manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
εγω δεν ξερω αρα να μη μιλαω, αλλα εσυ προφανως με ξερεις και εχεις πληρη αποψη κλασσικο δειγμα ξερολα ελληναρα, εσεις την καταστρεψατε την Ελλαδα, καλα να παθετε, μακαρι να σας κοψουν τελειως τα λεφτα οι τραπεζες να ψοφησετε να ησυχασουμε. φτωχομπινεδες εξυπνακιδες
αντε αυτοκτονα τωρα και καλο υπολοιπο της βραδιας πισω απο την οθονη σου, εγω παω να παρω τη γκομενα μου και τις φιλες της να τις παω Βερτη.
Αυτός.. Γράφει αυτό: κλασσικο δειγμα ξερολα ελληναρα, εσεις την καταστρεψατε την Ελλαδα, καλα να παθετε, μακαρι να σας κοψουν τελειως τα λεφτα οι τραπεζες να ψοφησετε να ησυχασουμε. φτωχομπινεδες εξυπνακιδες
Και μετά γράφει αυτό: αντε αυτοκτονα τωρα και καλο υπολοιπο της βραδιας πισω απο την οθονη σου, εγω παω να παρω τη γκομενα μου και τις φιλες της να τις παω Βερτη.
Τώρα στο θέμα μας, εγώ τύπε είχα την veyron αλλά την πούλησα γιατί μου καιγε πολύ και κλάταρε συχνά όταν πήγαινα στο αμπέλι απ΄το χωματόδρομο (πολλά τα έξοδα). Πήρα ένα peugeot 106 rally λοιπόν και όποτε δω ferrari της κολλάω και βαράω κόφτες με το καμινέτο sebring που έχω για εξάτμιση να πετάει άκαυτες, σε απόχρωση γαλάζιο της αυγής οπότε όπως καταλαβαίνεις και αυτό καίει πολύ άρα θα το πουλήσω και αυτό και θα πάρω ποδήλατο. Προτάσεις για ποδήλατο παιδιά θα του βάλω και πατητούρες πίσω να μπορώ να πηγαίνω το γκομενάκι μου για λιόσπορους στο σύνταγμα. Επίσης το υπόλοιπο μετοχικό μου πακέτο, από το εργοστάσιο το πούλησα στον Μάνθο γιατί καιγότανε συχνά.