nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μαλλον μπερδεψες τα cd με τις τραβεστι
καλησπερα λια...τι κανεις κουκλα μου??
μαλλον μπερδεψες τα cd με τις τραβεστι
Τώρα θα σε μαλώσω.
Η Νικόλ πλέον συγκαταλέγεται στις τρανσέξουαλ και εξαιρείται δυστυχώς.
Η Sunrise είναι άπαιχτη με international specifications reputation , standar reference point.
Και θα σε ξανα μαλλώσω.
Ξέχασες την φοβερή πανέμορφη και αληθινή Μαρκέλλα και επιδειχτικά και άδικα παρέλειψες την εξ ίσου άπαιχτη την Lia Ts Love το ουρί της Σαλονίκης.
Αααχχχ βρε Τζούλη :-* βάλε το στήθος!!
Αλλη φορά μην το ξανακάνεις γιατί θα σε τιμωρήσω όταν κατεβεις Αθηνα η όταν ανέβω στην έδρα σου... :-*
μια χαρα εσυκαλησπερα λια...τι κανεις κουκλα μου??
αν μου βρεις εναν σπουδαιο λογο θα το σκεφτω..Τώρα θα σε μαλώσω.
Η Νικόλ πλέον συγκαταλέγεται στις τρανσέξουαλ και εξαιρείται δυστυχώς.
Η Sunrise είναι άπαιχτη με international specifications reputation , standar reference point.
Και θα σε ξανα μαλλώσω.
Ξέχασες την φοβερή πανέμορφη και αληθινή Μαρκέλλα και επιδειχτικά και άδικα παρέλειψες την εξ ίσου άπαιχτη την Lia Ts Love το ουρί της Σαλονίκης.
Αααχχχ βρε Τζούλη :-* βάλε το στήθος!!
Αλλη φορά μην το ξανακάνεις γιατί θα σε τιμωρήσω όταν κατεβεις Αθηνα η όταν ανέβω στην έδρα σου... :-*
Για ξεμπέρδεψέ με! Εσύ τί είσαι cd ή τραβεστί;μαλλον μπερδεψες τα cd με τις τραβεστι
το θεμα εδω δεν ειναι τι ειμαι εγω η τι εισαι εσυ .αν υπαρχουν ωραιες τραβεστι ειναι το θεμα και μου παραθετεις 2 μια ελεαννα και μια στελλα φοξ την ελεαννα δεν την γνωριζω βαλε καμια φωτο να την δουμε τωρα για την αλλη crosssssssssss 100% την πετυχα στο δρομο μια μερα ο τζιβιλιγκας απο το η θεια μου η χιππισσαΓια ξεμπέρδεψέ με! Εσύ τί είσαι cd ή τραβεστί;
γιατρε χαλαρωσε και μην εκνεριζεις το πουλεν θα εχουμε ιστοριεςΓια ξεμπέρδεψέ με! Εσύ τί είσαι cd ή τραβεστί;
Αν και η γνωριμία μας είναι μόνο απο εδώ.αν μου βρεις εναν σπουδαιο λογο θα το σκεφτω..
ευχαριστωΑν και η γνωριμία μας είναι μόνο απο εδώ.
Θάθελα επειδή σε εκτιμώ να σου πώ δυο τρια πραγματα κατα τη γνώμη μου.
Θα στα πώ αργότερα με πμ. ;;
Φιλικά βεβαια και χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω. :-*
Sorry ale με την αλεπού έχω θέμα!γιατρε μην χαλαρωσε και μην εκνεριζεις το πουλεν θα εχουμε ιστοριες
τι θεμα ρε τι γουσταρεις?Sorry ale με την αλεπού έχω θέμα!
ναιτι θεμα ρε τι γουσταρεις?
για το μεταξυ μας μια χαρα ειναι αλλα μεχρι εκει σορυ κι ολας αν την γουσταρεις παω πασο και εγω
Sorry ale με την αλεπού έχω θέμα!
απο θεσ/νικη εισαι ρε?
Άσε τις βίδες αρχηγέ, σημασία έχει το γκρόβερ!με εχει γυρισει η βιδα αναποδα τωρα με τα κωλο πμ σας και θελω να τα χωσω απο προχθες με την τρανουλα
τουτι εδω ρε που μου την παρουσιαζετε ως το μεγαλητερο κρεβατι της αθηνας τι ειναι ρε?
κροςς η τρανς ειναι ρε???
αι στο διαλο με ορισμενους φελους που μπλεξαμε
Έχεις κάτι υπόψη σου;Αν την εχεις δεί κοτόπουλο τότε οκ.
με εχει γυρισει η βιδα αναποδα τωρα με τα κωλο πμ σας και θελω να τα χωσω απο προχθες με την τρανουλα
τουτι εδω ρε που μου την παρουσιαζετε ως το μεγαλητερο κρεβατι της αθηνας τι ειναι ρε?
κροςς η τρανς ειναι ρε???
αι στο διαλο με ορισμενους φελους που μπλεξαμε