You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Yπαρχει ζωη μετα τη Ferrari?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 587
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Φιλαρακο δες και για το wiesmann
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
εχουνε πολυ πλακα τα ναυαγια της ζωης που προσπαθουν να μου την "πουν" και αυτοακυρωνονται σαν τον αλλο που πηγε να μου την πει για το κοστος απο τα φρενα της ferrari μου και απο τη πολυ μαλακια ουτε καταλαβε οτι στην ουσια με επιβεβαιωνε οτι κανουν οσο ενα hundai
επισης πολυ πλακα εχουν οι αυτοκλητοι ψυχολογοι, που οχι απλα μου εχουν κανει ψυχογραφημα χωρις καν να γνωριζουν το παραμικρο για μενα, αλλα αμα τους αντιστρεψω την ψυχογραφια για εκεινους τρελαινονται
ελληνομπατιρηδες, κομπλεξικοι, παρτε το χαμπαρι, με τις τσαμπα μαγκιες και τις κομπλεξικες ταχα εξυπναδουλες το μονο που καταφερνετε ειναι να γινεστε νουμερα απο μηδενικα που ειστε.
ευχαριστω τους αξιοπρεπεις φιλους που μπορουν να συζητουν σοβαρα και μου στελνουν πμ.
Και εσύ τι είσαι βρε κακομοίρη; Είτε φιδέμπορας είτε νεόπλουτος καραγκίοζης που το μόνο πράμα πάνω του που τον κάνει να φαίνεται έστω και λίγο εντυπωσιακός είναι τα φράγκα του. Όταν βέβαια δεν έχεις ούτε το χαρακτήρα, ούτε την εμφάνιση, ούτε το μυαλό αλλά και ούτε την εικόνα που χρειάζεται για να σε υπολογίζουν οι άλλοι. Τα φράγκα, τα ακριβά ντυσίματα και τα κάρα βοηθάνε. Σάλτα γαμήσου ρε "στραβοχυμένε" wannabe πετυχημένε. Τραγί, ηλίθιε που μπαίνεις σε forum στο οποίο το 90% είναι άνθρωποι που δουλεύουν και για το τελευταίο δίευρο για να πεις λέξεις όπως ελληνομπατίρηδες. Καθυστερημένε πουτάνας γιε.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Και εσύ τι είσαι βρε κακομοίρη; Είτε φιδέμπορας είτε νεόπλουτος καραγκίοζης που το μόνο πράμα πάνω του που τον κάνει να φαίνεται έστω και λίγο εντυπωσιακός είναι τα φράγκα του. Όταν βέβαια δεν έχεις ούτε το χαρακτήρα, ούτε την εμφάνιση, ούτε το μυαλό αλλά και ούτε την εικόνα που χρειάζεται για να σε υπολογίζουν οι άλλοι. Τα φράγκα, τα ακριβά ντυσίματα και τα κάρα βοηθάνε. Σάλτα γαμήσου ρε "στραβοχυμένε" wannabe πετυχημένε. Τραγί, ηλίθιε που μπαίνεις σε forum στο οποίο το 90% είναι άνθρωποι που δουλεύουν και για το τελευταίο δίευρο για να πεις λέξεις όπως ελληνομπατίρηδες. Καθυστερημένε πουτάνας γιε.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Ρε συ τρολ είναι γιατί ασχολείσαι? Το όλο θέμα είναι για να κάνει λίγο ντόρο και να προκαλέσει. Το γιατί άγνωστο. Ποιος ζάπλουτος τύπος θα έμπαινε εδώ μέσα να ρωτήσει γνώμες για το ποιο αυτοκίνητο θα πάρει? Βασικά ποιος ζάπλουτος θα ήταν μέλος σε αυτό το φόρουμ!
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ρε συ τρολ είναι γιατί ασχολείσαι? Το όλο θέμα είναι για να κάνει λίγο ντόρο και να προκαλέσει. Το γιατί άγνωστο. Ποιος ζάπλουτος τύπος θα έμπαινε εδώ μέσα να ρωτήσει γνώμες για το ποιο αυτοκίνητο θα πάρει? Βασικά ποιος ζάπλουτος θα ήταν μέλος σε αυτό το φόρουμ!
Υπάρχουν ζάμπλουτοι που είναι αρκετά καθυστεριμένοι ώστε να πιστεύουν αυτά που λέει και αυτός. Οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση η απόγνωση κάποιου για προσοχή να τον οδηγούσε ακόμα και στο να μπαίνει σε τέτοιου είδους φόρουμ για να δείξει πόσο high class είναι.
Όπως και να'χει είτε είναι τρολ, είτε φιδέμπορας, είτε είναι αυτό που γράφει. Πάλι το ίδιο αηδιαστικός είναι στα μάτια μου. Ο άλλος εδώ μέσα μπορεί να τραβάει γερά ζόρια, να γαμιέται στην δουλειά και να μην μπορεί να τα φέρει βόλτα και βλέπει ένα μαλάκα να γράφει τις πίπες που γράφει αυτός. Στην Ελλάδα του σήμερα δεν παίζεις με τέτοια πράματα. Τυπάδες με τέτοια μυαλά θένε πούτσο, ξύλο και να τους σέρνεις γυμνούς μέσα από φυτίες κάκτων.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
εχω κανει test drive σε ενα τετοιο στην Αμερικη... μπορει να ειναι εντυπωσιακο εμφανισιακα και με πολλα μπλιμπλικια αλλα μονο το γεγονος οτι δεν ακους τιποτα παρα μονο τα λαστιχα ειναι απο μονο του πολυ αρνητικο για μενα. (υπαρχει λενε το option να παιζει το ηχοσυστημα ηχο μηχανης αναλογα με το γκαζι που πατας αλλα αυτα ειναι υπερβολικα γκατζετιστικα για μενα, προτιμω the real thing)
Σε χάλασε η άμεση μέγιστη ροπή λόγω ηλεκτροκινητήρα?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το nsx επαιξε στις 9 αυτες σελιδες ´η μαλακιστηκατε παλι με τα κιτσαρια που διαβαζουμε σε καθε νημα αυτοκινητου;
Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
Σε χάλασε η άμεση μέγιστη ροπή λόγω ηλεκτροκινητήρα?
Ίσως τον χάλασε ο λογαριασμός της ΔΕΗ
Ειχε και φωτοπουλοπαραβαλο για καφε και σαντουιτς ;)
RickDick
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
προσεχε μη σκισεις κανενα καλσον ρε τσεγκεβαρα του κωλου δεν ξερω στην κοσμαρα που φιαχνεις στην κεφαλα σου απο την πρεζα δεν υπαρχουν πλουσιοι και φτωχοι, στον πραγματικο κοσμο στον οποιο εισαι ενα εκπτωτο σκουπιδι υπαρχουν, και δεν προκειται να απολογηθω ουτε σε ενα μηδενικο σαν εσενα ουτε σε κανεναν για την οποια επιτυχια απολαμβανω υστερα απο χρονια σκληρης δουλειας και ρισκων τα οποια εσυ και το συναφι σου ουτε τολματε να σκεφτειτε καθως ειστε δειλοι χεστες και τεμπεληδες στην πραγματικη ζωη. Για ολα σου φταιει η κοινωνια και οι κακοι καπιταλιστες, δε σου φταιει ποτε η μαλακια που εχεις στον εγκεφαλο, ουτε το οτι εισαι τεμπελης που το μονο που σε νοιαζει ειναι να δουλευεις 5 ωρες και τις μισες να λουφαρεις αλλα να πληρωνεσαι, ουτε οι κυβερνησεις που ψηφιζεις, αν θες να σωθεις λοιπον απο τον "ματαιο τουτο κοσμο" που εισαι αναγκασμενος να ζησεις μπορεις να αυτοκτονησεις ή να μεταναστευσεις στην Κουβα. Φιμωτρο σε ενα δημοσιο διαλογο δε θα βαλεις εσυ,. αμα δε σου αρεσουν οσα λεω ή δε σε νοιαζουν τα super sport αυτοκινητα να μην τα διαβαζεις οπως δε διαβαζω κι εγω και δε συμμετεχω θεματα που δε με αφορουν, τη δικτακτορια του προλεταριατου που πας να επιβαλλεις να τη βαλεις στον κωλο σου μπαγλαμα! Αντε μπραβο γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της με τους κομπλεξαρες!Υπάρχουν ζάμπλουτοι που είναι αρκετά καθυστεριμένοι ώστε να πιστεύουν αυτά που λέει και αυτός. Οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση η απόγνωση κάποιου για προσοχή να τον οδηγούσε ακόμα και στο να μπαίνει σε τέτοιου είδους φόρουμ για να δείξει πόσο high class είναι.
Όπως και να'χει είτε είναι τρολ, είτε φιδέμπορας, είτε είναι αυτό που γράφει. Πάλι το ίδιο αηδιαστικός είναι στα μάτια μου. Ο άλλος εδώ μέσα μπορεί να τραβάει γερά ζόρια, να γαμιέται στην δουλειά και να μην μπορεί να τα φέρει βόλτα και βλέπει ένα μαλάκα να γράφει τις πίπες που γράφει αυτός. Στην Ελλάδα του σήμερα δεν παίζεις με τέτοια πράματα. Τυπάδες με τέτοια μυαλά θένε πούτσο, ξύλο και να τους σέρνεις γυμνούς μέσα από φυτίες κάκτων.
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ίσως τον χάλασε ο λογαριασμός της ΔΕΗ
Ειχε και φωτοπουλοπαραβαλο για καφε και σαντο
υιτς ;)
RickDick
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
με χαλασε η αισθηση οτι οδηγω ενα πλυντηριο με ροδες. Επισης η υπερβολικη χρηση ηλεκτρονικων βοηθηματων καταστρεφει την ιδια την ουσια της οδηγησης. Αμα θελω τον καλυτερο αυτοματο πιλοτο που θα πηγαινει το αμαξι μονο του παιρνω σωφερ στην τελικη ή αν ημουν σαν τον μανασου θα επαιρνα λεωφορειο χωρις να πληρωσω και εισητηριο για να ριξω τον καπιταλισμοΣε χάλασε η άμεση μέγιστη ροπή λόγω ηλεκτροκινητήρα?
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
με χαλασε η αισθηση οτι οδηγω ενα πλυντηριο με ροδες. Επισης η υπερβολικη χρηση ηλεκτρονικων βοηθηματων καταστρεφει την ιδια την ουσια της οδηγησης. Αμα θελω τον καλυτερο αυτοματο πιλοτο που θα πηγαινει το αμαξι μονο του παιρνω σωφερ στην τελικη ή αν ημουν σαν τον μανασου θα επαιρνα λεωφορειο χωρις να πληρωσω και εισητηριο για να ριξω τον καπιταλισμο
ναι ρε ρικχιχιντ γαμήσια μεστη φεράρι με τη τζούλια
Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
Τελικα στο βασικο ερωτηματι απαντας;; Υπαρχει ζωη η οχι;;;;; Μας κρατας σε αγωνια...
Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
Ρικιχεντ επειδη δεν εχω μπει σε φερραρι να ρωτησω κατι ο αδαης;; Η φεραρι εχει θηκη για φραπεδοποτηρο η οχι;;;;