kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.022
- Πόντοι
- 1.706
Καιρό έχω να αφοδεύσω σε αυτό το νήμα.
δεν ξαναβγαινει βουλευτης αυτοςΣκουπίδι απ'τα λίγα... εάν γίνουν εκλογές θα θελα να βλεπα την μετέπειτα πορεία του... Μέχρι αυτή την στιγμή οι τρομπες που τον εκλέγουν είναι αυτοί που επιρεαζουν τις ζωές του κοσμακη...
Εγω ηρθα να τραβήξω λίγο το στρινγκακι της Τζενούλας...Καιρό έχω να αφοδεύσω σε αυτό το νήμα.
νομιζω ο μπουμπουκος με τη σταση που κρατησε δειχνει οτι δεν ειναι απλα ηλιθιος αλλα και βλαμμενος,μετα τις εκλογες παει κατευεθειαν για Αννιτα να πουλαει εκει βιβλια με τον Βας,ο Κουλης επισης απαραδεκτος που εβαλε σε τοσο κρισιμο υπουργειο ενα τηλεπλασιε βιβλιων μονο με κριτιρια δημοσκοπικης πλέμπαςδεν ξαναβγαινει βουλευτης αυτος
οι θεσεις επικρατειας ειναι 7 μεχρι στιγμης και πιστεψε με κανεις δεν θα του δωσει τετοια θεση για να εκλεγει ο μπουμπουκος
Έχεις δει τι έχει φέρει μέχρι στιγμής?νομιζω ο μπουμπουκος με τη σταση που κρατησε δειχνει οτι δεν ειναι απλα ηλιθιος αλλα και βλαμμενος,μετα τις εκλογες παει κατευεθειαν για Αννιτα να πουλαει εκει βιβλια με τον Βας,ο Κουλης επισης απαραδεκτος που εβαλε σε τοσο κρισιμο υπουργειο ενα τηλεπλασιε βιβλιων μονο με κριτιρια δημοσκοπικης πλέμπας
τι εφερε ?τα ναυπηγεια του παγιατ? ξερεις τι θα εφερνε ενας σοβαρος τεχνοκρατης υπουργος στη θεση του τυπου Πιερακκακη?αστο...Έχεις δει τι έχει φέρει μέχρι στιγμής?
Α, ξέχασα... δεν τους έφερε αυτός... ήρθαν μόνοι τους
Μιας που αναφέρεις ναυπηγεία, η Ελλάδα είχε μέχρι στιγμής 3 ναυπηγεία και δεν δούλευε κανένα από τα 3. Τώρα δουλεύουν και τα 3.τι εφερε ?τα ναυπηγεια του παγιατ? ξερεις τι θα εφερνε ενας σοβαρος τεχνοκρατης υπουργος στη θεση του τυπου Πιερακκακη?αστο...
Ο Φίλης πάντως σταθερή δύναμη με κάθε κυβέρνηση.στη μπεινα πριν
τωρα δουλευουν και τα 3?εισαι σιγουρος?μη γραφεις ψεμματα και μισες αληθειες γιατι πρεπει να συγκρινεις τι ηρθε και τι εφυγε απο επενδυσεις στις μερες του,αυτο που γραφω ειναι οτι χρειαζεται ενας τεχνοκρατης της αγορας οπως ο πιερακακης στο it και οχι ενας φιλολογος που ειχε ενα βιβλιοπωλειο,δε χρειζεται να σου πω τι δουλεια κανω για να καταλαβεις αυτο το αυτονοητοΜιας που αναφέρεις ναυπηγεία, η Ελλάδα είχε μέχρι στιγμής 3 ναυπηγεία και δεν δούλευε κανένα από τα 3. Τώρα δουλεύουν και τα 3.
ΟΚ, το αφήνω μωρέ... δε γαμιέται κι η Microsoft κι η Cisco κι η Deloitte κι η Pfizer, και, και, και...
Όσο για τον Πιερρακάκη, αυτός είναι ότι πρέπει για εκεί που είναι. Είναι ΙΤ Freak και ειδήμων σε αυτό. Δεν είναι εμπορικός. Ο Άδωνις είναι εμπορικός γιατί είχε μαγαζιά εμπορικά.
Για θύμισέ μου τι δουλειά κάνεις εσύ που ξέρεις τόσο καλά το εμπόριο...
εχει στοκαρει αυτος απο παλια.Ο Φίλης πάντως σταθερή δύναμη με κάθε κυβέρνηση.