Sorry ale με την αλεπού έχω θέμα!
Αν την εχεις δεί κοτόπουλο τότε οκ.
Έχεις κάτι υπόψη σου;
Προβλέπω να σε μαδάει η πορναλεπού και μετά θα σε φάει.
Sorry ale με την αλεπού έχω θέμα!
Αν την εχεις δεί κοτόπουλο τότε οκ.
Έχεις κάτι υπόψη σου;
Κατάλαβα τι εννοείς! Έχεις κάτι υπόψη σου; Την ξέρεις και το λες;Προβλέπω να σε μαδάει η πορναλεπού και μετά θα σε φάει.
γιγαντας 1000 δικαια εχειςΠΕΣ ΤΑ!!!
ΚΡΟΣΣΑΡΑ και απ οτι λένε με πολύ μεγάλο λούτσο που γι αυτο και μόνο την λένε και τρανς και γυναικάρα και αγαπούλα και γκομενίτσα ή ότι άλλο τους κατέβει....
Πολλά δεν είναι τα 80 για CD;Κατάλαβα τι εννοείς! Έχεις κάτι υπόψη σου; Την ξέρεις και το λες;
κροοοςςς αλε ...και η ntaizy kai h trannoyla αλλα και πιθανον η stella fox που λεει η lia η διαφορα κατεμε μεταξυ τους ειναι στο κατα ποσον θυλυπρεπει αγορακια ειναι,δευτερον εχουν διαφορα στον τιμοκαταλογο μεταξη τους ,και πια κανει εκστρατεια στον εαυτο της οτι ειναι trans πρωτης γραμης παντος στο τριτο η ntaizy δεν συμετεχει! η φιλη σου η lia ασπουμε που δεν την ξερω ...την θεωρω τρανς και ομορφη trans!με εχει γυρισει η βιδα αναποδα τωρα με τα κωλο πμ σας και θελω να τα χωσω απο προχθες με την τρανουλα
τουτι εδω ρε που μου την παρουσιαζετε ως το μεγαλητερο κρεβατι της αθηνας τι ειναι ρε?
κροςς η τρανς ειναι ρε???
αι στο διαλο με ορισμενους φελους που μπλεξαμε
ΠΕΣ ΤΑ!!!
ΚΡΟΣΣΑΡΑ και απ οτι λένε με πολύ μεγάλο λούτσο που γι αυτο και μόνο την λένε και τρανς και γυναικάρα και αγαπούλα και γκομενίτσα ή ότι άλλο τους κατέβει....
[/quote
φιλε ουτε απ εξω δεν περναω απο την πορτα της κατι δεν μου κανει αλλα καθολου......
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΒΑΤΡΑΧΕ
Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΝΣ ΑΛΛΑ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΣΕ
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΜΑΚΙΑ
Θα σε διορθώσω λίγο μωράκι μου. Μην μου θυμώσεις το σωστό είναι Μέτρον Άριστον. Φιλάκια και μη με μαλώσεις για την παρατήρηση. Είναι από αγάπη ή και από την επιθυμία μου να πιάνω κουβέντα μαζί σου. Μάκια.
σωστος ο ζιζου παντακροοοςςς αλε ...και η ntaizy kai h trannoyla αλλα και πιθανον η stella fox που λεει η lia η διαφορα κατεμε μεταξυ τους ειναι στο κατα ποσον θυλυπρεπει αγορακια ειναι,δευτερον εχουν διαφορα στον τιμοκαταλογο μεταξη τους ,και πια κανει εκστρατεια στον εαυτο της οτι ειναι trans πρωτης γραμης παντος στο τριτο η ntaizy δεν συμετεχει! η φιλη σου η lia ασπουμε που δεν την ξερω ...την θεωρω τρανς και ομορφη trans!
μηπως την λενε Μ.Ο.??ναι
αν ακι δεν ειμαι φαν του ειδους παρολαυτα τωρα τελευταια εχω γνωρισει μια διασημη τρανσ που ισως βγω κια σημερα φιλικα και μονο και ειναι κουκλαρα που αν δεν με κρατουσε σε αμυνα το ανωμαλο μυαλο μου θα της την ειχα πεσει και ειναι και πολυ διασημη στην ελλαδα και διασημη ηθοποιος
την βλεπω και δεν μπορω να πιστεψω οτι ηταν ανδρας
μιλαμε για αψεγαδιαστο κορμι αλλα διστυχως δεν ειμια φαν αυτων των κοπελων-ransgenders
μη παιρνεται παραδειγμα τις πορνοταινιες του εξωτερικου διοτι εκει περνουν καστινγκ και μετα, μαλλια μεικ απ ολα ειναι στην τριχα .αν ειναι ετσι δειτε και τις στρειτ τσοντες οι κοπελες ειναι αγγελοι κουκλες μοντελα αν και φανταζομαι πως στη προσωπικη ζωη τους δεν ειναι ετσι το στημενο ειναι παντα και καλο το πρωινο ξυπνημα ειναι το προβλημα και επειδη λοιπον εχω δει καλοννες πως ειναι το πρωι και γυναικες και τρανς ενωω καλυτερα να μην το περιγραψω .υπαρχουν ομως παντα και οι εξαιρέσειςεγω δεν αμφισβητησα πως υπαρχουν ομορφες και σεξυ τρανς στην ελλαδα. απλα νομιζω πως σε αλλες χωρες (βραζιλια αμερικη) υπαρχουν περισσοτερες θεες. Απο τις τσοντες που βλεπουμε κρινοντας.
με εχει γυρισει η βιδα αναποδα τωρα με τα κωλο πμ σας και θελω να τα χωσω απο προχθες με την τρανουλα
τουτι εδω ρε που μου την παρουσιαζετε ως το μεγαλητερο κρεβατι της αθηνας τι ειναι ρε?
κροςς η τρανς ειναι ρε???
αι στο διαλο με ορισμενους φελους που μπλεξαμε