Νέα

Υπεργονόρροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα athinaios44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Πάνω που έβγαλα τις εσπαντρίγιες μου

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

Και το σάιτ λέγεται «το βατράχι». Έλεος ρε μαλακα :2funny:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.640
Πόντοι
1.706
αναμενω απο ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ να βγαλει φαρμακο η εμβολιο ΣΥΝΤΟΜΑ...ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ
Το καλό είναι πως θα το βγάλει.
Το δε κακό είναι πως θα πρέπει να χορηγηθεί σε 2 δόσεις, μια στον μπούτσον και άλλη μια εις τα δε αρχίδια :confused::boff::mrs-help::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
6kpqfg.jpg

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ενα κατουρημα μετα το ακα σεξ τα διωχνει ολα. το πολυ πολυ να βγαλετε κανα σπυρι ή καμια κοκκινιλα αν ειναι πολυ σαπιομουνα. Αρκει να ειστε σιγουροι οτι δεν υπαρχει καμια μικροπληγη ή τελος παντων καποια εμφανης δερματικη καταπονηση που να επιτρεπει την ευκολη εισοδο μικροβιων. Επισης καλο ειναι να γινονται επαρκη προκαταρτικα πριν την ακα διεισδυση, και οχι ακαριαια καρφωματα, για να προλαβουν τα προσπερματικα υγρα να δωσουν την πρωτη πιεση προς στα εξω στην ουρηθρα.

Επισης οσοι δεν θελετε να γκαστρωσετε καμια, το πρωτο γαμησι της ημερας δεν γκαστρωνει αν δεν τα ριξεις μεσα (τα προσπερματικα δεν εχουν ιχνος σπερματος), ΑΛΛΑ το δευτερο μανικι εχει υπολειμματα απο το πρωτο, οποτε επαναλαμβανετε ενα γρηγορο κατουρημα μεταξυ των γυρων για καθαρισμο σωληνωσεων, η ουροδοχος κυστη παντα κραταει κατι ψιλα, δεν ειναι αναγκη να βγαινει πιδακας.

Γιαυτο μαλακες μας λεγανε απο μικρους να πινουμε πολυ νερο. Για να κατουραμε ευκολα μετα τα αμφιβολου υγιεινης γαμησια.

αυτη ειναι η συμβουλη μου, κατουρατε σαν σκυλοι παντου και θα ειστε μια χαρα

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.645
Πόντοι
1.196
Πραγματικά μόνο αυτό μας έλειπε :headbang:

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.645
Πόντοι
1.196
ενα κατουρημα μετα το ακα σεξ τα διωχνει ολα. το πολυ πολυ να βγαλετε κανα σπυρι ή καμια κοκκινιλα αν ειναι πολυ σαπιομουνα. Αρκει να ειστε σιγουροι οτι δεν υπαρχει καμια μικροπληγη ή τελος παντων καποια εμφανης δερματικη καταπονηση που να επιτρεπει την ευκολη εισοδο μικροβιων. Επισης καλο ειναι να γινονται επαρκη προκαταρτικα πριν την ακα διεισδυση, και οχι ακαριαια καρφωματα, για να προλαβουν τα προσπερματικα υγρα να δωσουν την πρωτη πιεση προς στα εξω στην ουρηθρα.

Επισης οσοι δεν θελετε να γκαστρωσετε καμια, το πρωτο γαμησι της ημερας δεν γκαστρωνει αν δεν τα ριξεις μεσα (τα προσπερματικα δεν εχουν ιχνος σπερματος), ΑΛΛΑ το δευτερο μανικι εχει υπολειμματα απο το πρωτο, οποτε επαναλαμβανετε ενα γρηγορο κατουρημα μεταξυ των γυρων για καθαρισμο σωληνωσεων, η ουροδοχος κυστη παντα κραταει κατι ψιλα, δεν ειναι αναγκη να βγαινει πιδακας.

Γιαυτο μαλακες μας λεγανε απο μικρους να πινουμε πολυ νερο. Για να κατουραμε ευκολα μετα τα αμφιβολου υγιεινης γαμησια.

αυτη ειναι η συμβουλη μου, κατουρατε σαν σκυλοι παντου και θα ειστε μια χαρα
έχω ένα φιλαράκι λέει ακριβώς τις ίδιες μαλακίες, θοδωρή εσύ είσαι ρε??:cool2:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αφηνω αυτο εδω...

Ωραίο νήμα άνοιξες ρε νιμού...για πούτσες που στάζουν σαν χαλασμένες βρύσες....:confused::confused::confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
έχω ένα φιλαράκι λέει ακριβώς τις ίδιες μαλακίες, θοδωρή εσύ είσαι ρε??:cool2:
δεν ειμαι ο θοδωρης, αλλα ο θοδωρης φαινεται να ξερει τα μυστικα του -ακα- ερωτα. Γινε σαν το θοδωρη!

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
οσοι κινουνται μεταξουργειο με τα ασκουφωτα ειναι ΑΤΡΩΤΟΙ !! αυτος ο Αυστριακος επρεπε πρωτα να περασει απο μεταξουργειο-να παρει αντισωματα κ μετα να παει καμποτζη. Πολυ ερασιτεχνης ο τυπας.

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.645
Πόντοι
1.196

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Μας γάμησες...

Α. Πάνε και γαμάνε σαν παπάρες στην αφρική, και σε κάποια μέρη της ασίας, στις πηγές δλδ που ξεκινά κάθε μαλακία...
Β. Γαμάνε και ακάποτα...
Γ. Μετά γυρνάνε και ευρώπη...
Άει σιχτίρ
Να τα βλέπουν αυτά κάτι διαταραγμένοι που ζμπρωχνουν ακα....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ξέρεις πόσα κουτσούβελα έχει ο Θοδωρής? :2funny:
ο θοδωρης λοιπον ειχε εναν πολυ καλο δασκαλο, αλλα ο ιδιος ηταν πολυ κακος μαθητης. Μην γινεις σα το μαλακα το θοδωρη :2funny:
:2funny: :2funny:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
ποιοι νεκροι ρε συναγωνιστη; Ερασιτεχνης εισαι; Εγω δηλαδη που κινουμαι μεταξουργειο 10 χρονια λες να πεθανα; Γραφουν μυνηματα οι νεκροι ;
Aν κανείς ακα είτε με επαγγελματίες είτε με ερασιτέχνες είσαι α)υποψήφιος αυτόχειρας η βου) υποψήφιος μπαμπάς που μπλέκει πολύ άσχημα.Αντιο ζωή δηλαδή ο,τι και να ισχύει από τα δυο.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306
ποιοι νεκροι ρε συναγωνιστη; Ερασιτεχνης εισαι; Εγω δηλαδη που κινουμαι μεταξουργειο 10 χρονια λες να πεθανα; Γραφουν μυνηματα οι νεκροι ;
τυπε ελπιζω να μην σε στενοχωρησω αλλα η ip σου φαινεται να βγαινει απο Γ νεκροταφειο :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Aν κανείς ακα είτε με επαγγελματίες είτε με ερασιτέχνες είσαι α)υποψήφιος αυτόχειρας η βου) υποψήφιος μπαμπάς που μπλέκει πολύ άσχημα.Αντιο ζωή δηλαδή ο,τι και να ισχύει από τα δυο.
τι μπαμπας ρε τρελε, σιγα μην μας κυνηγαει και ο πατερας της ιεροδουλης για να την αποκαταστησουμε:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom