Νέα

Υπάρχει τρόπος να πλησιάσεις μια γυναίκα στο δρόμο χωρίς να φανείς «

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epicouros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ότι δεν σας 'προτιμά' επειδή γράφεται με παράπονο και οι 2 σας  ;) Σίγουρα σας προτιμά... Αλλά μια και θα κατέβεις να την δεις πάω πάσο  ;)
Ελαβες πμ....τα υπολοιπα εξηγουνται εκει....ειναι ακαταλληλα δια ανηλικους...:):):):):)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
πμ ελήφθη όβερ  ;) έστειλα και γω πμ  ;) μπίνε ντρόνια σόρτε πουτέρνικ μπούν  :)

Σπασιμπα παιδες / ευχαριστω που μου στελνετε και εμενα πμ με την Καρλα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: / καταραμενε mclein  :rockon: :rockon: :rockon:

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Καλα οποιος βγαλει γκομενα με χαρτακια στο δρομο εγω κοβω τα στριπ για παντα

Μην το λές γιατί πολλά τρελά γίνονται.Καταρχάς αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως δεν τις βγάζουμε εμείς αλλά αυτές εμάς.Και ας φαίνεται ότι εσύ έκανες την πρώτη κίνηση.Οι νεοελληνίδες είναι ΠΟΛΥ λιγούρια όσο και ψωνάρες και άν το παίζουν και αν σε βάλουν στο μάτι θα κάνουν τα ΠΑΝΤΑ.Από το να πέσει πάνω σου στο μετρό,να σου ζητηθούν τσιγάρα ή ηλίθιες πληροφορίες.Απλα δεν αποκρίνονται στα καμάκια γιατί δεν θέλουν να τις πούμε εύκολες(αυτό τις μάρανε τρομάρα μας και δουλεύουν οι μισές με Duracell)

Πέραν τούτου αν φοράς κανονική προς το αθώα φάτσα και ξέρεις να παρατηρείς τι παίζεται γύρω σου μια χαρά θα δεις τον στόχο στο πλήθος.Και ακόμα και αυτή που είναι στην κοσμάρα της όπως προανέφερατε και δεν ψάχνεται μπορείς πολύ άνετα να την κάνεις να βρεθεί σε μειωνέκτικη θέση.Θα σου φέρω ενα παράδειγμα...

Περπατάς στο πεζοδρόμιο και απο την άλλη έρχεται ένα σωστό για τα κυβικα σου μώρο που έιναι από αυτές που δεν ψάχνονται.Συνήθως αυτό σημαίνει οτι θα αποφύγει Eye Contact ΠΑΣΙ ΘΥΣΙΑ αλλα θα σε προσέχει με την άκρη του ματιού της κυρίως για φροντίσει να μην δισταυρωθούν οι πορείες σας.Αν εσύ πας να μιλήσεις φάτσα φόρα είσαι σε μειωνεκτική θέση και από αμηχανιά και μόνο θα σε φάει λάχανο.Να μην σου πώ ότι μπορεί και να σε αγνοήσει επιδεικτικά.Αυτό γιατι σε όλο το encounter ξέρει ακριβώς τι θα κάνεις.

Πρόσεξε τώρα το κολπάκι.Αν εσύ την στιγμή που διασταυρώνονται οι πορείες σας κάνεις ένα απότομο σταμάτημα ακριβώς εκεί που τελειώνει το οπτικό της πεδίο θα δει την κίνηση αλλά δεν θα προλάβει να την επεξεργαστεί ενώ παράλληλα αντακλαστικά θα σταματήσει και αυτή και θα γυρίσει να δεί τι στο καλό συνέβη.Αν το χρονίσεις σωστά με το να βγάλεις και καλά το κινητό οτί σε καλούσαν και σταμάτησες για να απαντήσεις αυτή τότε θα βρεθεί να σε κοιτάζει σαν μαλάκας,να ντρέπεται γιατί φανήκε πως σε κοιτούσε ενώ εσύ δεν την είχες κάν προσέξει (καικαλά) και θα μπορέσεις άνετα να πείς μια μαλακία να γελάσετε για να σπασει ο πάγος...

Γενικά δηλαδή κατ¨εμέ ο κανόνας είναι να την κάνεις να αισθανθεί μαλάκας ΑΛΛΑ χωρίς να φάνει ότι το προκάλεσες εσύ,αλλα αντιθέτως να είσαι αυτός που θα εκτονώση την κατάσταση με κανένα αστείο.Το παραπάνο κολπάκι από όταν το σκέφτηκα μέχρι τώρα μου δουλεύει 7/10  φορές για να πιάσεις κουβένται.Μερικές είναι τελείως στην κοσμάρα τους ή απλά δεν είναι λάθος διαλογή στόχη εξ αρχής...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εκεινες που σιγουρα θα σου μιλησουν αν τους την πεσεις στο δρομο ειναι οι μαυρουλες.τρελλαινονται για κοπλιμεντα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=10pt]Μην το λές γιατί πολλά τρελά γίνονται.Καταρχάς αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως δεν τις βγάζουμε εμείς αλλά αυτές εμάς.Και ας φαίνεται ότι εσύ έκανες την πρώτη κίνηση.[/size]

Οι γυναίκες πάντα επιλέγουν...Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να τους δώσουμε τη δυνατότητα να μας διαλέξουν :boobies:

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ έχω καταλήξει ότι αν μια γυναίκα σε γουστάρει εμφανισιακά και είναι διαθέσιμη, ότι μαλακία και να της πεις θα ανταποκριθεί. Αν δε σε γουστάρει τότε και τη φαντασία του Σαίξπηρ να επιστρατεύσεις θα σε κοιτάξει σαν περίεργο.

Όσον αφορά τη μόδα των τεράστιων γυαλιών όντως είναι από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχουν βγει. Βλέπω τις προάλλες μία γκομενίτσα που από μακριά φαινόταν ωραία. Πλησιάζει και εξαιτίας των γυαλιών δε μπορώ να καταλάβω αν όντως είναι όμορφη ή μου φάνηκε. Γυρνάει το κεφάλι προς το μέρος μου και δεν μπορώ να καταλάβω αν κοιτάζει εμένα ή παρατηρεί το κτίριο πίσω μου. Χαμογελάει και δε μπορώ να καταλάβω αν της αρέσω ή αν βλέπει κάτι αστείο. Φεύγει και τη γράφω στ' αρχίδια μου.

KOTSYFI

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ενδιαφέρον προβληματισμός μιας και όλα τα πιπινάκια κυκλοφορούν καλωδιωμένα με mp3 players  και με τεράστια γυαλιά ηλίου που δεν μπορείς ούτε να μάτια τους να δείς .
Υπο τέτοιες συνθήκες το ποιό πιθανό ενδεχόμενο είναι η ήττα .

γαμω τα Τεραστια γυαλια ηλιου. και οι πατσαβουρες ωραιες φαινονται με τη μασκα που κρυβει την ασχημια τους.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε μοδα ειναι θα περασει.....και στα 70'ς τα ιδια αντιμετωπιζαν με το γυαλι-καουκα......βεβαια θα μου πεις τοτε επηδιοσαντο ολοι με ολους αλλα δε μπορεις να τα εχεις και ολα......

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Κάτω τα χέρια από τα γυαλιά, είναι τα μόνα που μας προφυλάσσουν από γαμψές μύτες, αλλήθωρες ματιές, ενοχλητικά καρφώματα, βοιδίσια βλέμματα, χαζούς διαλόγους, τον ήλιο...

Αν η γυναίκα είναι όμορφη, τα γυαλιά θα την κολακέψουν, αν είναι μία από τις πολλές/πολλούς, απλά θα τονίσουν τον βλαχονεοπλουτισμό τους. Είδικά αυτή η προπέρσινη μόδα με αυτά τα ελεεινά γυαλιά με το κόκκινο σιρίτι ώστε όλοι μα όλοι ως το Γκόθαμ Σίτυ να γνωρίζουμε ότι είναι πράντα και ότι είναι πράντα και ότι είναι πράντα...

Επισκέπτης
Είδικά αυτή η προπέρσινη μόδα με αυτά τα ελεεινά γυαλιά με το κόκκινο σιρίτι ώστε όλοι μα όλοι ως το Γκόθαμ Σίτυ να γνωρίζουμε ότι είναι πράντα και ότι είναι πράντα και ότι είναι πράντα...
Τα ειχαν φτηνα στην ομονοια κ στην Αγια Βαρβαρα....:):):):):):):)

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θα την κοιτάξεις αθώα φορώντας το μπλουζάκι σου με την ατακά "Είμαι ευνούχος αλλα πλούσιος".

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
λιγο δυσκολο μου φενεται να πλησιασεις μια γυναικα στο δρομο στα καλα των καθουμενων...!!μου χει τυχει με ατομα πολλυ εμφανησιμα να σταματησουμε κοπελα να την ρωτησουμε για μια οδο σε ξενη πολλη και ουτε καν σταματησε να μας μιλησει...!!φυσικα πεθαναμε στο γελιο ολοι...!
σε μικρη πολη επαρχια παντως αυτο δεν το κανεις τοσο ευκολα γιατι ξερεις οτι το βραδυ που θα ξαναβγεις ισως καθεται στο διπλανο τραπεζι και σε σχολιαζει με την παρεα της..!!οσο για θεσ/νικη και αθηνα σε παιρνει με χιλια αλλα το θεμα ειναι να φερθεις εξυπνα να μιλησεις σωστα και ευγενικα και ΠΟΤΕ μαγκικα...!!!
οσες φορες εχω κανει σκηνικα στο δρομο σε αστικα και ειμουνα με φιλαρακια παντα τα εκανα για χαβαλε και ποτε με το σκεπτικο να ριξω γκομενα...!!εχει τυχει να χερεταω απο αμαξι του κολητου μου πατσαβουρες σε επαρχια και ο κολητος μου νομιζε οτι το τζαμι ειτανε κλειστο αλλα οταν τις ειδε να χαζογελανε και το τζΑμι μου ανοιχτο παρακατω εφαγα κλωτσιες μπουνιες αγκωνιες κλπ κλπ...χαχαχαχχαχα
για καμακι προτιμω bar club μπουζουκια οπου εχεισ πιο πολλους τροπους να καμακωσεις μια κοπελα ειτε να την κερασεις κατι ειτε να της ζητησεις να χορεψετε σε ενα ωρεο κοματι...!!
αλλα για οποιοδηποτε τροπο καμακιου χρειαζεται ΛΕΓΕΙΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom