Νέα

Υπερσιβηρικός Σιδηρόδρομος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Με εκπληξη ειδα πως το θρεντ που ανοιξα μπηκε σε καποιο αλλο με παρομοιο τιτλο,
Ριχνοντας μια γρηγορη ματια ειδα πως ειναι ενα θρεντ απο το 2008 αν θυμαμαι καλα κ χωρις να θελω να θιξω κ να προσβαλω καποιον που ηδη εγραψε στο θρεντ ,βρηκα πως εχει μονο ερωτηματα κ υποθεσεις κ επι της ουσιας τιποτα...μιας κ προκειτε για ενα ακριβο ιδιορυθμο και παραξενο ταξιδι
Κυριοι μοντς....χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν σας θελω να πω οτι...
Ενοχληθηκα γιατι ενω προκειτε για ενα ταξιδι κοστους 5-6.000€ το οποιο θα πληρωσω εννοειτε μονο εγω ,με πληροφοριες μοναδικες κ ανεπαναληπτες κ ενω εχω την δυνατοτητα να φτιαξω ενα blog   σχετικο (γιατι οπως λεω ακολουθουν κ αλλες περιπετειες) προτιμησα να ανοιξω ενα θρεντ στο μπου

Για ολα τα παραπανω ζητω απλα..
...να με τιμησετε αφηνοντας το θρεντ ετσι οπως το ξεκινησα..δικο μου...οπως θελω να το συνεχισω εγω...

Εσεις ξερετε τι ειναι καλυτερο για το σαιτ...παρακαλω κρινετε αναλογα αλλα η αποφαση μου θα ειναι να μην ξαναγραψω κατι σχετικο με υπερσιβηρικο κτλ
...και παλι εδω φιλοι θα ειμαστε....
 Urlauber

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.080
Πόντοι
22.266
τελειο αρθρο αλλα κριμα που δουλευω και δεν εχω χρονο να το διαβασω παρα μονο την αρχη του

ειναι κατι στιγμες που η αναγκη του ανθρωπου για εργασια τον εμποδιζει να διαβαζει κειμενα ομορφα με αποψη

αλλα οταν εχω χρονο θα το διαβασω ολο

ειμαι τυχερος που μπορει τωρα να μην ζω μοσχα αλλα καποτε ειχα την τυχη να μεινω και οχι σαν πορνομεταναστης ειτε σαν τοριστας αλλα σαν φοιτητης και δεν ειμαι παλινοστουντας ετσι πιστευω εχω βαθυα αποψη ποερι ρωσιας αφου κομματι της παιδειας μου ειναι κ η ρωσικη κουλτουρα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Υπάρχει μια τραβελβλογκιστρια παθιασμένη με το συγκεκριμένο ταξίδι,το οποίο έκανε δύο φορές και πλέον μέσω του μπλογκ της διοργανώνει σχεδόν κάθε χρόνο για τους αναγώστες της κι όχι μόνο.Δίνει συμβουλές και σίγουρα,αν κάποιος δεν έχει σκοπό να γαμάει σε κάθε σταθμό στα κωλόμπαρα,θυμίζει ότι κοστίζει κάπου στα 2-3000 ευρώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom