You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει κάτι που έχετε κάνει στη ζωή σας για το οποίο να μετανιώσατε πικρά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mantaklas32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 185
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.119
- Πόντοι
- 216
που εχω βοηθησει - εξυπηρετησει πολλους υποτιθεται φιλους μου...και οταν ηθελα την βοηθεια τους σε κατι κανανε πως δεν με ξερουνε...
ποτέ ξανα εξυπηρετηση η βοηθεια σε κανεναν...μονοι τους οτι κανουνε απο εδω και περα...
και εχω μετανοιωσει που σε μερικες το επαιξα αγαπουλης και δεν γαμησα...
ποτέ ξανα εξυπηρετηση η βοηθεια σε κανεναν...μονοι τους οτι κανουνε απο εδω και περα...
και εχω μετανοιωσει που σε μερικες το επαιξα αγαπουλης και δεν γαμησα...
MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
που εκανα σχεση με διπολικη γυναικα(μανιοκαταθλιπτικη-σχιζοφρενη)κ εχασα 3 χρονια απο τη ζωη μου.μαγγες ουτε μητρομανα δεν κανει τετοιο κρεββατι.αλλα αν ποτε σας τυχει,μην γαμησετε,,,ΚΑΒΑΛΛΗΣΤΕ ΚΑΝΑ GSXR Η PORSCHE k trexateeeee!!!!!!
dagreen789
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Που κόλλησα άσχημα με μια πιτσιρίκα για 3 χρόνια και τα έχασα από τη ζωή μου. Δηλητηρίασα με το πείσμα και τον εγωισμό μου 3 χρόνια και κλώτσησα μια σημαντική ευκαιρία να φύγω από Ελλάδα για πάρτη της. Την πηδούσα παράλληλα με τον επίσημο γκόμενο, το ξέραμε και οι τρεις τι παίζει και αφήναμε τη μικρή να ελέγχει το παιχνίδι και να αποφασίζει αυτή. Κάποια στιγμή ο άλλος έφυγε για έξω και τότε αυτή έληξε και τη δική μας σχέση. Όταν τραβιόμουνα μαζί της έλεγα ότι δεν είμαι μουνοδουλος ή μαλάκας, αλλά μάγκας που πηδαει τη γκομενα του άλλου. Τώρα βλέπω ότι έδωσα σκαλοπάτι σε αυτήν να ανέβει ενώ εγώ έμεινα στάσιμος στη ζωή μου, βάλτωσα επαγγελματικά και το χειρότερο είναι ότι έγινα μισογύνης και βλέπω τις γυναίκες σαν τρύπες για να κάνω τη δουλειά μου. Δε μπορώ να ευχαριστηθώ σχέση ή να χαλαρώσω με κάποια. Είμαι συνέχεια αρνητικά προκαταλειμένος και ότι μου λένε το θεωρω ψέμματα και δεν κρατάω καμιά για πάνω από εξαμηνο.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Μια συνάδελφός μου είναι διπολική. Είναι σούπερ γκόμενα, έχει κορμάρα, αλλά φαίνεται από τη συμπεριφορά στο γραφείο ότι έχει πολύ έντονο το πρόβλημα της επικοινωνίας. Καταρχήν άλλα λέει τώρα, άλλα σε ένα λεπτό κι άλλα σε 2 λεπτά. Είναι οξύθυμη, κολλάει σε γεγονότα του παρελθόντος και όταν μιλάει γι'αυτά φαίνεται ότι τα ζει μέσα της ξανά και ξανά. Όποτε κανονίζουμε να βγούμε, αυτή λέει ότι θα έρθει οπωσδήποτε αλλά στο τέλος πάντα μετανοιώνει και μας πουλάει. Ξέρω, το νοιώθω ότι κάνει τέλειο κρεβάτι, αλλά επειδή έχω δει γυναίκες με ψυχολογικά προβλήματα πώς είναι σε σχέσεις (είχα 1-2 παλιότερα, όχι όμως με διπολική διαταραχή) δεν κάνω μαζί της σεξ που να χτυπιέται κάτω. Είμαι και παντρεμένος, οπότε ...καταλαβαίνετε. Θα έρθει να χτυπάει τα κουδούνια και μετά τι να πεις στη σύζυγο, ότι ήρθε ο γαλατάς;
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.785
- Πόντοι
- 496
που δεν γαμησα την ξαδερφη μου οταν δοθηκε η ευκαιρια
οχι ρε φιλε, παραπτωμα
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
το ξερω :S αστα,και εχει ωραια μουνα,τοτε,τωρα δεν ξερω πως μπορει να εχει μεταλαχτει με τοσες ψωλες που θα χει φαει...οχι ρε φιλε, παραπτωμα
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
που δεν γαμησα την ξαδερφη μου οταν δοθηκε η ευκαιρια
ε αυτο ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο τομέας των οικονομικών που ακολούθησα και κάνω μία δουλειά που δεν μου αρέσει.
Η μεγαλύτερη μαλακία είναι πως ενώ το είχα καταλάβει από νωρίς δεν έκανα την κίνηση να τα παρατήσω και να πάω στο πολυτεχνείο που γούσταρα γιατί νόμιζα πως ήμουν μεγάλος
Η μεγαλύτερη μαλακία είναι πως ενώ το είχα καταλάβει από νωρίς δεν έκανα την κίνηση να τα παρατήσω και να πάω στο πολυτεχνείο που γούσταρα γιατί νόμιζα πως ήμουν μεγάλος
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
το ξερω :S αστα,και εχει ωραια μουνα,τοτε,τωρα δεν ξερω πως μπορει να εχει μεταλαχτει με τοσες ψωλες που θα χει φαει...
ηταν ωραιο μουνι η ξαδερφη ?
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.785
- Πόντοι
- 496
το ξερω :S αστα,και εχει ωραια μουνα,τοτε,τωρα δεν ξερω πως μπορει να εχει μεταλαχτει με τοσες ψωλες που θα χει φαει...
σαν της ξαδερφης δεν εχει , και γω καποτε θα μπορουσα αλλα
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ειναι διπλο ομως παραπτωμα,που δεν της ειχα δωσει και το σαμπουαν μου κατα της τριχοπτωσης.. :SΜην πτόησε για αυτό είναι τα εμπόδια, κατι θα βρεις εσυ
Συνημμένα
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ναι ναι παρα πολυ καλο,και ειναι ακομα....,με ωραιο μουνι...ηταν ωραιο μουνι η ξαδερφη ?
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ναι ναι παρα πολυ καλο,και ειναι ακομα....,με ωραιο μουνι...
to eixes dei pote to moyni ths?
που ξερεις οτι ηταν ωραιο
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
μια και δυο???την ειχα παρει ματι οταν καναμε σε κλειστα ντουζ,που κοιττας η απο πανω η απο κατω.., και εγω τα πεταγα πανω στην πορτα μουto eixes dei pote to moyni ths?
που ξερεις οτι ηταν ωραιο
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
Μην πτόησε για αυτό είναι τα εμπόδια, κατι θα βρεις εσυτο ξερω :S αστα,και εχει ωραια μουνα,τοτε,τωρα δεν ξερω πως μπορει να εχει μεταλαχτει με τοσες ψωλες που θα χει φαει...
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
μια και δυο???την ειχα παρει ματι οταν καναμε σε κλειστα ντουζ,που κοιττας η απο πανω η απο κατω.., και εγω τα πεταγα πανω στην πορτα μου
ποσο χρονων ηταν τοτε?
ξυρισμενο?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
εεε θα πρεπει να ηταν 23... ειχε μια γραμμη λεπτη και πρησμενα ωραια μουνοχειλακιαποσο χρονων ηταν τοτε?
ξυρισμενο?