Νέα

Υπάρχει τρόπος να πλησιάσεις μια γυναίκα στο δρόμο χωρίς να φανείς «

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epicouros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

epicouros

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Σήμερα είχα κατέβει για δουλειές στο κέντρο και αναγκαστικά χρησιμοποίησα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στο δρόμο συνάντησα αρκετές ενδιαφέρουσες γυναίκες και σε δυο περιπτώσεις έπεσα πάνω σε γυναίκες που θα ήθελα να της γνωρίσω καλύτερα :grin: ;) δυστυχώς όμως μέσα στο μετρό η στο λεωφορείο θα φαινόταν περίεργο να πλησιάσεις μια γυναίκα, από την άλλη θεωρώ ότι είναι κρίμα να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες μιας και μπορεί να βγει κάτι καλό. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας στο θέμα αυτό; Έχετε κάνει ποτέ κίνηση σε δημόσιο χώρο και μάλιστα κάποιες φορές πολυσύχναστο; Ακούω τις απόψεις σας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εκτος αν φερνεις λιγο στο αβαταρ σου ή αν εχεις τη φατσα του ανωμαλου της γειτονιας δε νομιζω οτι αμα μιλησεις σε μια γυναικα εισαι "περιεργος" :P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
εγω την γυναικα μου την εβγαλα σε πολυσυχναστο μερος παντος...σε μπουζουκια με 2000 κοσμο μεσα και δωξα το θεο παραπανω απο 4 χρονια ειμαστε μαζι...

Επισκέπτης
Ενδιαφέρον προβληματισμός μιας και όλα τα πιπινάκια κυκλοφορούν καλωδιωμένα με mp3 players  και με τεράστια γυαλιά ηλίου που δεν μπορείς ούτε να μάτια τους να δείς .
Υπο τέτοιες συνθήκες το ποιό πιθανό ενδεχόμενο είναι η ήττα .

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα εξαρτάται.. αν την κόψεις ότι ενδιαφέρεται για γνωριμία και είσαι και θαρραλέος κάνε μια κίνηση και πέταξε της το τηλεφωνό σου σε χαρτάκι που θα έχεις γράψει απο πριν εννοείται. Βέβαια θα σε φάει η αγωνία αν θα σε πάρει, παντώς πιστεύω έιναι προτιμότερο από το να της μιλήσεις και λόγω αμηχανίας να σε γράψει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενδιαφέρον προβληματισμός μιας και όλα τα πιπινάκια κυκλοφορούν καλωδιωμένα με mp3 players  και με τεράστια γυαλιά ηλίου που δεν μπορείς ούτε να μάτια τους να δείς .
Υπο τέτοιες συνθήκες το ποιό πιθανό ενδεχόμενο είναι η ήττα .

χαχαχα ρε μαστορα ξερεις τι μου θυμιζει αυτο? πηγα το πασχα που κατεβηκα ελλαδα στο περιπτερο και οταν πηγα να πληρωσω εβαλα τα γυαλια στο κεφαλι......αρχιζει ξαφνικα ο περιπτερας να σταυροκοπιεται.....λεω ταμα θα το χε ισως να παρει καποιος ice tea? και μου λεει εισαι η πρωτη γυναικα σημερα που εβγαλε τα γυαλια της οταν ηρθε να πληρωσει....χαχαχαχαχαχαχα
τι να πω? δυο χρονια λειπω τοσο δραματικα εχουν αλλαξει τα πραγματα? τεραστια γυαλια-τηλεοραση και mp3-Bluetooth-handsfree-gameboy ολοι? (εγω ακομα μαζευω πενι πενι να παρω το Ipod που θελω και μαλλον θα μαζευω για καμια δεκαρια χρονια) :P

αυτο με το χαρτακι παντως ακουγεται ενδιαφερον.....πρωτοτυπο!

OP
OP
E

epicouros

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο να πλησιάσεις μια γυναίκα στο δρόμο με το να την πλησιάσεις μέσα σε ένα Club η στα μπουζούκια, άλλωστε σε αυτά τα μέρη πας για να διασκεδάσεις αλλά και για να φλερτάρεις, δεν είναι το ίδιο.
εγω την γυναικα μου την εβγαλα σε πολυσυχναστο μερος παντος...σε μπουζουκια με 2000 κοσμο μεσα και δωξα το θεο παραπανω απο 4 χρονια ειμαστε μαζι...

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σ' αρέσε ε? Ε είναι η κλασική μέθοδος προσέγγισης σε τρένα-μετρό κλπ.Από κει και πέρα την πρωτοβουλία την παίρνετε εσείς. Εσύ ας πούμε θα έπαιρνες τηλέφωνο μετα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να σου πω.....οσο κι αν το βρισκω πρωτοτυπο θα ντρεπομουνα να παρω τηλ.....να πω τι? εχμ...γεια....ειμαι εκεινο το γκομενακι που ειδες πανεπιστημιου και ιπποκρατους κυριε τετοιε μου?
μαρεσει να παιρνει ο αντρας πρωτοβουλια οσο ναναι.....οποτε οχι δε θα παιρνα τηλεφωνο μαλλον :P
παρολαυτα σε αλλες γυναικες ισως πιασει....μαρεσε γιατι ηταν πρωτοτυπο...η πρωτυπια και το χιουμορ ειναι το παν.....ακομα και ωραια μπουτια τι ωρα ανοιγουν να μου πει καποιος το βρισκω τοσο καλτ που θα γελαγα και θα του πιανα κουβεντα :2funny:

αλλα μη σου λεω μεγαλες κουβεντες....ισως και να το κανα....δε μου χει τυχει ουτε το χω δει παντως.....

Επισκέπτης
χαχαχα ρε μαστορα ξερεις τι μου θυμιζει αυτο? πηγα το πασχα που κατεβηκα ελλαδα στο περιπτερο και οταν πηγα να πληρωσω εβαλα τα γυαλια στο κεφαλι......αρχιζει ξαφνικα ο περιπτερας να σταυροκοπιεται.....λεω ταμα θα το χε ισως να παρει καποιος ice tea? και μου λεει εισαι η πρωτη γυναικα σημερα που εβγαλε τα γυαλια της οταν ηρθε να πληρωσει....χαχαχαχαχαχαχα
τι να πω? δυο χρονια λειπω τοσο δραματικα εχουν αλλαξει τα πραγματα? τεραστια γυαλια-τηλεοραση και mp3-Bluetooth-handsfree-gameboy ολοι? (εγω ακομα μαζευω πενι πενι να παρω το Ipod που θελω και μαλλον θα μαζευω για καμια δεκαρια χρονια) :P

Τι να κάνουμε αντί για κανένα πείραγμα θέλετε να ακούτε ΝΙΝΟ και ΜΑΡΤΑΚΗ .
Χαρτάκι εε ;;;
Αν το τυπώσουμε σε printer θα χαλαστείς ;;; Μην γράφουμε και στο χέρι τα ίδια πράγματα :
Πάρε τηλ και δεν θα χάσεις ......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καλα οποιος βγαλει γκομενα με χαρτακια στο δρομο εγω κοβω τα στριπ για παντα - και μιλαμε να βγαλει καμια καλη γκομενα οχι πατσαβουρες / αυτα τα εχω κανει / να κολλαω post - it στα τζαμια του αυτοκινητου με το κινητο μου μαζι με φιλο μου και μετα να το πεταμε μεσα στο διπλανο αυτοκινητο με τις γκομενες και αυτες μεσα στη τρελη χαζοχαρα τους να γελανε / βεβαιως δεν εχει γινει τιποτα / το μονο που θα βρειτε παιδια ειναι η ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΙΑ της συγχρονης Ελληνιδας που μπορει να σας δωσει λιγο σημασια και να γελασει μαζι σας αλλα μπακλαβα δεν θα φατε με καμια Παναγια ..... / το μονο που καταφερνουμε ετσι ειναι να δινουμε σημασια στα χαζογκομενακια / καμακι το βραδυ και οπου αλλου,αξιοπρεπεια και αν κατσει εκατσε ειδαλλλως παμε παρακατω .... 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαρτάκι εε ;;;
Αν το τυπώσουμε σε printer θα χαλαστείς ;;; Μην γράφουμε και στο χέρι τα ίδια πράγματα :

ναι μονο να προσθεσεις και αβαδιστα-αβιαστα να ειναι κομπλε :P

ρε υπουργε δεν ειναι ετσι....εγω εχω βγει με τυπο που γνωρισα στο δρομο και που μου πεταξε το τηλεφωνο απο το παραθυρο αφου πιαναμε ψιλοκουβεντα σε καθε φαναρι....ε τωρα αμα μου πεταξει ο αλλος ενα χαρτακι ετσι νετα σκετα δε νομιζω να επαιρνα τηλ.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Χαρτάκι εε ;;;

νινο? μαρτακη? για ποιεεεες μας περασες? χα!
:crazy:

παντως δεν λεω πρωτοτυπο αυτο με το χαρτακι... αλλα μεχρι εκει θα εμενε πιστευω... στη πρωτοτυπια...
αμα σ αρεσει καποια κοπελα την πλησιαζεις ευγενικα κ με χιουμορ κ ελπιζεις οτι θα βρεις ανταποκριση... εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες παντως απ οτι αν ησουν χυδαιος ή αν ελεγες σαχλες ατακες..

Επισκέπτης
Καλή λύση είναι να της προσφέρεις και μπαταρίες για το mp3 player .

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εγω εχω βγει με τυπο που γνωρισα στο δρομο και που μου πεταξε το τηλεφωνο απο το παραθυρο αφου πιαναμε ψιλοκουβεντα σε καθε φαναρι....ε τωρα αμα μου πεταξει ο αλλος ενα χαρτακι ετσι νετα σκετα δε νομιζω να επαιρνα τηλ.....

Συγνωμη για την αδιακρισια μου : κατ΄ αρχας πως εισαι εμφανισιακα ???? / βλεπεσαι ή ...... / ο τυπος με το χαρτακι εφαγε μπακλαβα ή εφαγε πιτα τρελη ?????

Αν το ραντεβου με το τυπα πηγε Ο.Κ και εισαι η Σκλεναρικοβα απλα εισαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα ...

OP
OP
E

epicouros

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0

Έκτος θέματος αλλά μιας και το επισήμανες θα ήθελα  να πω ότι στο θέμα γυαλιά ηλίου έχουμε ξεφύγει εντελώς, κάποιοι τα φορούν όταν ξυπνούν και τα βγάζουν αφού σιγουρευτούνε ότι δεν υπάρχει πια δείγμα ηλίου! Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να τα φορούν σε σκιερό μέρος εμένα προσωπικά με ενοχλούν και τα βγάζω αμέσως άσε που δεν ξέρω αν κάνει καλό να τα φοράμε σε μέρη που δεν υπάρχει ήλιος! Επίσης δεν μπορώ να μιλώ στον άλλο και να φορά γυαλιά ηλίου(σε σκιερό μέρος εννοώ) νομίζω ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του και το θεωρώ λίγο αγένεια ?λέτε να είμαι περίεργος :grin: :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Καλή λύση είναι να της προσφέρεις και μπαταρίες για το mp3 player .

τρομερο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ενας ανθρωπος δε βρεθηκε ποτε να κανει τετοια προσφορα οταν ειχα μπ3 πλευερ με μπαταριες κ παντα τις ξεχνουσα :cheesy:
mastoras - one point
mastoras - un point :cool2:

Επισκέπτης
Έκτος θέματος αλλά μιας και το επισήμανες θα ήθελα  να πω ότι στο θέμα γυαλιά ηλίου έχουμε ξεφύγει εντελώς, κάποιοι τα φορούν όταν ξυπνούν και τα βγάζουν αφού σιγουρευτούνε ότι δεν υπάρχει πια δείγμα ηλίου! Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να τα φορούν σε σκιερό μέρος εμένα προσωπικά με ενοχλούν και τα βγάζω αμέσως άσε που δεν ξέρω αν κάνει καλό να τα φοράμε σε μέρη που δεν υπάρχει ήλιος! Επίσης δεν μπορώ να μιλώ στον άλλο και να φορά γυαλιά ηλίου(σε σκιερό μέρος εννοώ) νομίζω ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του και το θεωρώ λίγο αγένεια ?λέτε να είμαι περίεργος :grin: :grin:
Έχεις προσέξει όλα τα πιπίνια ( και μη ) που φοράνε κάτι τεράστια όλη την ημέρα και νύχτα . Προφανώς κάτι έχει γράψει το Cosmopolitan ή είπε ο Γεωργούλης ότι του αρέσουν να τα βλέπει .

Επισκέπτης
τρομερο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ενας ανθρωπος δε βρεθηκε ποτε να κανει τετοια προσφορα οταν ειχα μπ3 πλευερ με μπαταριες κ παντα τις ξεχνουσα :cheesy:
mastoras - one point
mastoras - un point :cool2:
Υπήρχε παλιά μια διαφήμιση που ξεκινούσε ..
Αν ένας άγνωστος σας χαρίσει λουλούδια στο δρόμο είναι γιατί τον άγγιξε η μαγεία του αρώματος .. ( δεν το θυμάμαι )
Ας το αλλάξουμε με αλκαλικές μπαταρίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom