fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
με 200 ευρά παίρνεις πιπίνι γάλακτος και όχι gilfκαλή χρονιά σε ολους
εγώ μίλησα μαζί της και κανονίζουμε ραντεβού απλα τώρα είμαι με κοβιντ
με 200 ευρά παίρνεις πιπίνι γάλακτος και όχι gilfκαλή χρονιά σε ολους
εγώ μίλησα μαζί της και κανονίζουμε ραντεβού απλα τώρα είμαι με κοβιντ
εμένα με έστησε πάντως δεν ξέρω καν αν υπάρχει ή είναι prankΥποτακτική ανεξάρτητη - bourdela.com forum
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς κάποια κοπέλα ανεξάρτητη (αν δεν ειναι εντελώς επαγγελματίας ακόμα καλύτερα) που δέχεται να είναι υποτακτική με καλό δωράκι; Αν θέλετε δίνω και εγώ σε αντάλλαγμα...www.bourdela.com
δεν ξερω ποια σε εστησε εσενα.εμένα με έστησε πάντως δεν ξέρω καν αν υπάρχει ή είναι prank
Ε όχι και "τυχαίος", μέλος από το 2011, τύπε.ειναι νεα μοδα τωρα να ανοιγει καθε τυχαιος,νεο θεμα χωρις να ψαξει αν υπαρχει ηδη αυτο που θελει.
οτι πεις.Ε όχι και "τυχαίος", μέλος από το 2011, τύπε.
Έχει χαθεί πια ο σεβασμός εδώ μέσα.
"Η σελίς δε βρέθηκε".
Εδω ζητανε τηλεφωνο ακριβως κατω απο link τηλεφωνου και θα βρουν αν υπαρχει σχετικο νημα; Ζητειται ελπιςδεν ξερω ποια σε εστησε εσενα.
το λινκ το εβαλα για να δειξω στον νηματοθετη εδω,οτι υπαρχει ηδη το θεμα που ανοιξε.
ειναι νεα μοδα τωρα να ανοιγει καθε τυχαιος,νεο θεμα χωρις να ψαξει αν υπαρχει ηδη αυτο που θελει.
αυτήν που προμοτάρει ο τύπος του νήματος που λινκαρεςδεν ξερω ποια σε εστησε εσενα.
το λινκ το εβαλα για να δειξω στον νηματοθετη εδω,οτι υπαρχει ηδη το θεμα που ανοιξε.
ειναι νεα μοδα τωρα να ανοιγει καθε τυχαιος,νεο θεμα χωρις να ψαξει αν υπαρχει ηδη αυτο που θελει.
καλησπερα .. ενα τηλ επικοινωνιας υπαρχει? viber?Στείλτε μέιλ αγόρια!
Σας περιμένω!
Καλές γιορτές!!
καλησπερα .. ενα τηλ επικοινωνιας υπαρχει? viber?Στείλτε μέιλ αγόρια!
Σας περιμένω!
Καλές γιορτές!!
Μπορεί να στείλεις μήνυμα πριβέΑνακάλυψα καινούρια φουλ υποτακτική!!! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα να του δώσω επαφή!
Καλησπερα,φιλε μου στειλε επαφηΑνακάλυψα καινούρια φουλ υποτακτική!!! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα να του δώσω επαφή!
Μην ασχοληθείς.. fake είναιΜπορεί να στείλεις μήνυμα πριβέ
Οχι και πολυ παλια...πολυ παλια υπηρχε μια ολγα !! απο οτι ειχα διαβασει ηταν τερμα υποτακτικη !! αλλα δεν ξερω αν ακομα εινα στην δουλεια ! καποιος γνωστης αν εχει καποια ενημερωση ας πει .. βεβαια δεν ηταν μοντελο ! αλλα ηταν ειδικη περιπτωση .
πολυ παλια υπηρχε μια ολγα !! απο οτι ειχα διαβασει ηταν τερμα υποτακτικη !! αλλα δεν ξερω αν ακομα εινα στην δουλεια ! καποιος γνωστης αν εχει καποια ενημερωση ας πει .. βεβαια δεν ηταν μοντελο ! αλλα ηταν ειδικη περιπτωση .
πολυ παλια υπηρχε μια ολγα !! απο οτι ειχα διαβασει ηταν τερμα υποτακτικη !! αλλα δεν ξερω αν ακομα εινα στην δουλεια ! καποιος γνωστης αν εχει καποια ενημερωση ας πει .. βεβαια δεν ηταν μοντελο ! αλλα ηταν ειδικη περιπτωση .
Είναι δύο με τρία χρόνια που έχει σταματήσει δεν ήταν όμορφη μεσαίου μεγέθους σε ομορφιά αλλά φουλ υποτακτική τα έκανε όλα ότι ήθελες χωρίς ενδοιασμούς ήταν λίγο ψυχό αλλά για την δουλειά που την ήθελες μια χαράπολυ παλια υπηρχε μια ολγα !! απο οτι ειχα διαβασει ηταν τερμα υποτακτικη !! αλλα δεν ξερω αν ακομα εινα στην δουλεια ! καποιος γνωστης αν εχει καποια ενημερωση ας πει .. βεβαια δεν ηταν μοντελο ! αλλα ηταν ειδικη περιπτωση .