μόλις 100σταρισουμε ξεκινα να αναβεις θρακα και παιρνε προπαραγγελίες .. επισης να τις πληρωνουν κιολας οχι μονο να παραγγελνουν .. οτι ειναι πληρωμενο πες μπαινει σχαρα ..
Αν δεν πληρωσουν, καταγγελια στον Αρειο Παγο!
μόλις 100σταρισουμε ξεκινα να αναβεις θρακα και παιρνε προπαραγγελίες .. επισης να τις πληρωνουν κιολας οχι μονο να παραγγελνουν .. οτι ειναι πληρωμενο πες μπαινει σχαρα ..
Θέμα χρόνου. Μην υποτιμάς τη δύναμη του μπαταχτσή και αυτού που τον πλήρωσε.δεν αναβω καρβουνα για κάτω απο 70 άτομα μεγάλε ... μαγαζι ειμαστε όχι λαμόγια
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (15 μέλη και 12 επισκέπτες)
σε μας δεν εχει δικαστικη οδο .. αμα δεν πληρωσεις κανεις τον αναστεναρη στα κάρβουνα ..Αν δεν πληρωσουν, καταγγελια στον Αρειο Παγο!
είχα. Δεν τις πλησιάζω ούτε στα 10 χιλιόμετρα πλέον.έχεις μετοχε΄ς τράπεζας ρε μουνάκι ;;
σε μας δεν εχει δικαστικη οδο .. αμα δεν πληρωσεις κανεις τον αναστεναρη στα κάρβουνα ..
γιατι ρε τυπε , εγω Εθνικη που έχω πανε γαμιωντας .. βεβαια αγόρασα στα ταρταραείχα. Δεν τις πλησιάζω ούτε στα 10 χιλιόμετρα πλέον.
είχα. Δεν τις πλησιάζω ούτε στα 10 χιλιόμετρα πλέον.
εγω τσιροτα και πρωτες βοηθειες (φιλι της ζωης μονο σε γυναικες)επιθετικό το νήμα εδω...
Θα κατσω
Κατι μου λεει οτι ψαχνεις συνεταιρο για την επομενη επιχειρηματικη σου κινησηέχεις μετοχε΄ς τράπεζας ρε μουνάκι ;;
εγω τσιροτα και πρωτες βοηθειες (φιλι της ζωης μονο σε γυναικες)
Ε μα,επρεπε να το ξεκαθαρισεις,αδικια να δεχτεις καμια λεκτικη επιθεσηπαιδια να ξεκαθαρίσουμε ομως κατι !! το νημα ειναι για τα πιστολιασμενα δανεια σπιτιων ετσι ; οχι επιχειρήσεων ; Μην τα μπλεξουμε και τσακωθουμε με λαθος ανθρώπους
κριση εχουμε γενικως - δεκτα και τα 5αριαΒαλε περιορισμο:
απο 8ρια και πανω!
ε ναι με τα μουνοπανα εδω μέσα.. τα ειδα που μπηκαν δυνάτα ναπουμε ... Ρουβίκωνες της δεξιαςΕ μα,επρεπε να το ξεκαθαρισεις,αδικια να δεχτεις καμια λεκτικη επιθεση
Πάντως τύπε επειδή ο δικός σου φαίνεται να πήρε μπρος και υπάρχει πιθανότητα να ξανάρθει άρχισε να ξεφορτώνεις την εθνικάρα σιγά σιγάπαιδια να ξεκαθαρίσουμε ομως κατι !! το νημα ειναι για τα πιστολιασμενα δανεια σπιτιων ετσι ; οχι επιχειρήσεων ; Μην τα μπλεξουμε και τσακωθουμε με λαθος ανθρώπους
κριση εχουμε γενικως - δεκτα και τα 5αρια
παντα αντικειμενικα παντα -ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΛΕΜΕΑντικειμενικά ομως, οχι τι πιστευουν οι ιδιες!
Νωρίς ακόμη, δεν έχει μπει στο νήμα η περιοχή θεσσαλονίκης και υπόλοιπα λόγω μπάλας.Θα μαζευτει κοσμος λες?Να αναψω καρβουνα