Νέα

Υπερσιβηρικός Σιδηρόδρομος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Για μαζευτείτε.
Έχω δηλώσει προ πολλού σε αυτό το σάιτ ότι το να διασχίσω τη Σιβηρία με το τρένο από το Yakutsk μέχρι την Αγία Πετρούπολη είναι το όνειρό μου.
Μην μου κλέβετε το όνειρο !

Βέβαια θέλω να το κάνω χειμώνα γιατί μόνο έτσι αξίζει, να περάσεις από το Yakutsk και να έχει -45 C, και θα κάνω στάσεις σε αρκετές πόλεις για διανυκτέρευση.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Για μαζευτείτε.
Έχω δηλώσει προ πολλού σε αυτό το σάιτ ότι το να διασχίσω τη Σιβηρία με το τρένο από το Yakutsk μέχρι την Αγία Πετρούπολη είναι το όνειρό μου.
Μην μου κλέβετε το όνειρο !

Βέβαια θέλω να το κάνω χειμώνα γιατί μόνο έτσι αξίζει, να περάσεις από το Yakutsk και να έχει -45 C, και θα κάνω στάσεις σε αρκετές πόλεις για διανυκτέρευση.
καλυτερα να ζεσταινεσαι.. :)  παρα να κρυωνεις :)

monima_orthios1

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Φανταστικό ταξίδι! μακάρι να είχα το χρόνο (και το χρήμα)!!!!!!!!!!!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
το χει κανει κανεις αυτο το ταξιδι?

παιζουν γαμησια?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Ο τιτλος το λεει ξεκαθαρα
το υπερτατο ταξιδι για μενα !!!
Η αρχη ενος κυκλου μακρινων πολυημερων και πολυσυνθετων ταξιδιων απο μια παρεα δυο φιλων (για αρχη) με σκοπο την εξερευνηση αγνωστων σεξουαλικα περιοχων της γης
το ταξιδι προγραματιζετε για σεπτεβριο κ θα ειναι διαρκειας ενος μηνος με πολλες αμαρτωλες στασεις στις εσχατιες του κοσμου στα βαθη της σιβηριας της μογγολιας και της κινας
φιλοι μου ολες οι ιδεες και οι προτασεις δεκτες

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Το ταξιδι ξεκινει απο την Μοσχα κ τελειωνει στο Πεκινο
βασιζομενοι στην παροιμια με τον γαιδαρο που φαγαμε και εμεινε η ουρα του λεμε να κανουμε ολο το ταξιδι με τρενο συμπεριλαμβανομενου το κομματι γερμανια (οπου μενουμε τωρα) -Μοσχα ( η ουρα του γαιδαρου)
με πολλες ενδιαμεσες στασεις σε καθε πολη που εχει ενδιαφερον
καποια στιγμη θα βαλουμε και χαρτη

Λιγα λογια για τον υπερσιβηρικο
μια γραμμη που φτιαχτηκε πανω απο 100 χρονια πριν δινοντας ζωη στις στεπες της σιβηριας ,παιζοντας ρολο στον πρωτο παγκοσμιο πολεμο ,πολυς κοσμος αφησε τα κοκκαλα του στην κατασκευη του ,αιτια πολεμου (ρωσοιαπωνικος πολεμος ) και πολλα αλλα
πληροφοριες στη βικιπαιδεια

σημερα
η διαδρομη εκτος που εχει γινει διπλης κατευθυνσης (δηλαδη πηγαινε-ελα) εχει συνολικα τρια δρομολογια

1) κλασσικος υπερσιβηρικος που ξεκιναει απο Μοσχα και φτανει εως το Βλαδιβοστοκ ,χωρις διαλειματα και συνολικα 7 μερες ταξιδι

2) υπερμογγολικος , απο Μοσχα καταληγει πεκινο μεσω Μογγολιας με απεριοριστες στασεις (σταση εννοουμε οταν κατεβαινουμε απο το τρενο ,αυτο φευγει χωρις εμας και εμεις παιρνουμε το επομενο που περναει μετα απο 2 μερες

3)υπερμαντζουριακος,ξεκιναει απο Μοσχα και καταληγει στο Πεκινο μεσω Μαντζουριας (βορειοανατολικη Κινα)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
εχω ακουσει οτι χωριζεται σε στρωματα και αξιζει να παρεις δωματιακι με τον φιλο σου και να δωσεις κατι παραπανω.

επισης εχω ακουσει οτι παιζει πολυ κλεψιμο εκει μεσα και πρεπει να εχεις τα ματια σου δεκατεσσερα στα πραγματα σου.

για εμενα προσωπικα επειδη μου το εχουνε προτεινει αρκετες φορες περισσοτερο ταλαιπωρια μου ακουγεται παρα εμπειρια.

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
πολυ ωραιο ακουγεται...η google εχει βιντεοσκοπησει ολη  τη διαδρομη σε πραγματικο χρονοκι με συνοδεια κλαζικης μουσικης η αποσπασματων απο Ρωσσους κλασσικους συγγραφεις. Υπαρχουν Σκανδιναυοι που καθονται στη τηλεοραση 10 μερες η οσο διαρκει για να παρακολουθησουν τη διαδρομη :idiot:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Θα ναι γαμαω εμπειρια
αλλα απο κοστος?
5-6 μηνιατικα??

alex_ander

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ωραιο ακουγεται...η google εχει βιντεοσκοπησει ολη  τη διαδρομη σε πραγματικο χρονοκι με συνοδεια κλαζικης μουσικης η αποσπασματων απο Ρωσσους κλασσικους συγγραφεις. Υπαρχουν Σκανδιναυοι που καθονται στη τηλεοραση 10 μερες η οσο διαρκει για να παρακολουθησουν τη διαδρομη :idiot:

Δυστυχώς, για όσους θέλουν να το δούνε, τα links της Google για τον Υπερσιβηρικό, δεν λειτουργούν πλέον. Πάντως το youtube είναι γεμάτο με videos που δείχνουν όλη τη διαδρομή.
Το ταξίδι από Μόσχα στο Βλαδιβοστόκ είναι συνολικά 7 ημέρες.

www.youtube.com/watch?v=HuUqFmaYZuE]https://www.youtube.com/watch?v=HuUqFmaYZuE[/url[/video]]

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
Θα έκλεινα καμπίνα μόνος με 2 ρωσίδια για 7 μέρες. Εάν φέρνουν στην καμπίνα το φαγητό και έχουν μπάνιο-τουαλέτα δεν θα βγαίνα καν έξω στο διάδρομο.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ο τιτλος το λεει ξεκαθαρα
το υπερτατο ταξιδι για μενα !!!
Η αρχη ενος κυκλου μακρινων πολυημερων και πολυσυνθετων ταξιδιων απο μια παρεα δυο φιλων (για αρχη) με σκοπο την εξερευνηση αγνωστων σεξουαλικα περιοχων της γης
το ταξιδι προγραματιζετε για σεπτεβριο κ θα ειναι διαρκειας ενος μηνος με πολλες αμαρτωλες στασεις στις εσχατιες του κοσμου στα βαθη της σιβηριας της μογγολιας και της κινας
φιλοι μου ολες οι ιδεες και οι προτασεις δεκτες
Φιλε ταξιδι ονειρο ειναι αυτο...μακαρι να το κανεις.Ανεβασε φωτο να δουμε!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
νομιζω ότι θελει πιο πολλα από 5 - 6 μηνιατικα και ότι δεν ενδείκνυται για SEX  :S

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
νομιζω ότι θελει πιο πολλα από 5 - 6 μηνιατικα και ότι δεν ενδείκνυται για SEX  :S

Οι έμπειροι ταξιδιώτες του bou.com πάντα βρίσκουν λύσεις σε τέτοια ζητήματα !!! :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Οι έμπειροι ταξιδιώτες του bou.com πάντα βρίσκουν λύσεις σε τέτοια ζητήματα !!! :2funny: :2funny:

θα είναι μεγαλη εμπειρια τυπε, και ταλαιπωρια ισως, αμφιβαλω αν το εχει κανει μελος του bou.com  :think:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
θα είναι μεγαλη εμπειρια τυπε, και ταλαιπωρια ισως, αμφιβαλω αν το εχει κανει μελος του bou.com  :think:

Δεν έχω ακούσει κάτι απο κάποιον !!

Το κόβω για 1,5 - 2 μήνες μίνιμουμ αν θέλεις να κάνεις αρκετές στάσεις !!

Πέραν του ότι αν βρίσκεις κάτι ''ενδιαφέρον'' κάπου όλο και λίγο παραπάνω θα κολάς !!! :2funny: :2funny:

Σε αυτού του τύπου τα ταξίδια πρέπει να μπορείς να απολαμβάνεις τα απρόοοπτα !!!

Δεν ειναι για καλομαθημένους τουρίστες πιστέυω !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom