δεν σου φταιμε εμεις που ησουν καταθέτης !! να τα ειχες κατω απο το στρωμα τα λεφτα
Η μεσα στην τηλεοραση οπως η γρια σε εκεινο το σιριαλ!
δεν σου φταιμε εμεις που ησουν καταθέτης !! να τα ειχες κατω απο το στρωμα τα λεφτα
αστα φιλε απο μακεδονικο /χρεος/πλειστηριασμους κτλ η λεγομενη αριστερα δινει πασες στην λεγομενη δεξια και τουμπαλι για να μας πηδηξουν- μπλεξαμεΤον Κουλη τον ανέχονται αν κι εχει παει το χρέος στον πλανητη Άρη γιατί εκτελεί τις εντολές τους, σκοπιά= Μακεδονία, εμβόλια με το ζόρι, τανκς στην Ουκρανία, ξεπουλημα δημόσιας περιουσιας...
Τι να δω ρε τύπε , τα έπαθαΔες
Η Τρ. Πειραιώς “έκαψε” τους επενδυτές- Χειρότερη επενδυτική επιλογή της 15ετίας!
Την ιστορία την γράφουν οι νικητές. Ή μάλλον η ιστορία ασχολείται με τους νικητές, αφήνοντας στη σκιά τους χαμένους. Αυτό ισχύει και στο χρηματιστήριο.www.sofokleousin.gr
Εθνική: Χαρτοφυλάκιο 40 χιλ. ευρώ το 2007, αποτιμάται τώρα σε 22,40 ευρώ!
Εθνική: Χαρτοφυλάκιο 40 χιλ. ευρώ το 2007, αποτιμάται τώρα σε 22,40 ευρώ! -www.mikrometoxos.gr
Τι να δω ρε τύπε , τα έπαθα
Και για 200 χιλιάδες καμμένους δεν ακούστηκε τίποτα απολύτως! Αυτό θα πει καθεστώς, μόνο ό,τι θέλουν αυτοί φτάνει στα κανάλια και στις εφημερίδες και στις ντουντούκες στους δρόμους!
αστα φιλε απο μακεδονικο /χρεος/πλειστηριασμους κτλ η λεγομενη αριστερα δινει πασες στην λεγομενη δεξια και τουμπαλι για να μας πηδηξουν- μπλεξαμε
Είναι αλήθεια ότι οι μεγαλύτερες ιδιωτικές καταστροφές έγιναν με κυβέρνηση γαλάζια αριστερά σκουλήκια.Τι θες να πεις τύπε ; Ότι γαμήθηκαν οι μετοχές ;;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ... ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ !!!!!!!!!!
Και θα σου πουν κάτι γαλάζια βοθρολύμματα .... (barock - χλεχλερκ κοκ)
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ harvard με μεταπτυχιακά και PhD
να μην αγόραζες μετοχές !
Καφρίλα..Υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από funds ο Άρειος Πάγος - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση
Η συντριπτική πλειοψηφία της ολομέλειας του Αρείου Πάγου τάχθηκε υπέρ της δυνατότητας των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» ενυπόθηκων δανείων servicers να βγάζουν σε πλειστηριασμό σπίτια, που αποτελούν πρώτη κατοικία. Σύμφωνα με…thepressproject.gr
Ο,τι να'ναι.δεν σου φταιμε εμεις που ησουν καταθέτης !! να τα ειχες κατω απο το στρωμα τα λεφτα
Καφρίλα..
Τώρα θα την πληρώσουν και όσοι πράγματι δεν έχουν να πληρώσουν για το δάνειο,όχι μόνο οι μπαταχτσήδες.
Ο,τι να'ναι.
και που θα πηγαιναν οι μαυροι και τα Πακια ρε μαν ; στα Βριλησσια ?Ποιος τους φταίει που καβαλησαν το καλάμι να φυγουν απ τα, πατησια, να χρεωθουν 200 - 300 κ για να πανε σε μεζονέτα, στα Βριλήσσια
Μα εγώ είμαι υπέρ της προστασίας της πρώτης κατοικίας για όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν.Σου ρίχνω τον μισθό , η σου κλείνω το μαγαζί κτλ κτλ κτλ , σου ανεβάζω την δόση , και εκεί που πλήρωνες 10 και 15 χρόνια κανονικά κτλ , η και ακόμη κόντευες να ξεπληρώσεις το δάνειο , σου παίρνω το σπίτι επειδή είσαι μπαταχτσής
Μα όσοι αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν πρέπει να προστατεύονται.Σίγουρα υπάρχουν οι κουτοπόνηροι (δούλευα με μια τέτοια περίπτωση) που δε σήκωναν τηλέφωνο και έλεγαν "στα παπάρια μου ,σιγά μην πληρώσω, τι θα κάνουν το σπίτι θα μου πάρουν;". Το πρόβλημα βέβαια με αυτούς είνια ότι τα λεφτά που δεν έδιναν στην τράπεζα, δεν τα έχουν τώρα σε καταθέσεις ,άρα τη γάμησαν.
Υπάρχει και το κομμάτι του πληθυσμού που είχαν πάρει το δάνειο λίγο πριν τα μνημόνια. Συγγενής μου αγόρασε διαμέρισμα με το σύζυγο και οι δύο δημόσιοι υπάλληλοι διορισμένοι, οι μισθοί μειώθηκαν και άρχισαν να δυσκολεύονται στις πληρωμές. Μαγαζάτορες έχασαν επιχειρήσεις (συνέβη ξανά με τις καραντίνες) ,αυτοί τώρα δεν έχουν να πλρώσουν. Κάτι πρέπει να γίνει και για αυτούς.
Κάτι η νοοτροπία που ίσχυε μέχρι τα μνημόνια ότι αν δεν αγοράσεις σπίτι ή δε χτίσεις είσαι ένα τίποτα, κάτι η επιδειξιομανία του ελληνάρα, τώρα δεν τους σώζει τίποτα.
Σε κάθε περίπτωση οι ιδιοκτήτες θα γίνουν δισεκατομμυριούχοι αφού αγόρασαν πολύ φτηνά και η διαφορά απο την πώληση στον πληστειριασμό θα είναι αφορολόγητη ,ενώ αυτοί που θα αγοράσουν στους πλειστηριασμούς θα είναι οι λίγοι που έχουν ρευστότητα. Άντε τα παραθαλάσσια να τα πάρουν οι ξένοι για τις διακοπές τους.
Αλλάζει η ελληνική κοινωνία. Είμαστε από τις ελάχιστες χώρες στην Ευρώπη με τόσο μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού να είναι ιδιοκτήτες έστω και ενός ακινήτου. Τώρα θα γίνει όπως και σε άλλες χώρες. Όλοι στο νοίκι, υποθήκη και τα ακίνητα θα ανοίγουν σε μία μικρή μειοψηφία.
Μα εγώ είμαι υπέρ της προστασίας της πρώτης κατοικίας για όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν.
Άσχετα με τις μαλακίες που έλεγε ο κοινωνικός περίγυρος σε όσους δεν έχτιζαν σπίτι. Ή αλλιώς κοινωνικό bullying ή πίεση.
Ο Κούλης εξαγοράζει την ψήφο της ευάλωτης νεολαίας.Νέα γενιά κόκκινων δανείων με κούλη τώρα. Που υποχρεώνει τις τράπεζες να δίνουν στεγαστικά σε νέους με εισόδημα... 10k! πώς θα πληρώσει το δάνειο βρε μαλάκα κούλη αυτός? Μετά πάλι θα κλαίγονται δεν έχουν να πληρώσουν και χάρισε το κλπ. Η μέρα της μαρμότας.
Ή είναι εντελώς γκάου ο τύπος ή ξέρει ότι θα χάσει και βάζει νάρκες στους επόμενους.
αφου εχει ερθει η Μαικροσοφτ και η Αμαζον , θα παει να δουλεψει εκει ο νεος και θα το πληρωσειΝέα γενιά κόκκινων δανείων με κούλη τώρα. Που υποχρεώνει τις τράπεζες να δίνουν στεγαστικά σε νέους με εισόδημα... 10k! πώς θα πληρώσει το δάνειο βρε μαλάκα κούλη αυτός? Μετά πάλι θα κλαίγονται δεν έχουν να πληρώσουν και χάρισε το κλπ. Η μέρα της μαρμότας.
Ή είναι εντελώς γκάου ο τύπος ή ξέρει ότι θα χάσει και βάζει νάρκες στους επόμενους.
Μα όσοι αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν πρέπει να προστατεύονται.
Άλλωστε η στέγαση - όχι μεζονέτα ή βίλα - είναι ανθρώπινο δικαίωμα .