Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πολλές οι μαλακίες που ακούγονται εδώ μέσα.
Θα πάει ο μισό παράλυτος 75 άρης στα γραφεία του Εοπυυ  από τα Πατήσια ή την επαρχία ;
Και αν πάει θα βγάλει άκρη! Κόρακος κόρακα μάτι δεν βγάζει.
Ποιός ο λόγος ύπαρξης των αριθμών τηλεφώνων τότε; Μήπως δεν απαντούν επίτηδες;
Η θα πάει να στηθεί στο γραφείο του Υπουργού απέξω; Ξουτ από εδώ θα του πουν.
Νομίζεις ότι ο κάθε Αυτιάς και Παπαδάκης θα ασχοληθεί με το πρόβλημά του καθενός ξεχωριστά;
Όπου υπάρχει η ακροαματικότητα θα αναφερθεί.

σιγά ρε μην είναι όλη η Ελλάδα μισοπαράλυτοι 75αρηδες  :jerking: :jerking: :jerking:

γιό και κόρη δεν έχει ο 75αρης ?? όλοι άκληροι είναι στην Ελλάδα ??

ΥΓ... βαρέθηκα την κακομοιριά , την κλαψομουνιά, την μιζέρια του νεοέλληνα... βαρέθηκα να ακούω για βασανισμένους που όλο δεν μπορούνε, για καημένους κλπ κλπ κλπ... ψόφο να ησυχάσουμε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ξέρεις που έχω γραμμένη την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές δυνάμεις και φυσικά παρέα τους και εσένα ? στα παπάρια μου

τι λέει ρε μαλάκα το μπλόγκ αυτό που αναιρεί αυτά που λέω ???

πες μου που στο διάολο διαφωνεί με αυτά που λέω εγώ..

ηλίθιε

καλα εσυ  :jerking: :jerking: :jerking: λες

γλυφτης του μπουμπουκου

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Και εικοσάρης να είναι ο άλλος. Σιγά μην πάει από την Λαμία στην Αθήνα γιατί τα κωλοτηλέφωνα δεν απαντούν;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καλα εσυ  :jerking: :jerking: :jerking: λες

γλυφτης του μπουμπουκου

θα μου πείς σε ποιό σημείο η παπαριά αυτή του Καλαματιανού λέει κάτι εναντίον των γενοσήμων ?????

ή ώς συνήθως αμολάμε μια παπαριά και την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια σαν τον λαδάκη ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και εικοσάρης να είναι ο άλλος. Σιγά μην πάει από την Λαμία στην Αθήνα γιατί τα κωλοτηλέφωνα δεν απαντούν;

γιατί ρε παπαρα στην Λαμία δεν έχει γραφεία ο ΕΟΠΥΥ ???

να πάει και να ρίξει και μπινελίκια στην πουτανίτσα που είναι στο τηλεφωνικό κέντρο και άμα λάχει και φάπες...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
θα μου πείς σε ποιό σημείο η παπαριά αυτή του Καλαματιανού λέει κάτι εναντίον των γενοσήμων ?????

ή ώς συνήθως αμολάμε μια παπαριά και την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια σαν τον λαδάκη ??

ευτυχώς του έκοψε του μπουμπούκου και αποζημειώνει τα φάρμακα στην ασφαλιστική τους αξία (δηλαδή στην τιμή του φτηνότερου εν κυκλοφορία γενοσήμου) αλλά ο κοσμάκης πληρώνει την άγνοια του και την ηλίθια παραπληροφόρηση από εγκάθετους περί της ακαταλληλότητας των γενοσήμων...

δικο σου ποσταρισμα δεν ειναι αυτο ;

να ποιος τρομαζε και τρομαζει τον κοσμο οταν το 12 λεγατε λαμογιο τον λομβερδο

Στις 15 Φεβρουαρίου του 2012, η ΝΔ με επίσημη ανακοίνωσή της δια στόματος του τότε υπευθύνου του τομέα υγείας της γαλάζιας παράταξης κ. Αθ. Γιαννόπουλου, χτυπούσε τις παρακάτω καμπάνες για τη δημόσια υγεία, σχετικά με τους ελλιπείς ελέγχους όσο αφορά το «κύκλωμα» των γενοσήμων:..

Άλλο ένα κομμάτι στο παζλ..Σήμερα, ο «γαλάζιος» κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος δεν έχει αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ξαναβγαίνει στο προσκήνιο και δηλώνει την «ανεξάρτητη» υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και για μία ακόμη φορά καταγγέλλει την επικινδυνότητα των γενοσήμων και επιτίθεται κατά του κ. Γεωργιάδη και σαφώς κατά της ΝΔ.

εχετε το θρασος και μιλατε γαλαζιολαμογια

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ευτυχώς του έκοψε του μπουμπούκου και αποζημειώνει τα φάρμακα στην ασφαλιστική τους αξία (δηλαδή στην τιμή του φτηνότερου εν κυκλοφορία γενοσήμου) αλλά ο κοσμάκης πληρώνει την άγνοια του και την ηλίθια παραπληροφόρηση από εγκάθετους περί της ακαταλληλότητας των γενοσήμων...

Στις 15 Φεβρουαρίου του 2012, η ΝΔ με επίσημη ανακοίνωσή της δια στόματος του τότε υπευθύνου του τομέα υγείας της γαλάζιας παράταξης κ. Αθ. Γιαννόπουλου, χτυπούσε τις παρακάτω καμπάνες για τη δημόσια υγεία, σχετικά με τους ελλιπείς ελέγχους όσο αφορά το «κύκλωμα» των γενοσήμων:..

Άλλο ένα κομμάτι στο παζλ..Σήμερα, ο «γαλάζιος» κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος δεν έχει αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ξαναβγαίνει στο προσκήνιο και δηλώνει την «ανεξάρτητη» υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και για μία ακόμη φορά καταγγέλλει την επικινδυνότητα των γενοσήμων και επιτίθεται κατά του κ. Γεωργιάδη και σαφώς κατά της ΝΔ.

είπα εγώ ότι η ΝΔ δεν είναι λαμόγια ??? μα πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι ???

αλλά τι λέω.. αφού είσαι ΠΑΣΟΚος είσαι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.268
Πόντοι
7.195

ΤΣΟΛΙ Μ' ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ σε γυρευει , αλλα και ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ του ΘΑΣΟΚ !!!!!

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 971726_222745051242087_1668698524_n.jpg
    971726_222745051242087_1668698524_n.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 1625616_599703610084380_277655047_n.jpg
    1625616_599703610084380_277655047_n.jpg
    25 KB · Εμφανίσεις: 18

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
είπα εγώ ότι η ΝΔ δεν είναι λαμόγια ???

μα πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι ???

αλλά τι λέω.. αφού είσαι ΠΑΣΟΚος είσαι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ...

ποτε λαμογιεψανε τωρα η οταν τους ψηφιζες;

μην καθεσαι πολυ μπροστα στον καθρεφτη παθαινεις παρακρουση

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αν εννοείς τίς πρώην υπηρεσίες και ιατρεία του ΙΚΑ ναι. Στην δικιά μου περίπτωση που ήθελα να καταγγείλω γιατρό υποκαταστήματος του ΙΚΑ για αθέτηση προ κανονισμένου ραντεβού (συνέχεια ήταν σε κοπάνα) δεν έβγαλα άκρη γιατί ο διευθυντής μου είπε ότι δεν αναγνωρίζει τις υπηρεσίες των τετραψήφιων αριθμών που κλείνονται τα ραντεβού αφού είναι συμβαλόμενες εταιρείες.
Η γιατρός μου είπε αφού κάποια στιγμή την βρήκα. Ότι και πάλι ραντεβού και αν κλείσεις εγώ άμα γουστάρω πάλι θα λείπω και ότι με λίγα λόγια είμαι και ψιλομαλάκας οπότε πήγα στον διευθυντή. Φυσικά για να σε δεχτεί έπρεπε να έχεις ραντεβού.
Κατάλαβα όμως ότι την γιατρό την είχε γκόμενα χωρίς πλάκα τώρα.
Η επικοινωνία με τα κεντρικά του Εοπυυ αδύνατη.
Μετά έκανα γραπτή καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο οι οποίοι μου ζήτησαν πενήντα Ευρώ για να εξετάσουν την καταγγελία και μου είπαν καλό θα ήταν να την αποσύρω. Φυσικά δεν την απέσυρα αλλά δεν πλήρωσα και το πενηντάρικο.
Voilà Η λύση.
Ο συνήγορος Υγείας που εκεί έβγαλα καποια άκρη.
Τουλάχιστον κατάλαβαν τελικά εκεί μέσα στο τοπικό υποκαταστήματα ότι δεν είμαι μαλάκας με την επιστολή που τους κοινοποιήθηκε. Τότε λειτουργούσαν ακόμη τα ιατρεία.
Δηλαδή ότι αυτή μου γράφει τα φάρμακξα και εγώ τα καταπίνω χωρίς να ξέρω τι μου γίνεται.
Και έχουμε και συνέχεια.
Και έπρεπε να κάνω όλα αυτά για να πετύχω το αυτονόητο. Πόσοι τώρα μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία; Άσε που σε όσους το λέω. Πολύ ψάχνεσαι ρε φίλε. Δώσε κάνα Ευρώπουλο για να εξυπηρετηθείς.
:jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν εννοείς τίς πρώην υπηρεσίες και ιατρεία του ΙΚΑ ναι. Στην δικιά μου περίπτωση που ήθελα να καταγγείλω γιατρό υποκαταστήματος του ΙΚΑ για αθέτηση προ κανονισμένου ραντεβού (συνέχεια ήταν σε κοπάνα) δεν έβγαλα άκρη γιατί ο διευθυντής μου είπε ότι δεν αναγνωρίζει τις υπηρεσίες των τετραψήφιων αριθμών που κλείνονται τα ραντεβού αφού είναι συμβαλόμενες εταιρείες.
Η γιατρός μου είπε. Ότι και πάλι ραντεβού και αν κλείσεις εγώ άμα γουστάρω πάλι θα λείπω και ότι με λίγα λόγια είμαι και ψιλομαλάκας οπότε πήγα στον διευθυντή.
Μετά έκανα γραπτή καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο οι οποίοι μου ζήτησαν πενήντα Ευρώ για να εξετάσουν την καταγγελία και μου είπαν καλό θα ήταν να την αποσύρω. Φυσικά δεν την απέσυρα αλλά δεν πλήρωσα και το πενηντάρικο.
Voilà Η λύση.
Τουλάχιστον κατάλαβαν τελικά εκεί μέσα στο τοπικό υποκαταστήματα ότι δεν είμαι μαλάκας με την επιστολή που τους κοινοποιήθηκε. Τότε λειτουργούσαν ακόμη τα ιατρεία.
Δηλαδή ότι αυτή μου γράφει τα φάρμακξα και εγώ τα καταπίνω χωρίς να ξέρω τι μου γίνεται.
Και έχουμε και συνέχεια.
Και έπρεπε να κάνω όλα αυτά για να πετύχω το αυτονόητο. Πόσοι τώρα μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία; Άσε που σε όσους το λέω. Πολύ ψάχνεσαι ρε φίλε. Δώσε κάνα Ευρώπουλο για να εξυπηρετηθείς.

είδες ότι για τα πάντα βρίσκεται η άκρη αρκεί να το ψάξεις?

και πες μου ποιό σύστημα μπορεί να διασφάλισει ότι ο διευθυντής δεν θα πηδάει την γιατρό και θα την καλύπτει?? βρες μου ένα σύστημα (εκτός φυσικά αν μου πείς ότι πρέπει πρίν προσληφθεί κάποιος να στειρώνεται)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η γιατρός μου είπε. Ότι και πάλι ραντεβού και αν κλείσεις εγώ άμα γουστάρω πάλι θα λείπω και ότι με λίγα λόγια είμαι και ψιλομαλάκας οπότε πήγα στον διευθυντή.
Voilà Η λύση.
Και έχουμε και συνέχεια.

και κάτι ακόμη.. όταν πήγες και σου είπαν αυτήν την παπαρία επέμεινες να παραλάβουν την έγγραφη και επωνυμη καταγγελία σου (την οποία θα έγραφες και κοινοποίηση στις κεντρικές υπηρεσίες) να την πρωτοκολλήσουν και να σου δώσουν εγγράφως απάντηση εντός της προθεσμίας που προβλέπει ο νόμος (8 εργάσιμες ημέρες) ? γιατί αν το έκανες αυτό η στάση του διευθυντή θα ήταν άλλη και δεν θα έλεγε την παπαριά ότι δεν αναγνωρίζει τα ραντεβού που κλείνονται μέσω τηλεφώνου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η γιατρός μου είπε αφού κάποια στιγμή την βρήκα. Ότι και πάλι ραντεβού και αν κλείσεις εγώ άμα γουστάρω πάλι θα λείπω και ότι με λίγα λόγια είμαι και ψιλομαλάκας οπότε πήγα στον διευθυντή. Φυσικά για να σε δεχτεί έπρεπε να έχεις ραντεβού.
Η επικοινωνία με τα κεντρικά του Εοπυυ αδύνατη.
Voilà Η λύση.
Και έχουμε και συνέχεια.

όσοι λοιπόν λένε ότι δεν ψάχνονται και δίνουν τα ευρώπουλα να εξυπηρετηθούν καλά θα κάνουν να το βουλώνουν και να μην παραπονιούνται μετά..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

και σενα σε γυρευει ο αραπης στην γωνια

πλυσου και τρεξε

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Μπορεί να την πηδάει και να την παρτουζώνει. Αλλά όχι να μου λεεί ότι δεν αναγνωρίζει τα τετραψήφια. Όταν μου το έλεγε αυτό από πάνω είχε κολημένη και διαφίμηση. Μέσα στο ιατρείο του.
Τον κόλάς στον τοίχο τον παλιομαλάκα!
:kissass2:

Συνημμένα

• 14554.jpg
    14554.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 22

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μπορεί να την πηδάει και να την παρτουζώνει. Αλλά όχι να μου λεεί ότι δεν αναγνωρίζει τα τετραψήφια. Όταν μου το έλεγε αυτό από πάνω είχε κολημένη και διαφίμηση. Μέσα στο ιατρείο του.
Τον κόλάς στον τοίχο τον παλιομαλάκα!
:kissass2:

έπρεπε να επιμένεις να πάρε έγγραφη αίτηση/καταγγελία να την πρωτοκολλήσει και να σου απαντήσει εγγράφως με κοινοποίηση στις κεντρικές υπηρεσίες...

θα είχα αλλάξει το τροπάρι αμέσως... πιθανόν να κέρδιζες κατ εξαίρεση εξυπηρετηση για μεγάλο χρονικό διάστημα.. εγώ δεν θα την δεχόμουν και θα απαιτούσα την τιμωρία της γιατρού..

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Σε αυτό έχεις δίκιο. Δεν το περίμενα να μου απαντήσει έτσ και προχώρησα στο επόμενο βήμα. Περισσότερο για το γαμώτο.
Το θέμα είναι ότι και εμείς δεν ψαχνόμαστε όσο πρέπει αλλά και αυτοί το έχουν παρακάνει.
Πάω να πιω καφέ τώρα.

Συνημμένα

• coffee-615.jpg
    coffee-615.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 44

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Δεν έχεις καταλάβει κάτι.
Συμπεριφέρεσαι λες και δεν τρέχει τίποτα. Με όρους προ 2010.
Έχουμε ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ. Και χρεωκοπήσαμε πριν 4 χρόνια (όχι πριν 10 ή 20 ή 30) .
Λες όλοι οι Νουδοπασόκοι που κυβερνάνε να γουστάρουν να βλέπουν τους νέους άνεργους, τους συνταξιούχους να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα κλπ. ; Οι ίδιοι δεν μοίραζαν επιδόματα έγκαιρης προσέλευσης , κουνήματος βάρκας κλπ τόσα χρόνια ;
Τί λες να τους έπιασε και τα κόβουν όλα ; Συνωμοσία των εβραίων και των ευρωπαίων για να πλήξουν την Ελλαδίτσα μας που τη ζηλεύουν επειδή τους δίδαξε τον πολιτισμό και στο υπέδαφός της βρίσκονται τα μοναδικά κοιτάσματα φυσικού αερίου του κόσμου ;  
Τί να κάνουμε, βεθήκαμε εδώ.
Τώρα εύκολες , ανώδυνες και σύντομες λύσεις δεν υπάρχουν.
Απώλειες μόνο για καμιά δεκαετία και βλέπουμε.
Κυνικό μεν , ρεαλιστικό δε.
Accept it and deal with it !
Το πρώτο βήμα είναι αυτό μήπως και αλλάξει η κατάσταση στο μακρινό μέλλον

δεν έχεις αδικο, αυτό που με βρίσκει αντίθετο είναι πως χρεωκοπήσαμε μεν αλλά δεν το λέμε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν έχεις αδικο, αυτό που με βρίσκει αντίθετο είναι πως χρεωκοπήσαμε μεν αλλά δεν το λέμε...

για την ακρίβεια δεν χρεωκοπήσαμε.. μπήκαμε στο άρθρο 99 και κάνουμε αναγκαστική αναδιάρθρωση υπό την εποπτεία των πιστωτών..

αφού οι μαλάκες δεν θέλαμε να την κάνουμε μόνοι μας...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
και τι μπορεί να κάνει πέρα από αυτό το οποίο έκανε?

για πες καμμιά ιδέα...

γιατί έβγαλε φιρμάνι και είπε ότι βάζει πλαφόν στην συνταγογράφηση κάθε γιατρού στο 80% της περσυνής χρονιάς και έγινε επανάσταση και από γιατρούς και απο ασθενείς (δήθεν ότι δεν επαρκούν τα φάρμακα)...

γιατί έβγαλε φιρμάνι περί συνταγογράφησης γενοσήμων και το αποτέλεσμα είναι ότι οι γιατροί (προκειμένου να πάρουν το κάτι τις τους από τις φαρμακοβιομηχανίες) γράφουν στις παρατηρήσεις το πρωτότυπο και με κεφαλαία γράμματα εκεί που πρέπει να γράψουν τις οδηγίες χρήσης "ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΩ"

και μην βιαστείς να μου πείς περί TEVA και λοιπών αηδιών γιατί θα σου πώ ότι η TEVA διακινεί στην Ελλάδα 38 σκευάσματα (έξη φάρμακα σε διάφορες εκδόσεις) σε σύνολο 12800 ...

βέβαια κανένας από τα πουσταριά που παραπληροφορούν δεν λένε ότι πολλά μα πάρα πολλά φάρμακα πρωτότυπα παράγοντια στις ίδιες εγκαταστάσεις (φασόν) που παράγεται και το γενόσημο και με δραστική ουσία που εισάγεται από τον ίδιο κατασκευαστή... για παράδειγμα το Approvel (φάρμακο για την πίεση) φτιάχνεται στην Ελλάδα από την ίδια εταιρεία που φτιάχνει ένα γενόσημο για λογαριασμό της και ένα γενόσημο για λογαριασμό τρίτης εταιρείας με δραστική ουσία η οποία εισάγεται για όλες τις παραγωγές από την TEVA...

αιντε λοιπών και κόφτε την γαμημένη την παραπληροφόρηση ...

το 80% από που βγαίνει; γιατί όχι 90% ή 40% ή ότι άλλο;;;

αυτό για τις παρατηρήσεις των γιατρών δεν νομίζω πως είναι λάθος, αν ο ασθενείς τελικά πάρει άλλο φάρμακο από αυτό που έγραψε ο γιατρός...
αυτό που λες για τα εργοστάσια τι νόημα έχει; ξέρεις αν το original και το generic βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom