Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
χα,χα,χα.
ειναι στρατιωτικο τυπε.
δεν γινεται.
ουτε ο κυριακου λεμε.
Ο τράκης όμως;;;;
χα,χα,χα.
ειναι στρατιωτικο τυπε.
δεν γινεται.
ουτε ο κυριακου λεμε.
κανεις.Ο τράκης όμως;;;;
Παμε maison de bricolage να δειξουμε επιπεδο!!! Αλλα πρωτα να τσιμπισουμε κατι περουβιανο στο nikkei να πουλησουμε μουρη γιατι το φαγητο κατα τα αλλα μαπα αλλα βαρεθηκα το σουσσι της maison ;)
Τυπε ανεβασε photos που εισαι αγκαλια με τα γκομενακια μεσα στα ακριβα σου αυτοκινητα να τους ταπωσεις ολους.
δοκιμασε να κλεισεις τα παραθυρατυπε θα ανεβαζα εγω φοτος με γκομενακια μεσα σε φερραρι αλλα μου γραφει συνεβη ενα σφαλμα :S :S :S :S
μην ζοριζεσαι γιατι πανω απο ενα γκομενακι και αυτο κοντοπουτανο,δεν χωραει στο φερετροτυπε θα ανεβαζα εγω φοτος με γκομενακια μεσα σε φερραρι αλλα μου γραφει συνεβη ενα σφαλμα :S :S :S :S
μην ζοριζεσαι γιατι πανω απο ενα γκομενακι και αυτο κοντοπουτανο,δεν χωραει στο φερετρο
δοκιμασε να κλεισεις τα παραθυρα
Το συνημμένο σας δεν μπόρεσε να αποθηκευτεί. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος για να σταλθεί ή το αρχείο είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο του διακομιστή.
Παρακαλώ συμβουλευτείτε τον διαχειριστή συστήματος για περισσότερες πληροφορίες.
ti sto poutso :S :S :S :S :S
χα,χα,χα.
ειναι στρατιωτικο τυπε.
δεν γινεται.
ουτε ο κυριακου λεμε.
οπότε εχει προσωπικό 24/7.
Εναν διακόπτη θα σηκώσουνε μωρε
Μιας και ημαστε ψαγμενοι... Lear jet ή bombardier να αγορασω; Η το leasing συμφερει καλυτερα;;; να το παρκαρω ταναγρα η στο ελ βενιζελος; Ο μαραθωνας νομιζω ειναι passé....
Αλλα πρωτα θα κανω την καρδια μου πετρα να παω μια βολτα στο βερτη
βερτης μονο κυριακη ρε. σαββατο ειναι για teatro μοσχατο
εχεις μεγαλο κοινο απο πισω που σε στηριζει και δε βλεπω να κραζειςβερτης μονο κυριακη ρε. σαββατο ειναι για teatro μοσχατο
εχεις μεγαλο κοινο απο πισω που σε στηριζει και δε βλεπω να κραζεις
για την ψηφοφορια λεω στο αλλο νημα,με επιασες?
Δεν κάνω πλάκα για το αεροπλανάκι.
Ενας τύπος στην Λάρισα είχε ένα sting.
Εμπορος καφέ, πολλά φράγκα.
Είχε μία alfa romeo να μετακινείται για τα κοντινά και το αεροπλανάκι του για τις μεγάλες βόλτες.
Αρχοντας ο τύπος.
Επισης ένα αυτοκίνητο όσο γαμάτο και αν είναι, μπορεί να το οδηγήσει και μια χαζογκόμενα.
Το αεροπλάνο όμως?