Νέα

Σε επίπεδα ρεκόρ η παγκόσμια παραγωγή κόκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Και μετά οι Περουβιανοί εγκαταστάθηκαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, που ονόμασαν Περαία..από όπου βγαίνει η περαίωση. Αυτό είναι άλλη ιστορία.
ειναι το ιδιο πραμα. ο Παυσανιας λεει οτι τα παλια χρονια ο πειραιας ηταν νησι και οι ανθρωποι πηγαιναν σε αυτο με εναν βαρκαρη και αργοτερα φυσικα εγιναν σιγα σιγα οι επιχωματωσεις και για αυτο ονομαστηκε ετσι η πολη, πειραιας απο το περαια.

το πολυ ενδιαφερον του ολου θεματος ειναι οτι οι γεωλογοι συμφωνουν οτι καποτε ηταν νησι αλλα αυτο υπηρχε αρκετες χιλιαδες χρονια πριν τον Παυσανια. δηλαδη προφορικα μεταδιδταν αυτη η ιστορια εως την εποχη του Παυσανιου η στα χρονια του δεν ειχε ολοκληρωθει η επιχωματωση πραμα ουσιαστικα αδυνατον

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Και μετά οι Περουβιανοί εγκαταστάθηκαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, που ονόμασαν Περαία..από όπου βγαίνει η περαίωση. Αυτό είναι άλλη ιστορία.
Μόνο εσύ , ο Άδωνις κι ο βελο ξέρετε τόσα πολλά !!! ( Κι ο λιακο, ο βιβλιοπώλης)

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Επίσης να τονίσουμε ότι ανεξάρτητα από το αν κάποιος έχει πολύ χρήμα και μπορεί να αγοράζει κόκα κάθε μέρα ή αν κάποιος είναι μεσοαστος κι αγοράζει μια φορά τη βδομάδα, η κόκα είναι σκληρό ναρκωτικό, πολύ εθιστικό και προκαλεί διάφορες βλάβες στον οργανισμό, στον εγκέφαλο, στο νευρικό σύστημα, ψυχώσεις ,νευρώσεις, καρδιακές προσβολές, καταστροφή των κυττάρων, σχιζοφρένεια και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα..
Μάλιστα ο θάνατος από κόκα δεν χαρακτηρίζεται πάντα ως θάνατος από κοκα- ναρκωτικά, όπως ο θάνατος από ηρωίνη του οποίου η προέλευση είναι φανερή..
Δηλαδή κάποιοι νομίζουν ότι η κόκα δε σκοτώνει και αυτοπαραμυθιαζομενοι συνεχίζουν να κάνουν χρήση..

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Επίσης, δίπλα στην Περαία είναι το μπαχτσέ Τσιφλίκ, από όπου ονομάστηκε και μια καφετέρια..φοβερά μυστήρια!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.996
Πόντοι
6.236
Μόνο εσύ , ο Άδωνις κι ο βελο ξέρετε τόσα πολλά !!! ( Κι ο λιακο, ο βιβλιοπώλης)
Ο λιακο δεν ξέρει και τόσα πολλά. Εγώ του τα λέω.
Επίσης να τονίσουμε ότι ανεξάρτητα από το αν κάποιος έχει πολύ χρήμα και μπορεί να αγοράζει κόκα κάθε μέρα ή αν κάποιος είναι μεσοαστος κι αγοράζει μια φορά τη βδομάδα, η κόκα είναι σκληρό ναρκωτικό, πολύ εθιστικό και προκαλεί διάφορες βλάβες στον οργανισμό, στον εγκέφαλο, στο νευρικό σύστημα, ψυχώσεις ,νευρώσεις, καρδιακές προσβολές, καταστροφή των κυττάρων, σχιζοφρένεια και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα..
Μάλιστα ο θάνατος από κόκα δεν χαρακτηρίζεται πάντα ως θάνατος από κοκα- ναρκωτικά, όπως ο θάνατος από ηρωίνη του οποίου η προέλευση είναι φανερή..
Δηλαδή κάποιοι νομίζουν ότι η κόκα δε σκοτώνει και αυτοπαραμυθιαζομενοι συνεχίζουν να κάνουν χρήση...
Εύγε, νέε μου! Αυτή είναι η νεολαία που μας κάνει περήφανους!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εύγε, νέε μου! Αυτή είναι η νεολαία που μας κάνει περήφανους!
Ήταν απόσπασμα από τον λόγο μου στην βουλή των εφήβων που πήγα πέρσι..
Μετά έδωσα πανελλήνιες και πέρασα πρώτος!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.996
Πόντοι
6.236
Ήταν απόσπασμα από τον λόγο μου στην βουλή των εφήβων που πήγα πέρσι..
Μετά έδωσα πανελλήνιες και πέρασα πρώτος!
32 δεν μας είχες πει ότι ήσουν πέρυσι;:think:
Α, κατάλαβα...ήσουν ανήλικος και δεν ήθελες να το πεις γιατί το bou είναι για 18 άνω. Σε συγχωρούμε.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
32 δεν μας είχες πει ότι ήσουν πέρυσι;:think:
Α, κατάλαβα...ήσουν ανήλικος και δεν ήθελες να το πεις γιατί το bou είναι για 18 άνω. Σε συγχωρούμε.
Με ξεσκεπασες! ( Όπως η ΕΥΠ ξεσκέπασε την κατάσκοπο!)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.304
Πόντοι
4.546
al pacino drugs GIF

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.996
Πόντοι
6.236
Φύγε τύπε μπας και σωθείς από τον @Ωρίων

Είδες τι έπαθε ο καπετάνιος;

Σε ίδρυμα τον έχουμε ακόμα.
Ο εγκέφαλός σου έχει γεμίσει με τον Νίπλη και είναι αναμενόμενο να μπερδεύεσαι.

Ο Καπετάνιος είναι διαυγέστατος και ευφυέστατος.:birdman:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ο εγκέφαλός σου έχει γεμίσει με τον Νίπλη και είναι αναμενόμενο να μπερδεύεσαι.

Ο Καπετάνιος είναι διαυγέστατος και ευφυέστατος.:birdman:
Ναι

Για αυτό βουίζει συνέχεια.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.578
Πόντοι
3.506
ο px γιατι αλαξε αβαταρ τον ψαχνουν :tooth::tooth::tooth:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
δεν ειναι θεμα βλακειας αλλα θεμα οικονομικης δυνατοτητας. Αν ησουν πλουσιος δεν θα μετραγες τα ψιλα σου για καφεδες.

Δεν σ απευθύνομαι προσωπικά δε σε γνωρίζω, αλλά όπως σ είπανε κ άλλοι μύστες δεν είναι θέμα αντίληψης η δείκτη νοημοσύνης. Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε τύπους που απλά αντί για τρία γαμησια φυλής θα υπολογίσουν τα λεφτά τους για τρία γαμησια με τοπ εσκορτ. Βέβαια κ ασθενέστερα πορτοφόλια το προτιμάνε αλλά δεν απευθύνεται σ αυτούς. Είναι ακριβώς το ίδιο με τύπους που λένε 120€ πχ είναι ακριβά για εσκορτ δε σκέφτονται όμως ότι ίσως το προϊόν δεν απευθύνεται σ αυτούς, θα δοκιμάσουν όμως καμία φορά το τρίμηνο. Τέλος φίλε μου εγώ είμαι της άποψης ότι τίποτα δεν είναι ακριβό η φθηνό προϊόν σ αυτό το κόσμο αλλά ότι το κάθε αγαθό η υπηρεσία απευθύνεται σε συγκεκριμένα target group , αυτά ….καλή συνέχεια

Τι λέτε ωρε σύντροφοι???
εδώ με 70€ πας δίνεις 2 περιποιημένα τσιμπουκά σύνολο 40€
τρως 2πίτογυρα απ όλα μια χωριάτικη +πατατες+μπυρα 20€ και 10€ βενζίνη
κι εσείς μου λέτε ότι είναι θέμα οικονομικης δυνατότητας κλπ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom