δεν την ξερω την αληθεια.ολοι μαζι και μπορη να μαθουμε κατι της.Από την αρχαιότητα το ερώτημα αυτό ταλανίζει την ανθρωπότητα. Για πες την αλήθεια κι ας πονέσουμε????
Η αληθεια ποναη παντα._
δεν την ξερω την αληθεια.ολοι μαζι και μπορη να μαθουμε κατι της.Από την αρχαιότητα το ερώτημα αυτό ταλανίζει την ανθρωπότητα. Για πες την αλήθεια κι ας πονέσουμε????
Αχ αγάπη μου ξεχνάω...ρε σι τι σου εχω πη;;;
μου κανισ καμακι;;;Αχ αγάπη μου ξεχνάω...
με πήρες χαμπάρι??? αμάν!!!μου κανισ καμακι;;;
ι πατριδα του κοκορα πια ινε;;;με πήρες χαμπάρι??? αμάν!!!
να ακούσω...?ι πατριδα του κοκορα πια ινε;;;
Ναι ναι δεν ξερουμε τη ειναι ο θεος.Το αν υπαρχη δεν ξερω ακομα.Θα μας πουν τα μεληΘεός= Ο πρώτος των Δημοσίων Υπαλλήλων, αδιάφορος, αναίσθητος άπονος κα ακατανόητος! Δεν πιστεύ ότι υπάρχει
ι εροτισι ινε παγιδανα ακούσω...?
και επειδή?ι εροτισι ινε παγιδα
Απαγορευονται τα καμακια,θα χτυπηση καποιος και θα τρεχουμε.μου κανισ καμακι;;;
Νομίζω ότι είναι από την Ελένη του ΕυριπίδηΤι είναι θεός? τι μη θεός? και τι τ'ανάμεσά τους??? Από την Αντιγόνη...
από το σχολείο το θυμαμαι. οπότε διόλου απίθανο...!!!!!! ;)Νομίζω ότι είναι από την Ελένη του Ευριπίδη
ΕΤΣΙ! Μέχρι πριν λίγο καιρό πηδούσα (κρυφά εννοείται) κ μαμά (χωρισμένη MILFάρα, Στέλεχος ΑΕ) κ κόρη (τρελλό πιπίνι 18άχρονο, φοιτήτρια) ώσπου βαρέθηκα το κρυφτούλι κ τις σχόλασα κ τις δύο!
Ναι ναι δεν ξερουμε τη ειναι ο θεος.Το αν υπαρχη δεν ξερω ακομα.Θα μας πουν τα μελη
που μαλλον ξερουν πολλα για το θεμα.
Η αληθεια ποναη παντα._
Αντε και κρατιέμαι τόση ώρα!!!!Ευτυχώς το είπες ευγενικά!!!!!Ποια αλήθεια πονάει και πονάει ρε Καλιγούλα?
Μας έχεις πεθάνει ρε μεγάλε.
Ποια αλήθεια πονάει και πονάει ρε Καλιγούλα?
Μας έχεις πεθάνει ρε μεγάλε.
Οτι είναι μαλάκας και βαράει το κεφάλι του στον τοίχο! Πονάει η αλήθεια πονάει και η ορθογραφία