Νέα

Υποβολή αντιρρήσεων για κλήση τροχαίας σε διοικητή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε δει προκοπη???

• Πήγα, τα είπαμε, έσκισα την κλήση, έφυγα χαμογελαστός.

Ψήφοι: 2 20,0%
  • Πήγα, τα είπαμε, έβαλα την κλήση στην τσέπη, έφυγα με διάθεση να σκοτώσω

Ψήφοι: 2 20,0%
  • Τσιμπάω την κλήση, την πλερώνω και δε βγάζω κιχ

Ψήφοι: 3 30,0%
  • Το ντουλαπάκι είναι γεμάτο κάτι ροζ χαρτάκια που δεν ξέρω τι ρόλο βαρά

Ψήφοι: 3 30,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
φιλος μου ανεφερε οτι ειχε σταματησει σε λοριδα επιταχυνσεως λογο βλαβης με αναμενα αλαρμ και ενω μιλουσε στο κινητο με τεχνιτη ηρθε περιπολικο και τον εγραψε γιατι δεν ειχε βαλει τριγωνο.

Αλλος παλι προσφατα επεσε σε μπλοκο (πειρατεια) το οποιο ειχε στηθει σε μια διασταυρωση και σταματουσαν τα οχηματα μπανω στις λοριδες επιταχυννσεως και επιβραδυνδεως και γραφαν αβερτα
αν ο φιλος στο ηταν παρανομος που δεν εβαλε τριγωνο (μερα μεσημερι) επιδι σταματησε να λειτουργει το οχημα του , οι μπατσοι που σταματησαν 10 οχηματα ( & φορτηγα) τοσο στην μια οσο και στην απεναντι λοριδα  δεν ειναι δεν ειναι ???

Ξερει κανεις τι γινετε αν δεν υπογραψεις και πως μπορεις να βρεις το δικιο σου ( αν μπορεις φυσικα γιατι το κρατος υποστιριζει τους εισπρακτορες του )

Τελευται εχει παραγινει παντως βγαινουν παγανια να μεζεψουν λευτα και μονο , ( και να δικαιολογησουν την υπαρξη τους )
ας μη το γενικευσουμε μιλωντας για την απουσια τους σε περιπτωσεις κλοπων - διαρηξεων κλτ

ΜΓΔ

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ξερει κανεις τι γινετε αν δεν υπογραψεις και πως μπορεις να βρεις το δικιο σου ( αν μπορεις φυσικα γιατι το κρατος υποστιριζει τους εισπρακτορες του?
Γινεται δικαστηριο στον τοπο διαμονης σου (Πρεπει να το ζητησεις, αλλιως γινεται εκει που εφαγες την κληση) και αθωωνεσαι λεγοντας την στανταρ δικαιολογια που υπαρχει σε καθε παραβαση και θα στην πει ο δικηγορος σου. Ισχυει σε ολες τις παραβασεις εκτος απο παραβιαση Stop και φωτεινου σηματοδοτη (κοκκινο), οπου σε αυτες τις περιπτωσεις στον φορανε κανονικα.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Γινεται δικαστηριο στον τοπο διαμονης σου (Πρεπει να το ζητησεις, αλλιως γινεται εκει που εφαγες την κληση) και αθωωνεσαι λεγοντας την στανταρ δικαιολογια που υπαρχει σε καθε παραβαση και θα στην πει ο δικηγορος σου. Ισχυει σε ολες τις παραβασεις εκτος απο παραβιαση Stop και φωτεινου σηματοδοτη (κοκκινο), οπου σε αυτες τις περιπτωσεις στον φορανε κανονικα.

αδερφέ έχουν καταργηθεί τα δικαστήρια επειδή αθωώνονταν πολλοί για αυτό και οι καινούριες κλήσεις δεν αναγράφουν δικάσιμο όπως οι παλιές. Κοινώς άμα σε γράψουν οι μούλοι δεν γλιτώνεις με τίποτα εκτός φυσικά αν τους γλύψεις (αυτούς που σε έγραψςν ή τον διοικητή τους).

αλλά προτιμάω να πληρώσω ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παλια στο τεξας

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αδερφέ έχουν καταργηθεί τα δικαστήρια επειδή αθωώνονταν πολλοί για αυτό και οι καινούριες κλήσεις δεν αναγράφουν δικάσιμο όπως οι παλιές. Κοινώς άμα σε γράψουν οι μούλοι δεν γλιτώνεις με τίποτα εκτός φυσικά αν τους γλύψεις (αυτούς που σε έγραψςν ή τον διοικητή τους).

αλλά προτιμάω να πληρώσω ...
Γαμιοληδες!!! Καλα που το ειπες γιατι πουλαγα τρελη μαγκια στους μπατσους και θα με σκιζανε. Ειναι σιγουρο?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
σε περιπτωση που δεν θελω να υπογραψω ? τους το λεω και ολα οκ και μετα ?μου στελνουν αλλο χαρτι σπιτι ?
το εχει κανει κανεις να μας πει τι γινετε ?

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Γαμιοληδες!!! Καλα που το ειπες γιατι πουλαγα τρελη μαγκια στους μπατσους και θα με σκιζανε. Ειναι σιγουρο?

είναι. πρόσεχε μόνο την "τρελή μαγκιά" γιατί αν ο άλλος το εκλάβει σαν εξύβριση σε πάει αυτόφωρο με μάρτυρες όλους τους άλλους μπάτσους που είναι λογικά παρόντες. Αυτό σημαίνει κράτηση και δίκη την επόμενη μέρα στην οποία οι δικαστές σπάνια αθωώνουν και επιβάλλουν πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τα 5000 γιούρια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε περιπτωση που δεν θελω να υπογραψω ? τους το λεω και ολα οκ και μετα ?μου στελνουν αλλο χαρτι σπιτι ?
το εχει κανει κανεις να μας πει τι γινετε ?

συμπληρωνουνε στις παρατηρησεις οτι αρνηθηκες να υπογραψεις. απο εκει και υστερα τι πιθανοτητες πιστευεις εχεις να σε παρουν απο το τμημα να σου πουνε δε πειραζει κυριε, ολα οκ?  :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οχι. συνεχισε τις μαγκιες.

ααααααααχαχαχαχαχααααα
Διακρινω μια ειρωνια η οποια μου ειναι καπως δυσαρεστη, αλλα θεωρω οτι ειναι αποτελεσμα χαμηλης αυτοεκτιμησης και δεν δινω συνεχεια
Ειχε παντως πολυ πλακα να εβλεπες τις φατσες τους, κριμα που τελειωσε το πανηγυρι

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
είναι. πρόσεχε μόνο την "τρελή μαγκιά" γιατί αν ο άλλος το εκλάβει σαν εξύβριση σε πάει αυτόφωρο με μάρτυρες όλους τους άλλους μπάτσους που είναι λογικά παρόντες. Αυτό σημαίνει κράτηση και δίκη την επόμενη μέρα στην οποία οι δικαστές σπάνια αθωώνουν και επιβάλλουν πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τα 5000 γιούρια.
Οχι ρε με προσοχη και μετρο, για τετοια ειμαστε? Δεν τους εκανα την χαρη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Διακρινω μια ειρωνια η οποια μου ειναι καπως δυσαρεστη, αλλα θεωρω οτι ειναι αποτελεσμα χαμηλης αυτοεκτιμησης και δεν δινω συνεχεια
Ειχε παντως πολυ πλακα να εβλεπες τις φατσες τους, κριμα που τελειωσε το πανηγυρι

διακρινω μια υψηλη υπερεκτιμηση και δινω συνεχεια. τι ακριβως μαγκιες ελεγες που τρομαξανε τα μουτρα τους?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
συμπληρωνουνε στις παρατηρησεις οτι αρνηθηκες να υπογραψεις. απο εκει και υστερα τι πιθανοτητες πιστευεις εχεις να σε παρουν απο το τμημα να σου πουνε δε πειραζει κυριε, ολα οκ?  :2funny:

δεν εχω ε ?  :2funny:

απλα ρωταω την διαδικασια γιατι δεν ειναι και λιγες οι φορες οποως στην περιπτωση του φιλου , που η κληση ειναι καθαρα θεμα αντιληψης του εκαστοτε οργανου
το οποιο μπορει να κανει και λαθος

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
διακρινω μια υψηλη υπερεκτιμηση και δινω συνεχεια. τι ακριβως μαγκιες ελεγες που τρομαξανε τα μουτρα τους?
Χαχαχα δεν τρομαζανε ηταν εκπληξη που δεν ψαρωνα και ημουν μαλλον ειρωνικος. Δυο φορες μου ετυχε και πηγα δικαστηριο και αθωωθηκα. Να ας πουμε την πρωτη φορα μου λεει καποια στιγμη ο μπατσος "αν δεν υπογραψεις θα γινει δικαστηριο εδω με δικο μου δικαστη (το ειπε με νοημα) και τον ρωτησα αν ο δικαστης ειναι τοσο κακος σαν αυτον για να φερω μαζι εξτρα κωλοχαρτο, ή στην αρχη που μου την εδωσε για υπογραφη του ειπα οτι αυτογραφα δινω μονο στο καμαρινι μου, σε τετοιο στυλ, γενικα ειρωνια και τρελιτσα.
Και μην φανταστεις οτι ειμαι κανενας περιεργος απλα τυχαινει και παω συχνα κατω απο τ'αυλακι και μου την σπαει που παντα μπατσος θα με σταματησει γιατι εχω αθηναικες πινακιδες. Στην αθηνα εχω παρει κληση μονο για παρκινγκ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαχαχα δεν τρομαζανε ηταν εκπληξη που δεν ψαρωνα και ημουν μαλλον ειρωνικος. Δυο φορες μου ετυχε και πηγα δικαστηριο και αθωωθηκα. Να ας πουμε την πρωτη φορα μου λεει καποια στιγμη ο μπατσος "αν δεν υπογραψεις θα γινει δικαστηριο εδω με δικο μου δικαστη (το ειπε με νοημα) και τον ρωτησα αν ο δικαστης ειναι τοσο κακος σαν αυτον για να φερω μαζι εξτρα κωλοχαρτο, ή στην αρχη που μου την εδωσε για υπογραφη του ειπα οτι αυτογραφα δινω μονο στο καμαρινι μου, σε τετοιο στυλ, γενικα ειρωνια και τρελιτσα.
Και μην φανταστεις οτι ειμαι κανενας περιεργος απλα τυχαινει και παω συχνα κατω απο τ'αυλακι και μου την σπαει που παντα μπατσος θα με σταματησει γιατι εχω αθηναικες πινακιδες. Στην αθηνα εχω παρει κληση μονο για παρκινγκ

ωραια. πες μας τωρα και τη κατηγορια που πηγες στο δικαστηριο καθως και την αθωωτικη αποφαση του δικαστη.

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν εχω ε ?  :2funny:

απλα ρωταω την διαδικασια γιατι δεν ειναι και λιγες οι φορες οποως στην περιπτωση του φιλου , που η κληση ειναι καθαρα θεμα αντιληψης του εκαστοτε οργανου
το οποιο μπορει να κανει και λαθος

Το είχα γράψει παραπάνω και το γράφω κι εδώ.

Αν πει ο τσοσμπα ότι είσαι ελέφαντας, Ε Ι Σ Α Ι   Ε Λ Ε Φ Α Ν Τ Α Σ ! ! ! !  Πάει και τελείωσε. Απ'ότι μου είπε ο αρχιτσοσμπα στο τμήμα δεν έχουν καμία δικαιοδοσία πλέον να σβήσουν/αλλάξουν να επέμβουν γενικά σε κλήση παρα μόνο αν είναι για παρκάρισμα. Για οτιδήποτε άλλο, είναι στο αν θα τους πετύχεις στα κέφια τους, στις μαύρες τους, κάνεις καλές πίπες και λοιπά και σου κάνουν κανά χατήρι.

Μόνο σε δικαστήριο μπορείς να τραβηχτείς. Δεν ξέρω τα νομικά για να σε βοηθήσω.

Εγώ μετά από αυτό που μου είχε συμβεί θεωρώ ίσως καλύτερο να αρνηθείς τα πάντα και να τραβηχτείς αυτόφωρο. ΔΕΝ το προτείνω σε κανέναν, είναι τράβηγμα, είναι παίδεμα και ίσως και άκρη να μη βγει. Απλά επειδή την πάτησα και δεν το χάρηκα κιόλας, την επόμενη θα φροντίσω να το χαρώ ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαιστα.... Ελλας ελληνων αστυ,απαυτων  >:(
οτι πει ο τσοσμπα...
και αν υσχησει και το σεναριο , οτι με με τις μειωσεις μισθων θα αρχισουν δειλα δειλα να χρηματιζονται
οπως λενε οτι καναν παλια , και οπως κανουν σε βαλκανικες χωρες , τοτε να δειτε γλεντια  :s&m_1:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ωραια. πες μας τωρα και τη κατηγορια που πηγες στο δικαστηριο καθως και την αθωωτικη αποφαση του δικαστη.
Tην πρωτη για την διαχωριστικη -ανεφερα πιο πριν- ειπα οτι ειχε εμποδιο στον δρομο (ειχε εναν μικρο θαμνο τον εβγαλα φωτο με το κινητο) την δευτερη ηταν για ζωνη στην τριπολη, ειπα οτι ενιωσα δυσφορια και την εβγαλα. Θες να καταληξεις καπου η ρωτας απο περιεργεια?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Tην πρωτη για την διαχωριστικη -ανεφερα πιο πριν- ειπα οτι ειχε εμποδιο στον δρομο (ειχε εναν μικρο θαμνο τον εβγαλα φωτο με το κινητο) την δευτερη ηταν για ζωνη στην τριπολη, ειπα οτι ενιωσα δυσφορια και την εβγαλα. Θες να καταληξεις καπου η ρωτας απο περιεργεια?

και ολα αυτα χωρις να κληθει να παραστει ο αστυφυλακας στο δικαστηριο, ουτε σημειωσε καπου τις χαριτομενιες περι κωλοχαρτων κτλ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom