Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
βριστε ελευθερα ....
Για προσδοκιμο ζωης λεει ρε φιλε, οχι για ηλικια συνταξιοδοτησηςΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ 78 ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ
Οι γυναίκες πλέον δεν είναι νεότερες και μάλιστα πολύ νεότερες από τους συζύγους τους.
Το φρόντισαν κι αυτό με το ... φεμινισμό !
Αυτό ακριβώς, βλέπω καραβάνια πιτσιρικάδων να υποαπασχολούνται ανασφάλιστοι και να δουλεύουν μαύρα ενώ είναι ''στην ανεργία'', είναι μακρινή η στιγμή της σύνταξης αλλά όταν φτάσει για πολλούς θα έχουμε δράματα απίστευτα για τα σημερινά δεδομένα.
αυτο το εχουν ηδη ψηφισει στην Ελλαδα,απο το 2021 αν θυμαμαι καλα.Νωρίς τα 62 για σύνταξη.
Ο μέσος όρος ηλικίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι γύρω στα 78. Αρκετοί ζουν και ακόμη παραπάνω.
Υποθέτω, θα βρουν τρόπους να ανεβάσουν το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης, και να κατεβάσουν την προσδοκώμενη μέση ηλικία θανάτου.
Αλλά και πάλι δεν αρκεί, άμα παίρνουν μετά τη σύνταξη οι χήρες.
Ηδη τα επικουρικά πανε για καταρευση καθως η επικουρικη ασφαλιση δεν θα ειναι πλεον υποχρεωτικηΙσχύει. Ξέρω αρκετούς που υποθέτουν, ότι κάποια στιγμή τα ταμεία συνταξιοδότησης ούτως ή άλλως θα καταρρεύσουν.
χα χα χα , δινω ιδεες..πχ εγώ ειμαι 58 , να βρω μια στα 80 ,να τη παντρευτω ,βεβαια νομιζω πρεπει να ζησει τουλαχιστον 5 χρονια ,να εχει καμμια συνταξη του Δημοσιου 2.500 ευρωπουλα ..και το 60% να παρω ,καμμια σχεση με τα 500 ευρα ..χα χα χα big bissnesΓια πόσο καιρό παίρνουν οι γυναίκες της σύνταξη τους αποδημήσαντος άντρα τους, ξέρουμε;
Άμα παντρευτεί μια τριαντάρα έναν γέρο, πες εβδομηντάρη, και αυτός πεθάνει, θα πάρει εκείνη τη σύνταξη του αμέσως; Και για πόσο καιρό θα τη δικαιούται;
Δεν το ξέρω βασικά το θέμα στις λεπτομέρειες του, αλλά έχει κάποιο ακαδημαϊκό και πρακτικό ενδιαφέρον.
χα χα χα , δινω ιδεες..πχ εγώ ειμαι 58 , να βρω μια στα 80 ,να τη παντρευτω ,βεβαια νομιζω πρεπει να ζησει τουλαχιστον 5 χρονια ,να εχει καμμια συνταξη του Δημοσιου 2.500 ευρωπουλα ..και το 60% να παρω ,καμμια σχεση με τα 500 ευρα ..χα χα χα big bissnes
Πλήρωνε λίγα όμως..Πωπωωω και 67 και ψιχουλα. Γαμώ το μουνί.
Καλό θα ήταν να το κοιτάξουν, ποιος παίρνει τη σύνταξη των αποδημήσαντων και για πόσο καιρό.
Ας αρχίσουν τουλάχιστον να την παίρνουν μετά τα εξήντα-δύο τους.
Σε μια προταση η απαντηση για ολα τα ζητηματα του συνταξιοδοτικου.
Ο καθενας ξερει καλυτερα για τον εαυτο του τι θα κανει με τα λεφτα που θα εδινε σε εισφορες. Αποψη μου, η επενδυνση σε airbnb ειναι ασφαλεστερη απο τα ταμεια
Πολύ σωστά. Η σύνταξη αν και γένους θηλυκού είναι κυρίως πρόβλημα των ανδρών.Μια γυναίκα και να κάνει τη ζωή της ως τα 30-40 (που ως τότε έχει ακόμη πέραση) , να μην έχει βάλει ούτε ένα ένσημο και δεν θα τη δεις να σκάει έτοιμη να αρχίσει τη πρέζα από την παρακμή πώς κατέληξε έτσι σε τέτοια ηλικία όπως θα έκανε ένας άντρας. Και ο λόγος; Θα βρει κάποιον μαλάκα με θέση διευθυντή ή ματσωμένο με περιουσία και θα τον στεφανωθεί και λύθηκαν και τα γεράματα.
Καλά μην νομίζεις ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες και μάλιστα ματσωμένοι ή διευθυντές διαθέσιμοι... Και όσοι υπάρχουν προτιμούν να το παίξουν sugar-daddy και να τους τα τρώει μια πιτσιρίκα αλλά χωρίς στεφανώματα και δεσμεύσεις... Μετά τα 40 η γυναίκα ουσιαστικά είναι στα αζήτητα από άποψη γάμου...Μια γυναίκα και να κάνει τη ζωή της ως τα 30-40 (που ως τότε έχει ακόμη πέραση) , να μην έχει βάλει ούτε ένα ένσημο και δεν θα τη δεις να σκάει έτοιμη να αρχίσει τη πρέζα από την παρακμή πώς κατέληξε έτσι σε τέτοια ηλικία όπως θα έκανε ένας άντρας. Και ο λόγος; Θα βρει κάποιον μαλάκα με θέση διευθυντή ή ματσωμένο με περιουσία και θα τον στεφανωθεί και λύθηκαν και τα γεράματα.
Ο Πλεύρης ακόμα να παντρευτεί τη Σιακαβάρα;Καλά μην νομίζεις ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες και μάλιστα ματσωμένοι ή διευθυντές διαθέσιμοι... Και όσοι υπάρχουν προτιμούν να το παίξουν sugar-daddy και να τους τα τρώει μια πιτσιρίκα αλλά χωρίς στεφανώματα και δεσμεύσεις... Μετά τα 40 η γυναίκα ουσιαστικά είναι στα αζήτητα από άποψη γάμου...
Έχει γίνει ήδη .
Αν είναι νέες, παίρνουν μόνο τρια χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου , ΕΦΟΣΟΝ ήταν άεργες πριν .
Μετά ... όχι ....