ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δρόμος με έργα (εποχή προ Ολυμπιακών Αγώνων), δεν υπάρχουν πεζοδρόμια (βουνά τα χώματα) μια λουρίδα ανά κατεύθυνση. Η περίπτωση που οι μαγαζάτορες διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν κίνηση από πελάτες. Η Τροχαία "έχει το νου της" μη χειροτερέψουν τα πράματα από παρκαρίσματα.
Δε μπορείς να παρκάρεις, εκτός κι αν κάνεις το αμάξι σου τανκ και ανέβεις τα χώματα. (Δεν είχα το Cuore τότε, άλλο είχα).
Το έκανα τανκ, ανέβηκα τα χώματα, και πήγα στη δουλειά μου (για λίγο).
Γυρνάω και βλέπω κλήση. Παρκάρισμα με τρόπο που παρεμπόδιζα τη διέλευση των άλλων οχημάτων (ναι υπάρχει αυτή η παράβαση), ΚΑΙ παρκάρισμα σε σημείο που υπάρχει απαγορευτική πινακίδα (Ρ-39).
Την κλήση την είχε γράψει διερχόμενος μοτοσυκλετιστής της Τροχαίας.
Πινακίδες για στάθμευση ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ όμως στο δρόμο (δεν υπήρχαν πεζοδρόμια, πινακίδες θα υπήρχαν?)
"Εδώ σε έχω" σκέφτομαι, και πάω στην Τροχαία της περιοχής. Κατ’ ευθείαν στο διοικητή.
"Το και το, ΔΕΝ ενοχλούσα, και ΔΕΝ υπάρχει πινακίδα".
"Μου Σου Του, τώρα όμως λείπει το όργανο, και δε μπορώ να τον ρωτήσω" μου λέει.
"Τι να τον ρωτήσετε, αφού ο δρόμος είναι εκεί, πηγαίνετε να τον δείτε".
Φώναξε άλλο μπάτσο, και του είπε να πάει να δει.
Πήγα μαζί του.
Ο μπάτσος έβγαλε τη μετροταινία να μετρήσει (το μέτρημα θα αποδείκνυε αν "ενοχλούσα τα διερχόμενα" ή όχι) το πλάτος του δρόμου. Την κράταγε με ένα τρόπο που τα 9 μέτρα του δρόμου τα έβγαζε 5!
Αγρίεψα!
"Σας παρακαλώ κύριε, αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου!"
"Μέτρα σωστά, γιατί θα φέρω Πολιτικό Μηχανικό να μετρήσει", του είπα εγώ.
Γυρίσαμε στο τμήμα τσακωμένοι.
Πήγαμε πάλι στο διοικητή, όπου ο (κάθηκας) μπάτσος είπε:
Ναι, ενοχλούσα (παραμύθι – αλλά αυτό είναι υποκειμενική κρίση),
Όχι, δεν υπάρχει πινακίδα (σ’ αυτό δε μπορούσε να πει ψέμματα).
Αυτό και με έσωσε.
Είπα (γιατί είδα δισταγμό) ότι "Θα καταθέσω αίτηση με πρωτόκολλο" και ο διοικητής μου είπε "Δε χρειάζεται, αφήστε την κλήση σε μένα".
Την έσβησε.
Φοβούνται τα χαρτιά (και τα προωτόκολλα) αν μπορεί να τους μπλέξουν, και το ψευδές (περί πινακίδας Ρ-39 και Ρ-40) θα μπορούσε να μπλέξει το μπάτσο που την έγραψε.
σωστος. ορεξη και χρονος να βρισκεται