Νέα

Υπάρχει γυναίκα που μπορείς να πιστέψεις εκτός από τη μάνα σου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NICK TRIVE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπάρχει γυναίκα να λέει αλήθεια?

• Όλες λένε αλήθεια.

Ψήφοι: 1 1,8%
  • Υπάρχουν αρκετές,

Ψήφοι: 2 3,6%
  • Υπάρχουν λίγες, αλλά υπάρχουν

Ψήφοι: 19 34,5%
  • Είδος προς εξαφάνιση

Ψήφοι: 10 18,2%
  • Καμία

Ψήφοι: 23 41,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.815
Πόντοι
25.467
proσωπικα θα το θεσω καπως διαφορετικα σε μιαπροσπαθεια να γινω λιτος και περιεκτικος.
σας εχει βαρεσει η παντοφλα κατακουτελα
:coffee:

Πάμε κορονοιο να βάλω γιαχνί; :wink:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Προς τον δημιουργό του θέματος: Αν νομίζεις ότι η γυναίκα που σε γέννησε δεν σου λέει ψέμματα, είσαι βαθειά νυχτωμένος. Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Γιατί οι περισσότεροι από εσάς μπερδεύετε την μητρότητα με την αγιοσύνη? Δεν μπορώ να το καταλάβω.

Σε χριστιανο ορθοδοξο κρατος που η παν-αγια, εγινε παν-αγια μεσω της συγγενειας της με τον χριστο, αναρωτιεσαι γιατι η μανα αγιοποιειται? :confused::confused::confused:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.190
Πόντοι
606
Το ότι ένας άνθρωπος σε γέννησε, ούτε τον καθιστά άγιο ούτε σημαίνει ότι στερείται δίκης του προσωπικής ατζέντας. Επίσης, το γεγονός ότι σε ξέρει συνήθως -παρά- πολύ καλά σε συνδυασμό με το ‘φιλτραρισμα’ πληροφοριών κατά περίπτωση προκειμένου να σε προστατέψει, μπορεί να αποτελέσει πυρηνική βόμβα πάνω στο κεφάλι σου.
Η μητέρα μου, την οποία εκτιμούσα κατά τα αλλά και την θεωρώ σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό άτομο, προσωπικά δεν θα την εμπιστευόμουν να μου βάλει ούτε ένα ποτήρι νερό. Και είναι από τα καλύτερα πράγματα που έκανα ποτέ μου γιατί αν την εμπιστευόμουν σε σημαντικά ζητήματα αυτή την στιγμή θα κοιμόμουν -κυριολεκτικά- στο πάρκο σε υπνόσακο.Αυτό που είναι άκρως ενδιαφέρον και συνήθως στην Ελλάδα περνάει στα ψιλά γιατί όλοι ασχολούνται με το δίπολο μάνας-γιού, είναι οι σχέσεις μάνας-κόρης. Από προσωπική εμπειρία έχω δει κάμποσες φορές, κοπέλες σχετικά αξιόλογες να τινάζουν την ζωή τους στον αέρα επειδή άκουσαν τυφλά τις κακοήθεις μανάδες τους και τα ψέματα τους. Εκεί βέβαια παίζουν άλλες δυναμικές ζήλιας και φθόνου γυναίκας προς γυναίκα που θέλουν τόνους ψηφιακής μελάνης για να αναλυθούν.Όποτε ας σεβόμαστε φυσικά τους γονείς μας (αν είναι άξιοι σεβασμού) αλλά καλό θα είναι να κρατάει κανείς ανοιχτό μυαλό σε αυτόν που έχει απέναντι του ανεξαρτήτως συγγένειας. Ούτε πεφωτισμένοι γκουρού υπάρχουν, ούτε αλάθητα του Πάπα όσο και αν αγαπάμε κάποιους ανθρώπους.

μπραβο ρε τυπε.
τα ειπες ολα :hi:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.424
Πόντοι
6.955
Με την μάνα μου για γκομενικά μίλησα για πρώτη μου φορά στα 41 μου σε φάση ερωτικής απογοήτευσης. Είπε τρεις φράσεις που χαράχτηκαν μέσα μου κι έγιναν γνώση για εμένα.
Πρώτη φράση: εσύ θα τους λές κάνουμε παρεά...
Δεύτερη φράση: Να ήταν 36 (κι οχι 42) ...
Τρίτη φράση: Η κυρία θα μας πει για ποιον λόγο χώρισε...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
:confused:...φίλε είπες όλο του μπου πουτάνας γιο...:confused:
ούτε ο who is δεν το έχει καταφέρει αυτό σε ένα ποστ :P
Είδες να βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω? Και για εμένα ισχύει αυτό που είπα!

Επίσης γνωρίζω έναν γιο πουτάνας από αυτές που περίμεναν τον στόλο τη δεκαετία του 60 που τον έκανε με έναν αφροαμερικάνο! Ο άνθρωπος είναι πολύ καλός και δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και δεν μπορείς να πεις τίποτα κακό για αυτόν σε αντίθεση με γιούς "ΚΥΡΙΩΝ" της "καλής... κενωνίας" που ακόμα και ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ να τους πεις προσβάλεις τα σπέρματα!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.335
Πόντοι
3.846
για να γίνει μία απάτη χρειάζονται δύο μέλη: Ο απατεώνας και το θύμα. Το προσόν του απατεώνα είναι η πειστικότητα και του θύματος η αφέλεια. Οι γυναίκες απατεώνες λένε ψέμματα ακριβώς για τους ίδιους λόγους που λένε και οι άντρες απατεώνες και νιώθουν ακριβώς τις ίδιες τύψεις.

Έχετε ακούσει ποτέ : "μαλάκα τι μουνί γαμάω, φοβερή ειλικρίνεια μιλάμε η κοπέλα, την περνάω από τεστ πολύγραφου κάθε μέρα". Γιατί πολύ απλά στο καμάκι δεν κερδίζει ούτε ο πιο ειλικρινής, ούτε ο καλύτερος χαρακτήρας ,κερδίζει ο καλύτερος πωλητής. Και ο καλύτερος πωλητής είναι αυτός που θα σου δημιουργήσει μία πλαστή ανάγκη για να πάρεις το δικό του προϊόν που δεν είναι καν το καλύτερο της αγοράς.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.982
Πόντοι
3.656
Πόσο καλό έκανε σε άνθρωπο που γκάστρωσε Ολλανδέζα σε διακοπές, του έστειλε γράμμα, η μάνα το κατέστρεψε και ύστερα από 20 χρόνια ήρθε το παιδί να γνωρίσει τον Πατέρα και τα ετεροθαλή αδέλφια;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.439
Πόντοι
9.931
Τυποι ολα αυτα ειναι αλληλενδετα. Η φυση ή ο θεος (όπου το βρισκετε ο καθε ενας) εκανε το γυναικειο εγκεφαλο πιο πολυπλοκο.Και με αλλη βαση(οιστρογονα.Τα δικα μας ειναι τεστοστερονη based :rockon: ) Περισσοτερες συναψεις σημαινει ικανοτερο σιγουρα, αλλα αυτο δε συνεπαγεται και σωστη επιλυση ε ? :glasses:
Στο δια ταυτα θα το παω λιγο πιο περα: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ?

Αφιερωμενο εξαιρετικα στη γυναικεια χειραφετηση.... (χαιρετισματα στα κοριτσακια εδω που μας διαβαζουν) .

Υ.Γ. Ναι υπαρχουν ακομα αντρες με την εννοια αυτη που οριζει η λεξη. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ HBO Κ ΣΤΟ ΝΕΤΦΛΙΞ. Δε σου αξιζουν(και δε σε θελουν κιολας),γιατι κερδισες(στη μαχη της κοινωνικης ισοτητας ντε) και κοιτα τι εκανες με αυτο ρε φιλε...

Τωρα κατσε να κραξεις την απορια του τυπου.....Το παλικαρι φταιει......

Ηρθαν τα σουβλακια λεμε :sunglasses: και τα μπυρονια :headbang2: -κυριακη γαρ- εις υγειαν χυστες.

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Όπως μου έχει πει κ η μανα μου, τη γυναικα κ σε μπουκάλι να τη κλείσεις θα γαμηθει με τον φελλό.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.134
Πόντοι
12.946
ψήφισα καμία
Είναι αυτό που λένε «Η μισή αλήθεια χειρότερη από το ψέμα»
δυστυχώς και η καλύτερη γυναίκα δεν λέει τα πράγματα όπως είναι, πάντα κάτι κρύβεται.
Βέβαια έχω δει και χειρότερα όπως περιπτώσεις εργαζομένων στο sex εκεί έχει χαθεί η μπάλα,
πολλές ζούνε διπλή ζωή και λένε ακόμα και στον εαυτό τους ψέματα .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.682
Πόντοι
19.795
ψήφισα καμία
δυστυχώς και η καλύτερη γυναίκα δεν λέει τα πράγματα όπως είναι, πάντα κάτι κρύβεται.
Βέβαια έχω δει και χειρότερα [*] όπως περιπτώσεις εργαζομένων στο sex εκεί έχει χαθεί η μπάλα,
Θα μπορούσαν να επιβιώσουν αλλιώς;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
ψήφισα καμία
Βέβαια έχω δει και χειρότερα [*] όπως περιπτώσεις εργαζομένων στο sex εκεί έχει χαθεί η μπάλα,
Θα μπορούσαν να επιβιώσουν αλλιώς;

Ελπίζω η ερώτηση να είναι ρητορική.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.421
Πόντοι
1.056
Όλες, ...εκτός απ' την μάνα μου ! :)

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Ούτε τη μάνα σου να πιστέψεις...γυναίκα είναι κι αυτή

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Με βάση την ψηφοφορία κανείς μας δεν τις πιστεύει. Τότε πώς στο καλό την πατάμε μαζί τους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom