Νέα

Υποβολή αντιρρήσεων για κλήση τροχαίας σε διοικητή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε δει προκοπη???

• Πήγα, τα είπαμε, έσκισα την κλήση, έφυγα χαμογελαστός.

Ψήφοι: 2 20,0%
  • Πήγα, τα είπαμε, έβαλα την κλήση στην τσέπη, έφυγα με διάθεση να σκοτώσω

Ψήφοι: 2 20,0%
  • Τσιμπάω την κλήση, την πλερώνω και δε βγάζω κιχ

Ψήφοι: 3 30,0%
  • Το ντουλαπάκι είναι γεμάτο κάτι ροζ χαρτάκια που δεν ξέρω τι ρόλο βαρά

Ψήφοι: 3 30,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Έχει δει κανείς προκοπή??

Μιλάμε για την πλέον "υποκειμενική" παράβαση, αυτή των επικίνδυνων ελιγμών. Κοινώς ότι του φανεί του Λολοστεφανή...

Μάλλον άδικα το ανοίγω το θεματάκι μιας και θα το διαπιστώσω και μόνος μου σε λίγο που θα πάω αλλά για να μοιραστούμε εμπειρίες...

Σας έχει τύχει ποτέ να φάτε κλήση της οποίας μοναδική απόδειξη να είναι η κρίση του μπα.. ε σόρρυ αστυνομικού (δε μιλάω για αλκοτέστ ή για ραντάρ που τα στοιχεία είναι "αδιάσειστα") και να πάτε να παραπονεθείτε στο διοικητή?? Αν ναι τι έγινε εν τέλει?

Άντε πείτε τώρα όσοι προλάβετε και μόλις γυρίσω (αν γυρίσω γιατί με τα νεύρα που έχω παίζει να με κρατήσουν εκεί) θα σας πω κι εγώ τι απέγινε.

Αν οδηγας νορμαλ δεν προκειται να εχεις προβλημα ποτε.....

Σκασε τωρα και πληρωνε.....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αύριο το πρωί θα πάω με φίλο μου στην τροχαία της Κερατέας....

κλήση για ταχύτητα... 80 το όριο, 144 μας γράψανε..

Που πήγαινες και συ ρε Ηeelover με 144....???
Στον Autobahn ??  :grin:

Εκτός κι είσαι πολύ γκαντέμης.
Με 15 χρόνια στο τιμόνι (και στα 2κυκλα 20+)
αν με εχουν σταματήσει 10 φορές συνολικά είναι ζήτημα....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
α.... προσοχή όσοι κινήστε στην Λ. Κερατέας...
Ασημί Skoda Octavia με πινακίδες ΖΖΖ 7003 είναι ρουφιανοάμαξο με εξοπλισμό ραντάρ ;) ;) ;)

Αυτοί μας έδωσαν στο περιπολικό που πήγαινε κανα 2 χλμ παρακάτω!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Που πήγαινες και συ ρε Ηeelover με 144....???
Στον Autobahn ??  :grin:

δεν οδηγούσα εγώ φίλε... αλλά από Λαύριο για Μαρκόπουλο, άνετα τα πιάνεις.... ;)
και παραπάνω πιάνεις... ;) αλλά.....

Οπότε αύριο θα σας πω και τ ιθα βάλω στην ψηφοφορία!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

350 ευρώ κι 60 μέρες το δίπλωμα.....

παρόλο που παρακάλεσε ο φίλος μου για το δίπλωμα... παπάρια..... μόνο που δε μας την είπε
ο πιτσιρικάς!!! Θα δείξει αύριο αν και είμαστε απαισιόδοξοι....

Εχουν δυναμη τα TRANSIT!!!!  :tooth:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εχουν δυναμη τα TRANSIT!!!!  :tooth:

αν έχουν λέει....... χαχα...

αλλά με του φίλου μου ήμασταν!!!

επίσης θέλω να πω πως κάποια όρια είναι για τον πούτσο.....

εκέι και με 1000ράκι δε πας με 80!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
δεν οδηγούσα εγώ φίλε... αλλά από Λαύριο για Μαρκόπουλο, άνετα τα πιάνεις.... ;)

Εκεί θέλει προσοχή.
πολλές φορές στην ευθεία έχει ραντάρ...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Στην ανηφορα πριν το βενζιναδικο της SHELL?  ;) :grin:

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Έχεις δίκιο... Άνοιξα θρεντ να πω ένα παραμυθάκι για να σκοτώσω την ώρα μου ενώ όλα ήταν καλά... Τι μαλάκας που είμαι. Έπρεπε να ρίξω καμιά πασιέντζα καλύτερα.

Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα βραδιάτικα????

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εκεί θέλει προσοχή.
πολλές φορές στην ευθεία έχει ραντάρ...

δεν ήταν πάνω στη γέφυρα....
στο δρόμο δεξιά λωρίδα με Οκτάβια!!!

Στην ανηφορα πριν το βενζιναδικο της SHELL?  ;) :grin:

προς Κορωπί μετά το Σελ, που το έχεις απέναντι στα δεξιά σου!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ειναι πολυ γαμοδρομος αυτος, σε ξεγελαει να πας γρηγορα αλλα βγαινουνε απο παραδρομους συνεχεια επαγγελματικα οχηματα απο νταμαρια, επισης να προλαβεις τα φαναρια ειναι ενα θεμα...με μηχανη ειναι επικινδυνο

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
επίσης το οδόστρωμα είναι σαν τα πατατάκια ruffles..... xaxa...

λοιπόν... στο θέμα μας.... πήγαμε και.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
πήραμε τ' αρχίδια μας....... σε κάνα μήνα πάλι μπας και το δώσουν....
με τις υγείες μας....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
α... ψήφισα τη 2η επολογή... χαχα....

Επισκέπτης
σίγουρα αλλά όχι όλοι ;)

Η συνήθης δικαιολογία για τους απανταχού γδάρτες...
-Ο τάδε εφοριακός τα πήρε...
-Ναί αλλά δεν είναι όλοι έτσι ...

-Ο δείνα δημόσιος υπάλληλος τα έπαιρνε χοντρά...
-Μα δεν είναι ο κανόνας...

Δε μας χέζουν λέω εγώ που όλοι όταν μπαίνουν στις κλίκες γίνονται ίδιοι !
Γαμημένοι όλοι οι εξουσιαστές

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Εχουν παραγινει ....σταματαω κατω απο το παλιο μου σπιτι μου πριν απο 4 χρονια ανεβαζω τα μισα ψωνια και μεχρι να τα τακτοποιησω περασε 15 λεπτα κατεβαινω να παρω τα υπολοιπα και βλεπω κληση, παω στην αστυνομια Αγ Δημητριου και φευγοντας εν ολιγης μου εδωσε να καταλαβω οτι ειναι μια μορφη εμμεσης φορολογιας γιαυτο οπωσ δεν αντιδρατε με τα μετρα που μας επιβαλουν καθε φορα
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ....

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ θα σου πω ιστορία που ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ήταν υπέρ μου (και τα βάζω και εδώ) και...

δείτε τι έγινε:

Δε βγαίνει άκρη με τους μαλάκες. ΚΑΙ φωτογραφίες εδώ.

Ο λόγος που δε βγαίνει άκρη είναι ότι αν η κλήση γραφτεί και μετά ο διοικητής την ακυρώσει με δικιά του απόφαση, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ (και αυτά μένουν γραμμένα):

- Είτε ότι ο γράψας την κλήση έκανε κακώς τη δουλειά του – οπότε πρέπει να ελεγθεί.
- Είτε ότι ο διοικητής "χαρίστηκε" σε κάποιον, και αυτά αθροίζονται (στατιστικά), και αν ο διοικητής ξεπεράσει ένα όριο σβησίματος καλείται και ελέγχεται. Οπότε δε γουστάρει να ακυρώνει, κρατάει τις (όσες) ακυρώσεις για τους κολλητούς του και για να βγάζει υποχρεώσεις.

Η δικιά μου περίπτωση ήταν πιο απλή, πολύ ξεκάθαρη, και παρά τούτο πήρα τα’ αρχίδια μου.  Στον Άρειο Πάγο δεν έφτασα βέβαια.

Παρκάρω στην Καλλιθέα με ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο (Daihatsu Cuore).
Ο δρόμος είναι στενός, μονόδρομος βέβαια, έχει παρκαρισμένα αριστερά δεξιά, και μετά βίας χωράει να περάσει ένα αυτοκίνητο ανάμεσά τους. "Κανονική" θέση, ούτε για δείγμα.
Υπάρχει πολυκατοικία με είσοδο γκαράζ αριστερά, και σκουπιδοτενεκέδες (δημοτικοί) ακριβώς πριν από την είσοδο του γκαράζ.
ΟΜΩΣ, το Cuore χωράει να παρκάρει μπροστά από τους τενεκέδες, κολλητά (φωτο 0016) στον ντενεκέ, ΧΩΡΙΣ να κλείνει την είσοδο του γκαράζ (φωτο 0018 & 0019)
Το οποίο και έκανα.
Πάω στο μαγαζί που είναι δεξιά ακριβώς απέναντι από την είσοδο του γκαράζ (εκεί είχα μια δουλειά) αλλά πιάνω την κουβέντα, και περνάει η ώρα.
Κάποια στιγμή ρίχνω μια ματιά απέναντι, και βλέπω περιπολικό να έχει παρκάρει ΜΕΣΑ στην είσοδο του γκαράζ, και ο μπάτσος να με γράφει (φωτο 0015).  Μου ήρθε φλασιά, και τράβηξα ΑΜΕΣΩΣ τη φωτογραφία που βλέπετε (τη 0015) με το κινητό.
Πάω και του λέω "Τι έγινε? Δικό μου είναι. Γιατί με γράφεις?"
Είχε όμως "γράψει" την κλήση, δηλαδή είχε "χαλάσει" το φύλλο απ’ το μπλοκάκι του. Και μου λέει "Στάθμευση μπροστά από γκαράζ"
Του λέω εγώ "Πλάκα μου κάνεις? Αφού χώρεσες εσύ και έβαλες το περιπολικό μέσα, πως μου λες ότι κλείνω το γκαράζ?"
Σημειώστε ότι το περιπολικό μπήκε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μέσα στην είσοδο του γκαράζ, γιατί αν δεν έμπαινε  δε θα μπορούσε να με γράψει, γιατί θα μπλοκάριζε την κίνηση της οδού (ερχόντουσαν συνεχώς αυτοκίνητα και δε χωράει προσπέρασμα) και θα άρχιζαν τα κορναρίσματα.

Η απάντηση ήταν "Τις αντιρρήσεις σας στο διοικητή εργάσιμες ώρες, εντός 3 εργασίμων ημερών, κύριε".

Από το φίλο μου το μαγαζάτορα έμαθα εν τω μεταξύ ότι απέναντι ψηλά σε όροφο είναι μια γριά η οποία κάθεται στο μπαλκόνι και δεν έχει τι να κάνει, και χαζεύει το δρόμο.  Όταν δει κάποιον να παρκάρει "μπροστά" στο γκαράζ, τρέχει και τηλεφωνάει στο 100 για να μην έχει πρόβλημα ο γιόκας της που μπαινοβγαίνει στο γκαράζ με το αυτοκίνητο.
Άρα το περιπολικό ήρθε μετά από κλήση, δεν ήταν διερχόμενο. Μετράει κι αυτό.

Ετοίμασα μια ωραία αναφορά (που έλεγα "Πως πάρκαρα μπροστά από γκαράζ, αφού το περιπολικό σας χώρεσε και μπήκε μέσα για να μπορέσει να με γράψει, και μάλιστα έχει και ανοιχτή την πόρτα?", τύπωσα και τις φωτογραφίες που βλέπετε εδώ μεγάλο μέγεθος, πήγα στο Α.Τ., και τα υπέβαλλα όλα με αίτημα "να ακυρωθεί η κλήση".

Όπως σας είπα και στην αρχή, σε 3 μέρες πήρα τ’ αρχίδια τους. Η γραμματεία του τμήματος μου ανακοίνωσε ότι "το αίτημά μου απερρίφθη".
Δεν είναι υποχρεωμένος να αιτιολογήσει την απόφασή του ο διοικητής. Έτσι κρίνει, τέλος.

Δε το χώνεψα όμως, έψαξα, ρώτησα, και βρήκα ποια είναι η προϊσταμένη αρχή του διοικητή. Είναι κάπου μέσα στη ΓΑΔΑ (Αλεξάνδρας), δε θυμάμαι τώρα πως λέγεται η υπηρεσία.

Ξανά τα ίδια, αναφορά, εκτύπωση των φωτογραφιών, και νέο αίτημα στην προϊσταμένη υπηρεσία, να διορθώσει την απόρριψη του διοικητή.
Την υπέβαλα.
Ξαναπήρα τα’ αρχίδια τους.

Το επόμενο βήμα έπρεπε να είναι προσφυγή σε Διοικητικό Δικαστήριο (και μετά στο Συμβούλιο Επικρατείας, νομίζω).

Δεν επρόκειτο να τα κάνω.

Είπα "Α σιχτίρ" και πλήρωσα το πρόστιμο.

Τα γράφω για να σας (κατα)δείξω ότι ΔΕΝ έχει σημασία αν έχεις δίκιο.  Σημασία έχει αν "ξέρεις κάποιον".
Ή, να προλάβεις την υπόθεση ΝΩΡΙΣ (πριν τη γράψει).

Θα γράψω άλλες 2 περιπτώσεις (με διαφορετική κατάληξη). 
Σε άλλο post, βγήκε μεγάλο αυτό.

φιλε εδω εισαι λαθος ο κοκ λεει ξεκαθαρα οτι πρεπει να αφηνεις 3 μετρα χωρο απο την πορτα του γκαραζ και απο δεξια και απο αριστερα γι αυτο το αιτημα σου δεν εγινε δεκτο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

350 ευρώ κι 60 μέρες το δίπλωμα.....

παρόλο που παρακάλεσε ο φίλος μου για το δίπλωμα... παπάρια..... μόνο που δε μας την είπε
ο πιτσιρικάς!!! Θα δείξει αύριο αν και είμαστε απαισιόδοξοι....

καλα και το οτι πηγαινες με 144 δηλαδη το θεωρεις λογικο αφου το οριο ειναι 80 με 80 πρεπει να πηγαινεις και μαλιστα ειναι λογικο το οριο και γρηγορα πας
γενικα δεν το παιζω προστατης των μπατσων αλλα αμα εχετε αδικο τι το λετε
εγω οδηγαω 7 χρονια και μου εχουν κοψει 1 κληση 30€ για παρεκλινουσα πορεια στην αχιλλεως την πληρωσα στο ταχυδρομειο και τελος γενικα αν και αδηγαω 2 ωρες την ημερα τουλαχιστον δεν ειχα ποτε θεμα αν πηγαινεις κυριλε δεν σε πειραζει κανενας
παντως εγω οδηγαω αμαξι 10ετιας 1000cc αμα εχεις κανα καλο αμαξι σε σταματανε στο λεπτο και αρχιζουν και σε γραφουν στο πι και φι αυτο ειναι αληθεια ο γειτονας μου εχει καγιεν και καθε μηνα του κοβουν και 1 κληση

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καλα και το οτι πηγαινες με 144 δηλαδη το θεωρεις λογικο αφου το οριο ειναι 80 με 80 πρεπει να πηγαινεις και μαλιστα ειναι λογικο το οριο και γρηγορα πας
γενικα δεν το παιζω προστατης των μπατσων αλλα αμα εχετε αδικο τι το λετε
Δυστυχως το προβλημα με τους ελληνες τροχαιους δεν ειναι οτι γραφουνε τις παραβασεις ειναι το οτι σε γραφουνε μονο σε σημεια που μπορεις να ανοιξεις το αυτοκινητο με ασφαλεια και φυσικα μπορουν να ειναι κρυμμενοι για να μην τους δεις. Στα επικινδυνα σημεια που υπαρχει αναγκη να ειναι καποιος για να κοβει τις παπαριες που κανουν οι μαλακες οδηγοι, ειναι αποντες.

Μου εχει τυχει να με γραψουν στο Γυθειο βλαχομπατσοι σε αδειο δρομο ευθεια-μακαρονι γιατι πατησα διαχωριστικη γραμμη, και αφου ειχαν πεσει και οι δυο πανω μου να με ψαρωσουν γιατι δεν υπεγραφα, περναει ενας σπαρτιατης με ενα scoupe με πολυ μεγαλη ταχυτητα και χτυπαει μια γρια 5 μετρα πισω μου. Η πλακα(?) ειναι οτι οι μπατσοι τον ειδαν απο αποσταση να ερχεται με οσα ειχε αλλα δεν εκαναν τιποτα γιατι ηταν απασχολημενοι με το να μου σπαν τα αρχιδια. 'Η ισως να μην εκαναν τιποτα γιατι ηταν κοντοχωριανος τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom