Νέα

Υπεργονόρροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα athinaios44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αναρωτιέμαι αν δεν μας βρίσκεται Fanta, μπλε ή πορτοκαλί, μπορεί να κάνει εξίσου καλή δουλειά η Λουξ, ή η Κλιάφα...
Τα φώτα σας σύντροφοι...
Στα θυμαρακια όλα τα είδη αναψυκτικου κάνουν την ίδια δουλειά!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Μαγκες δε κολλατε τιποτα να ξετε,αμα δεν εχεις πληγη ολα καλα. Ουτε κονδυλωματα,ουτε προστατιτιδα,ουτε ηπατίτιδα τιποτα ρε,με λιγο κατουρημα ολα οκ. Το ειπα σε δερματολογο και μου εκατσε γονατια στο σαγονι,δε ξερω γιατι,μαλλον δε ξερει τι του γινεται. Ειδικα αμα τον βαλεις σε κωλο και τον βγαλεις μεσα στα σκατα,με λιγο κατουρημα εισαι καινουριος.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
τι μπαμπας ρε τρελε, σιγα μην μας κυνηγαει και ο πατερας της ιεροδουλης για να την αποκαταστησουμε:2funny:

Αυτό που λέει ισχύει ως ένα σημείο. Γι’ αυτό και οι μόνες που δίνουν εύκολα ακάποτο είναι αυτές που ψάχνουν γαμπρό, είναι σε περίοδο επώασης, ή έχουν ιστορικό με δεκαπέντε εκτρώσεις και φυσικά έχουν παιδί. Η κάθε μια έχει ένα ημερολόγιο με τις ημέρες της, ξέρει πότε έχει περίοδο, πότε είναι γόνιμη κτλ, επομένως ξέρει και πότε είναι οκ να το δώσει, οι περισσότερες φοβούνται μη χύσεις μέσα τους, γι’ αυτό και θέλει λίγο δουλειά μέχρι να το φέρεις στο ρομαντικό. Αλλιώς μπορεί να σου πει «βάλτο λίγο», σα να γαργαλάς δηλαδή. Γενικά πετάνε ατάκες άθελα τους και φαίνονται, πχ μια την είχα αρχίσει στα φιλιά και έλιωσε, πώς το παμε για σεξ της λέω μου την δίνουν οι κάποτες, με κοιτάει με πονηρό βλέμμα και μου λέει «και μένα». Δεν έγινε κάτι αλλά όπως καταλαβαίνεις... το πράσινο φως το πήρα. Σε μπουρδελο πάντως δεν πάω ακόμα και με καποτα. Είχα πάει μόνο μια φορά πιωμένος και ήταν λες και μπήκα στο φούρνο της γειτονιάς, τσούρμο.

panos1122

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
124
Πόντοι
280
Μαγκες δε κολλατε τιποτα να ξετε,αμα δεν εχεις πληγη ολα καλα. Ουτε κονδυλωματα,ουτε προστατιτιδα,ουτε ηπατίτιδα τιποτα ρε,με λιγο κατουρημα ολα οκ. Το ειπα σε δερματολογο και μου εκατσε γονατια στο σαγονι,δε ξερω γιατι,μαλλον δε ξερει τι του γινεται. Ειδικα αμα τον βαλεις σε κωλο και τον βγαλεις μεσα στα σκατα,με λιγο κατουρημα εισαι καινουριος.
Το παιζουν και οι γιατροι εξυπνοι σε τετοια θεματα

panos1122

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
124
Πόντοι
280
βρε σε πρεζου να το βαλεις ακαπωτο,με ενα κατουρηματακι στη παρακατω γωνια,εισαι αρχοντας.
Ε... οι αλοι τρωνε φλασιες οτι κολλησανε γονορροια και ειντς και ηπατιτηδες. Μονο αυτοι που δεν κατουρανε τα κολλανε αυτα...

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Ε... οι αλοι τρωνε φλασιες οτι κολλησανε γονορροια και ειντς και ηπατιτηδες. Μονο αυτοι που δεν κατουρανε τα κολλανε αυτα...
να δεις που αυτοι δεν κατουρησανε εγκαιρα φιλε και τα κολλησαν αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom