Νέα

Υπάρχει γυναίκα που μπορείς να πιστέψεις εκτός από τη μάνα σου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NICK TRIVE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχει γυναίκα να λέει αλήθεια?

• Όλες λένε αλήθεια.

Ψήφοι: 1 1,8%
  • Υπάρχουν αρκετές,

Ψήφοι: 2 3,6%
  • Υπάρχουν λίγες, αλλά υπάρχουν

Ψήφοι: 19 34,5%
  • Είδος προς εξαφάνιση

Ψήφοι: 10 18,2%
  • Καμία

Ψήφοι: 23 41,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
οι ανθρωπινες σχεσεις εμπεριεχουν ψεματα, πολλες φορες χτιζονται σε αυτα τα ψεματα (στο πρωτο ραντεβου πχ. θα αποκρυψεις την αληθεια ή θα αρνηθεις πολλα -ισως ολα- τα κουσουρια σου). Ο ανθρωπινος εγωισμος δεδομενα θα υπερισχυει καθε αξιοκρατειας με αποτελεσμα, τουλαχιστον ενας απο τους δυο σε μια σχεση (ερωτικη / φιλικη δεν εχει σημασια) να εκμεταλλευεται σε μικρα ή μεγαλα θεματα την δυνατοτητα να κατευθυνει αυτη τη σχεση ή την εκβαση διαφορων καταστασεων προς τα εκει που τον συμφερει. Αυτο συνηθως επιτυγχανεται απο τον πιο εξυπνο αναμεσα σε 2 ατομα. Οχι οτι ο χαζος δεν θα πει ψεματα, απλα ο εξυπνος δεν θα αποκαλυφθει τοσο ευκολα, και πιθανοτατα να αντιληφθει πιο εγκαιρα καποιο ψεμα του χαζοτερου. Το ποση ζημια βεβαια θα κανει ενα ψεμα εξαρταται απο τις προθεσεις του ατομου και οχι την ευφυια του (πχ μια χαζογκομενα λεει ψεματα οτι την βιασες και κερδιζει δικες, σου παιρνει λεφτα παιδια κτλ)Επειδη οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος, οι αντρες λογω φυσης (αυξημενη σωματοδομη/δυναμη) συνηθως επιβαλλονται δια της βιας (δεν ειναι απαραιτητο να χτυπησεις καποιον, η ψυχολογικη βια μπορει να επελθει μονο με μια φωνη ή ενα μπινελικι, ολα ειναι θεμα εξουσιας και επιβολης) και οι γυναικες, ανεπτυξαν με τα χρονια εναν αμυντικο μηχανισμο που τις εκανε εκ φυσεως πιο πονηρες, με μεγαλυτερη εφεση στην απατη, εφοσον δεν μπορουν να επιβληθουν δια της βιας στους αντρες. Επισης επειδη οι αντρες εχουν μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση και σιγουρια για την αντριλα τους ξεγελιουνται πιο ευκολα και ειναι λιγοτερο καχυποπτοι γιατι νομιζουν οτι η επιβολη τους θα εκμηδενισει καθε προσπαθεια παραπλανησης.Επειδη ηρθαν επιτελους τα σουβλακια μου που ειχαν αργησει και βαριομουν παρα πολυ, σταματαω να γραφω μαλακιες, με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα βλεπω οτι οριακα οι αντρες (στατιστικα) λενε πιο πολλα ψεματα αρα εσεις απλα ειστε κλαψιαρηδες οτι σας λενε ψεματα οι γκομενες ενω ισως δεν ειστε αρκετα εξυπνοι και σας εκμεταλλευονται οι πουτανες. καλησπερα καλη μου ορεξη

:hi::2funny::2funny::2funny:

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
381
Πόντοι
21
υπάρχουν ναι. είναι όμως πάρα πάρα πάρα πολύ λίγες.Δηλαδή σε 2 .000.000 (εκατομμυρια γυναικες) αντε να ειναι το πολύ 100.
ομως υπαρχουν .πρέπει να ψάχνεις συνέχεια και να είσαι πάρα πολύ τυχερός.αυτά

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
- Πού ήσουν τόσες ώρες μετά τη δουλειά;
- Mε τα υπόλοιπα κορίτσια πήγαμε βόλτα στα μαγαζιά
- Πες μου την αλήθεια
- Γαμιόμουνα σε ένα ξενοδοχείο με αυτόν που έχουμε στην εταιρεία για τις εξωτερικές δουλειές
- Έτσι μπράβο, να λες την αλήθεια και όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
η πρωτη γυναικα στην ζωη σου που σου λέει ψεμματα ειναι η μανα σου :P .

OP
OP
NICK TRIVE

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
φίλε νικ ούτε η μάνα λέει πάντα αλήθεια στον κανακάρη.
για το καλό του πάντα, αλλά ουκ ολίγες μούφες...:(
Τελικά και η μάνα είναι γυναίκα κάποιες φορές Τζόνυ?Η δικιά μου ποτέ δεν μου είπε
η μάνα είναι μάνα για τον γιο και γυναίκα για όλους τους άλλους...εμένα μου είχε πει μερικές φορές, πάντα για το - κατά την άποψή της - καλό μου.
αλλά δε γαμιέται, καταρχήν είναι μάνα και κατά δεύτερον το έκανε γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πίστευε ότι είναι το καλύτερο για μένα. και οι προθέσεις πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψιν ασχέτως αποτελέσματος.
(μεταξύ μας σε μια δυο περιπτώσεις βοήθησε αυτό)
τέλος πάντων το αν θα πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο έστω και για καλό σκοπό είναι μεγάλο θέμα...

Τι να σου πω? Αφού βοήθησε καλώς.

OP
OP
NICK TRIVE

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
οι ανθρωπινες σχεσεις εμπεριεχουν ψεματα, πολλες φορες χτιζονται σε αυτα τα ψεματα (στο πρωτο ραντεβου πχ. θα αποκρυψεις την αληθεια ή θα αρνηθεις πολλα -ισως ολα- τα κουσουρια σου). Ο ανθρωπινος εγωισμος δεδομενα θα υπερισχυει καθε αξιοκρατειας με αποτελεσμα, τουλαχιστον ενας απο τους δυο σε μια σχεση (ερωτικη / φιλικη δεν εχει σημασια) να εκμεταλλευεται σε μικρα ή μεγαλα θεματα την δυνατοτητα να κατευθυνει αυτη τη σχεση ή την εκβαση διαφορων καταστασεων προς τα εκει που τον συμφερει. Αυτο συνηθως επιτυγχανεται απο τον πιο εξυπνο αναμεσα σε 2 ατομα. Οχι οτι ο χαζος δεν θα πει ψεματα, απλα ο εξυπνος δεν θα αποκαλυφθει τοσο ευκολα, και πιθανοτατα να αντιληφθει πιο εγκαιρα καποιο ψεμα του χαζοτερου. Το ποση ζημια βεβαια θα κανει ενα ψεμα εξαρταται απο τις προθεσεις του ατομου και οχι την ευφυια του (πχ μια χαζογκομενα λεει ψεματα οτι την βιασες και κερδιζει δικες, σου παιρνει λεφτα παιδια κτλ)Επειδη οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος, οι αντρες λογω φυσης (αυξημενη σωματοδομη/δυναμη) συνηθως επιβαλλονται δια της βιας (δεν ειναι απαραιτητο να χτυπησεις καποιον, η ψυχολογικη βια μπορει να επελθει μονο με μια φωνη ή ενα μπινελικι, ολα ειναι θεμα εξουσιας και επιβολης) και οι γυναικες, ανεπτυξαν με τα χρονια εναν αμυντικο μηχανισμο που τις εκανε εκ φυσεως πιο πονηρες, με μεγαλυτερη εφεση στην απατη, εφοσον δεν μπορουν να επιβληθουν δια της βιας στους αντρες. Επισης επειδη οι αντρες εχουν μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση και σιγουρια για την αντριλα τους ξεγελιουνται πιο ευκολα και ειναι λιγοτερο καχυποπτοι γιατι νομιζουν οτι η επιβολη τους θα εκμηδενισει καθε προσπαθεια παραπλανησης.Επειδη ηρθαν επιτελους τα σουβλακια μου που ειχαν αργησει και βαριομουν παρα πολυ, σταματαω να γραφω μαλακιες, με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα βλεπω οτι οριακα οι αντρες (στατιστικα) λενε πιο πολλα ψεματα αρα εσεις απλα ειστε κλαψιαρηδες οτι σας λενε ψεματα οι γκομενες ενω ισως δεν ειστε αρκετα εξυπνοι και σας εκμεταλλευονται οι πουτανες. καλησπερα καλη μου ορεξη

Ρε συ, μιλάω για καθημερινά ψέμματα σε κάθε τομέα, ακόμα και για το πιο ασήμαντο.
Τους βγαίνει αυθόρμητο και το πιστεύουν και οι ίδιες.
Καλά ήταν τα σουβλάκια? :cheesy:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Έλεος ρε φίλε ! Εμείς δε λέμε ψέματα ; Μερικοί εδω μέσα φτάνουν στο όριο του μισογυνισμού και επιρρίπτουν στις γυναίκες την ευθύνη για τα δικά τους δεινά, λες και οι ίδιοι είναι άμεπτοι. Δηλαδή όσοι σερφάρουν με τις ώρες εδώ μέσα και τραβιούνται σε ξενοδοχεία ή studio ή δε ξέρω που με τις εργαζόμενες, λένε την αλήθεια στις συζύγους/σχέσεις τους ή ακόμη και σε πολλούς από τους φίλους τους ; Ας ηρεμήσουμε λίγο...

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Προς τον δημιουργό του θέματος: Αν νομίζεις ότι η γυναίκα που σε γέννησε δεν σου λέει ψέμματα, είσαι βαθειά νυχτωμένος. Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Γιατί οι περισσότεροι από εσάς μπερδεύετε την μητρότητα με την αγιοσύνη? Δεν μπορώ να το καταλάβω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
[quote author=NICK TRIVE link= ]Είπα να ανοίξω ένα Κυριακάτικο κι εγώ από σήμερα γιατί αύριο φεύγω. :cheesy:Γνωστό το ¨μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια"Το επεκτείνω λοιπόν υπάρχει γυναίκα που να λέει αλήθεια εκτός από τη μάνα σου?
Έφτασα 85 και δεν βρήκα καμία.
Εσείς? [/quote]Νικόλα, κατ αρχάς σου εύχομαι καλές διακοπές. Προβλέπω κάποιες μπαριστες σε κάποιο νησί, να προετοιμάζονται για να σε υποδεχτούν. :grin: Όσο για το ψέμα, ε, και εμείς δεν πάμε πίσω αδερφέ. Μόνο που θυμάμαι κάποια φάση, ξέρεις ποια, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η, να κλάψω. Και πάλι, καλες διακοπές.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Και τώρα για να απαντήσω σοβαρά στο θέμα, από τη σκοπιά ενός παντρεμένου, πάνω από 40 χρόνια. Δεν έχει σημασία ποια σου λέει ψέματα, η μανα σου η, η γυναίκα σου, ας πούμε ότι το νόμισμα έχει 2 όψεις και αυτές οι δύο το κοιτάνε η κάθε μία από τη δική της σκοπιά.
Σημασία εχει ποια θέλεις να πιστεύεις και ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει ποια σε συμφέρει να πιστεύεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
βρε α να χαθειτε λεω εγω ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
A ναι βέβαια, ενώ εμεις οι αντρες ειμαστε ογκολιθοι ειλικρινειας...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.098
Πόντοι
25.467
Και τώρα για να απαντήσω σοβαρά στο θέμα, από τη σκοπιά ενός παντρεμένου, πάνω από 40 χρόνια. Δεν έχει σημασία ποια σου λέει ψέματα, η μανα σου η, η γυναίκα σου, ας πούμε ότι το νόμισμα έχει 2 όψεις και αυτές οι δύο το κοιτάνε η κάθε μία από τη δική της σκοπιά.
Σημασία εχει ποια θέλεις να πιστεύεις και ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει ποια σε συμφέρει να πιστεύεις.

Προσωπικά θα το θέσω κάπως αλλιώς. Η ειλικρίνεια, καθώς και το ψέμα, εκτός από ατομικό χαρακτηριστικό και θέση πρώτα προς τον εαυτό μας, είναι και θέμα διαντίδρασης με κάποιον άλλον.

Συνεπώς, η πιο ειλικρινής με γυναίκα με εμένα, μπορεί να ήταν η μεγαλύτερη ψεύτρα για κάποιον άλλον, και ανάποδα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους άντρες.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.835
Πόντοι
606
proσωπικα θα το θεσω καπως διαφορετικα σε μιαπροσπαθεια να γινω λιτος και περιεκτικος.
σας εχει βαρεσει η παντοφλα κατακουτελα
:coffee:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
proσωπικα θα το θεσω καπως διαφορετικα σε μιαπροσπαθεια να γινω λιτος και περιεκτικος.
Ξέρεις εσύ παντόφλα που να μην βαράει κατακουτελα; :uglystupid:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.098
Πόντοι
25.467

Είστε ειλικρινέστατος και το εκτιμούμε βαθύτατα. :thefinge:

outbreak2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Το ότι ένας άνθρωπος σε γέννησε, ούτε τον καθιστά άγιο ούτε σημαίνει ότι στερείται δίκης του προσωπικής ατζέντας. Επίσης, το γεγονός ότι σε ξέρει συνήθως -παρά- πολύ καλά σε συνδυασμό με το ‘φιλτραρισμα’ πληροφοριών κατά περίπτωση προκειμένου να σε προστατέψει, μπορεί να αποτελέσει πυρηνική βόμβα πάνω στο κεφάλι σου.
Η μητέρα μου, την οποία εκτιμούσα κατά τα αλλά και την θεωρώ σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό άτομο, προσωπικά δεν θα την εμπιστευόμουν να μου βάλει ούτε ένα ποτήρι νερό. Και είναι από τα καλύτερα πράγματα που έκανα ποτέ μου γιατί αν την εμπιστευόμουν σε σημαντικά ζητήματα αυτή την στιγμή θα κοιμόμουν -κυριολεκτικά- στο πάρκο σε υπνόσακο.

Αυτό που είναι άκρως ενδιαφέρον και συνήθως στην Ελλάδα περνάει στα ψιλά γιατί όλοι ασχολούνται με το δίπολο μάνας-γιού, είναι οι σχέσεις μάνας-κόρης. Από προσωπική εμπειρία έχω δει κάμποσες φορές, κοπέλες σχετικά αξιόλογες να τινάζουν την ζωή τους στον αέρα επειδή άκουσαν τυφλά τις κακοήθεις μανάδες τους και τα ψέματα τους. Εκεί βέβαια παίζουν άλλες δυναμικές ζήλιας και φθόνου γυναίκας προς γυναίκα που θέλουν τόνους ψηφιακής μελάνης για να αναλυθούν.

Όποτε ας σεβόμαστε φυσικά τους γονείς μας (αν είναι άξιοι σεβασμού) αλλά καλό θα είναι να κρατάει κανείς ανοιχτό μυαλό σε αυτόν που έχει απέναντι του ανεξαρτήτως συγγένειας. Ούτε πεφωτισμένοι γκουρού υπάρχουν, ούτε αλάθητα του Πάπα όσο και αν αγαπάμε κάποιους ανθρώπους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom