Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
δε τα εχω τσεκαρει ολα τα μνμ της να σου πω οτι εχω αποψη αλλα ελεγα να το τσεκαρω...Από εμπειρία..
δε τα εχω τσεκαρει ολα τα μνμ της να σου πω οτι εχω αποψη αλλα ελεγα να το τσεκαρω...Από εμπειρία..
Σε λίγο θα ζητάνε και ε9Έστειλες;
Μου ήρθες pm με το τηλέφωνό της όπου μου ζητάει να της αναφέρω αν της στείλω στο viber το ψευδώνυμο μου εδώ. Ε δεν τρελάθηκα
Εσένα σε είχα ρωτήσει για μια Πέγκυ που ανέφερες..που δούλευε κ πρακτορεία κ δε μου απάντησες.. δουλεύει ως ανεξάρτητη υπάρχει αγγελία της την έχεις πάρει??Έστειλες;
Μου ήρθες pm με το τηλέφωνό της όπου μου ζητάει να της αναφέρω αν της στείλω στο viber το ψευδώνυμο μου εδώ. Ε δεν τρελάθηκα
Ακυρο τελικά είχα πάρει την Πέγκυ κ ούτε το θυμόμουν χαχα..λογικά θα ήταν αδιάφορη για να μη το θυμάμαι..μόλις βρήκα την αγγελία της..της έστειλα κ μου πε έχουμε βρεθεί χαχαχΈστειλες;
Θα ανεβάσει αγγελία, όταν και αν θέλει, ό,τι ήξερα το είπα. Και ας μην μπλέκουμε τα νήματα.Εσένα σε είχα ρωτήσει για μια Πέγκυ που ανέφερες..που δούλευε κ πρακτορεία κ δε μου απάντησες.. δουλεύει ως ανεξάρτητη υπάρχει αγγελία της την έχεις πάρει??
Την βρήκα οκ κομπλεΘα ανεβάσει αγγελία, όταν και αν θέλει, ό,τι ήξερα το είπα. Και ας μην μπλέκουμε τα νήματα.
Την εχει συναντησει καποιος;σου απάντησα αλλά δεν λες κάτι...
και μένα έτσι μου απάντησε.... οπότε άκυροΈστειλες;
Και εμενα το ιδιο.και μένα έτσι μου απάντησε.... οπότε άκυρο
δωσε πληροφοριες σε πμ αν θεςΥπαρχει κοπελλα με το ονομα Niki , ρωσιδα , 23 ετων , 1,72 , 50 κιλα , μελαχροινη που κανει αυτα που λεει. Εχει και καρτελα στο μπου μαλιστα με κριτικες. Σε αλλο σαιτ εχει πληρη ενημερωση και τηλεφωνο.
Αυτη / αυτος εδω ειναι μαλλον κλωνος που κυνηγαει συζητηση , γιατι η πραγματικη Νικι δεν κανει anal
Γιατί τόσο μυστικοπάθεια δεν ανεβάζεις τηλέφωνο, δεν ανεβάζεις φωτογραφίες, ζητάς στοιχεία μελών...Μe το συμπάθιο... αλλά γράφετε οτι να ναι... Δίνω τηλ σε pm
Καλησπέρα θα μπορούσες να μου δώσεις ένα τηλ?pmΤουλάχιστον 2 που μου έρχονται στο μυαλό αν δεν τις ξεφτυλισεις ( τη μια ) και δειρεις (την άλλη ) ξενερώνουν οι ίδιες στη συνάντηση
βρε κούκλα μου.... όλα καλά και όλα ωραία.... εγω να δεχτώ ότι μπορεί και να ανησυχεις γιατι το συγκεκριμένο επάγγελμα έχει κινδύνους.... εμεις σου δίνουμε τηλέφωνα και τλπ.... εσυ;;;; θες να μας στείλεις και εσυ τα στοιχεία σου; και.... το νικνειμ εδω μέσα τι ακριβως το χρειάζεσαι δεν μας είπες.....είμαι πραγματική... με μουνάκι από όταν γεννήθηκα. Όποιοι με έχουν ήδη δοκιμάσει θέλουν να ξαναβρεθούμε πάντως...
Τους υπόλοιπους που πιστεύουν οτι είμαι πουστράκι δεν τους υποχρέωσε κανείς να με πάρουν.
Και όχι, Ε9 δεν ζητάω... Μόνο να ξέρω με ποιον μιλάω με βοηθάει.
Δεν είμαι μοντέλο αλλά δίνω πόνο στο σεξ... είμαι υπάκουη και δεκτική.
αυτό με το νικνειμ δεν το λέω σαν κάτι υποχψρεωτικό...βρε κούκλα μου.... όλα καλά και όλα ωραία.... εγω να δεχτώ ότι μπορεί και να ανησυχεις γιατι το συγκεκριμένο επάγγελμα έχει κινδύνους.... εμεις σου δίνουμε τηλέφωνα και τλπ.... εσυ;;;; θες να μας στείλεις και εσυ τα στοιχεία σου; και.... το νικνειμ εδω μέσα τι ακριβως το χρειάζεσαι δεν μας είπες.....
να προσπαθήσω να το απα΄ντήσω όμως... Μου στέλνει πχ κάποιος pm "γεια σου θα ήθελα αυτό και αυτό και αυτό και συμφωνούμε τιμή κτλ. Αν στο viber δεν μου πει γεια σου ειμαι ο ταδε απο bou πως θα καταλαβω εγώ ποιος είναι? που έχω 120+ μηνύματα στο viber?βρε κούκλα μου.... όλα καλά και όλα ωραία.... εγω να δεχτώ ότι μπορεί και να ανησυχεις γιατι το συγκεκριμένο επάγγελμα έχει κινδύνους.... εμεις σου δίνουμε τηλέφωνα και τλπ.... εσυ;;;; θες να μας στείλεις και εσυ τα στοιχεία σου; και.... το νικνειμ εδω μέσα τι ακριβως το χρειάζεσαι δεν μας είπες.....
Από την στιγμή που αποφάσισες να μπεις εδώ μέσα και για να αποφύγεις όλη αυτή την ταλαιπωρία με τα μηνύματα ανεβάζεις εδώ πρόγραμμα, τιμή, τηλέφωνο και κάποιες φωτογραφίες και θα σου στείλουν μόνο αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται.να προσπαθήσω να το απα΄ντήσω όμως... Μου στέλνει πχ κάποιος pm "γεια σου θα ήθελα αυτό και αυτό και αυτό και συμφωνούμε τιμή κτλ. Αν στο viber δεν μου πει γεια σου ειμαι ο ταδε απο bou πως θα καταλαβω εγώ ποιος είναι? που έχω 120+ μηνύματα στο viber?