Νέα

Υδραυλικά με μπαλκόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα divine2u2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς που να βρώ τραβελοκόριτσα με καλά υδραυλικά αλλά και πλούσια μπαλκόνια επάνω ? Λέω να δοκιμάσω...

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς που να βρώ τραβελοκόριτσα με καλά υδραυλικά αλλά και πλούσια μπαλκόνια επάνω ? Λέω να δοκιμάσω...

αν θες σου κανώ κονέ με την Λίλα.
κοτσάρει και 2 βυζιά αποκριάτικα και είσαι ΟΚ :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Ρε φίλε, έχεις ξαναδουλέψει τη ροδέλα σου; Σκέψου το πριν το κάνεις, γιατί άσε που λένε "Με την 3η λέγεσαι πούστης"...

Αμα τον φας, τον έφαγες........

OP
OP
D

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Οχι τη Λίλα ρε, κανονικό βυζί θέλω όχι αποκριάτικα.

Φίλε κατά τη γνώμη μου  πούστης γίνεσαι όταν γουστάριες τους αρσενικούς. Αν σε γαμάει μια θεογκόμενα με ντίλντο δεν είσαι πούστης ούτε αν είναι θεογκόμενα τραβελοκόριτσο. Στο κάτω κάτω και η ροδέλα είναι ερωτογενές σημείο. Δηλαδή όταν γαμιούνται οι γκόμενες από πίσω πούστηδες είναι ?

Πείτε μου αν ξέρετε καμία καλή ή μέρος.

OP
OP
D

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Ναι, αυτά είναι φιλοσοφίες .... του κώλου !

Πληροφορίες ποιός θα μου δόσει όμως ?

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
κοιτα αμα του αρεσει να το γινεται ο κωλος γραμοφωνο τοτε πουστης ειναι.μπορει ρε παιδια να θελει να του δουλευει καλα η ροδελα...

OP
OP
D

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Για μια στιγμή. Δεν έχεις φάει κωλοδάχτυλο ποτέ από γκόμενα ? Και αν έχεις φάει, αυτό σε κάνει πούστη ? Αν η γκόμενα αντί για δάχτυλο έβαζε ένα παιχνιδάκι ? Και αν το σκεφτούμε, εμάς που μας αρέσει το τραβελοκωλαράκι αντί για το γυναικείο κωλαράκι, μήπως και αυτό μας κάνει πούστηδες όταν κρέμεται μια τσουτσούνα μπροστά ? Πού βάζεις δηλαδή το όριο ? Το όριο είναι εάν και τί μπαίνει στον κώλο σου ? Μήπως είναι εάν σε έλκει το αρσενικό look ή το θυληκό, ό,τι και να κάνεις με το πουλί σου ή τον κώλο σου ?

Δεν απορείς ποτέ γιατί γουστάρεις τραβελικό κώλο περισσότερο από το γυναικείο ή γιατί σου αρέσει κάν ?

xeskoufotos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ok man,
βαλε οτι θες στο κωλο σου και τραγουδα
στη τελικη δικος σου ειναι οτι θες τον κανεις ,οσο θες τον ανοιγεις
Καλη ορεξη

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Για μια στιγμή. Δεν έχεις φάει κωλοδάχτυλο ποτέ από γκόμενα ? Και αν έχεις φάει, αυτό σε κάνει πούστη ? Αν η γκόμενα αντί για δάχτυλο έβαζε ένα παιχνιδάκι ? Και αν το σκεφτούμε, εμάς που μας αρέσει το τραβελοκωλαράκι αντί για το γυναικείο κωλαράκι, μήπως και αυτό μας κάνει πούστηδες όταν κρέμεται μια τσουτσούνα μπροστά ? Πού βάζεις δηλαδή το όριο ? Το όριο είναι εάν και τί μπαίνει στον κώλο σου ? Μήπως είναι εάν σε έλκει το αρσενικό look ή το θυληκό, ό,τι και να κάνεις με το πουλί σου ή τον κώλο σου ?

Δεν απορείς ποτέ γιατί γουστάρεις τραβελικό κώλο περισσότερο από το γυναικείο ή γιατί σου αρέσει κάν ?

Φίλε μην δίνεις σημασία σε κανέναν, προχώρα....

Εγώ απλά να σου πω πριν 3 χρόνια, επειδή μου φάνηκε η πουτάνα πως ήταν τραβέλι, μου έπεσε και δεν σηκωνόταν με τίποτα... Τώρα τι κάνεις με τον κώλο σου πραγματικά δε με νοιάζει. Καλά γαμήσια, όπως κι αν τα κάνεις.

Πάντως οποιοδήποτε είδους φλέρτ με τη ροδέλα σου, είτε δάχτυλο, είτε βάλεις κομοδίνο, είτε βάλεις καρφίτσα, είναι κίνηση λούγκρας.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Φίλε μην δίνεις σημασία σε κανέναν, προχώρα....

Εγώ απλά να σου πω πριν 3 χρόνια, επειδή μου φάνηκε η πουτάνα πως ήταν τραβέλι, μου έπεσε και δεν σηκωνόταν με τίποτα... Τώρα τι κάνεις με τον κώλο σου πραγματικά δε με νοιάζει. Καλά γαμήσια, όπως κι αν τα κάνεις.

Πάντως οποιοδήποτε είδους φλέρτ με τη ροδέλα σου, είτε δάχτυλο, είτε βάλεις κομοδίνο, είτε βάλεις καρφίτσα, είναι κίνηση λούγκρας.
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοος....ετσι βεντουζα...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Οχι τη Λίλα ρε, κανονικό βυζί θέλω όχι αποκριάτικα.

Φίλε κατά τη γνώμη μου  πούστης γίνεσαι όταν γουστάριες τους αρσενικούς. Αν σε γαμάει μια θεογκόμενα με ντίλντο δεν είσαι πούστης ούτε αν είναι θεογκόμενα τραβελοκόριτσο. Στο κάτω κάτω και η ροδέλα είναι ερωτογενές σημείο. Δηλαδή όταν γαμιούνται οι γκόμενες από πίσω πούστηδες είναι ?

Πείτε μου αν ξέρετε καμία καλή ή μέρος.
Δηλαδη τον τρως απο τη θεογκομενα και αυτο σε χαλαρωνει να πουμε καπως?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δηλαδη τον τρως απο τη θεογκομενα και αυτο σε χαλαρωνει να πουμε καπως?

Συζήτηση δύο φίλων...

-Ελα ρε μαλάκα πώς πέρασες με το θεόμουνο? :think:
-Πωπω πολύ κάβλα η γκόμενα, μιλάμε για άπαιχτη. :dancing:
-Για λέγε ρε μαλάκα, τι κάνατε στο κρεβάτι? :think:
-Τι να σου λέω, την βάζω κάτω και μου ρίχνει έναν πούτσο με τον δονητή! :dancing: :tooth: :tooth:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Συζήτηση δύο φίλων...

-Ελα ρε μαλάκα πώς πέρασες με το θεόμουνο?
-Πωπω πολύ κάβλα η γκόμενα, μιλάμε για άπαιχτη.
-Για λέγε ρε μαλάκα, τι κάνατε στο κρεβάτι?
-Τι να σου λέω, την βάζω κάτω και μου ρίχνει έναν πούτσο με τον δονητή!
:2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
D

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Δεν με πειράζει εμένα η ορολογία αν το πούμε λούγκρας ή αλλιώς, αλλα΄με την ευκαιρία θέτω και εγώ το ερώτημα αν σας έχει γλύψει ποτέ καμία γκόμενα στον κώλο ? Και επαναθέτω το ερώτηαμ γιατί μας αρέσει να γαμάμε τραβελοκώλους αντί για γυναικείοιυς ??? Για μερικούς άλλους, το γεγονός ότι γαμά κανείς κώλο εν΄΄ω μπορστά του κρέμεται τσουτσούνα είναι και αυτό λουγκρικό ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν  βυζάρε απάνω και αν η όλη όψη είναι πολύ πίό γυναικεία και απο καλο΄μοντέλο. Εσύ φίλε που σου έπεσε γιατί υποπτεύθηκες τάνα με πουλί ίσως σκέφτεσαι αυτό το πράγμα για όσους γαμούν τραβελοκώλους. Οι άλλοι όμως που γαμάνε τραβελοκώλους αλλά χαρακτηρίζουν λούγκρικο το να παίξουμε και με τον δικό τους κώλο (είτε με γυναίκες είτε με τραβέλια) τι έχουν να πούν ?

Επισκέπτης
Δεν με πειράζει εμένα η ορολογία αν το πούμε λούγκρας ή αλλιώς, αλλα΄με την ευκαιρία θέτω και εγώ το ερώτημα αν σας έχει γλύψει ποτέ καμία γκόμενα στον κώλο ? Και επαναθέτω το ερώτηαμ γιατί μας αρέσει να γαμάμε τραβελοκώλους αντί για γυναικείοιυς ??? Για μερικούς άλλους, το γεγονός ότι γαμά κανείς κώλο εν΄΄ω μπορστά του κρέμεται τσουτσούνα είναι και αυτό λουγκρικό ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν  βυζάρε απάνω και αν η όλη όψη είναι πολύ πίό γυναικεία και απο καλο΄μοντέλο. Εσύ φίλε που σου έπεσε γιατί υποπτεύθηκες τάνα με πουλί ίσως σκέφτεσαι αυτό το πράγμα για όσους γαμούν τραβελοκώλους. Οι άλλοι όμως που γαμάνε τραβελοκώλους αλλά χαρακτηρίζουν λούγκρικο το να παίξουμε και με τον δικό τους κώλο (είτε με γυναίκες είτε με τραβέλια) τι έχουν να πούν ?

Το να σας κάνουν συντρόφια γλυφοκώλια γκόμενες ή πουτάνες είναι μεγάλη κάβλα! Κάτι ξέρει ο Rocco Siffredi και στις τσόντες του βάζει τις πορνοστάρ να γλείφουν ανδρικούς κώλους! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom