You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001
- Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 217K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.955
- Πόντοι
- 6.056
???
https://[URL unfurl="true"]www.denofgeek.com/wp-content/uploads/2014/11/dumb_and_dumber_to_1.jpg?resize=620%2C432[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.955
- Πόντοι
- 6.056
Μου κανε παραθεση ο αλλος και λεει τον μπουμουκο κομμουνι κι οτι εχει δικαιωμα να βγαζει σελφι λεει,γιατι δεν συναντα τετοια χλιδη εδω.Επικινδυνα τα πραγματα.Διακρινω ενα ψεγαδι ειρωνειας στα λεγομενα του ή ειναι η ιδεα μου?την στιγμη που ο ημιτρελος φωτογραφιζει τα νταβανια
η ελλαδα κανει τηλεεκπαιδευση...
ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!!!!
ΚΑΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!!!!
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 606
Επίσης μας είπε ότι είναι στις τουαλέτες του αεροδρομίου η φώτο. Δεν υπάρχει ελπίδα λέμε αδερφέ.Μου κανε παραθεση ο αλλος και λεει τον μπουμουκο κομμουνι κι οτι εχει δικαιωμα να βγαζει σελφι λεει,γιατι δεν συναντα τετοια χλιδη εδω.Επικινδυνα τα πραγματα.Διακρινω ενα ψεγαδι ειρωνειας στα λεγομενα του ή ειναι η ιδεα μου?την στιγμη που ο ημιτρελος φωτογραφιζει τα νταβανια
ΚΑΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!!!!
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.955
- Πόντοι
- 6.056
Αφου πεταξε και τα πιρελι-κοντινενταλ που ακουσε καπου εκλεισε ο κυκλος των νεοπλουτων πλεονΕπίσης μας είπε ότι είναι στις τουαλέτες του αεροδρομίου η φώτο. Δεν υπάρχει ελπίδα λέμε αδερφέ.Μου κανε παραθεση ο αλλος και λεει τον μπουμουκο κομμουνι κι οτι εχει δικαιωμα να βγαζει σελφι λεει,γιατι δεν συναντα τετοια χλιδη εδω.Επικινδυνα τα πραγματα.Διακρινω ενα ψεγαδι ειρωνειας στα λεγομενα του ή ειναι η ιδεα μου?την στιγμη που ο ημιτρελος φωτογραφιζει τα νταβανια
ΚΑΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!!!!
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Ετσι ρε μουνια αριστεροι!!!!’
Ετσι γαμαει η ΔΕΞΙΑ!!!
Ρε παλαβε εσυ!; Μηπως κουμπωσες την καρτελα με τα ληγμενα;Τι μιλας;
Αραξε οπως καλα εισαι κ μην πολυαναστατωνεσαι!
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 606
Μη γαμας πολύ γιατί κλάνει ο κωλος σου.Ετσι ρε μουνια αριστεροι!!!!’
Ετσι γαμαει η ΔΕΞΙΑ!!!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.000
- Πόντοι
- 5.506
αστον καραμανο ρε.... τρωει μαντραξ που εχουν κοντοληξει.....ειναι ψυχουλα κατα τα αλλα και φονεας αριστερωνΜη γαμας πολύ γιατί κάνει ο κωλος σου.Ετσι ρε μουνια αριστεροι!!!!’
Ετσι γαμαει η ΔΕΞΙΑ!!!
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Θα την τρώνε στη μάπα πολλά χρόνια τα γαμιόλια και θα ξεβουλευτούνε για τα καλά.
Τι γίνεται εδώ Μπάρμπα;
Μαζεύτηκαν τα λιγούρια που τους έχει ανοίξει την σούφρα ο Άδωνις να πάρουν την δόση τους;
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Ειρωνεία? Όχι παραπάνω από το δικό σου ποστ.Μου κανε παραθεση ο αλλος και λεει τον μπουμουκο κομμουνι κι οτι εχει δικαιωμα να βγαζει σελφι λεει,γιατι δεν συναντα τετοια χλιδη εδω.Επικινδυνα τα πραγματα.Διακρινω ενα ψεγαδι ειρωνειας στα λεγομενα του ή ειναι η ιδεα μου?
Δεν ήταν η ιδέα σου! Απλά απευθυνόταν γενικότερα, όχι μόνο σε σένα
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.955
- Πόντοι
- 6.056
σσσ λογκαρουν νεα φρουτα τωρα.Την θυμασαι τη φρουτοπια?Υμνουν αυτους που τους βριζανε.Σαν την παροιμια που λεει να μην γλειφεις εκει που φτυνειςαστον καραμανο ρε.... τρωει μαντραξ που εχουν κοντοληξει.....ειναι ψυχουλα κατα τα αλλα και φονεας αριστερωνΜη γαμας πολύ γιατί κάνει ο κωλος σου.Ετσι ρε μουνια αριστεροι!!!!’
Ετσι γαμαει η ΔΕΞΙΑ!!!
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 606
καλώς τον "συνάδελφο"Θα την τρώνε στη μάπα πολλά χρόνια τα γαμιόλια και θα ξεβουλευτούνε για τα καλά.
Τι γίνεται εδώ Μπάρμπα;
Μαζεύτηκαν τα λιγούρια που τους έχει ανοίξει την σούφρα ο Άδωνις να πάρουν την δόση τους;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.575
- Πόντοι
- 27.261
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.022
- Πόντοι
- 1.706
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωλοτούμπας, ο άνθρωπος που έχει θέσει τις βάσεις για να γίνει η κωλοτούμπα ολυμπιακό άθλημα, σημείωσε νέο ρεκόρ για την πιο γρήγορη κωλοτούμπα στα χρονικά του ανθρώπινου είδους.
08:47 - Θέλω να εκφράσω δημοσίως την πλήρη μου διαφωνία.
08:59 - Τη φράση ότι διαφωνώ πλήρως την έχω πει εγώ; Βάλτε το βίντεο γιατί αυτό δεν το έχω πει εγώ. Είναι προβοκάτσια.
08:47 - Θέλω να εκφράσω δημοσίως την πλήρη μου διαφωνία.
08:59 - Τη φράση ότι διαφωνώ πλήρως την έχω πει εγώ; Βάλτε το βίντεο γιατί αυτό δεν το έχω πει εγώ. Είναι προβοκάτσια.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 606
Εμείς μακέτες για το γήπεδο βλέπαμε από την εποχή του Ντεμη και ακόμα δεν έχουμε μπει μέσα.Στο Ελλαδισταν ένα γήπεδο 40000 θέσεων κάνει 20 χρόνια. Και μη μου πεις ότι ο μπουμπουκος θα το κάνει άμεσα. Αυτά με τον χαζομπαροκ τον αρχιβλακα του σαητ..Υπογραφή του Μνημονίου με τον Δήμο Αθηναίων και τον Παναθηναϊκό, για την Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.955
- Πόντοι
- 6.056
Tι να το κανεις το γηπεδο αφου δεν παιζει να ανοιξουν συντομαΕμείς μακέτες για το γήπεδο βλέπαμε από την εποχή του Ντεμη και ακόμα δεν έχουμε μπει μέσα.Στο Ελλαδισταν ένα γήπεδο 40000 θέσεων κάνει 20 χρόνια. Και μη μου πεις ότι ο μπουμπουκος θα το κάνει άμεσα. Αυτά με τον χαζομπαροκ τον αρχιβλακα του σαητ..Υπογραφή του Μνημονίου με τον Δήμο Αθηναίων και τον Παναθηναϊκό, για την Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Εμείς μακέτες για το γήπεδο βλέπαμε από την εποχή του Ντεμη και ακόμα δεν έχουμε μπει μέσα.Στο Ελλαδισταν ένα γήπεδο 40000 θέσεων κάνει 20 χρόνια. Και μη μου πεις ότι ο μπουμπουκος θα το κάνει άμεσα. Αυτά με τον χαζομπαροκ τον αρχιβλακα του σαητ..
Μα δεν έγραψα εγώ χρονοδιάγραμμα. Δεν το γνωρίζω το θέμα. Ο ΝΑΣΟΣ είναι ο παντογνώστης.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις