οχι !!! χιχιχι!βρε βούδα , εσύ δεν κοιμάσαι ποτέ ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπερσιβηρικός Σιδηρόδρομος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 84
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ειναι και για μενα ενα "μικρο αλλα απιαστο ονειρο ζωης"
Οταν θελω να διωξω την σκεψη μου απο την μαυρηλα της καθημερινοτιτας, ονειρευομαι τετοια ταξιδια.
Να φτασεις απεναντι απο την Ιαπωνια και μετα με καραβι επιστοφη, καλα ας ξυπνησω τωρα γιατι....
Ταξιδιαριδες σας βλεπω ολους
Οταν θελω να διωξω την σκεψη μου απο την μαυρηλα της καθημερινοτιτας, ονειρευομαι τετοια ταξιδια.
Να φτασεις απεναντι απο την Ιαπωνια και μετα με καραβι επιστοφη, καλα ας ξυπνησω τωρα γιατι....
Ταξιδιαριδες σας βλεπω ολους
Επισκέπτης
αν θελουν να χεστουν στο ταληρο οι Ρωσσοι θα πρεπει να οργανωνουν σεξοτουρισμο με τον Υπερσιβηρικο
Δηλαδη με πολυτελεις συρμους με ανετες καμπινες ΤΩΝ 2 ατομων και να διατιθενται πουτανακια για τον καθε ταξιδευτη... Ο καθε ενδιαφερομενος να κλεινει μια καμπινα για ολη τη διαρκεια του ταξιδιου των 7 ημερων και να υπαρχουν διαθεσιμα Ρωσίδια ετοιμα να περασουν μια νυχτα με τον πελατη... Και ετσι καθε βραδυ ο ταξιδιωτης να μπορει να αλλαζει "παρεα" (αναλογα με το βαλαντιο του)
Επισης οι "κοπελες" θα μπορουν να "αλλαζουν βαρδιες" κατα τη διαρκεα της διαδρομης (δλδ στις ενδιαμεσες στασεις π.χ. στο Ορσκ να κατεβαινουν μερικες και να ανεβαινουν νεες οι οποιες θα κατεβαινουν στο Ιρκουτσκ για να ανεβουν αλλες κοκ)
Παραληλα θα ειναι και πρωτης ταξης τουριστικο ταξιδι για να διαφημιστουν τα αξιοθεατα της Σιβηριας
Χεχε καλή ιδέα χαμός θα γίνεται δε θα βρίσκεις εισιτήριο από υπερσιβηρικός θα γίνει πουτανοσιβηρικός
Επισκέπτης
βρε βούδα , εσύ δεν κοιμάσαι ποτέ ??
Ο Ιβλις είναι πανταχού παρών
Επί του παρόντος , συντροφάκια , παίζει συσπείρωση του ελατηρίου , πριν την εκτόνωση !
Θα το φτιάξουμε το θεματάκι Pirforos !
Αρκεί να βρεις μοτό ... και σιδερένιο κώλο !
εγώ πάντως μπαικ είμαι μέσα.
(παιδί μου τι να το κάνεις το μοτό με τρένο λέμε :o )
άσε που μέχρι το τέλος θα σας έχω μάθει όλους σκραμπλ!!
(και γνωρίζω κάποιον που έχει κάνει αυτό το ταξίδι, και φυσικά έλεγε πως ήταν εμπειρία ζωής)
Επισκέπτης
για τετοια ταξιδια χρειαζεται να πας με καποιον που εμπιστευεσαι και ξερεις οτι θα περασετε καλα μαζι,δε νομιζω οτι ενδεικνειται να πας με αλλους 5 σε στυλ αθηνα-θεσσαλονικη weekend.....θελει να σαι και λιγο περιπετεια τυπος,γι αυτο χρειαζεται προσοχη και νοοτροπια γνησιου ταξιδιωτη οχι φοιτητη της αραχωβας...
Επισκέπτης
Ρε συντρόφισσα , η μία και μοναδική φορά που ταξίδεψα με τραίνο , ήταν τον Ιούνιο του '82 , μετά το κλείσιμο των σχολών ! Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 14 ώρες ! Ε , μετά από αυτό , ορκίστηκα να μην το ξανακάνω ! Παράλληλα , σχεδόν , με τις γραμμές , έχει και δρόμο ! Αυτό σκεφτόμασταν να κάνουμε με τα παιδιά της Λέσχης , αλλά ξεκίνησαν τις επιδρομές τους οι Τσετσένοι , οπότε ...εγώ πάντως μπαικ είμαι μέσα.
(παιδί μου τι να το κάνεις το μοτό με τρένο λέμε :o )
άσε που μέχρι το τέλος θα σας έχω μάθει όλους σκραμπλ!!
(και γνωρίζω κάποιον που έχει κάνει αυτό το ταξίδι, και φυσικά έλεγε πως ήταν εμπειρία ζωής)
Επισκέπτης
Ρε συντρόφισσα , η μία και μοναδική φορά που ταξίδεψα με τραίνο , ήταν τον Ιούνιο του '82 , μετά το κλείσιμο των σχολών ! Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 14 ώρες ! Ε , μετά από αυτό , ορκίστηκα να μην το ξανακάνω ! Παράλληλα , σχεδόν , με τις γραμμές , έχει και δρόμο ! Αυτό σκεφτόμασταν να κάνουμε με τα παιδιά της Λέσχης , αλλά ξεκίνησαν τις επιδρομές τους οι Τσετσένοι , οπότε ...
Τι;;; :o Εννοούσες να διαχίσουμε τη Σιβηρία με μηχανές; Και γω νόμιζα μέχρι Μόσχα και από κει με τον υπερσιβηρικό..Πάντως να διασχίσεις τη Σιβηρία με μηχανή δύσκολα γίνεται με τις θερμοκρασίες που παίζουν και τους δρόμους που δεν είναι και ότι καλύτερο..
Επισκέπτης
για τετοια ταξιδια χρειαζεται να πας με καποιον που εμπιστευεσαι και ξερεις οτι θα περασετε καλα μαζι,δε νομιζω οτι ενδεικνειται να πας με αλλους 5 σε στυλ αθηνα-θεσσαλονικη weekend.....θελει να σαι και λιγο περιπετεια τυπος,γι αυτο χρειαζεται προσοχη και νοοτροπια γνησιου ταξιδιωτη οχι φοιτητη της αραχωβας...
Το καλύτερο είναι με κάνα φίλο και τίποτα Ρωσιδούλες για να μην είναι βαρετό το ταξίδι..
saglasna davarits? ;)
Επισκέπτης
Mετά το Ακρωτήρι , όλα φαίνονται εύκολα ! Δεν έχω και πληροφορίες , ρε γαμώτο !Τι;;; :o Εννοούσες να διαχίσουμε τη Σιβηρία με μηχανές; Και γω νόμιζα μέχρι Μόσχα και από κει με τον υπερσιβηρικό..Πάντως να διασχίσεις τη Σιβηρία με μηχανή δύσκολα γίνεται με τις θερμοκρασίες που παίζουν και τους δρόμους που δεν είναι και ότι καλύτερο..
Δεν τό'χουν τολμήσει και πολλοί , εδώ που τα λέμε !
Μεγάλη κουβέντα μην λέμε , αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...
... θα δούμε !
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αυτό που λες είναι εύκολα πραγματοποιήσημο. Οι "λουξ" αμαξοστοιχίες (#1,#3 και #5) διαθέτουν πολυτελείς δίκλινες κλιματιζόμενες καμπίνες, όσο για το άλλο με αρκετό ψάξιμο σε διάφορα εσκορτ σαϊτ και στα δρομολόγια του τραίνου γίνεται. Το πόσο θα κοστίσει βέβαια είναι άλλο θέμα.αν θελουν να χεστουν στο ταληρο οι Ρωσσοι θα πρεπει να οργανωνουν σεξοτουρισμο με τον Υπερσιβηρικο Δηλαδη με πολυτελεις συρμους με ανετες καμπινες ΤΩΝ 2 ατομων και να διατιθενται πουτανακια για τον καθε ταξιδευτη... Ο καθε ενδιαφερομενος να κλεινει μια καμπινα για ολη τη διαρκεια του ταξιδιου των 7 ημερων και να υπαρχουν διαθεσιμα Ρωσίδια ετοιμα να περασουν μια νυχτα με τον πελατη... Και ετσι καθε βραδυ ο ταξιδιωτης να μπορει να αλλαζει "παρεα" (αναλογα με το βαλαντιο του)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Mετά το Ακρωτήρι , όλα φαίνονται εύκολα ! Δεν έχω και πληροφορίες , ρε γαμώτο !
Δεν τό'χουν τολμήσει και πολλοί , εδώ που τα λέμε !
Μεγάλη κουβέντα μην λέμε , αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...
... θα δούμε !
Ξεκούτιανες τελείως.
Αύτό δεν το έχεις διαβάσει;;
http://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/data/photos/1716151413121110987654321book_small.jpg[/img[/URL]]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/books/av,7489,EWAN_MCGREGOR_&_CHARLEY_BOORMAN:_TΟ_MΕΓA.html]EWAN[/URL] MCGREGOR & CHARLEY BOORMAN: TΟ MΕΓAΛΟ TΑΞIΔΙ
KYNHΓΩNTAΣ ΣKIEΣ ΣTO ΓYPO TOY KOΣMOY[/url]
Άσε που και άλλοι το έχουν ήδη κάνει:
[url=http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_taxworld_47_06/07/2007_196317]Αθήνα - Τόκιο με μοτοσικλέτα: Στο δρόμο για τη Σιβηρία[/url]
Επισκέπτης
Ξεκούτιανες τελείως.
http://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/data/photos/1716151413121110987654321book_small.jpg[/img[/URL]]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/books/av,7489,EWAN_MCGREGOR_&_CHARLEY_BOORMAN:_TΟ_MΕΓA.html]EWAN[/URL] MCGREGOR & CHARLEY BOORMAN: TΟ MΕΓAΛΟ TΑΞIΔΙ
[url=http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_taxworld_47_06/07/2007_196317]Αθήνα - Τόκιο με μοτοσικλέτα: Στο δρόμο για τη Σιβηρία[/url]
[/quote]
Θα σου στέλνω και την μετάφραση όσων γράφω !
Το ό,τι δεν το έχουν τολμήσει και [b][i][size=10pt][color=red]πολλοί[/color][/size][/i][/b] ...
δεν σημαίνει ό,τι δεν τό'χουν τολμήσει [b][i][size=10pt][color=red]κάποιοι[/color][/size][/i][/b]...
Έχω την εντύπωση , πως η Όλγα Παπαδόγιαννη με τον τύπο που ξεχνάω τ'όνομα του , τό'χουν κάνει !
...στο εργαστήρι σου τώρα !
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα σου στέλνω και την μετάφραση όσων γράφω !
Το ό,τι δεν το έχουν τολμήσει και [size=10pt]πολλοί[/size] ...
δεν σημαίνει ό,τι δεν τό'χουν τολμήσει [size=10pt]κάποιοι[/size]...
Έχω την εντύπωση , πως η Όλγα Παπαδόγιαννη με τον τύπο που ξεχνάω τ'όνομα του , τό'χουν κάνει !
...στο εργαστήρι σου τώρα !
Κωστας Μητσακης - Ολγα Παπαδογιαννη,εκπαιδευτικοι και οι δυο,πολυ καλα παιδια....και απιστευτα τα ταξιδια τους!
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Κωστας Μητσακης - Ολγα Παπαδογιαννη,εκπαιδευτικοι και οι δυο,πολυ καλα παιδια....και απιστευτα τα ταξιδια τους!
Έχω το βιβλίο, αλλά νομίζω ότι το πρώτο ταξίδι τους ήταν Αφρική και μετά Αμερική.
Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.
Ξεκούτιανες τελείως.
[/quote]
Αααχχ...βολταιρε βολταιρε...εκαστος στο ειδος του αγαπητέ
Τα 2 φιλαρακια δεν ειναι κανονικοί ταξιδιώτες. Μάλλον 2 πλουσιόπαιδια που παριστάνουν κάτι που δεν ειναι
Αν διαβάσεις τις πρωτες σελίδες του βιβλίου θα δεις ότι πισω τους ειχαν τεχνική υποστήριξη, την ΑΜΕΣΗ στήριξη της Βρεταννικής πρεσβείας (και αυτό σημαινει πολλά για τη συγκεκριμένη πρεσβεία), το BBC...
Προσωπικά σταματησα στη σελίδα 20 αν θυμαμαι καλά
Προτιμώ τους γνήσιους ταξιδιώτες που μένουν απο λάστιχο και περιμένουν μέρες στο κρύο, αυτους που δε μπορουν να παρουν τηλέφωνο την πρεσβεία στα σύνορα για να περάσουν πιο γρηγορα
Το συγκεκριμένο τρεντ οδήγησε και στον εξευτελισμό των BMW όπου ο κάθε μαλάκας φλώρος πήρε ένα Adventure και ένα κράνος σαν αυτό, φορτώθηκε μπουφαν και σώβρακα με το σήμα της BMW και τριγυρίζει στην Κηφισίας παριστάνοντας κατι που δεν ειναι. Μηχανές 2 ετών με 12.000 χλμ. Ολη μέρα γυάλισμα. Ουρντ χωριάτες...
Επισκέπτης
Έχω το βιβλίο, αλλά νομίζω ότι το πρώτο ταξίδι τους ήταν Αφρική και μετά Αμερική.
Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.
Σωστοί και οι δύο !Κωστας Μητσακης - Ολγα Παπαδογιαννη,εκπαιδευτικοι και οι δυο,πολυ καλα παιδια....και απιστευτα τα ταξιδια τους!
Εύγε !
Αγαπημενο μου φιλαρακι,Σωστοί και οι δύο !
Εύγε !
ΑΝ ποτε κανετε αυτο το υπεροχο ταξιδι που συζηταγατε
σε παρακαλω πολυ να μου βγαλετε φωτο
απο τα διαφορα μερη που θα κανετε στασεις !!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Για μενα μιλαω μονο.....
Βασικα επειδη μονη δεν προκειται να παω και πιστεψε με ειναι δυσκολο ναβρεις παρεα για κατι τετοιο......
ειναι ονειρο ζωης μου να το κανω αυτο το ταξιδι ρυδμ!!!!!