του..απο μεσα του, σα βρεγμενη γατα το γιδι
Δεν βγαίνει ήχος..
Όταν ρουφαει το αυγό του..απο μεσα του, σα βρεγμενη γατα το γιδι
αφου του ειπαν οτι ειναι νομιμο ρε παιχτη ?Ο άλλος έβγαλε βίντεο απο δελφίνια που ήταν παράνομο.. το υπουργείο εσωτερικών έδωσε εντολή στην αστυνομία και τον έψαχναν χαχαχα .. και γύρισε και είπε δεν πήγα ποτέ.. ενώ έχει ανεβάσει βίντεο αχαχαχαχ
Παρέμβαση του υπουργείου Εσωτερικών για την ανάρτηση Γεωργιάδη από το Αττικό Πάρκο με τα δελφίνια / Γεωργιάδης: Μου είπαν ότι είναι νόμιμο
Παρέμβαση του υπουργείου Εσωτερικών για την ανάρτηση Γεωργιάδη από το Αττικό Πάρκο με τα δελφίνια / Γεωργιάδης: Μου είπαν ότι είναι νόμιμοpliktrologionews.gr
Ποιος του το είπε ρε; Αυτή την δικαιολογία την έλεγα εγώ 5 χρόνων χαχαχαχα . Απέφυγε το αυτόφωρο κιόλας ο έξυπνος .. να είσαι υπουργός και να σε κυνηγάει το υπουργείο .. τραγικόαφου του ειπαν οτι ειναι νομιμο ρε παιχτη ?
πως τον πετσοκοψανε ετσι το χαλβα... ΠΩΣ ????
Τυπε τα πιστεύει αυτά που λέει, αφού..πως τον πετσοκοψανε ετσι το χαλβα... ΠΩΣ ????
οπως και ο φιλος μας ο πολυκλωνος φαντομας δωδωχλεχλες.Τυπε τα πιστεύει αυτά που λέει, αφού..
βζιιιινννν
τα χαντακωσε τα μαρατα
"Αυτά τα φθηνά μακαρόνια μου μαγειρεύει τρεις φορές την εβδομάδα η Ευγενία και καταφέρνουμε και τα βγάζουμε πέρα..."
που χαθηκες μαρη τσιμπουκοπνιχτρα ?Τέτοια βλέπουν ο δροσερούλης παπαφίλιπας και ο τραλαλάκης και τρέχει ποτάμι η σούφρα τους.
Να έχεις στήσει τρελη επικοινωνιακη παράσταση με το καλάθι του νοικοκυριού, και να βγαίνει παππούς θεουλης από το πουθενά και να στα γαμαει όλα...