Νέα

Υποχρεώσεις, ασχολίες, ελεύθερος χρόνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Αρχιζω με Εμενα

Υποχρεωσεις
1.ΤΕΙ,εργασιες(σε 2-4 εξαμηνα καθαριζω)  :2funny: :dancing: :uglystupid: :idiot: :crazy:
2.Δουλεια(τη σταματαω το μαιο να βρουν αλλο μαλακα θα ψαξω για αλλη καλυτερη μετα το στρατο και εχω χαλαρωσει με το τει)
3.Στρατος(σε κανα 10 μηνο ντυνομαι στα χακι)

Ασχολιες
1.Γυμναστηριο(θα το εβαζα στην πανω κατηγορια και δεν προκειτε να σταματησω να πηγαινω εκτος και τυχουν λογοι ανωτερας βιας πχ στρατος)
2.Η μηχανη(βολτες μαλακιες κτλ)
3.Υπολογιστες(αναζητηση στο διαδυκτιο,τσοντες,παιχνιδι,εργασιες κτλ)
4.Σκακι(ξερω αρκετα καλο επαιζα και σε ομαδα αλλα το εχω ελαττωσει σε μεγαλο βαθμο βασικα βαριομουν να κατσω να διαβασω θεωρια και συνηθως εβγαζα χαλια θεση στο ανοιγμα με καλους αντιπαλους απο 1800+ και δεν ελεγε για αυτο το γυρισα στο chess960 που δεν χρειαζεται να ξερεις ανοιγματα επειδη υπαρχουν 959+την κλασικη θεσεις εκκινησης για περισσοτερα [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Chess960[/url]
[κανεις κανα 10ευρω στοιχηματακη στο chess960;]
5.Μπιλιαρδο
6.5Χ5,μπασκετακι,κτλ

Ελευθερος Χρονος
1.Μπουρδελο τσαρκing
2.Καφεδακι,Συναντησεις με φιλους,Σπιτοσυγκεντρωσεις
3.Μπανηστηρι(Κυαλα,Τηλεσκοπιο,Καμερα Με πολυ Ζουμ,κτλ)
4.Αναζητηση Γκομενας

Στη συγχρονη εποχη ολα τρεχουν γρηγορα δεν μπορεις να χαλαρωσεις ποτε δεν εχεις χρονο για τιποτα μακαρι να ειχε και αλλες ωρες η μερα.Εμενα προσωπικα με εχει τελειωσει η σχολη και η δουλεια μαζι και θα σταματησω τη δουλεια,εχω πολλες ασχολιες που μου τρωνε πολυ χρονο και μερικες δεν προτειθομαι να τις σταματησω οπως το γυμναστηριο επειδη δεν ειναι ζωη και διατορφη αυτη που κανουμε.Ελευθερος χρονος πολυ λιγος θα ελεγα κλεβω απο τον υπνο ωρες που ομολογω οτι μου αρεσει παρα πολυ.Οσο εχω παει στους φιλους και σε επισκεψεις στους οικους για ξελαφρωμα,καμια φορα γινομαι camper(ορος CS) στη ταρατσα περιμενοντας καμια γειτονησα,χρονος για γκομενα δεν μενει οσο και να θελω να βρω αφου με το που τι βρω θα πρεπει να κοψω ολα οσα κανω και να προσαρμοστω στα δικα της θελω και ωραρια ειχα και την εστειλα ενοιωθα να με πνιγει ειχα κοψει ολα οσα αγαπω για να ασχολουμε μαζι της.Της ειπα αμα θελει να εχουμε σχεση μονο για γαμησι επειδη δεν εχω χρονο και μου λεει θα βρω αλλον που θα εχει και τις λεω εγω μουνοδουλος δεν ειμαι για να κανω οτι θελεις εσυ στα αρχιδια μου βρες αλλον.

Παιδες Δεν γινετε να μεγαλωσουμε την εβδομαδα πχ να ειχε δυο κυριακες(δυο ρεπο)η την μερα;
[glow=red,2,300]skidοο σε παιζω chess960[/glow]
δεν πιστευω να  :badair: θα φας πολυ :knuppel: στη σκακιερα.

Επισκέπτης
μια μεγαλι ιποχρεοσι ειναι το κολοιεκ(αντε να τελειονουμε να παει στο διαολο!!!) απο ασχολιες κλασικα ι δουλεια...και τελοσ απο ελευθερο χρονο οι τσαρκες,το γιμναστιριο,βολτες με φιλουσ.,καφε,σινεμα!αυτα κιριος!

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
γαμω τη μηχανολογια.εσυ pitsilistis τη σπουδαζεις;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Και τι ακριβώς γίνεται στο chess960;  :huh: Δεν αρχίζεις απ' την αρχή;

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
βασικα εχω λινκ,ισχουν ολοι οι κανονες του κανονικου με τη διαφορα οτι τα κοματια ειναι σε τυχαια θεση με τη προυποθεσει οτι οι αξιωματικοι ειναι σε διαφορετικο χρωμα ο ενας απο τον αλλο και ο βασιλιας ειναι αναμεσα στους δυο πυργους και υπαρχουν 960 τετοιες θεσεις με αυτες τις προυποθεσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Μάιστα.. ενδιαφέρον ακούγεται. Πάνε περίπατο τα ανοίγματα όμως.

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
καλυτερα ο καθενας μονος απο την αρχη οτι κοψει η κλαβα του.Αμα παιξεις 960 η αλλιως random ficher chess η αλλιως fullchess μετα το αλλο θα σου φανει μαλακια μιλαμε βγαινουν κατι θεσεις κουφες ,απλα μετα θα θελει σκεψη και φαντασια απο την αρχη οχι αυτοματοποιημενα που παιζουμε τωρα.και αυτο θα ειναι καλυτερο για εμας που δεν διαβαζουμε με τις ωρες σκακι θα παιζουμε καλυτερα απο αλλους που ειναι τωρα καλυτεροι λογο προετοιμασιας και διαθεσιμου ελευθερου χρονου για ξοδεμα σε μαλακιες ανοιγματα χανοντας την ουσια του παιχνιδιου που ειναι αλλη.

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Αλλος με πολλες ασχολιες,υποχρεωσεις και λιγο ελευθερο χρονο υπαρχει κανεις;

Knightrider

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ποπο πολυ μηχανολογοι πεσαμε εδω.....εσυ imperialdemon18 σε ποιο ΤΕΙ εισαι ?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μια μεγαλι ιποχρεοσι ειναι το κολοιεκ(αντε να τελειονουμε να παει στο διαολο!!!) απο ασχολιες κλασικα ι δουλεια...και τελοσ απο ελευθερο χρονο οι τσαρκες,το γιμναστιριο,βολτες με φιλουσ.,καφε,σινεμα!αυτα κιριος!

Ξέχασες και τα ποσταρίσματα στο bourdela.com.
Κατά τα άλλα... τσάρκες, βόλτες με φίλους, καφέ, σινεμά, πιστεύω συνοψίζονται σε ένα: ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΕΣ, αγαπητέ πιτσιλιστή :dancing:

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Ποπο πολυ μηχανολογοι πεσαμε εδω.....εσυ imperialdemon18 σε ποιο ΤΕΙ εισαι ?
χαλκιδεος δεν πηγα μακρια τει χαλκιδας(ψαχνα)
Ξέχασες και τα ποσταρίσματα στο bourdela.com.
Κατά τα άλλα... τσάρκες, βόλτες με φίλους, καφέ, σινεμά, πιστεύω συνοψίζονται σε ένα: ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΕΣ, αγαπητέ πιτσιλιστή :dancing:
το εβαλα γενικα στους υπολογιστες

Knightrider

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιος μονο που τρεχεις για τα κολοεργαστηρια εγω ημουν Πειραια ευτιχωσ τελειωσα στο Κ' Εξαμηνο ναι ναι τα καταφερα αντε καλη τυχη σου ευχομε στην εξεταστικη .
Μονο αυτη η ευχη σωζει πιστευω  ;)

panos_21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πανεπιστήμιο, καφέδες με φίλους και γκόμενα, διάβασμα και σχολιασμών στο Forum του bourdela.com και φυσικά όποτε το επιτρέπει ο χρόνος και η τσέπη μου μπουρδελότσαρκες (Φυλής κυρίως)!!!!
ααααα και μπανιστήρι στις γειτόνισσες κυρίως το καλοκαιράκι με τις ζέστες και τα ελαφριά ρουχαλάκια....

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
φιλε εργαστηρια δεν μου μενουν πολλα εχω παρει 3 αυτο το εξαμηνο και μενουν αλλα 5 παλια τα επαιρνα 4 7 6 66 7 μιλαμε ειχα λιωσει βασικα με θεωριες ειναι το προβλημα που εχω μερικες αλυσιδες να σπασω και αν δεν κανω κατι γρηγορα μονο τυχη δεν φτανει θελει(αντιγραφη,διαβασμα)δεν με βλεπω καλα   θα με τραβουν πιο μετα και απο το ιβ

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Εγω πανεπιστήμιο, καφέδες με φίλους και γκόμενα, διάβασμα και σχολιασμών στο Forum του bourdela.com και φυσικά όποτε το επιτρέπει ο χρόνος και η τσέπη μου μπουρδελότσαρκες (Φυλής κυρίως)!!!!
ααααα και μπανιστήρι στις γειτόνισσες κυρίως το καλοκαιράκι με τις ζέστες και τα ελαφριά ρουχαλάκια....
Εχουμε κοινα ενδιαφεροντα βλεπω ειδικα στο μπανηστηρι. :o ;) :crazy: εγω απο εδω που μενω εχω θεα σε κατι μπανια και κρεβατοκαμαρες μιλαμε γαμησετα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε Imperial κανονικό ρε!!! ʼσε δε τα ξε΄ρω εγώ αυτά τα κόλπα τα 960!!! :2funny: Πας να με παρσύρεις πονηρέ! :grin:

panos_21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχουμε κοινα ενδιαφεροντα βλεπω ειδικα στο μπανηστηρι. :o ;) :crazy: εγω απο εδω που μενω εχω θεα σε κατι μπανια και κρεβατοκαμαρες μιλαμε γαμησετα.

Φιλε imperialdemon σου έστειλα πμ γι'αυτο...δες το λίγο σε παρακαλώ

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
αμα παιξεις skidoo θα καταλαβεις οτι ειναι μαλακια αλλα αμα θελεις οταν θα κατεβω αθηνα για δουλειες παιζουμε και το κανονικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom