Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 1.056
" Two girls one cup" σκηνικά ??γλείφω παντού (πόδια κώλο κτλ), δέχομαι anal σκληρό, δέχομαι ουρολαγνεία.. Τι άλλο θες?
" Two girls one cup" σκηνικά ??γλείφω παντού (πόδια κώλο κτλ), δέχομαι anal σκληρό, δέχομαι ουρολαγνεία.. Τι άλλο θες?
δεν ξερω τι είναι αυτό" Two girls one cup" σκηνικά ??
ναιAnal Fisting, ξύλο κλπ
προσπαθώ!Να απαντας στα πμ
δεν είναιΚάτι μου λέει ότι είναι πρωταπριλιατικο
Παιδιά με συγχωρείτε που άργησα αλλά είχε 100 μειλ και 140 μηνύματα εδώ...
Δεν το περίμενα....
Απανατάω σιγά σιγά ώστε να μπορώ να επικοινωνώ σωστά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ξερω τι είναι αυτό
ναι
προσπαθώ!
Και ούτε προκειτε !!!σου εχω στειει πμ για συναντηση αλλα δεν απαντας.!!!!
για να μαζεψεις λιγο την κατασταση με τα pm/email πες τα βασικα εδω δηλαδη:1)υπηρεσιες αναλυτικα2) κοστος ωρα/δυωρο κλπ 3)μερικες φωτο σουδεν είναι
Δάχτυλα στον κωλο πόσα μπορειςγλείφω παντού (πόδια κώλο κτλ), δέχομαι anal σκληρό, δέχομαι ουρολαγνεία.. Τι άλλο θες?
Χαμός δεν λες τίποτα!Χαμός ε ;;;;
Πολύ σίγουρος είσαι... Σε 80 απάντησα χθεςΚαι ούτε προκειτε !!!
πιστεύω 4... ίσως και 5Δάχτυλα στον κωλο πόσα μπορεις
Αν ίσχυαν τα όσα γράφει θα είχε τηλ επικοινωνίαςΔώσε μας ένα τηλ επικοινωνίας με έχεις καυλώσει απίστευτα αυτά που προσφέρεις αν ισχυουν
Και μένα μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινήΑν ίσχυαν τα όσα γράφει θα είχε τηλ επικοινωνίας
Όποτε θέλει να δει ποσά ψάρια πιάνει
Μe το συμπάθιο... αλλά γράφετε οτι να ναι... Δίνω τηλ σε pmΑν ίσχυαν τα όσα γράφει θα είχε τηλ επικοινωνίας
Όποτε θέλει να δει ποσά ψάρια πιάνει
σου απάντησα αλλά δεν λες κάτι...Και μένα μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινή
Μe το συμπάθιο... αλλά γράφετε οτι να ναι... Δίνω τηλ σε pm
το εξακριβωσες στα σιγουρα μιλησες εκανες κατι η το λες απο βαθυ ενστικτο;;;Ψεύτικο είναι σίγουρα μην ασχολείστε
Από εμπειρία..το εξακριβωσες στα σιγουρα μιλησες εκανες κατι η το λες απο βαθυ ενστικτο;;;
Έστειλες;Ψεύτικο είναι σίγουρα μην ασχολείστε