Yourlust.gr
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 3.290
δλδ με εγγραφή, κάθε μήνα δωρεάν ως 200€ και ας μην κάνουμε άλλο ραντεβού;
Κάνε εγγραφή με το email σου στο newsletter μας και
Κέρδισε FREE FUCK αξίας έως 200 ευρώ κάθε μήνα.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Μην χρησιμοποιείτε διευθύνσεις email Hotmail, Outlook, MSN & Live Οτι απορίες έχετε ρωτήστε τις εδώ, οχι ΠΜ , οχι τηλέφωνα στο γραφείο.
Ο Κούλης έκανε το θαύμα του!Ωπ τι έχουμε εδώ .
Fuck pass
Οχι θα γίνετε κλήρωση, ναι εχεις δίκιο , θα τους φτιάξουμε εδώ μαζί.και το συνεχίζω: μπορώ να έχω πχ τη Νίκη μιάμιση ώρα το μήνα μόνο με την εγγραφή και τίποτα άλλο;
σε ποιόν απαντάς; Σε μας τους μπατίριδες και ΑμεΑ μαζί;Μαλλον φίλε μου δεν εχεις διαβάσει τα προηγούμενα ποστ , γιαυτο δεν σε κακοκαρδίζω.
Απαντάω οπως μου μιλάνε.
δλδ εάν κάνουν εγγραφή 200 χρήστες, ο ένας κερδίζει;Οχι θα γίνετε κλήρωση, ναι εχεις δίκιο , θα τους φτιάξουμε εδώ μαζί.
ναιδλδ εάν κάνουν εγγραφή 200 χρήστες, ο ένας κερδίζει;
Σε εκείνον που εκανε αναφορά στα ΑΜΕΑ και σε οσους κράζουν για τις τιμέςσε ποιόν απαντάς; Σε μας τους μπατίριδες και ΑμεΑ μαζί;
για αυτό λες; Τότε στα δικά σας σχόλια έχετε κακή διατύπωση... (φιλικά)Μονος σου ρωτας και μονο σου απαντας και λες τους άλλους ΑΜΕΑ ,
Μάλιστα
ε. άστο τότε... είμαι τόσο γκαντέμης που ποτέ δε θα κερδίσω...Σε εκείνον που εκανε αναφορά στα ΑΜΕΑ και σε οσους κράζουν για τις τιμές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι
Επρεπε να διαβασεις τι προηγήθηκε και γράφτηκε, ναι μπορει να εχεις δίκιο για την διατύπωση,για αυτό λες; Τότε στα δικά σας σχόλια έχετε κακή διατύπωση... (φιλικά)
Οταν οι πελατες σας ζητουν πληροφοριες εστω και αν εχουν κανει λαθος ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ στις απαντησεις σας.Φυσικότατο,
το γραφει αγαπητέ μου
μαλλον αλλού είχατε το βλέμα σας Και καλά κάνατε!
Αξιότιμο μέλος του bourdela.com, δεν σας ειρωνεύτηκε κανεις, χιούμορ ηταν, και σκοπό είχε να επιστήσει την προσοχή των μελών στο στήθος της κοπέλας και οχι να ειρωνευτώ εσάς , θα φροντίσω απο εδώ και πέρα να ειμαι εντελώς τυπική μαζι σας. Ζητάω συγνώμη για την παρεξήγηση.Οταν οι πελατες σας ζητουν πληροφοριες εστω και αν εχουν κανει λαθος ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ στις απαντησεις σας.
Καλο ειναι να προσεχετε τι γραφετε και πως εκφραζεστε ειδικα σε αυτους απο τους οποιους ζειτε !!!
Αν υπήρχε τρόπος θα είχε γίνει σίγουρα φιλε μουΔεν έχει τύχει να συνεργαστώ με το γραφείο και δεν έχω λόγο να το υπερασπιστώ.
Μπαίνω όμως και διαβάζω όπως όλοι μας.
Παρατηρώ όποτε μπαίνω στο θέμα συνεχώς επιθέσεις, ειρωνική διάθεση και αρνητικά σχόλια προς το γραφείο χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Κάτι που έχει καταντήσει κουραστικό.
Προτείνω στο γραφείο να μπλοκάρει όσα μέλη έχουν αυτή την ενοχλητική συμπεριφορά αντί να μπαίνει στην διαδικασία να τους απαντάει.
δυο ερωτησεις εχω... κατια και ας κανεις το παγωνιΚάνε εγγραφή με το email σου στο newsletter μας και
Κέρδισε FREE FUCK αξίας έως 200 ευρώ κάθε μήνα.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Μην χρησιμοποιείτε διευθύνσεις email Hotmail, Outlook, MSN & Live Οτι απορίες έχετε ρωτήστε τις εδώ, οχι ΠΜ , οχι τηλέφωνα στο γραφείο.
Προϋποθέσεις:
Λειτουργικό μειλ, εκεί θα γίνει η ενημέρωση του νικητή,
η διάρκεια που θα εχει δικαίωμα να το αποδεχτεί θα οριστεί εδώ,
οι κληρώσεις θα γίνονται σε άταχτα διαστήματα , και μπορεί να ειναι παραπάνω απο 1 φορά το μήνα,
Μπαίνεις στο προφίλ του μέλους και πατάς το αγνόησε! Και τον αποχαιρετάς χαχαΑν υπήρχε τρόπος θα είχε γίνει σίγουρα φιλε μου