Νέα

Yπαρχει ζωη μετα τη Ferrari?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τι εγινε παιδες?
τσιμπησε κανεις στην λουγκρα με την δηθεν φεραρι κλπ?? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
όλοι τύπε

μας πήγε και βόλτα

θα σας παει το μοντελο που πηδαω με την παναμερα μου  :S :S :S :S :S :S :S :S

AutoPro-porsche_panamera_turbo_my2014-fb3b0.jpg

Συνημμένα

• panamera.jpg
    panamera.jpg
    141,2 KB · Εμφανίσεις: 37

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
με χαλασε η αισθηση οτι οδηγω ενα πλυντηριο με ροδες. Επισης η υπερβολικη χρηση ηλεκτρονικων βοηθηματων καταστρεφει την ιδια την ουσια της οδηγησης. Αμα θελω τον καλυτερο αυτοματο πιλοτο που θα πηγαινει το αμαξι μονο του παιρνω σωφερ στην τελικη ή αν ημουν σαν τον μανασου θα επαιρνα λεωφορειο χωρις να πληρωσω και εισητηριο για να ριξω τον καπιταλισμο  :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
προσεχε μη σκισεις κανενα καλσον ρε τσεγκεβαρα του κωλου :jerking: δεν ξερω στην κοσμαρα που φιαχνεις στην κεφαλα σου απο την πρεζα δεν υπαρχουν πλουσιοι και φτωχοι, στον πραγματικο κοσμο στον οποιο εισαι ενα εκπτωτο σκουπιδι υπαρχουν, και δεν προκειται να απολογηθω ουτε σε ενα μηδενικο σαν εσενα ουτε σε κανεναν για την οποια επιτυχια απολαμβανω υστερα απο χρονια σκληρης δουλειας και ρισκων τα οποια εσυ και το συναφι σου ουτε τολματε να σκεφτειτε καθως ειστε δειλοι χεστες και τεμπεληδες στην πραγματικη ζωη.  Για ολα σου φταιει η κοινωνια και οι κακοι καπιταλιστες, δε σου φταιει ποτε η μαλακια που εχεις στον εγκεφαλο, ουτε το οτι εισαι τεμπελης που το μονο που σε νοιαζει ειναι να δουλευεις 5 ωρες και τις μισες να λουφαρεις αλλα να πληρωνεσαι, ουτε οι κυβερνησεις που ψηφιζεις, αν θες να σωθεις λοιπον απο τον "ματαιο τουτο κοσμο" που εισαι αναγκασμενος να ζησεις μπορεις να αυτοκτονησεις ή να μεταναστευσεις στην Κουβα. Φιμωτρο σε ενα δημοσιο διαλογο δε θα βαλεις εσυ,. αμα δε σου αρεσουν οσα λεω ή δε σε νοιαζουν τα super sport αυτοκινητα να μην τα διαβαζεις οπως δε διαβαζω κι εγω και δε συμμετεχω θεματα που δε με αφορουν, τη δικτακτορια του προλεταριατου που πας να επιβαλλεις να τη βαλεις στον κωλο σου μπαγλαμα! Αντε μπραβο γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της με τους κομπλεξαρες!

αντε πανε παρε κανα ταουν μειτ ρε ναυαγιο που μιλας κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:

Dsc01629.jpg

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
προσεχε μη σκισεις κανενα καλσον ρε τσεγκεβαρα του κωλου :jerking: δεν ξερω στην κοσμαρα που φιαχνεις στην κεφαλα σου απο την πρεζα δεν υπαρχουν πλουσιοι και φτωχοι, στον πραγματικο κοσμο στον οποιο εισαι ενα εκπτωτο σκουπιδι υπαρχουν, και δεν προκειται να απολογηθω ουτε σε ενα μηδενικο σαν εσενα ουτε σε κανεναν για την οποια επιτυχια απολαμβανω υστερα απο χρονια σκληρης δουλειας και ρισκων τα οποια εσυ και το συναφι σου ουτε τολματε να σκεφτειτε καθως ειστε δειλοι χεστες και τεμπεληδες στην πραγματικη ζωη.  Για ολα σου φταιει η κοινωνια και οι κακοι καπιταλιστες, δε σου φταιει ποτε η μαλακια που εχεις στον εγκεφαλο, ουτε το οτι εισαι τεμπελης που το μονο που σε νοιαζει ειναι να δουλευεις 5 ωρες και τις μισες να λουφαρεις αλλα να πληρωνεσαι, ουτε οι κυβερνησεις που ψηφιζεις, αν θες να σωθεις λοιπον απο τον "ματαιο τουτο κοσμο" που εισαι αναγκασμενος να ζησεις μπορεις να αυτοκτονησεις ή να μεταναστευσεις στην Κουβα. Φιμωτρο σε ενα δημοσιο διαλογο δε θα βαλεις εσυ,. αμα δε σου αρεσουν οσα λεω ή δε σε νοιαζουν τα super sport αυτοκινητα να μην τα διαβαζεις οπως δε διαβαζω κι εγω και δε συμμετεχω θεματα που δε με αφορουν, τη δικτακτορια του προλεταριατου που πας να επιβαλλεις να τη βαλεις στον κωλο σου μπαγλαμα! Αντε μπραβο γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της με τους κομπλεξαρες!

Καταρχήν, είσαι κουτός, νταξ σε καταλαβαίνω εν μέρει είδες τύπους στυλ νιπλ και δημητρης76ps που το παίζουν highclass και δικτυωμένοι και είπες εμένα γιατί να μην με πιστέψουν ότι οδηγάω ferrari, πηδάω Τζούλιες αλλά occasionaly ρε παιδί μου πάω στην Φυλής για να πηδήξω με τάλιρο. Γιατί να μην με προσέξουν και εμένα λίγο; Έστω και διαδικτυακά να κάνω το κομμάτι μου; Εμ μάλλον ο κομπλεξάρας, απένταρος Έλληνας που βαριέται να πάει στην δουλειά έχει μια ρανίδα περισσότερη φαιά ουσία από'σένα.
Παρόλαυτα μωρή παλιαδέρφο attention whore πούλα την Ferrari και πάρε ένα wreckingball να κάνεις την miley μπας σε προσέξει κανένας. Που γαμάς στην φυλής και κάνεις και thread για το τι supercar να πάρεις, τενεκέ.
Είτε οδηγείς Ferrari είτε οδηγείς αυτό:
455828198_48dc884691.jpg

Στον πούτσο μας. Το ίδιο μαλάκας θα παραμείνεις.

Να σου κάνω και μια πρόταση; Επόμενο thread: Dinner με Obama τι smokin να φορέσω;

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ολα αυτα που λεει ο τυπος με κανουν να βαλω και εγω το λιθαρακι μου  :)

Αν ΔΕΝ εχεις καταλαβει οτι ακυρωνεσαι ΜΟΝΟΣ σου τοση ωρα.

Λες πως ειμαστε φτωχομπινεδες κτλ κτλ και οτι ειμαστε (η λεξη της χρονιας) "ναυαγια" και μας φταιει ο καπιταλισμος και αλλες τετοιες πιπες.

Ν ερωτησεις.Αν μας τα κοψουν ΟΛΑ οπως ευχεσαι,εσυ απο που θα τρως ? Εσενα πως θα δουλεψει το εργοστασιο σου ? Ποσα εχεις βγαλει εξω και μας το παιζεις και μαγκας ? Ενας ανθρωπος με ΤΟΣΟ σπουδαιες γνωσεις οπως εσυ και δεν εχεις καταλαβει οτι θα σε παρει και εσενα η μπαλα με ολα αυτα.

Για μενα (αν και ξερω πως θα με χαρακτηρισεις ναυαγιο επειδη παω κοντρα στις μεγαλομανειες και στον ψυλογικα βιασμενο κοσμο σου) οσο δεν ανεβαζεις αποδεικτικα θα εισαι ενας βλακας χειροτερος απο αλβανους που προσπαθουν να κανουν σκοντο στο 20ευρω.Οποτε καλο θα ηταν το επομενο ποστ σου να ηταν καμια φωτο δειχνοντας μας την αιγλη που ΤΟΣΟ πολυ λαχταραμε και σε ζηλευουμε γι'αυτο

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Kαλησπερα τυποι :hi:

Δεν καταλαβαινω γιατι κραζετε τον νηματοθετη, στις μερες μας πλεον ειναι πολυ ευκολο να αποκτησεις supercars. Eγω πχ εχω 6 ferrari, 2 mclaren, 4 gtr, 5-6 nsx, ενα pagani και μια veyron (μπουρουχα μην το αγορασετε, δεν στριβει με την καμμια) Kαι οχι μονο αυτο, αλλα τα τρεχω και στο nurburgring τα σαβατοκυριακα

Ιδου η enzo για οποιον δεν πιστευει
URL]]

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
πρωτα πουλησε τη φερραρι και μετα πηδηξε τη ρωσιδα καλονη ο τυπος? Μετα τι θα μας ανακοινωσει?
:orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom