Νέα

Υπάρχει κάτι που έχετε κάνει στη ζωή σας για το οποίο να μετανιώσατε πικρά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mantaklas32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
γιατι ετσι αδυναμος τυπε?

ημουνα αβγαλτος μαν.αλλα ετσι και εκανα μπροστα θα μουνα σ αλλο επιπεδο τωρα...
γενικα εχω παρατηρησει οτι μου σκανε καταστασεις σε λαθος χρονο.ή νωριτερα που δεν εχω τροπο να αντιδρασω ή πολυ αργοτερα αφου εχω παρει αποφαση να συνεχισω χωρις αυτο.
Εχω μπει στη διαδικασια να ειμαι σιγουρος οτι αυτο που προσπαθω σημερα να κανω και δεν μπορω, θα μπορω του χρονου αλλα δε θα χω την ευκαιρια

καποιος με χει βαλει στο ματι :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ημουνα αβγαλτος μαν.αλλα ετσι και εκανα μπροστα θα μουνα σ αλλο επιπεδο τωρα...
γενικα εχω παρατηρησει οτι μου σκανε καταστασεις σε λαθος χρονο.ή νωριτερα που δεν εχω τροπο να αντιδρασω ή πολυ αργοτερα αφου εχω παρει αποφαση να συνεχισω χωρις αυτο.
Εχω μπει στη διαδικασια να ειμαι σιγουρος οτι αυτο που προσπαθω σημερα να κανω και δεν μπορω, θα μπορω του χρονου αλλα δε θα χω την ευκαιρια

καποιος με χει βαλει στο ματι :sunglasses:
τυπε καποιος απτο σαιτ θα ειναι
ξερεις τι ματουκλες εχει εδω μεσα? :S

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
η πιο μεγαλη μαλακια που εχω ακουσει στην ζωη μου ειναι το ρητο που λεει για οτι εχω κανει δεν μετανιωνω..φυσικα και πρεπει να μετανιωνουμε και να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια λαθη.. :rockon:
οποιος λεει πως δεν μετανοιωνει ειναι επειδη ειναι εγωιστης τεραστιος,σε βαθμο επικινδυνοτητας

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω μετανιωσα για ενα φιλο που ειχα και σκιζομουν για αυτον και με εγραψε στα αρχιδια του για μια καριολα που παντρευτηκε που πριν την ειχε περασει η μιση μας παρεα μεταξυ τους κ εγω...
Μετα εξαφανιστηκε βεβαια γιατι ντρεπεται να με κοιταξει στα ματια...
Ειλικρινα,οτι εκανα για αυτον να ειναι χαραμι και να του βγει κακο...
Δεν αξιζε ουτε την κουραδα μου οπως αποδειχτηκε...
Επειδη ομως ο θεος τιμωρει,τον αφησε σακατη και με ενα δικαστηριο στην πλατη του επειδη σκοτωσε 2 ατομα σε τροχαιο.
Απο εκει να το βρει,Εγω τελειωσα...

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
1- που παντρευτηκα για τα ματια του κοσμου
2- που βοηθησα παρα πολυ αχαριστους σε σημειο να στερηθω εγω
3- που δεν μεταναστευσα στην βραζιλια πριν 15 χρονια ,οταν αρχισα επιχειρηματικα βηματα στην ελλαδα οπου κ καταστραφηκα...σημερα θα ημουν γερα αποκατεστημενος

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εγω μετανιωσα για ενα φιλο που ειχα και σκιζομουν για αυτον και με εγραψε στα αρχιδια του για μια καριολα που παντρευτηκε που πριν την ειχε περασει η μιση μας παρεα μεταξυ τους κ εγω...
Μετα εξαφανιστηκε βεβαια γιατι ντρεπεται να με κοιταξει στα ματια...
Ειλικρινα,οτι εκανα για αυτον να ειναι χαραμι και να του βγει κακο...
Δεν αξιζε ουτε την κουραδα μου οπως αποδειχτηκε...
Επειδη ομως ο θεος τιμωρει,τον αφησε σακατη και με ενα δικαστηριο στην πλατη του επειδη σκοτωσε 2 ατομα σε τροχαιο.
Απο εκει να το βρει,Εγω τελειωσα...

φιλε εχεις πολυ μισος μεσα σου

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
οποιος λεει πως δεν μετανοιωνει ειναι επειδη ειναι εγωιστης τεραστιος,σε βαθμο επικινδυνοτητας
Από την άλλη,αν φτάσουμε στο άλλο άκρο και απαξιώνουμε κάθε επιλογή μας,είμαστε για αυτοκτονία!Ισχύει σίγουρα το ''στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα!'',αλλά είμαστε σε μεγάλο βαθμό δέσμιοι συγκυριών και καταστάσεων που μας ξεπερνάνε,και οι αποφάσεις που παίρνονται κάθε στιγμή φαίνονται αναπότρεπτες και αναγκαίες.Σίγουρα κάποιοι έχουν καλύτερο νοητικό υπόβαθρο,ισχυρότερη στήριξη από το περιβάλλον τους,(οικογένεια,σχολείο,φίλοι,κλπ),στη λήψη σημαντικών και καθοριστικών αποφάσεων,(πχ επάγγελμα,γάμος),κάποιοι έχουν αυτό που λέμε ''άστρο'',υπάρχει τεράστια αβεβαιότητα τελοσπάντων για το αποτέλεσμα μιας κρίσης.Όπως και να'χει,''ό,τι έγινε,έγινε'',''ό,τι γράφει δεν ξεγράφει'',''μην κλαις για κάτι που διορθώνεται και για κάτι που δεν διορθώνεται'',και η ζωή συνεχίζεται...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Από την άλλη,αν φτάσουμε στο άλλο άκρο και απαξιώνουμε κάθε επιλογή μας,είμαστε για αυτοκτονία!Ισχύει σίγουρα το ''στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα!'',αλλά είμαστε σε μεγάλο βαθμό δέσμιοι συγκυριών και καταστάσεων που μας ξεπερνάνε,και οι αποφάσεις που παίρνονται κάθε στιγμή φαίνονται αναπότρεπτες και αναγκαίες.Σίγουρα κάποιοι έχουν καλύτερο νοητικό υπόβαθρο,ισχυρότερη στήριξη από το περιβάλλον τους,(οικογένεια,σχολείο,φίλοι,κλπ),στη λήψη σημαντικών και καθοριστικών αποφάσεων,(πχ επάγγελμα,γάμος),κάποιοι έχουν αυτό που λέμε ''άστρο'',υπάρχει τεράστια αβεβαιότητα τελοσπάντων για το αποτέλεσμα μιας κρίσης.Όπως και να'χει,''ό,τι έγινε,έγινε'',''ό,τι γράφει δεν ξεγράφει'',''μην κλαις για κάτι που διορθώνεται και για κάτι που δεν διορθώνεται'',και η ζωή συνεχίζεται...

σωστα τα λεει ο μαν :rockon:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
ειναι σαν τον εγωισμο. σε νορμαλ επιπεδα βοηθαει οταν ειναι πολυς σε γαμαει

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Εγώ μετανοιώνω:
1) Πού παντρεύτηκα γιά πρώτη φορά "επειδή ο σκοπός τού ανθρώπου είναι νά κάνη οικογένεια και παιδιά" (ποιός τό λέει αυτό? δηλαδή γι' αυτό ήλθαμε σέ αυτόν τόν κόσμο?)
2) Πού, ναυτικός ών, καί μιλώντας 5 γλώσσες, καί έχοντας και σχετική υποστήριξη, δέν έμεινα στήν Αμερική κυρίως τό 1983, αλλά συνέχισα να φέρνω τό πολύτιμο συνάλλαγμά μου στήν Έλλάδα. Τό αποτέλεσμα τό ξέρετε...η πατρίδα ευγνωμονούσα, μού κατακλέβει τήν σύνταξη και μέ φορολογεί αγρίως.
3) Πού παντρεύτηκα γιά δεύτερη φορά στήν Έλλάδα...και η δεύτερη γυναίκα μου ήταν πραγματικά κακός άνθρωπος...λές καί μού έλειψαν οι λίαν αξιόλογες γνωριμίες στό εξωτερικό.

Συναγωνιστές, εγώ δέν είμαι τού αξιώματος ότι "δέν μετανοιώνω γιά ότι έκανα" γιά μένα αυτό είναι μεγάλο λάθος...εγώ άν μπορούσα νά γυρίσω τόν χρόνο πίσω, αυτά τά τρία λάθη μου θά τά διόρθωνα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το μισος ειναι αρρωστια σου τρωει την ψυχη
Καθολου φιλε.Αντιθετα σε βοηθαει να εισαι ισορροπημενος και να μην εισαι μαλακας.
Λιγο μισος δε βλαπτει,πιστεψε με...Να μην σε εχουν και για μαλακα.κανε και κανεναν στην ακρη.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
επαγγελματικα για τα παντα
σε προσωπικες-συναισθηματικες σχεσεις μου για τιποτα