Νέα

Υποβολή αντιρρήσεων για κλήση τροχαίας σε διοικητή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε δει προκοπη???

• Πήγα, τα είπαμε, έσκισα την κλήση, έφυγα χαμογελαστός.

Ψήφοι: 2 20,0%
  • Πήγα, τα είπαμε, έβαλα την κλήση στην τσέπη, έφυγα με διάθεση να σκοτώσω

Ψήφοι: 2 20,0%
  • Τσιμπάω την κλήση, την πλερώνω και δε βγάζω κιχ

Ψήφοι: 3 30,0%
  • Το ντουλαπάκι είναι γεμάτο κάτι ροζ χαρτάκια που δεν ξέρω τι ρόλο βαρά

Ψήφοι: 3 30,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δρόμος με έργα (εποχή προ Ολυμπιακών Αγώνων), δεν υπάρχουν πεζοδρόμια (βουνά τα χώματα) μια λουρίδα ανά κατεύθυνση. Η περίπτωση που οι μαγαζάτορες διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν κίνηση από πελάτες. Η Τροχαία "έχει το νου της" μη χειροτερέψουν τα πράματα από παρκαρίσματα.

Δε μπορείς να παρκάρεις, εκτός κι αν κάνεις το αμάξι σου τανκ και ανέβεις τα χώματα. (Δεν είχα το Cuore τότε, άλλο είχα).
Το έκανα τανκ, ανέβηκα τα χώματα, και πήγα στη δουλειά μου (για λίγο).

Γυρνάω και βλέπω κλήση. Παρκάρισμα με τρόπο που παρεμπόδιζα τη διέλευση των άλλων οχημάτων (ναι υπάρχει αυτή η παράβαση), ΚΑΙ παρκάρισμα σε σημείο που υπάρχει απαγορευτική πινακίδα (Ρ-39).
Την κλήση την είχε γράψει διερχόμενος μοτοσυκλετιστής της Τροχαίας.
Πινακίδες για στάθμευση ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ όμως στο δρόμο (δεν υπήρχαν πεζοδρόμια, πινακίδες θα υπήρχαν?)
"Εδώ σε έχω" σκέφτομαι, και πάω στην Τροχαία της περιοχής. Κατ’ ευθείαν στο διοικητή.
"Το και το, ΔΕΝ ενοχλούσα, και ΔΕΝ υπάρχει πινακίδα".
"Μου Σου Του, τώρα όμως λείπει το όργανο, και δε μπορώ να τον ρωτήσω" μου λέει.
"Τι να τον ρωτήσετε, αφού ο δρόμος είναι εκεί, πηγαίνετε να τον δείτε".
Φώναξε άλλο μπάτσο, και του είπε να πάει να δει.
Πήγα μαζί του.
Ο μπάτσος έβγαλε τη μετροταινία να μετρήσει (το μέτρημα θα αποδείκνυε αν "ενοχλούσα τα διερχόμενα" ή όχι) το πλάτος του δρόμου. Την κράταγε με ένα τρόπο που τα 9 μέτρα του δρόμου τα έβγαζε 5!
Αγρίεψα!
"Σας παρακαλώ κύριε, αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου!"
"Μέτρα σωστά, γιατί θα φέρω Πολιτικό Μηχανικό να μετρήσει", του είπα εγώ.
Γυρίσαμε στο τμήμα τσακωμένοι.
Πήγαμε πάλι στο διοικητή, όπου ο (κάθηκας) μπάτσος είπε:
Ναι, ενοχλούσα (παραμύθι – αλλά αυτό είναι υποκειμενική κρίση),
Όχι, δεν υπάρχει πινακίδα (σ’ αυτό δε μπορούσε να πει ψέμματα).

Αυτό και με έσωσε.
Είπα (γιατί είδα δισταγμό) ότι "Θα καταθέσω αίτηση με πρωτόκολλο" και ο διοικητής μου είπε "Δε χρειάζεται, αφήστε την κλήση σε μένα".

Την έσβησε.
Φοβούνται τα χαρτιά (και τα προωτόκολλα) αν μπορεί να τους μπλέξουν, και το ψευδές (περί πινακίδας Ρ-39 και Ρ-40) θα μπορούσε να μπλέξει το μπάτσο που την έγραψε.

σωστος. ορεξη και χρονος να βρισκεται

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τρίτη περίπτωση:

Καλοκαίρι, 1 η ώρα τη νύχτα, φτάνω με μηχανή στο φανάρι που η Κολωνού βγαίνει στην Αχιλλέως, γκόμενα δεύτερη από πίσω, και κουτί στο πίσω μέρος. Δε φοράμε και κράνη!

Καθόλου κίνηση, κόκκινο το φανάρι.

Κοιτάω αριστερά-δεξιά, δεν έρχεται κανείς στην Αχιλέως, και (αργά) περνάω το κόκκινο να πάω αριστερά προς Σαρακάκη.
Στην εσοχή που κάνει το παρκάκι πριν στρίψεις για Λένορμαν, σταματημένο περιπολικό, τρεις με φόρμες και όπλα, μου κάνει σήμα να σταματήσω.
Σταματάω (τι να έκανα?).
"Άδεια, δίπλωμα και ταυτότητα παρακαλώ, και την ταυτότητα της κυρίας" μου λέει ο πιτσιρικάς.
Με το που ζήτησε την ταυτότητα της γκόμενας, κατάλαβα ότι θα τη γλύτωνα.
"Κατέβα", λέω στη γκόμενα και σβήνω τη μηχανή.
Κατέβηκα και εγώ, ανοίγω το κουτί (όλα τα πράματα ήταν πίσω), και του δίνω τα χαρτιά και η γκόμενα την ταυτότητα.
"Γιατί περάσατε με κόκκινο?"
"Θέλεις να σου πω την αλήθεια, ή να σου πω δικαιολογίες?" λέω εγώ.
"Την αλήθεια", τσίμπησε ο μπατσούλης.
"Δε κοιτάω τα φανάρια. Κοιτάω αν έρχεται κανένας μαλάκας. Γι’ αυτό είμαι ακόμα ζωντανός" του λέω.
Παίρνει τα χαρτιά όλα και πάει στον προϊστάμενο. Έρχεται ο προϊστάμενος πίσω.
"Αυτό που λέτε σημαίνει ότι και πράσινο να είναι, πάλι εσείς θα σταματήσετε να κοιτάξετε" μου λέει.
"Βεβαίως. Και πράσινο να είναι, δε θα βγω χωρίς να κοιτάξω. Γιατί αν μου τη χώσει ο άλλος που πέρασε με κόκκινο, που θα βρω εγώ μετά τα πόδια μου?"
Μου ξαναδίνει τα χαρτιά:
"Πηγαίνετε κύριε. Και να μη περνάτε με κόκκινο".

Μάλλον με έσωσε το γεγονός ότι είχαν βγει για έλεγχο ταυτοτήτων, και όχι για τροχαίες παραβάσεις. Για τα κράνη (που ήταν μέσα στο κουτί) δεν είπαν κουβέντα.

Είναι όπως σου κάτσει....

zefuros

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα σου πω ιστορία που ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ήταν υπέρ μου (και τα βάζω και εδώ) και...

Χωρις να θέλω να σε στεναχωρήσω, ειχαν καθε δικαιωμα να σε γραψουν. ΑΠό τις φωτογραφίες φαινεται καθαρά πως εχεις παρκαρει σε σημείο το οποίο θεωρητικά ειναι εισοδος γκαραζ. Περνα του υπογειου, βλέπω και αυτοκίνητο στην πυλωτή, οπότε ενοχλεί.

Συμπάσχω και εγω μαζί σου, γιατι έχω φάει και εγω κλήσεις για ακυρους λογους. Πάντως να εχετε υπόψη να εισαστε ιδιαίτερα προσεκτικοι και τυπικοι στο τέλος κάθε μηνα, γιατί τοτε βγαίνουν σαφαρι για να κοψουν τον αριθμό που τους λείπει.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Tι να λεμε για τους κωλομπατσους...
Ολους μας εχουν σταματησει κ γραψει για μαλακειες..
Εμενα με σταματησανε εν κινιση.. και με γραψανε!!!
Γιατι?
Γιατι ειμουν σε δρομο που συνιθιζουν να κανουν κοντρες..και ειχα κ φτιαγμενο αμαξι!!!
Μα του λεω δεν ετρεχα.... (οντως με 50 χλμ πηγαινα)
και μου λεει το θεικο...
ΘΑ τρεξεις...!!!

Οποτε καταληγουμε σε ενα συνθημα που ολους μας ενωνει...
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!  :grin: :grin: :grin:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
και μου λεει το θεικο...
ΘΑ τρεξεις...!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Aπό τη στιγμή που είναι κοινά αποδεκτό ότι τα «όργανα» βγαίνουν παγανία καθαρά και μόνο για να εισπράξουν, αφήστε τις κάθε λογής δικαιολογίες –λογικές ή μη, έχετε ή δεν έχετε δίκιο- και παζαρέψτε πριν γραφτεί η κλήση ώστε το ποσό να είναι το μικρότερο δυνατό.  Και στο παζάρι, να φαντάζεστε οτι απέναντί σας δεν έχετε μπάτσο άλλα εφοριακό ή κάποιον του οποίου χρωστάτε λεφτά. Δυστυχώς έτσι είναι.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.726
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: :2funny:

Aπό τη στιγμή που είναι κοινά αποδεκτό ότι τα «όργανα» βγαίνουν παγανία καθαρά και μόνο για να εισπράξουν, αφήστε τις κάθε λογής δικαιολογίες –λογικές ή μη, έχετε ή δεν έχετε δίκιο- και παζαρέψτε πριν γραφτεί η κλήση ώστε το ποσό να είναι το μικρότερο δυνατό.  Και στο παζάρι, να φαντάζεστε οτι απέναντί σας δεν έχετε μπάτσο άλλα εφοριακό ή κάποιον του οποίου χρωστάτε λεφτά. Δυστυχώς έτσι είναι.

δεν εχειας αδικο...ενα φιλο τον σταματησανε κ του λενε μιλας σε κινητο κ δενφορας ζωνη...τι απ τα δυο να σε γραψω? 35 ευρω για κινητο η 175 για ζωνη διαλεξε...
κ φυσικα επελεξε το κινητο... :dancing: :dancing: :dancing:
ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ...

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Έβαλα κι εγώ την ψήφο μου λοιπόοοον......

Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος γιατί τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πάω στο τμήμα τροχαίας μαζί με το παλικάρι που ημασταν εχθές στο αυτοκίνητο για να μιλήσουμε στο διοικητή. Αυτός αρνείται να μας δει και μας στέλνει σε έναν υπαστυνόμο. Ο μαλάκας ο φίλος μου μου τα είχε κάνει τσουρέκια να είμαι ήρεμος και να μην ανεβάσω τους τόνους και να τους πάρω με το καλό. Δεν ξέρω αν θα γινόταν κάτι άλλο αν έπραττα διαφορετικά πάντως σίγουρα θα το ευχαριστιόμουν περισσότερο...

Μπαίνουμε στο γραφείο του υπαστυνόμου μας κοιτάει με υφάκι και πριν προλάβω να του πω τι θέλω λέει "Έλα παιδιά, άμα είναι για κλήση μην κάνετε καν τον κόπο δε θα κάνω κάτι". Μένουμε κάγκελο. Εγώ ευγενικά να προσπαθώ να του εξηγήσω ότι είναι άδικη η κλήση και ουδέποτε συνέβη το περιστατικό κι αυτός δε σήκωνε καν το βλέμμα να με κοιτάξει και μου απάντησε πως από τη στιγμή που το όργανο έγραψε ότι έγινε τότε πάει να πει πως ΕΓΙΝΕ!!! Σε ερώτηση μου εάν εγώ τώρα πρέπει να πληρώσω για αδίκημα που δε διέπραξα απλά και μόνο επειδή το φαντάστηκε το όργανο η απαντηση του ήταν "ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ"!!!! Ζητήσαμε να μιλήσουμε και με το διοικητή τα ίδια κι από εκεί....

Πόσο θα ήθελα να μην είχα ακούσει το μαλάκα τον κολητό μου και να είχα μπει όπως ήθελα κι ας με κρατάγανε και μέσα. Τουλάχιστον δε θα ένιωθα μαλάκας. Τώρα και μαλάκας νιώθω και τις κυρώσεις θα υποστώ.

Για όσους είπαν τη γνωστή ιστορία του "πήγαινε με τα νερά τους..." και λοιπά έχω να πω πως διαφωνώ κάθετα. Πέραν αυτού την κλήση είχαν ξεκινήσει να τη γράφουν πριν καν βγω από το αμάξι και τους μιλήσω είτε ωραία είτε άσχημα. Οπότε προσχεδιασμένο το έγκλημα.

Δε θα πω περισσότερα γιατί θα παρεκτραπώ κι απορώ πως δε συνέβη ήδη αυτό. Καλή επιτυχία σε όποιον επιχειρήσει κάτι ανάλογο. Εγώ προς το παρόν απολαμβάνω την ευχάριστη αίσθηση του αναπήρου που περιμένει κάποιον για να τον πάει βόλτα με το καροτσάκι του.

Το μάθημά μου το πήρα πάντως. Την επόμενη φορά που θα πεταχτεί ο τσοσμπα μπροστά μου για κάποιον έλεγχο ίσως θα ήταν καλύτερα να μη φρενάρω και να μην κάνω κανέναν "επικίνδυνο ελιγμό".......

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Πριν λιγα χρονια,αμα δεν πληρωνοτανε μια κληση..πηγαινε δικαστικα..
και πολλες φορες εκει εβρικσες το δίκιο σου..
γιατι εκει εχεις να κανεις με ανθρωπους λογικους..και οχι κωλο-μπατσους!
Σημερα τα εχουν καταργησει αυτα..γιατι γινοτανε χαμος στα δικαστηρια απο παραλογες κλησεις κλπ..
και τωρα παει κατευθειαν στην εφορια.. :( :( >:(

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Έβαλα κι εγώ την ψήφο μου λοιπόοοον......

Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος γιατί τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πάω στο τμήμα τροχαίας μαζί με το παλικάρι που ημασταν εχθές στο αυτοκίνητο για να μιλήσουμε στο διοικητή. Αυτός αρνείται να μας δει και μας στέλνει σε έναν υπαστυνόμο. Ο μαλάκας ο φίλος μου μου τα είχε κάνει τσουρέκια να είμαι ήρεμος και να μην ανεβάσω τους τόνους και να τους πάρω με το καλό. Δεν ξέρω αν θα γινόταν κάτι άλλο αν έπραττα διαφορετικά πάντως σίγουρα θα το ευχαριστιόμουν περισσότερο...

Μπαίνουμε στο γραφείο του υπαστυνόμου μας κοιτάει με υφάκι και πριν προλάβω να του πω τι θέλω λέει "Έλα παιδιά, άμα είναι για κλήση μην κάνετε καν τον κόπο δε θα κάνω κάτι". Μένουμε κάγκελο. Εγώ ευγενικά να προσπαθώ να του εξηγήσω ότι είναι άικη η κλήση και ουδέποτε συνέβη το περιστατικό κι αυτός δε σήκωνε καν το βλέμμα να με κοιτάξει και μου απάντησε πως από τη στιγμή που το όργανο έγραψε ότι έγινε τότε πάει να πει πως ΕΓΙΝΕ!!! Σε ερώτηση μου εάν εγώ τώρα πρέπει να πληρώσω για αδίκημα που δε διέπραξα απλά και μόνο επειδή το φαντάστηκε το όργανο η απαντηση του ήταν "ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ"!!!! Ζητήσαμε να μιλήσουμε και με το διοικητή τα ίδια κι από εκεί....

Πόσο θα ήθελα να μην είχα ακούσει το μαλάκα τον κολητό μου και να είχα μπει όπως ήθελα κι ας με κρατάγανε και μέσα. Τουλάχιστον δε θα ένιωθα μαλάκας. Τώρα και μαλάκας νιώθω και τις κυρώσεις θα υποστώ.

Για όσους είπαν τη γνωστή ιστορία του "πήγαινε με τα νερά τους..." και λοιπά έχω να πω πως διαφωνώ κάθετα. Πέραν αυτού την κλήση είχαν ξεκινήσει να τη γράφουν πριν καν βγω από το αμάξι και τους μιλήσω είτε ωραία είτε άσχημα. Οπότε προσχεδιασμένο το έγκλημα.

Δε θα πω περισσότερα γιατί θα παρεκτραπώ κι απορώ πως δε συνέβη ήδη αυτό. Καλή επιτυχία σε όποιον επιχειρήσει κάτι ανάλογο. Εγώ προς το παρόν απολαμβάνω την ευχάριστη αίσθηση του αναπήρου που περιμένει κάποιον για να τον πάει βόλτα με το καροτσάκι του.

Το μάθημά μου το πήρα πάντως. Την επόμενη φορά που θα πεταχτεί ο τσοσμπα μπροστά μου για κάποιον έλεγχο ίσως θα ήταν καλύτερα να μη φρενάρω και να μην κάνω κανέναν "επικίνδυνο ελιγμό".......

Πω ρε φίλε πακετώθηκες..  :(
Κουράγια, αλλά ότι και να πούμε είναι λίγο..
btw, με αυτά που διαβάζω αισθάνομαι τυχερή με τόσες κλήσεις που ΄χω γλυτώσει
όσες φορές με ΄χουν σταματήσει για καμιά μαλακία..
Τόσο π παραλίγο να πω ότι έχουν ψυχή κ οι μπάτσοι.. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πω ρε φίλε πακετώθηκες..  :(
Κουράγια, αλλά ότι και να πούμε είναι λίγο..

θα πεσεις καποτε σε γυναικα και θα καλοπερασεις και συ

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Η ευτυχία του να είσαι γυναίκα σε μία χώρα μουνόδουλων...........

Επισκέπτης
Τελη Αυγουστου του 2006 πηρα ενα παπι,αλλα το Υπουργειο ΔΕΝ μου εδωσε πινακιδες.Επανω στην αδεια παντως ειχαν γραψει επακριβως:"Δεν χορηγηθηκαν πινακιδες".Επισης ειχα και ενα εγγραφο οπου ΔΕΝ αναφεροταν ΠΟΤΕ θα παραδινονταν οι πινακιδες,τυπικα λοιπον ημουν ελευθερος να κυκλοφορω χωρις αυτες επ'αοριστον.

Το κωλοβαρεσα λιγακι και εγω ομολογουμενως,μπηκε ο Νοεμβρης και ακομη δεν τις ειχα παρει...Σε καποια φαση με σταματαει ενα περιπολικο της Αμεσου Δρασεως-οχι της Τροχαιας-και μου κοβει μια κληση γιατι δεν ειχα πινακιδες στην παπια...Διαμαρτυρηθηκα επιδεικνυοντας το εγγραφο του Υπουργειου,αλλα αυτοι ηταν ανενδοτοι...

Εν συνεχεια τηλεφωνησα στην Τροχαια και αφου εξηγησα τι συνεβη ο τροχοτσεος μου ειπε:"Να πας στον Διοικητη της ΑΔ,και να τους βγαλεις και στην αναφορα".Πριν απο αυτο ειχα παει στον εμπορα,στον Γιαννη το Μπαξεβανη,που επεμενε να μην το αφησω ετσι.

Στην ΓΑΔΑ η κληση διαγραφτηκε απο τον Αξιωματικο της ΑΔ που συναντησα χωρις καμμια αντιρρηση.Δεν ζητησα να αναφερθουν οι υφισταμενοι του,καθως ο τυπος φερθηκε ευγενεστατα.

Συμπερασμα:Eαν εχετε δικιο και ειστε σιγουροι για αυτο μην το αφηνετε ετσι γιατι αποθρασυνονται-λεφτα θελουν να μαζεψουν αλλωστε και υπολογιζουν οτι ο αλλος δεν θα κατσει να χασει το μεροκαματο.

Αυτα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.305
Πόντοι
5.097
παπαρια αδικως χρονος να πας να διαμαρτυρηθεις παραδειγμα μου ειχαν κοψει κληση για κρανος
και αφαιρεση διπλωματος εκεινη την ημερα μου ειχαν κλεψει το κρανος ειμαι και γκαντεμης βλεπεις και παω να κανω παραπονα απαντηση δεν μπορουμε να σου κανουμε τιποτα μονο αν πληρωσεις την κληση να σου δωσουμε το διπλωμα πισω μετα απο μια βδομαδα

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Τελη Αυγουστου του 2006 πηρα ενα παπι,αλλα το Υπουργειο ΔΕΝ μου εδωσε πινακιδες.Επανω στην αδεια παντως ειχαν γραψει επακριβως:"Δεν χορηγηθηκαν πινακιδες".Επισης ειχα και ενα εγγραφο οπου ΔΕΝ αναφεροταν ΠΟΤΕ θα παραδινονταν οι πινακιδες,τυπικα λοιπον ημουν ελευθερος να κυκλοφορω χωρις αυτες επ'αοριστον.

Το κωλοβαρεσα λιγακι και εγω ομολογουμενως,μπηκε ο Νοεμβρης και ακομη δεν τις ειχα παρει...Σε καποια φαση με σταματαει ενα περιπολικο της Αμεσου Δρασεως-οχι της Τροχαιας-και μου κοβει μια κληση γιατι δεν ειχα πινακιδες στην παπια...Διαμαρτυρηθηκα επιδεικνυοντας το εγγραφο του Υπουργειου,αλλα αυτοι ηταν ανενδοτοι...

Εν συνεχεια τηλεφωνησα στην Τροχαια και αφου εξηγησα τι συνεβη ο τροχοτσεος μου ειπε:"Να πας στον Διοικητη της ΑΔ,και να τους βγαλεις και στην αναφορα".Πριν απο αυτο ειχα παει στον εμπορα,στον Γιαννη το Μπαξεβανη,που επεμενε να μην το αφησω ετσι.

Στην ΓΑΔΑ η κληση διαγραφτηκε απο τον Αξιωματικο της ΑΔ που συναντησα χωρις καμμια αντιρρηση.Δεν ζητησα να αναφερθουν οι υφισταμενοι του,καθως ο τυπος φερθηκε ευγενεστατα.

Συμπερασμα:Eαν εχετε δικιο και ειστε σιγουροι για αυτο μην το αφηνετε ετσι γιατι αποθρασυνονται-λεφτα θελουν να μαζεψουν αλλωστε και υπολογιζουν οτι ο αλλος δεν θα κατσει να χασει το μεροκαματο.

Αυτα.

Μακάρι να μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου ρε μαν αλλά δυστυχώς η πρόσφατη εμπειρία μου μου το απαγορεύει. Ίσως η περίπτωση σου είναι διαφορετική μιας και η κλήση κόπηκε από τσέους κι όχι τροχαίους (έχω την εντύπωση πως δεν έχουν τέτοιο δικαιωμα χωρίς να είμαι σίγουρος) συν το ότι είχες κι ένα επίσημο χαρτί στα χέρια σου.

Για τις υπόλοιπες περιπτωσεις όπως η δική μου δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Στο τμήμα, ο μοναδικός που ήταν κάπως ευγενικός, με πληροφόρησε πως η μόνη δικαιοδοσία που έχουν πλέον είναι για κλήσεις στάυθμευσης. Για οτιδήποτε άλλο, μόνο με δικηγόρο να ζητήσεις ακρόαση από εισαγγελέα. Αν έχεις χρόνο και χρήμα κατ'εμέ επιβάλεται να το κάνεις.

Κοινώς ότι γράψει ο τροχαίος είναι ο λογος του Θεού και αμφισβήτηση δέχεται μόνο υπό εξαιρετικά αρνητικές για τον πολίτη συνθήκες. Είχα ακούσει παράπονα για κλήσεις του τύπου "Πρόστιμο γιατί δε φοράς ζώνη." "Μα φοράω!!!" "Ναι αλλά εγώ πρέπει να γράψω. Άμα έχεις αντίρρηση τράβα στο διοικητή να του τα πεις κι άμα σε πιστέψει χέσε με." Δεν τα πίστευα. Μετά από αυτό που μου προέκυψε τα πιστέυω.

Ίσως τελικά η μόνη λύση που υπάρχει είναι να ΜΗΝ επιτρέψεις στο μπάτσο να γράψει την κλήση. Είτε να αρνηθείς να την υπογράψεις είτε να αρνηθείς με νύχια και με δόντια να σου πειράξει τις πινακίδες ή να σου κρατήσει το δίπλωμα. Πιθανόν να σε πάει αυτόφωρο αλλά ίσως έτσι μπορέσεις να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω και σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα απ'ότι εάν τσίμπαγες την κλήση κι έχαβες το παραμύθι ότι θα τα πεις άυριο με το διοικητή.

Θέλει άντερα ομολογουμένως...

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
παπαρια αδικως χρονος να πας να διαμαρτυρηθεις παραδειγμα μου ειχαν κοψει κληση για κρανος
και αφαιρεση διπλωματος εκεινη την ημερα μου ειχαν κλεψει το κρανος ειμαι και γκαντεμης βλεπεις και παω να κανω παραπονα απαντηση δεν μπορουμε να σου κανουμε τιποτα μονο αν πληρωσεις την κληση να σου δωσουμε το διπλωμα πισω μετα απο μια βδομαδα

Ε Ι Σ Π Ρ Α Κ Τ Ο Ρ Ε Σ !!!!!!!

Λήξις!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Αυτα.
και μετα εγινες αναρχικος?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αύριο το πρωί θα πάω με φίλο μου στην τροχαία της Κερατέας....

κλήση για ταχύτητα... 80 το όριο, 144 μας γράψανε..
350 ευρώ κι 60 μέρες το δίπλωμα.....

παρόλο που παρακάλεσε ο φίλος μου για το δίπλωμα... παπάρια..... μόνο που δε μας την είπε
ο πιτσιρικάς!!! Θα δείξει αύριο αν και είμαστε απαισιόδοξοι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom