λοιπον επειδη η γελοιοτητα που μας χαρακτηριζει ως Ελληνες δινει ακομα "μεγαλειωδη παρασταση " απο τα γραφομενα σας εδω μεσα και ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ!!!!!!
προχθες 18/7/2013 ειχα σφροδρη συγκρουση στην ΚΑΤΕΧΑΚΗ απο μια κυρια η οποια στην συνεχεια δηλωσε στον ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ..."ΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ...."
στο θεμα μας.
1100 με τα πολλα στο ΓΝΑ ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ εφημερευων.
και αρχιζουν οι εκλπηξεις.
εκει που αλλοτε ηθελες σεκιουριτα για να μπεις τωρα νομιζες οτι ησουν σε κλινικη κανονικη κυριακη. καμια φωνη , αμεση εξυπηρετηση στην πορτα αναμονη 20 λεπτα μονο στο χειρουργικο (1 ειδικευομενος γιατρος 3 νοσηλευτες 1 τραυματιοφορεας ) και ηλθαν εκεινη τη στιγμη 5 τροχαια.
τελικα.
με κοιταξαν οι ανθρωποι απο κορυφη μεχρι τα νυχια εγινε ακτινολογικος ελεγχος με υπερηχους βιοχημικες εξετασεις κλειστηκε νεο ραντεβου , ολκληρωθηκε η γραμματειακη γραφειοκρατια και 1300 ημουν σπιτι μου χωρις να ακουσω κιχ.
να τονισω , και να παραδεχθει οποιος απλα ειναι ειλικρινης , οτι στο συγκεκριμενο νοσοκομειο εχουν ζησει καταστασεις τριτοκοσμικες.
τωρα μιλωντας χθες βραδυ με γνωστο χειρουργο του νοσοκομειου και αναφεροντας του το περιστατικο και την εκπληξη μου , μου απηντησε απλα οτι θεμα γιατρων και διοικησης.......
αν λοιπον ο τοσο αμφιλεγομενος ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ μετα της γλυκητατης κυριας ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ επιτυγχανουν τετοια αποτελεσματα μακαρι να ολοκληρωσουν την επαγγελματικη τους θητεια σε θεση υπουργων.
αυτα και τον κολλητο ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ ΤΣΟΛΙ μ' ο οποιος ,οπως και πολλόι αλλοι εδω μεσα "ΔΙΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ αλλα την ΚΑΜΗΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥ ΑΜΑΣΗΤΗ".......!!!!!!