You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υποτακτικά κορίτσια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MarkMazz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
harvardiotis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 151
- Πόντοι
- 281
εχω κατι πολυ καλο
φουλ υποτακτικη
αλλα μονο με οσους ενδιαφερονται για ανταλλαγη
πληροφοριες με πμ.
φουλ υποτακτικη
πληροφοριες με πμ.
vasilis2500
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 286
- Πόντοι
- 20
Ποιο παλιά κάτι έπαιζε τώρα νεκρά
συγνωμη ρε παιδια,αλλα τι θεμα βαλατε; ειναι δυνατον οι πουτανες να εχουν προγραμμα τετοιο την στιγμη που οι περισσοτεροι γουσταρουν να τους στραποναρουν,να τους γαμανε τις γκομενες να τους ξεφτυλιζουν οι γυναικες να ειναι μουνοδουλοι μεχρι τελους (δωρακια και λουλουδια σε πουτανες, παρακαλια για αποκλειστικοτητες κλπ κλπ;
συγνωμη ρε παιδια,αλλα τι θεμα βαλατε; ειναι δυνατον οι πουτανες να εχουν προγραμμα τετοιο την στιγμη που οι περισσοτεροι γουσταρουν να τους στραποναρουν,να τους γαμανε τις γκομενες να τους ξεφτυλιζουν οι γυναικες να ειναι μουνοδουλοι μεχρι τελους (δωρακια και λουλουδια σε πουτανες, παρακαλια για αποκλειστικοτητες κλπ κλπ;
επειδη δλδ εσυ εχεις τετοια γουστα πρεπει να τα χουμε κι εμεις ρε φιλε? δεν καταλαβα
δεν εχω στειλει εγω το μηνυμαεπειδη δλδ εσυ εχεις τετοια γουστα πρεπει να τα χουμε κι εμεις ρε φιλε? δεν καταλαβα
"Καλησπερα αδερφε. Ψαχνω να μηραστω την κοπελα μου με καποιον σε ενδιαφερει να το δουμε?"
kaltsounis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Κομμουνιστής είναι για αυτό.θελει να τα μοιράζεται όλα
δεν εχω στειλει εγω το μηνυμα
"Καλησπερα αδερφε. Ψαχνω να μηραστω την κοπελα μου με καποιον σε ενδιαφερει να το δουμε?"
γαμω τα παιδια
Ενδιαφέρον νήμα, μακάρι να προχωρήσει.
παιζει τιποτα ενδιαφερον εκει πανω?
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 301
παιζει τιποτα ενδιαφερον εκει πανω?
Δυστυχώς όχι κάτι από όσο ξέρω.
Για την Όλγα ξέρουμε. Για κάποια άλλη δε έχει συζητηθεί...
τι φαση η Ολγα?
εχω κατι πολυ καλο
φουλ υποτακτικη
πληροφοριες με πμ.
αυτος ειναι πολυ μουνι
ζηταει τηλεφωνα ταχα οτι εχει να δωσει κι αυτος για ανταλλαγη και μετα μπλοκαρει
το νου σας παιδια
καλημερα. παιζει τλφ να στειλεις ολγαςΓια την Όλγα ξέρουμε. Για κάποια άλλη δε έχει συζητηθεί...
SO45DOM
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2019
- Like
- 262
- Πόντοι
- 21
η φημισμενη αφεντρα αναστασια εχει συνεργατισσα της οποιας δεν 8υμαμαι το ονομα της ,η οποια είναι υποτακτικη ,προσωπικα δεν την εχω δοκιμασει ,από κει και περα η κάθε κοπελλα εχει την σκλαβα μεσα της μενει να εχει καπιοσ τον τροπο και το ταλεντο να την καταφερει να το βγαλει. με ηρεμια και χωρις ακροτητες ,αυταρχισμος δεν σημαινει αναγαστικα και αγριο ξυλο
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 7.316
Καλησπερα σε όλους, οταν αναφερόμαστε σε υποτακτικης ψυχολογίας τι εννοούμε; Γιατι υπάρχουν υποτακτικες γυναίκες που απλα δεν μιλάνε πολυ οι λεγόμενες άβουλες και υπάρχουν και αυτές που τους αρεσουν τα σκληρά bdsm. Εδώ δυστυχώς αυτές τις κοπέλες τις έχει κερδίσει συγκεκριμένη φάρα λόγω της φήμης που έχουν οτι Βαράνε. Μια μικρη έρευνα στα σάιτ γνωριμιών θα σας πείσει. Πολυ άδικο για όλους εμας να μην δίνεται η ευκαιρια απο τέτοιες γυναίκες για γνωριμία.
Καλησπερα σε όλους, οταν αναφερόμαστε σε υποτακτικης ψυχολογίας τι εννοούμε; Γιατι υπάρχουν υποτακτικες γυναίκες που απλα δεν μιλάνε πολυ οι λεγόμενες άβουλες και υπάρχουν και αυτές που τους αρεσουν τα σκληρά bdsm. Εδώ δυστυχώς αυτές τις κοπέλες τις έχει κερδίσει συγκεκριμένη φάρα λόγω της φήμης που έχουν οτι Βαράνε. Μια μικρη έρευνα στα σάιτ γνωριμιών θα σας πείσει. Πολυ άδικο για όλους εμας να μην δίνεται η ευκαιρια απο τέτοιες γυναίκες για γνωριμία.
δεν θα λεγα για το πρώτο αλλά γίνε λίγο πιο σαφής αν μπορείς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 9K