73 πιάσαμε, ξεκίνα...
Αρχισε το ψησιμο;
Ποιος παιρνει παραγγελιες;
73 πιάσαμε, ξεκίνα...
δεν υπαρχει σάλιο αδερφε .. οι εισφορες σου εσωσαν το κρατος που γαμηθηκε καθως ψηφιζες δεξια και ΠΑΣΟΚΑΡΑ παλια που ετρωγες με χρυσα κουταλια ..Ας μου γυρίσει όσα έδωσα τόσα χρόνια σε εισφορές σα μαλάκας ενώ δε θα πάρω σύνταξη και ας δώσει το παλικάρι και 3000 σύνταξη στα τιμημένα γερατειά!
δωσε τα λεφτα εσυ και μην σε νοιαζει ποτε αρχιζει το ψησιμο .. εχουμε ψηστη για να νοιαζεται , οχι οι πελατες ..Αρχισε το ψησιμο;
Ποιος παιρνει παραγγελιες;
ήμουν μικρός τότε με τα χρυσά κουτάλια της πασοκάρας τύπε, με μπερδεύεις με άλλονδεν υπαρχει σάλιο αδερφε .. οι εισφορες σου εσωσαν το κρατος που γαμηθηκε καθως ψηφιζες δεξια και ΠΑΣΟΚΑΡΑ παλια που ετρωγες με χρυσα κουταλια ..
Τωρα έλλειμα 400δις μαλακα μου ακους το νουμερο και νομιζεις οτι θα πεις για καμιά χωρα τυπου Ιταλια ναπουμε και εμεις ειμαστεμια τριχα απο τ αρχιδια τους
αυτο δεν εγινε ουτε εκεινο το πασχα που εψησε ο αθηναιος στο μπαλκονι αρνι νεας ζηλανδιας φρεσκοκατεψυγμενο.δωσε τα λεφτα εσυ και μην σε νοιαζει ποτε αρχιζει το ψησιμο .. εχουμε ψηστη για να νοιαζεται , οχι οι πελατες ..
ειπαμε στα 100 α΄τομα κανουμε γρηγορο αναμα καρβουνων με μιξη αμόλυβδη με οινοπνευμα .. σε 30 δευτερολεπτα θα εισαι ετοιμος .. ενα μπαμ θα ακουσεις μια μεγαλη λαμψη και ενα μεγαλο μανιταρι στον ουρανο .. οταν δεις ολα αυτα ελα να παρεις την παραγγελία σου , θα εισαι ετοιμος
δωσε τα λεφτα εσυ και μην σε νοιαζει ποτε αρχιζει το ψησιμο .. εχουμε ψηστη για να νοιαζεται , οχι οι πελατες ..
ειπαμε στα 100 α΄τομα κανουμε γρηγορο αναμα καρβουνων με μιξη αμόλυβδη με οινοπνευμα .. σε 30 δευτερολεπτα θα εισαι ετοιμος .. ενα μπαμ θα ακουσεις μια μεγαλη λαμψη και ενα μεγαλο μανιταρι στον ουρανο .. οταν δεις ολα αυτα ελα να παρεις την παραγγελία σου , θα εισαι ετοιμος
και μικρος να ησουν παει να πει οτι ετρωγες βρεφοτροφη που δεν τρωγαν ουτε τα ελβετάκια ναπουμε ..ήμουν μικρός τότε με τα χρυσά κουτάλια της πασοκάρας τύπε, με μπερδεύεις με άλλον
Ειχα πεσει σε ομιλια στη Βουλη του βουλευτη του Βελοπουλου Κωνσταντινου Χητα, και ωρυοταν για τα επιδοματα της κυβερνησης, 300αρια, 200αρια, 250αρια, λεγοντας, που ειναι αυτο το <δημοσιονομικο κενο> οταν το χρεος ειναι σε δυσθερωρητα υψη, ελλειμα εισαγωγων-εξαγωγων το ιδιο. Και οτι η κυβερνηση κοροιδευει τον κοσμο.Ο κούλης είναι ο πιο αριστερός που έχει περάσει ποτέ. Ο μόνος λόγος που δεν είμαστε στο ΔΝΤ είναι επειδή οι έξω δεν του ζητάνε να ξεπληρώσει το χρέος που έχει φύγει στο διάστημα, επειδή είναι πολύ καλό παιδί και κάνει πρώτος πρώτος ό,τι "πρέπει". Ο μόνος τρόπος να τον ξεπεράσει ο καταστροφέας σε αριστερίλα είναι να μας πάει σε δραχμή και βενεζουελοποίηση. Αλλιώς αν μείνει εντός ΕΕ παίζει να γίνει πιο "νεοφιλελευθερος" από τον μπαμπά μητσοτάκουλα για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του κούλη.
δικες μας δοκιμές ηταν αυτες παιχτη.. οταν πηραμε κατι κεμπαπ απο ενα καινουργιο προμηθευτη
Κατι τετοιο;
δικες μας δοκιμές ηταν αυτες παιχτη.. οταν πηραμε κατι κεμπαπ απο ενα καινουργιο προμηθευτη
μια χαρα ειναι , εγκριθηκε ..Ελπιζω να αλλαξε ο προμηθευτης!
Σιγά μη μου φορτώσεις και τη δουλεία των προπάππων όπως κάνουν οι μαυροκαραγκιόζηδες της αμερικής. Το θέμα είναι ότι εσύ ψηφίζεις πασοκάρα με ροζ χρώμα ακόμα και σήμερα. Εγώ αντίθετα για χρόνια ψήφιζα τζήμερο και άλλους γραφικούς "τσιγγούνηδες" και "αντικοινωνικούς" που δε χαρίζουν σπίτια και αυτοκίνητα και χώρες (λόγω των χρεών τους).και μικρος να ησουν παει να πει οτι ετρωγες βρεφοτροφη που δεν τρωγαν ουτε τα ελβετάκια ναπουμε ..
ασε μωρη λινατσα μην πας να ξεφυγεις , σου αλλαζαν 10 πανες την μερα , οταν τα άλλα παιδακια στις αλλες χωρες αν δεν εφτανε το σκατο στο λαιμο δεν τα αλλαζαν
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ !!!Σιγά μη μου φορτώσεις και τη δουλεία των προπάππων όπως κάνουν οι μαυροκαραγκιόζηδες της αμερικής. Το θέμα είναι ότι εσύ ψηφίζεις πασοκάρα με ροζ χρώμα ακόμα και σήμερα. Εγώ αντίθετα για χρόνια ψήφιζα τζήμερο και άλλους γραφικούς "τσιγγούνηδες" και "αντικοινωνικούς" που δε χαρίζουν σπίτια και αυτοκίνητα και χώρες (λόγω των χρεών τους).
και τότε με τις αδερφάρες της δράσηςΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ !!!
Πότε ρε μαλάκα ψηφισες τζημερο ?? μια φορά πρεπει να εχει κατεβει !!!
γαμιολα σε ψαχνουνκαι τότε με τις αδερφάρες της δράσης
πες τα ντε !!!Έγιναν δυο ανακεφαλαιώσεις των τραπεζών λόγο των κόκκινων δανείων , με λεφτά από τις μειώσεις των μισθών , των συντάξεων ,την κατάργηση δώρων κτλ κτλ κτλ , και με λεφτά ανθρώπων που ου δε πότε πήραν δάνειο κτλ
Πήραν οι τράπεζες όλη την “χασούρα” πίσω ,και έβγαλαν και κέρδος , πούλησαν μετά τα δάνεια σχεδόν τσάμπα σε εταιρίες διαχείρισης [ οπού οι τράπεζες είναι πάλι από πίσω ] , και τώρα παίρνουν και τα σπίτια .
Τελικά δεν ήταν και τόσο μαλάκες όταν έδιναν δάνεια και κάρτες με το τσουβάλι ακόμη και σε φοιτητές και σε ανέργους , και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά
εγω τσιροτα και πρωτες βοηθειες (φιλι της ζωης μονο σε γυναικες)
Τον Κουλη τον ανέχονται αν κι εχει παει το χρέος στον πλανητη Άρη γιατί εκτελεί τις εντολές τους, σκοπιά= Μακεδονία, εμβόλια με το ζόρι, τανκς στην Ουκρανία, ξεπουλημα δημόσιας περιουσιας...Ο κούλης είναι ο πιο αριστερός που έχει περάσει ποτέ. Ο μόνος λόγος που δεν είμαστε στο ΔΝΤ είναι επειδή οι έξω δεν του ζητάνε να ξεπληρώσει το χρέος που έχει φύγει στο διάστημα, επειδή είναι πολύ καλό παιδί και κάνει πρώτος πρώτος ό,τι "πρέπει". Ο μόνος τρόπος να τον ξεπεράσει ο καταστροφέας σε αριστερίλα είναι να μας πάει σε δραχμή και βενεζουελοποίηση. Αλλιώς αν μείνει εντός ΕΕ παίζει να γίνει πιο "νεοφιλελευθερος" από τον μπαμπά μητσοτάκουλα για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του κούλη.
Το δημόσιο αποζημιωσε τις τράπεζες για τα δις σαβουρα ομόλογα που τις φορτωσεΈγιναν δυο ανακεφαλαιώσεις των τραπεζών λόγο των κόκκινων δανείων , με λεφτά από τις μειώσεις των μισθών , των συντάξεων ,την κατάργηση δώρων κτλ κτλ κτλ , και με λεφτά ανθρώπων που ου δε πότε πήραν δάνειο κτλ
Πήραν οι τράπεζες όλη την “χασούρα” πίσω ,και έβγαλαν και κέρδος , πούλησαν μετά τα δάνεια σχεδόν τσάμπα σε εταιρίες διαχείρισης [ οπού οι τράπεζες είναι πάλι από πίσω ] , και τώρα παίρνουν και τα σπίτια .
Τελικά δεν ήταν και τόσο μαλάκες όταν έδιναν δάνεια και κάρτες με το τσουβάλι ακόμη και σε φοιτητές και σε ανέργους , και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά