Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
Ακομη ειναι στα matchbox.
Οταν μεγαλωσει θα παρει marklin.
Εγραψες!
Ακομη ειναι στα matchbox.
Οταν μεγαλωσει θα παρει marklin.
και μια s class του 2012 της εταιριας
παρε τηλ ταναγρα γτ εχει κινηση το τελευταιο καιρο,μαθε και ενημερωσε με εε,περιμενωΜιας και ημαστε ψαγμενοι... Lear jet ή bombardier να αγορασω; Η το leasing συμφερει καλυτερα;;; να το παρκαρω ταναγρα η στο ελ βενιζελος; Ο μαραθωνας νομιζω ειναι passé....
παρε τηλ ταναγρα γτ εχει κινηση το τελευταιο καιρο,μαθε και ενημερωσε με εε,περιμενω
αμα μετραγες,θα ειχες θεση στο τατοι διπλα απο το υποστεγο του κυριακουΕννοειται!!! Πως θα πηγαινουμε στην ταναγρα;;; Με ελικοπτερο δεν νομιζω να καταδεχτεις κατι κατωτερο;;;
αμα μετραγες,θα ειχες θεση στο τατοι διπλα απο το υποστεγο του κυριακου
Μιας και ημαστε ψαγμενοι... Lear jet ή bombardier να αγορασω; Η το leasing συμφερει καλυτερα;;; να το παρκαρω ταναγρα η στο ελ βενιζελος; Ο μαραθωνας νομιζω ειναι passé....
Δεν υπάρχει πια το αεροδρόμιο του Μαραθώνα. Στην θέση του έγινε το ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο. Στην Ελλάδα πρέπει να καταστραφεί κάτι προκειμένου να φτιαχτεί κάτι άλλο....
Τα συγχαρητηρια μου!!! Ψαγμενος βλεπω
Ακομα ομως δεν με βοηθανε οι συμπαιχτες εδω... Lear jet ή bombardier? Leasing ή αγορά;;;;
ελα να με παρεις γτ το δικο μου ειναι συνεργειο στο κυρ Κωστα,οκ?τα λεμε μεταΕννοειται!!! Πως θα πηγαινουμε στην ταναγρα;;; Με ελικοπτερο δεν νομιζω να καταδεχτεις κατι κατωτερο;;;
Δὲν εἶναι σωστὸν νὰ ἀμφισβητῶμεν τὸν νηματοθέτην, δὲν ἔχομεν ἑρείσματα.
Πάντως, ἐπειδὴ ὄντως εἶναι δύσκολον νὰ συγκρίνῃ τις τὴν Ferrari μὲ ἕτερον ὄχημα, θὰ ἡμπόρῃ κάποιος νὰ ἐκκινήσῃ μὲ μίαν παλαιὰν Mondial:
http://[URL unfurl="true"]www.thesupercars.org/wp-content/uploads/2009/08/Ferrari-Mondial.jpg[/img[/URL]]
Ἐνόμιζον ὅτι ἡ κτήσις καὶ ἡ κατοχὴ της θὰ ἦτο τελείως ἀπρόσιτος. Φίλος κτήτωρ ἀπέδειξεν τὸ ἀντίθετον καὶ ἐξεπλάγην εὐχαρίστως.
[/quote] Aγαπητέ και αξιοπρεπη φιλε, οι συγχρονες ferrari δυστυχως δεν εχουν την αιγλη των παλαιοτερων ουτε την συλλεκτικη τους αξια, ο λογος απλος, η εταιρια αποφασισε να αντικαθιστα συχνοτατα τα μοντελα της (τα πιο προσιτα τουλαχιστον) ωστε να κρατουν υψηλη αξια τα πανακιβα ειδικα αυτοκινητα που παραγουν για τους εμιρηδες και τους ποδοσφαιριστες. Αποτελεσμα αυτοκινητα σαν την F430 που για καποιον φτωχο ειναι εξωτικο ονειρο,για καποιον πιο ευκαταστατο ειναι σαν να αγοασει απο την γκαμα της mercedes ενα αυτοκινητο Α class, εχεις merc αλλα δεν εχεις κι ολας. Κατι αντιστοιχο (με μεγαλη διαφορα στα νουμερα ομως) συμβαινει και στην entry line , δεν λεω οτι δεν ειναι πολυ καλα αυτοκινητα αλλα σε εναν πελατη σαν κι εμενα δημιουργουν τα παρακατω θεματα:
1. δεν ειμαι ο χαμιλτον , για να πας γρηγορα μια ferrari πρεπει να εισαι
2. εξαιρετικα ντελικατες κατασκευες
3. αξια μεταπωλησης μειωνεται δραματικα, δεν ειναι συλλεκτικα λογο του μεγαλου αριθμου, τωρα αν σε 100 χρονια μεινουν 5 στον πλανητη ε ναι θα ειναι συλλεκτικες αλλα με αυτη τη λογικη συλλεκτικη ειναι και μια cortina ή μια lancia intergralle που μου προτεινε ένας άλος φίλος πιο πισω. Δειτε ποσο πωλειται σημερα μια 360 ας πουμε, ακομα και η παλαι ποτε συλλεκτικη california, η καινουρια το νιωθεις οτι δε θα μπει ποτε σε κανενα σαλονι.
4. στην φτωχη αποικία αποτυχημενων ελληναραδων που λεγεται Ελλαδα, το να κυκλοφορεις με ενα τετοιο αυτοκινητο ειναι μια διαρκης μαχη με το ελκος και το ζεν για να μη φυτεψεις καταλαθος κανεναν εξυπνακια που θα στο γδαρει ή θα προσπαθησει να σου κανει σφηνα με κανα φιαγμενο saxo το οποιο αξιζει οσο ο προφυλακτηρας μου για να το παιξει μαγκας στον ετερο μαλακα που εχει παρεα του.
5. Δεν παω στα μπουζουκια τοσο συχνα για να με κοφτει να το βαλουν διπλα στην εισοδο και να κανουν φιγουρα με το δικο μου το αμαξι. Και οταν παω προτιμω να παω με την merc που ειναι limo, οτι ειναι το σμοκιν στο ντυσιμο δλδ.
6. Επειδη ειναι φιαγμενα για πιστα, τα αυτοκινητα αυτα υποφερουν μεσα στην πολη, εγω θελω το αυτοκινητο να το χαιρομαι ολη τη μερα, να παω με αυτο στο εργοστασιο μου,να παω για φαγητο στο κολωνακι και να παρκαρω στο δρομο, να μην περιμενω ποτε θα παει μια το βραδυ για να κυκλοφορησω χωρις να παρω το συμπλεκτη στο χερι λογω κινησης και σταματα ξεκινα, ουτε να εχω σε καθε φαναρι γυρω μου ναυαγια μεσα σε κορεατικους κουβαδες να επαναλαμβανουν οτι τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια 9στην καλυτερη) ή να σε καταριουνται επειδη εσυ εισαι επιτυχημενος και αυτοι ναυαγια.
το κοστος συντηρησης ειναι λογικο αν λαβεις υπ οψιν σου τι κυκλογφορεις καιτι υπηρεσιες service και ασφαλισης εχεις, αν πας να το συγκρινεις με κανα hundai εννοειται οτι οι δισκοι/τακακια της f430 κοστιζουν οσο ολο το hundai.
τελος, για το θεμα γκομενομαγνητη, τα πολυ υπερβολικα αυτοκινητα προσελκυουν κατα βαση κα πιο υπερβολικες γυναικες, δεν στοχευω ουτως ή άλλως σε καμια κομώτρια απο το μπουρνάζι, το target group μου ειναι αλλου, ουτως η άλλως σε ενα οποιοδηποτε αυτοκινητο over 100K καποιας σοβαρης εταιριας δεν εχει μπει ποτε το 99,99% των γυναικων που βρισκονται στην Ελλαδα και οταν μπουν εχει πλακα να τις βλεπεις να προσπαθουν να το παιξουν cool :D
για εναν φιλο πιο πισω που μου εβαλε το βιντο GTR με CHEVY, να του πω οτι σε αυτα τα λεφτα παιζει ρολο ταιριαζει σε σενα και οχι τι ειναι, πριν μερικα χρονια που βγηκε η pagani ή κατι άλλες μικρες κατασκευαστριες super cars (koenigsegg κλπ) δεν τις ηξερε ουτε η μανα τους, το μονο μαρκετινγκ που εκαναν προκειμενου να πεισουν ηταν οι εξωφρενικες τιμες τους, η δεσμευση για λιγα κομματια και τιποτε αλλο. Το Νισσαν το ειχα για 2 χρονια, το πηρα κανα χρονο αφου πρωτοβγηκε, αλλη φορα θα σου πω και περιστατικα νεοελληναραδικης μιζεριας οταν εκανα το λαθος να ανεβασω βιντεο στο YT να καταλαβεις γιατι σε αυτη τη χωρα πρεπει να κανει τη χαρη ο Κιμ και να ριξει το μισο του πυρηνικο οπλοστασιο χα χα χα. Το CHEVY εχει και αυτο απο πισω του βαρια κληρονομια για οποιον ξερει, δεν ειναι το απροσωπο αμαξι της γραμμης παραγωγης, εχει αλλου τυπου μυθο απο πισω και ειναι και bargain σε θεμα value for money. Για το αν τραβα τα βλεμματα , που νοιαζει τους περισσοτερους, ας μου πειτε εναν που δε θα γυρισει να κοιταξει ενα κιτρινο corvette που ξεκινα με ενα μιλι burnout απο το φαναρι ή θα το δει με κατεβασμενη οροφη παρκαρισμενο διπλα σε χιλιαδες cayenne και x5 του δεκαχιλιαρου που πνιγουν το παρκινγκ καθε μαγαζιου διασκεδασης.
αυτα, και ευχαριστω ολους οσους μιλησαν σοβαρα και οσους μου εστειλαν πμ με προτασεις, με τα ανηλικα κομπλεξικα απλα δεν ασχολουμαι.
Εν τω μεταξύ το θέμα βρωμάει τρολλιά από χιλιόμετρα!
παιζει να μην εχει λεφτα ουτε για τα σηματα του 2016
για μενα η κορυφαια merc ειναι η s class, η maybach απλα προσπαθησε κακως κατα τη γνωμη μου να μμηθει τη bentley, το αποτελεσμα μπορει να ειναι εντυπωσιακο και ακριβο αλλα ειναι υβριδιο, καλυτερα να παρεις απευθειας μια bentley ή μια rolls αμα σου αρεσει η βρεττανικη αποψη της πολυτελειας ή μια s class μα θες μια επιχειρηματικη limo με εξαιρετικη ποιοτητα και υλικα αλλα και με βιομηχανικη τελειοτητα.αν οντως ρωτας σοβαρα φιλε την απαντηση την ξερεις ηδη! Και τιν εχεις και στον τιτλο . ΔΕΝ υπαρχει ωη μετα τη ferrari . Δες λιγο και στις δημοπρασιες απο τους συλλεκτες τι γινεται! μονο ferrari τπτ αλλο .
Ουτε καν να το σκεφτεις δλδ.. Τωρα αν οντως θελεις μια αλλαγη προφανως ολα αυτα ειναι καλα δε τιθεται θεμα. Προσωπικα θα πηγαινα σε maybach
εσυ που εισαι εξυπνος κατσε μετρα ποσα θεματα για ακριβα και συλλεκτικα αντικειμενα εχει το φορουμ και αυριο να μας τα παρουσιασεις. Ουτως ή άλλως αμα σε γυρισουμε αναποδα τα ψιλα που θα πεσουν απο τις τσεπες σου δε φτανουν ουτε για πιπα στο μεταξουργειο με εκπτωση, τελος αμα δε σου αρεσει το θεμα μπορεις να μη το διαβασεις, τι μανια ειναι αυτη που ολα τα ναυαγια εχουν και αποψη για το τι εγκρινουν να βρισκεται σε ενα δημοσιο φορουμ, να το κοιταξεις!Ηρθες να το παιξεις λεφτάς σε ένα φόρουμ για μπουρδέλα ?
Θα μα πεις πόσα μανίκια θα ρίχναμε με ένα αμάξι σου στην φυλής ?
Ηρθες να ρωτήσεις σοβαρά σε ένα φόρουμ για μπουρδέλα,για αμάξια και όχι σε ένα αμαξιών ?
Με ποια λογική?
Ποσα κιλά μαλάκας μπορεί να είσαι ότι και νασαι.
Gulfstream. Μόνο αγορά, δε θέλω τσίπικα πράγματα