Επισκέπτης
με εξοδα της εταιριας που δουλευα ειχα παει , εχω "περασει" για να ειμαι πιο ακριβης. . .
Για πες Ιβλι πως ήταν η εμπειρία; Και γω θέλω να το κάνω και ψάχνω παρέα για αυτό σύντροφε Μπαικερ είσαι;
με εξοδα της εταιριας που δουλευα ειχα παει , εχω "περασει" για να ειμαι πιο ακριβης. . .
δεν προλαβα να δω τιποτα,Για πες Ιβλι πως ήταν η εμπειρία; Και γω θέλω να το κάνω και ψάχνω παρέα για αυτό σύντροφε Μπαικερ είσαι;
διευκρινισε που απευθυνεσε διχως αθυροστομιες. . .Γαμώ την όσια Πουτάνα !!!!!!!!!!!!!!!!
Θα συγκεντρωθούμε στο θέμα ή όχι ....?
Τι σου φταίω ρε παπάρα να διαβάζω τα ασχετά σου...
Για το συγκεκρινένο έχεις άποψη τεκμηριώμενη να εκφράσεις? Γιατί βαρέθηκα τις αερολογίες...Και δεν είμαι ο μόνος...!
Αυτό τώρα τι είναι ...?διευκρινισε που απευθυνεσε διχως αθυροστομιες. . .
Ποιο ακριβώς σημείο δεν έχεις αντιληφθει ?διευκρινισε που απευθυνεσε διχως αθυροστομιες. . .
οχι , απλα επειδη σε συμπαθω ιδιαιτερα θα ηθελα να προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις μας, διοτι και δικιο να εχεις μιλωντας ασχημα δινεις κακη εντυπωση...τιποτα προσωπικο, δες το πμ σου.Αυτό τώρα τι είναι ...?
εντεταλμένο?
Γαμώ την όσια Πουτάνα !!!!!!!!!!!!!!!!
Θα συγκεντρωθούμε στο θέμα ή όχι ....?
Τι σου φταίω ρε παπάρα να διαβάζω τα ασχετά σου...
Για το συγκεκρινένο έχεις άποψη τεκμηριώμενη να εκφράσεις? Γιατί βαρέθηκα τις αερολογίες...Και δεν είμαι ο μόνος...!
Όχι και τόσο άπιαστο όνειρο σύντροφε. Οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές. Όλα βέβαια εξαρτώνται από το δρομολόγιο και τη θέση που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα το ταξίδι με την "λουξ" (για τα ρώσσικα δεδομένα) αμαξοστοιχία "РОССИЯ" στη διαδρομή Μόσχα - Βλαδιβοστόκ (η μακρύτερη στον κόσμο)στοιχίζει 637 € η Α θέση, 304 € η Β και μόλις 107 € η Γ θέση.Ενα (απιαστο?) ονειρο........
Επί του παρόντος , συντροφάκια , παίζει συσπείρωση του ελατηρίου , πριν την εκτόνωση !Για πες Ιβλι πως ήταν η εμπειρία; Και γω θέλω να το κάνω και ψάχνω παρέα για αυτό σύντροφε Μπαικερ είσαι;
Εώς τα 35 μου χρόνια πίστευα ενεργά στην καθώς πρέπει έκφραση...." Τώρα κοντά στα σαράντα μου θεώρησα ότι τα παχία λόγια έχουν παραγίνει...Και ότι οι ¨"δοσμένες άσχημές εντυπώσεις ...." Θα πρέπει εφ' εξής να με απασχολούν ολοένα και λιγότερο...οχι , απλα επειδη σε συμπαθω ιδιαιτερα θα ηθελα να προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις μας, διοτι και δικιο να εχεις μιλωντας ασχημα δινεις κακη εντυπωση...τιποτα προσωπικο, δες το πμ σου.
Επί του παρόντος , συντροφάκια , παίζει συσπείρωση του ελατηρίου , πριν την εκτόνωση !
Θα το φτιάξουμε το θεματάκι Pirforos !
Αρκεί να βρεις μοτό ... και σιδερένιο κώλο !
Αυτό και αν είναι άπιαστο όνειρο.Ακου καλό εσπρέσσο και κρουασσάν στο Βλαδιβοστόκ.Λοιπον DIKY μας φανταζομαι στο Βλαδιβοστοκ μετα απο ενα ξεφρενο βραδυ μετα ποσεως σεβαστης ποσοτητας vodka και ενδελεχους πεολειχιας απο διμετρες ξανθες καλλονες σε τουαλετες γνωστου club να πινουμε τον espresso μας,να τρωμε το croissant μας ........