Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
67 ε? δλδ ενας τυπος με πανεπιστημιο, και διδακτορικο που αρχιζει να δουλευει στα 27 θα πρεπει να δουλευει 40 χρονια για να παρει μια κωλοσυνταξη-βοηθημα ενω η εξυπνη νηπιαγωγος επαιρνε μεγαλυτερη συνταξη με 15 χρονακια "δουλειας" και καθεται για 40+ χρονια. Αυτα ειναι (μαλακες).
Κοπηκαν αυτα...πλεον ολοι στα 62 ετη μρ 40 χρονια ασφαλισης, αλλιως στα 67..
22 aυγουστου εχω ραντεβου στην υπηρεσια συνταξεων renteversicherung, εδω στην γερμανια για να δω που βρισκομαι συνταξιοδοτικα κ να αποφασθσω αν με παιρνει για προωρη συνταξη.
67 ε? δλδ ενας τυπος με πανεπιστημιο, και διδακτορικο που αρχιζει να δουλευει στα 27 θα πρεπει να δουλευει 40 χρονια για να παρει μια κωλοσυνταξη-βοηθημα ενω η εξυπνη νηπιαγωγος επαιρνε μεγαλυτερη συνταξη με 15 χρονακια "δουλειας" και καθεται για 40+ χρονια. Αυτα ειναι (μαλακες).
Όλοι στο μπου γερμανία μένουν?
Τι έγινε ρε παιδιά, δεν έχουν μπου στη γερμανία?
μια ζωη κηφηνας-βδελα να σε ζουν οι αλλοι..Υποψη οτι απο τα 5 χρονια που ειμαι εδω τα 4 παιρνω λεφτα απο το job center.
Πρεπει να μιλησουμε καποια στιγμη σε π.μ. εμεις ή και στο τηλεφωνο αν δεν εχεις προβλημα, γιατι αλλιως μου τα λεει ο ενας κι αλλιως ο αλλος εδω.
Σε γενικες γραμμες μου ειπαν οτι επειδη εχω κλεισει 5 χρονια Γερμανια δικαιουμαι συνταξη αρκει να εχω καποια χρονια φουλ δηλωμενος. Ξερεις αν ισχυει αυτο ? Υποψη οτι απο τα 5 χρονια που ειμαι εδω τα 4 παιρνω λεφτα απο το job center.
με το τελευταίο έκλαψα στο γέλιο. Χάχα άκου φλιπερακια. Εμείς οι 30ριδες θα πάρουμε τα αρχιδια μας βέβαια έχουμε ακόμα άπειρα χρόνια εργασιακού βιουΚ γω Γερμανία μένω-δουλευω κ ελπίζω να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ.Στο ελλαντα τα πανηγύρια, καθώς κ τα μουνάκια με τα κορδόνια στον πάτο τώρα στις θάλασσες,μ φαίνονται σαν τις μύγες στα αλογοσκατα.Δεν μ απασχολούν καν.
Πόρνες επίσης έχω βαρεθεί, νιώθω σαν να παίζω φλιπερακια, βάζεις χρήμα χαίρεσαι, δεν καταθέτεις πάρε τ αρχιδια μ.