Νέα

Υπάρχει τρόπος να πλησιάσεις μια γυναίκα στο δρόμο χωρίς να φανείς «

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epicouros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Έκτος θέματος αλλά μιας και το επισήμανες θα ήθελα  να πω ότι στο θέμα γυαλιά ηλίου έχουμε ξεφύγει εντελώς, κάποιοι τα φορούν όταν ξυπνούν και τα βγάζουν αφού σιγουρευτούνε ότι δεν υπάρχει πια δείγμα ηλίου! Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να τα φορούν σε σκιερό μέρος εμένα προσωπικά με ενοχλούν και τα βγάζω αμέσως άσε που δεν ξέρω αν κάνει καλό να τα φοράμε σε μέρη που δεν υπάρχει ήλιος! Επίσης δεν μπορώ να μιλώ στον άλλο και να φορά γυαλιά ηλίου(σε σκιερό μέρος εννοώ) νομίζω ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του και το θεωρώ λίγο αγένεια ?λέτε να είμαι περίεργος :grin: :grin:

Πολυ σωστος φιλε μου / εγω αυτες τις ΝεοΕλληνιδες τις εχω ονομασει gadgetpussy / παρατηρειστε τες παντου / κλωνοι / γυαλια ηλιου ακομα και μεσα στο Μετρο,φτηνιαρικα mp3,ζωνες αλα Rocky Balboa,μποτες αλα Χιτλερ και στυλακι ειμαι η μουναρα και ριχνω ακυρα ...... / μηδεν πρωτοβουλια να διαφοροποιηθουν λιγακι / αλλο ενα δειγμα κομπλεξισμου και αγ@@μιας .... 

Επισκέπτης
Πολυ σωστος φιλε μου / εγω αυτες τις ΝεοΕλληνιδες τις εχω ονομασει gadgetpussy / παρατηρειστε τες παντου / κλωνοι / γυαλια ηλιου ακομα και μεσα στο Μετρο,φτηνιαρικα mp3,ζωνες αλα Rocky Balboa,μποτες αλα Χιτλερ και στυλακι ειμαι η μουναρα και ριχνω ακυρα ...... / μηδεν πρωτοβουλια να διαφοροποιηθουν λιγακι / αλλο ενα δειγμα κομπλεξισμου και αγ@@μιας .... 

Κάτι τους έχει πει το Cosmopolitan και μας διαφεύγει παιδιά ..!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υπήρχε παλιά μια διαφήμιση που ξεκινούσε ..
Αν ένας άγνωστος σας χαρίσει λουλούδια στο δρόμο είναι γιατί τον άγγιξε η μαγεία του αρώματος .. ( δεν το θυμάμαι )
Ας το αλλάξουμε με αλκαλικές μπαταρίες

Ιmpulse? :P :P :P

Υπουργε συγγνωμη για τη δικια μου αδιακρισια αλλα μπας και πιστευεις οτι οσοι τυγχανουν εμφανισης καρεμπε μπορει να χτυπανε σκλεναρικοβες καθε μερα? εκτος αν εισαι τουλαχιστον παιδαρος και βγαινοντας τσαρκα με το αμαξι σου περιμενεις οτι θα χτυπησεις αντιστοιχης εμφανισης κοπελια....νορμαλ ειμαι και νορμαλ ηταν και ο τυπος οποτε δεν καταλαβα που ακριβως ειναι η απορια σου....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μπακλαβα δε μου ειπες εφαγε ο τυπας ???? / με συμβατικες κοπελες δεν ασχολουμαι / εγω ασχολουμαι με Καρλα και πανω οποτε δε συνεχιζουμε τη συζητηση μας / Καληνυχτα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμα ηταν να τα σκασω φιλτατε και γω μονο απο Κλουνει και πανω θα ασχολιομουν αλλα φευ....

Επισκέπτης
Μπακλαβα δε μου ειπες εφαγε ο τυπας ???? / με συμβατικες κοπελες δεν ασχολουμαι / εγω ασχολουμαι με Καρλα και πανω οποτε δε συνεχιζουμε τη συζητηση μας / Καληνυχτα
Ετσι...ετσι....ετσι......ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ρε φιλε.......

ΚΑΡΛΑ.....σου 'ρχετε επιχορηγηση μωρο μου.....:):):):):):):):):):):):):)....!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

Συνημμένα

• rocky.gif
    rocky.gif
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ετσι...ετσι....ετσι......ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ρε φιλε.......

ΚΑΡΛΑ.....σου 'ρχετε επιχορηγηση μωρο μου.....:):):):):):):):):):):):):)....!!!

Σημειο αναφορας ηταν mclein η Καρλα / ειπαμε απο βδομαδα ανηφοριζω / για να καταλαβεις ποσο ψωνισμενος ειμαι με την εμφανιση μου ακομα και η Καρλα με χαλαει ....

stunt = η ζωνη με εφτιαξε βραδιατικα / οταν βλεπω τετοιες ζωνες θελω να τις αρχισω στα μπουνιδια ωσαν τον Rocky

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σημειο αναφορας ηταν mclein η Καρλα / ειπαμε απο βδομαδα ανηφοριζω / για να καταλαβεις ποσο ψωνισμενος ειμαι με την εμφανιση μου ακομα και η Καρλα με χαλαει ....

stunt = η ζωνη με εφτιαξε βραδιατικα / οταν βλεπω τετοιες ζωνες θελω να τις αρχισω στα μπουνιδια ωσαν τον Rocky

προσοχη στα χτυπηματα...κατω απο τη ζωνη!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Mα κ εγω...σαν παραδειγμα την ανεφερα...την Καρλα...(δν ξερω ομως μηπως πρεπει να 'ναι παραδειγμα προς αποφυγην...για σκεψου το καλυτερα!!!)

Να προσεχεις φιλε μου στην ανηφορα....γιατι ανηφοριζοντας δυσκολευεσαι κ αν κουραστεις σταματας για λιγο...ομως οταν κατρακυλλας στην κατηφορα δν εχει σταση ενδιαμεσα...μονο τελος...κ ειναι στον πατο...

Σεβαστο ειναι το ψωνιο σου...του καθε ανθρωπου καπου του βγαινει το ψωνιο....ειδικα αν εισαι τοσο εμφανισημος οσο νομιζεις κ εχεις θεσει τοσο ψηλα τον πηχη...τοτε σιγουρα θα την βρεις την ακρη...βεβαια με προβληματιζει που πας να επιβεβαιωσεις την ομορφια κ τον ανδρισμο σου μεσα απο μια Χ στριπερ...αλλα θα το ξεπερασω...(ειμαι κ μικρος ακομη...)!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πλακα κανω ρε mclein / ειμαι ωραιο αγορι δε λεω ...

Επισκέπτης
Πλακα κανω ρε mclein / ειμαι ωραιο αγορι δε λεω ...

Δν ξερω αν κανεις πλακα ή οχι...εγω γραφω βλεποντας τα γραφομενα σου...τεσπα...

Οσο για το δευτερο σκελος....δν αμφιβαλλω οτι εισαι ωραιο αγορι...αλλα εισαι σιγουρος οτι εκει που ψαχνεις θα βρεις την αντικειμενικοτερη κριση επ'αυτου ???

Γιατι κ εγω ειμαι ο μπραντ πιτ οταν ανοιγω το πορτοφολι ομως....:):):):):):):):):):):)!!!
(πριν το ανοιξω...ειμαι ο τομ κρουζ...μην παρεξηγηθω οτι ειμαι κανενας κουασιμοδος)....:):):):):):):):):):):):):):):)......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αααααα ωστε εσυ εισαι / και την τελευταια φορα που πηγα Μουσες ειδα εναν που εμοιαζε στον Τομ Κρουζ / mclein με τα στριπ ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενος / προφανως στα στριπ δεν προσπαθω να δειξω τον ανδρισμο μου και τη γοητεια μου / εκει μιλαει το πορτοφολι,το πιστολι και οι γνωριμιες αντε και μερικοι απο θεα τυχη και δεν ξερω εγω τι αλλο βουτηξανε το ψωμι τους στο λαδακι και φαγανε λιγο φαϊ της προκοπης .... 

Η 'Κάρλα' πάντως χάνει που δεν διαλέγει και τους 2 σας  :)

Παναη στη Καρλα εχω κανει επανειλλημενως προταση γαμου αλλα με αγνοει επιδεικτικα / για αυτο και εγω την απαταω συστηματικα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
επειδη ειμαστε φρονιμοι πλεον κ δεν κανουμε σπαμ :P :P :P

Επισκέπτης
Η 'Κάρλα' πάντως χάνει που δεν διαλέγει και τους 2 σας  :)
Αν κ εχει σπονσορα....(οχι την αντιντας...ή την πουμα....μαλλον την νάικ...)...αλλα που ξερεις οτι δν μας προτιμα....
Μπορει κ να μας εχει αδυναμια.....ειμαστε κρυφα ταλεντα....(οχι σαν της Πανια...καλυτερα..)....

Με τη σαμπανιτσα της για κερασμα....βγαζει....το μικρο παιδι απο μεσα της....κ τι παιδι...θελει ολα τα χατηρια...να γινονται...Ατιμουλικο....

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Υ/Γ-->>>Τα λεμε στην Ποσειδωνος σε 4 ωριτσες....

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα είχα κατέβει για δουλειές στο κέντρο και αναγκαστικά χρησιμοποίησα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στο δρόμο συνάντησα αρκετές ενδιαφέρουσες γυναίκες και σε δυο περιπτώσεις έπεσα πάνω σε γυναίκες που θα ήθελα να της γνωρίσω καλύτερα :grin: ;) δυστυχώς όμως μέσα στο μετρό η στο λεωφορείο θα φαινόταν περίεργο να πλησιάσεις μια γυναίκα, από την άλλη θεωρώ ότι είναι κρίμα να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες μιας και μπορεί να βγει κάτι καλό. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας στο θέμα αυτό; Έχετε κάνει ποτέ κίνηση σε δημόσιο χώρο και μάλιστα κάποιες φορές πολυσύχναστο; Ακούω τις απόψεις σας.

μου ετύχε το εξείς περιστατικό. είμαι με έναν φίλο μου στο μετρό μεσημέρι και καθημερινή που είναι πιτα στον κόσμο. ο φίλος μου πολύ ωραίοσ δουλεύει σε φωτογραφίσεις περιοδικών. Μέσα στον κόσμο τον πλησιάζει μια κοπελίτσα του λέει ότι της αρέσει πολύ και θέλει να τον γνωρίσει κ.τ.λ. Έπαθα πλάκα που η γκόμενα δεν κόλλησε να έρθει να μιλήσει, γιατι γυρίσανε και την κοιταξαν τουλάχστον 7-8 άτομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom