batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
παρτουζα1ο ποστ που δεν γράφεις τη λέξη "παρτούζα"
παρτουζα1ο ποστ που δεν γράφεις τη λέξη "παρτούζα"
και οσοι δεν γαμανε τρανς μενουνε σιγουρα αγαμητοι αυτο ειναι το μονο σιγουροοσοι γαμανε τρανς,ειναι σαν να γαμανε αντρες.
και οσοι δεν γαμανε τρανς μενουνε σιγουρα αγαμητοι αυτο ειναι το μονο σιγουρο
ε ναι ρε χοτυ με εχει κουρασει αυτο το (υπαρχουν ομορφες τραβεστι στην ελλαδα)αυτο το θεμα ειναι σχετικο παντου στον κοσμο υπαρχουν ομορφες ασχημες εντυπωσιακες τα παντα υπαρχουν για εμενα ελληνιδες ιταλιδες βραζηλιανες οι καλυτερεςΕ γ ρ α ψ ε ς ! ! !
ε ναι ρε χοτυ με εχει κουρασει αυτο το (υπαρχουν ομορφες τραβεστι στην ελλαδα)αυτο το θεμα ειναι σχετικο παντου στον κοσμο υπαρχουν ομορφες ασχημες εντυπωσιακες τα παντα υπαρχουν για εμενα ελληνιδες ιταλιδες βραζηλιανες οι καλυτερες
που το δες το ωραιο ρε φιλε???????και βεβαια υπάρχουν...από τις καλύτερες παγκόσμιος θα ανεβάσω και μια φωτογραφία....κορμί λαμπάδα σφικτό και λαχταριστό όπως βλέπουμε
αφου το θελετε η κορυφαια κατ εμε ειναι αυτη
εντυπωσιακη και με πολλες πλαστικες
και αυτη χωρις πολλες επεμβασεις
και αυτες ειναι ελαχιστο δειγμα .υπαρχουν πολλες ωραιες τραβεστι αυτες ομως βρηκα στο u tube υπαρχουν και αλλες που απλα δεν θελουν να εκτεθουν
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΒΑΤΡΑΧΕεχεται δει τρανσ με πολες πλαστηκες στα 50 δεν διαφωνω και οι δυο θεες
δυστυχος για μενα δεν την γνωριζα πρην την αλαγη..αλλα το εχω ξαναπει πεφταν τα σαγονια τα βραδυα στην συγγρου για πλακα γινοτανε τροχαιοΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΒΑΤΡΑΧΕ
Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΝΣ ΑΛΛΑ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΣΕ
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΜΑΚΙΑ
Όχι του ποδαριού τύπε;Σόρρυ παίδες... αλλά σαν τη μυρωδιά του μουνιού ..... δεν βαζω τίποτα!
εγω δεν την εχω παρει αλλα εχω γραψει χιλιομετρα απο αθηνων κορηνθου συγγρου καλο ξημερομα και καλα να περνατεεδωσε απαντησεις ο βατραχος ΤΕΛΟΣ
αφου το θελετε η κορυφαια κατ εμε ειναι αυτη
............
και αυτη χωρις πολλες επεμβασεις
και αυτες ειναι ελαχιστο δειγμα .υπαρχουν πολλες ωραιες τραβεστι αυτες ομως βρηκα στο u tube υπαρχουν και αλλες που απλα δεν θελουν να εκτεθουν
μαλλον μπερδεψες τα cd με τις τραβεστιHoty για μένα οι πιο όμορφες στην Αθήνα είναι η Ελεάννα και στη Σαλόνικα η StellaFox! Προσωπική άποψη πάντα.