You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
by the way, ποια ειναι αυτη η καβλοφατσα στο αβαταρ σου?
elisha cuthbert σε μια ταινία την είχα δει(όχι τσόντα!!!!)
eeeeee_20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με το πετσακι.Θελω να παω να κανω σεξ αλλα φοβαμαι γιατι δεν κατεβαινει το πετσακι και δεν μπορω να βαλω την καποτα.
γενικα ξερετε αν μπαινει η καποτα κανονικα οταν καποιος εχει φιμωση η υποσπαδια??
ευχαριστω εκ των προτερων
Υ.Σ Πρωτη φορα μπαινω και γραφω στο σαιτ
edit AssFiller :το θέμα συγχωνεύτηκε
γενικα ξερετε αν μπαινει η καποτα κανονικα οταν καποιος εχει φιμωση η υποσπαδια??
ευχαριστω εκ των προτερων
Υ.Σ Πρωτη φορα μπαινω και γραφω στο σαιτ
edit AssFiller :το θέμα συγχωνεύτηκε
eeeeee_20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επειδη νυσταζω και θελω να κοιμηθω οποιος ξερει ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα ευχαριστω
περιτομή my friend! .....
oh yeah
καλα σου λεει ο φιλος Tleilaxu.
Σε γιατρο αυτα τα θεματα. Απλα οταν πας στον γιατρο ρωτα τον για περιτομη. Δεν θα εχεις τετοια προβληματα, ακου εμας που εχουμε.
περιτομή είναι η ολική ή μερική εκτομή του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του πέους. Σ' αυτή την περιοχή συγκεντρώνεται οργανικό υλικό που αν δεν αφαιρεθεί κατά διαστήματα μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις.
Ο χειρουργός αφαιρεί την ακροποσθία, το τελευταίο μέρος του δέρματος του πέους, και αφήνει ακάλυπτη τη βάλανο. Υιοθετήθηκε για θρησκευτικούς λόγους από τους Εβραίους, τους μουσουλμάνους και τους κόπτες και είναι ένα τελετουργικό που καθιερώθηκε και για λόγους υγιεινής.
Οι νομαδικοί πληθυσμοί που αντιμετώπιζαν έλλειψη νερού στις περιοχές της ερήμου προλάμβαναν μ' αυτό τον τρόπο τις μολύνσεις. Από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980, στα νοσοκομεία των ΗΠΑ έκαναν περιτομή σε όλα τα νεογνά ασχέτως θρησκείας.
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οι ερωτικές σύντροφοι των αντρών που έχουν κάνει περιτομή κινδυνεύουν σε μικρότερο βαθμό από τις μολύνσεις των γεννητικών οργάνων. Όμως πρόσφατες έρευνες απέδειξαν ότι η αφαίρεση της ακροπροσθίας μειώνει την ευαισθησία των νευρικών απολήξεων της βαλάνου και μειώνει τη σεξουαλική απόλαυση των αντρών. Τέλος, η περιτομή εφαρμόζεται για ιατρικούς λόγους σε όσους πάσχουν από φίμωση, δυσχέρεια της ακροποσθίας να χαμηλώσει και να γλιστρήσει γύρω από τη βάλανο.
για εκει που λεει ...ομως.... μην αρχισουμε >
Σε γιατρο αυτα τα θεματα. Απλα οταν πας στον γιατρο ρωτα τον για περιτομη. Δεν θα εχεις τετοια προβληματα, ακου εμας που εχουμε.
περιτομή είναι η ολική ή μερική εκτομή του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του πέους. Σ' αυτή την περιοχή συγκεντρώνεται οργανικό υλικό που αν δεν αφαιρεθεί κατά διαστήματα μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις.
Ο χειρουργός αφαιρεί την ακροποσθία, το τελευταίο μέρος του δέρματος του πέους, και αφήνει ακάλυπτη τη βάλανο. Υιοθετήθηκε για θρησκευτικούς λόγους από τους Εβραίους, τους μουσουλμάνους και τους κόπτες και είναι ένα τελετουργικό που καθιερώθηκε και για λόγους υγιεινής.
Οι νομαδικοί πληθυσμοί που αντιμετώπιζαν έλλειψη νερού στις περιοχές της ερήμου προλάμβαναν μ' αυτό τον τρόπο τις μολύνσεις. Από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980, στα νοσοκομεία των ΗΠΑ έκαναν περιτομή σε όλα τα νεογνά ασχέτως θρησκείας.
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οι ερωτικές σύντροφοι των αντρών που έχουν κάνει περιτομή κινδυνεύουν σε μικρότερο βαθμό από τις μολύνσεις των γεννητικών οργάνων. Όμως πρόσφατες έρευνες απέδειξαν ότι η αφαίρεση της ακροπροσθίας μειώνει την ευαισθησία των νευρικών απολήξεων της βαλάνου και μειώνει τη σεξουαλική απόλαυση των αντρών. Τέλος, η περιτομή εφαρμόζεται για ιατρικούς λόγους σε όσους πάσχουν από φίμωση, δυσχέρεια της ακροποσθίας να χαμηλώσει και να γλιστρήσει γύρω από τη βάλανο.
για εκει που λεει ...ομως.... μην αρχισουμε >
Φιλε μου απλα πηγαινε σε εναν γιατρο και μην ακους οτι ειπωθει στο φορουμ...
+1
εδω μεσα κανενας δεν ειναι ειδικος, αλλα και να ειναι δεν το ξερεις
οτι ναναι καταστασεις δλδ
περιτομή Powahhhhh
συγνωμη κιολας που επεμβαινω στο θεμα αλλα με ολα αυτα που εχω δει και τραβατε καποιοι αντρες (πετσακι,περιτομη, αυτο το θεμα τωρα)... απορω γτ καποιες γυναικες ανυσηχουν για το ξεπαρθενιασμα τους.... ειλικρινα πρεπει να ειναι πολυ επωδυνες ολες αυτες οι εγχειρησεις.... θελω να ευχηθω καλη τυχη και καλη αναρωση στον αρχαριο μετα τις εγχειρησεις και να βρει και καμια καλη κοπελα μετα να του δωσει θαρρος
Επισκέπτης
Καλη τυχη και απο μενα αρχαριε.'δυναμη' χρειαζεται και φαινεται οτι την εχεις.κοιτα να πας παλι εξω(αγγλια ,γερμανια η αμερικη ακομη για να βρεις λυση) και μη το βαζεις κατω ποτε.ετσι ειναι η ζωη δυστυχως.προβληματα και δοκιμασιες που προσπαθουμε να αντιμετωπισουμε
Επισκέπτης
ετσι ειναι η ζωη δυστυχως.προβληματα και δοκιμασιες που προσπαθουμε να αντιμετωπισουμε
Ε εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι, πως να σου πω... Εμένα ο προβληματισμός μου δεν είναι αν με κεράτωσε η γκόμενα μου με το γείτονα, είναι λιγάκι πιο ριζικός...
Παρόλα αυτά , ευχαριστώ!!! Never Ending Fight!!
eeeeee_20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σου κοβουν ολο το πετσακι και τα σχετικα?δεν μενει τιποτα ουτε για δειγμα?
ρωταω γιατι εχω ιποσπνδια
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Δεν ειναι τιποτα μην τρελλαινεσαι!!!!!σημερα ειναι εντελως ρουτινιαρικη και απο τις πιο απλες επεμβασεις....σε δεκα λεπτα εχεις καθαρισει!!!!!αλλα πηγαινε μη το τραιναρεις....σου κοβουν ολο το πετσακι και τα σχετικα?δεν μενει τιποτα ουτε για δειγμα?
eeeeee_20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αμα εχεις ιποσπανδια η καποτα μαπαινει κανονικα ξερεις?γιατι εγω δεν μπορω ν την βαλω καλα για το λογο οτι δεν κατεβαινει το πετσακιΔεν ειναι τιποτα μην τρελλαινεσαι!!!!!σημερα ειναι εντελως ρουτινιαρικη και απο τις πιο απλες επεμβασεις....σε δεκα λεπτα εχεις καθαρισει!!!!!αλλα πηγαινε μη το τραιναρεις....
αμα εχεις ιποσπανδια η καποτα μαπαινει κανονικα ξερεις?γιατι εγω δεν μπορω ν την βαλω καλα για το λογο οτι δεν κατεβαινει το πετσακι
εχεις παει σε γιατρο και σου εχει πει οτι εχεις υποσπαδια; αν ειναι πρεπει να το κοιταξεις δεν ειναι περιτομη αυτο που χρειαζεσαι τοτε
eeeeee_20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι και μαλιστα σε δυο.τι χρειαζεται να κανω τοτε?εχεις παει σε γιατρο και σου εχει πει οτι εχεις υποσπαδια; αν ειναι πρεπει να το κοιταξεις δεν ειναι περιτομη αυτο που χρειαζεσαι τοτε
ναι και μαλιστα σε δυο.τι χρειαζεται να κανω τοτε?
σου απανταω σε πμ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 25