You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Yamei's μασαζ απο κινεζες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vyzolover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
δώσε site...
oxi allo dalara
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δώσε site...
μονο μια κοπελλα ( η Yamei) πρεπει να ειναι.Μαλλον μονο μασαζ??
company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.656
- Πόντοι
- 31.558
Αμα δεν πας εκεί ....
oxi allo dalara
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αμα δεν πας εκεί ....
που χρονος για κασκαντεριλικια !!!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
που χρηματα για να πετάξεις να συμπληρώσω εγω!που χρονος για κασκαντεριλικια !!!
Διαγραμμένο μέλος 10586
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα.
2 κινέζες η Yamei και μια πιτσιρίκα. Δοκίμασα μέσα σε αυτές τις μέρες και τις 2.
ΔΕΝΝΝΝΝ. Με τίποτα. Ασε που παραλίγο να με πετάξουν έχω επειδή την δεύτερη φορα τους είπα πως δεν φοράω εσώρουχο.
Όσον αφορά στο μασάζ, η yamei το παιζει εμπειρη και σε λυωνει στο ξύλο, η μικρή κάνει πιό απαλό και χαλαρωτικό.
Στιγμή γέλιου όταν ξεκινάει που φέρνει μαζί της και το σκαμνάκι για να φτάνει επάνω σου !!!!!!
2 κινέζες η Yamei και μια πιτσιρίκα. Δοκίμασα μέσα σε αυτές τις μέρες και τις 2.
ΔΕΝΝΝΝΝ. Με τίποτα. Ασε που παραλίγο να με πετάξουν έχω επειδή την δεύτερη φορα τους είπα πως δεν φοράω εσώρουχο.
Όσον αφορά στο μασάζ, η yamei το παιζει εμπειρη και σε λυωνει στο ξύλο, η μικρή κάνει πιό απαλό και χαλαρωτικό.
Στιγμή γέλιου όταν ξεκινάει που φέρνει μαζί της και το σκαμνάκι για να φτάνει επάνω σου !!!!!!
Διαγραμμένο μέλος 10586
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
το κοστοσ ειναι 20 € για ολο το σωμα ?
και δεν σου καναν μασαζ χωρις εσωρουχο?
Ακριβώς. Έχει και πακέτο 50€ τρεις επισκέψεις. Αν πετύχεις ή ζητήσεις την πιτσιρικά, σαν μασάζ σε γενικές γραμμές αξίζει. Τουλάχιστον φεύγεις ξεπιασμενος.
placebo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.955
- Πόντοι
- 201
Κρίμα..θα ηταν ωραια να υπηρχε ενα κινεζικο φραπομαγαζοΕπίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα.
Διαγραμμένο μέλος 10586
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Συνενοεισαι άνετα.μιλανε ελληνικα?
Διαγραμμένο μέλος 10586
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Ούτε πλησίασε χέρι προς μικρή περιοχή, ούτε έχουν εσωρουχο. Τουλάχιστον την μια φορά που ρώτησα.
Διαγραμμένο μέλος 10586
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Συγνώμη τώρα το είδα.και την ημερα που δεν φοραγες εσωρουχο δεν σου καναν μασαζ σε διωξανε?
Μου έκαναν, μετά από κουβέντα στα κινέζικα μεταξύ τους, αλλά ούτε καν πλησίασε το χέρι κοντά στην περιοχή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K